- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.981
bana da yarenlik edin lütfeeeeennnnnn... bende bebiş istiyorum inşallah... 3-4 aydır çalışmalar sonuç vermedi. bu ay hele 29-30 günde olan adetimi 39,gün oldum. heveslendim umutlandım sonuç negatif moralim iyice bozuldu. düzenli olarak olan adetimin düzeni de bozuldu yumurtlama günümü tahmin edemiycemi düşündüğüm için ateş ölçme yöntemine başvurdum bugün adetimin 2,günü düzenli ölçücem ateşimi... inşallah olur bu ay sizin bana bi öneriniz olursa diye paylaşmak istedim. arkadaşlar tablolar grafikler paylaşıyor nereden ulaşılıyorki acaba bunlara sizin aranızda hamişlerde var okuduğum kadarıyla yardımınızı bekliyorum canlar....
hoşgeldin tatlımm bu topik uğurlu topik inşallah tez zamanda hamiş kalırsınfatoss
kızlarrrr........
bana da yarenlik edin lütfeeeeennnnnn... bende bebiş istiyorum inşallah... 3-4 aydır çalışmalar sonuç vermedi. bu ay hele 29-30 günde olan adetimi 39,gün oldum. heveslendim umutlandım sonuç negatif moralim iyice bozuldu. düzenli olarak olan adetimin düzeni de bozuldu yumurtlama günümü tahmin edemiycemi düşündüğüm için ateş ölçme yöntemine başvurdum bugün adetimin 2,günü düzenli ölçücem ateşimi... inşallah olur bu ay sizin bana bi öneriniz olursa diye paylaşmak istedim. arkadaşlar tablolar grafikler paylaşıyor nereden ulaşılıyorki acaba bunlara sizin aranızda hamişlerde var okuduğum kadarıyla yardımınızı bekliyorum canlar....
geçmişi okuyim, sevincini iyice göreym dedim ama oku oku bitmedi
çok çok tebrik ederim canım benimm, nasıl sevindim anlatamam, kısss sen bi de kusmuştun ben sana demedim mi hamişsindir diyeeeoh oh nasıl sevindim nasıl, allah kucağına da almayı nasip etsin minik böceğim benim
aramıza hoşgeldin ilk önce 4 ay çok kısa bir süre bence hemen umutsuzluk yok mesela beni örnek alabilirsin benimde bu ay umudum yoktu ama bugün öğrendimki hamileymişim ama hiç umutsuzluk yaşamadım bir gün olacağını biliyordum bu topik sanada şans getirsin inşallah fatoşum ısı takibini yapabilirsin bende yapmıştım ama en önemlisi o değil çok çalışmak çookkk adet bittikten sonra gün aşırı sev kocişini o kaaa
nerisonamm yaaaa evet hamileymişim şimdi ciddi ciddi belgelerle kanıtlandı o yüzden iyicene garipleştim aklım hep akşama kocişe müjdeyi vermekte napsam ne etsem diye düşünüyorumm sevindiğinizi biliyorum hepiniz harika insanlarsınız gerçekten çok mutluyum burda uğurlu topik bu yaa ben hep hep kusarım öle onu da diğerlerinden ayırmaığım için bi belirti olarak görmedim ondan
önümüzdeki ay bu önerini göz önünde bulundurarak gün aşırı çalışmalar yapacağım bende bebiş istiyoomm artık
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Allah kucagınada almayı nasib etsin inşallah.
aferimm aferimm aferimmmm ama bebiş için özellikle değil bu çok önemli bak kendimiss için mutluluk için aşk için öncelikle tüm çalışmalar he sonra popona yastıklı destek yapabilirsin bebiş olucak olucak herkesin olucak ama içim içime sığmıyo hepiniz hemen olun anne olun istiyom yaa
zaten özellikle bebiş için düşününce stres oluyo ve hiç düzenli bi çalışma yapamıyoruz onun içindir ki bu ay itibariyle saldım çayıraa ben sadece kocişimi ve kendimi düşünüyorum dediğin gibi o zaman zaten çalışmalar düzene girmiş oluyoinşallah önümüzdeki ay benim içinde çıldırırız böleee
her ay bir sürü hamiş haberi alalım çıldırık çıldırık gezelim böle kötü haberler üzüntüler bizlerden uzak olsun Allahım sen duy sesimii yar ve yardımcımız ol (amiinnnn):26::26::26:
her ay bir sürü hamiş haberi alalım çıldırık çıldırık gezelim böle kötü haberler üzüntüler bizlerden uzak olsun Allahım sen duy sesimii yar ve yardımcımız ol (amiinnnn):26::26::26:
aynen öylee canımm valla hep kocişimle ikimizin mutluluğu önce geliyor bizim evde ama ne yalan söyliim bebiş hep istedik ama onun için hiç özenli çalışma yapmadık onun için sadece bu ay bir gece çalıştık acaba omu tuttu dersin kız zuyalim
çıldırcaz tabeee yaaa bu ay bu ay şu temmuz varya temmuz yihuuuu bizim ayımıss olcek inşallahh rabbim yeterki sağlık huzur versin
aslında bizde geçen ay özel olarak bi gece çalışma yaptık bir gecede tuttu diye de çok ümitlenmiştik ama olmadı bu ay zaten mola verdik biliyomusun aslında çokta iyi oldu meğer ne kadar kasmışız kendimizi en önemlisi stresten uzak durmak sanırsam bundan sonra stres yok
aslında bizde geçen ay özel olarak bi gece çalışma yaptık bir gecede tuttu diye de çok ümitlenmiştik ama olmadı bu ay zaten mola verdik biliyomusun aslında çokta iyi oldu meğer ne kadar kasmışız kendimizi en önemlisi stresten uzak durmak sanırsam bundan sonra stres yok
ama ağlamaaaa bugün çıldırık günümüs sen temmuz annesisin bebüşümmm benimm
ama sen öyle dedin diye duygulandım işte biannn.arkidişin müvekkilleri canımcımm borçluyla birlikte gelmişlerrr sırfff sorunlarrr yaaaaaaa neyse birasss sakinledi ortalık döndüm gene sisseeeeeeeeeeee madamımmmmmm canımm anneemmmmmmmmmmmmmm minikkk pıtırcığına iyi bakkkk üsme,yorma kendini artık tamammı temizlik yapmayı,perde yıkamayıda bırak heryer b... götürsede boşvırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtadını çıkarrrrrrrrrr anne olmanınnn sen kısmaaaa hırlamaaaaa ben senin yerine hırlayıverdimm susutular onlardaaa :90::90::90::90::90::90::90:
kim o adamlar kıss çekilsinler gitsinler madam bi gelirse hırrr yapar size de şuan delirmiş durumda dersin ne yapsam yeridir dime madamımmmm bugünü öyle çıldırarak geçirmek istiyordumki bebemm çok yoğun inan aklıma burda bir iki yazıyorumm adamın yanına gidiyorum gelmez gelmez bugün gelip bide kalacakları tuttuu gidin yaaaaaaaaaaaa
madamımmla kutlama yapıyoss desemmi???????????
herkes bu ay özel bi gece yapmış sanırımvalla bizde sadece bebeğe odaklı bi gece yaptık ama benim pek ümidim yok bu ay cumartesi bat bakalım nolcek ama sancılarım basladı bileee hayırlısı yinedee bakalım nolcekkk:97:
hic pas vermiyon bugün bana bebüşüm hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?