Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

geçmişi okuyim, sevincini iyice göreym dedim ama oku oku bitmedi
çok çok tebrik ederim canım benimm, nasıl sevindim anlatamam, kısss sen bi de kusmuştun ben sana demedim mi hamişsindir diyeee oh oh nasıl sevindim nasıl, allah kucağına da almayı nasip etsin minik böceğim benim

aramıza hoşgeldin ilk önce 4 ay çok kısa bir süre bence hemen umutsuzluk yok mesela beni örnek alabilirsin benimde bu ay umudum yoktu ama bugün öğrendimki hamileymişim ama hiç umutsuzluk yaşamadım bir gün olacağını biliyordum bu topik sanada şans getirsin inşallah fatoşum ısı takibini yapabilirsin bende yapmıştım ama en önemlisi o değil çok çalışmak çookkk adet bittikten sonra gün aşırı sev kocişini o kaaa

hoşgeldin tatlımm bu topik uğurlu topik inşallah tez zamanda hamiş kalırsın

nerisonamm yaaaa evet hamileymişim şimdi ciddi ciddi belgelerle kanıtlandı o yüzden iyicene garipleştim aklım hep akşama kocişe müjdeyi vermekte napsam ne etsem diye düşünüyorumm sevindiğinizi biliyorum hepiniz harika insanlarsınız gerçekten çok mutluyum burda uğurlu topik bu yaa ben hep hep kusarım öle onu da diğerlerinden ayırmaığım için bi belirti olarak görmedim ondan

önümüzdeki ay bu önerini göz önünde bulundurarak gün aşırı çalışmalar yapacağım bende bebiş istiyoomm artık

Canım hayırlı olsun çok sevindim. Allah kucagınada almayı nasib etsin inşallah.

aferimm aferimm aferimmmm ama bebiş için özellikle değil bu çok önemli bak kendimiss için mutluluk için aşk için öncelikle tüm çalışmalar he sonra popona yastıklı destek yapabilirsin bebiş olucak olucak herkesin olucak ama içim içime sığmıyo hepiniz hemen olun anne olun istiyom yaa
önümüzdeki ay bu önerini göz önünde bulundurarak gün aşırı çalışmalar yapacağım bende bebiş istiyoomm artık

zaten özellikle bebiş için düşününce stres oluyo ve hiç düzenli bi çalışma yapamıyoruz onun içindir ki bu ay itibariyle saldım çayıraa ben sadece kocişimi ve kendimi düşünüyorum dediğin gibi o zaman zaten çalışmalar düzene girmiş oluyo inşallah önümüzdeki ay benim içinde çıldırırız böleee

her ay bir sürü hamiş haberi alalım çıldırık çıldırık gezelim böle kötü haberler üzüntüler bizlerden uzak olsun Allahım sen duy sesimii yar ve yardımcımız ol (amiinnnn):26::26::26:

aynen öylee canımm valla hep kocişimle ikimizin mutluluğu önce geliyor bizim evde ama ne yalan söyliim bebiş hep istedik ama onun için hiç özenli çalışma yapmadık onun için sadece bu ay bir gece çalıştık acaba omu tuttu dersin kız zuyalim
çıldırcaz tabeee yaaa bu ay bu ay şu temmuz varya temmuz yihuuuu bizim ayımıss olcek inşallahh rabbim yeterki sağlık huzur versin
her ay bir sürü hamiş haberi alalım çıldırık çıldırık gezelim böle kötü haberler üzüntüler bizlerden uzak olsun Allahım sen duy sesimii yar ve yardımcımız ol (amiinnnn):26::26::26:

ayyy inşallah canım ya inşallah rabbim dualarımızı kabul etsinnnnn:97:

aslında bizde geçen ay özel olarak bi gece çalışma yaptık bir gecede tuttu diye de çok ümitlenmiştik ama olmadı bu ay zaten mola verdik biliyomusun aslında çokta iyi oldu meğer ne kadar kasmışız kendimizi en önemlisi stresten uzak durmak sanırsam bundan sonra stres yok

Ohhh bunu duymak çok iyi geldi bana işte aferim zuyalime stres çok fena ben hiç yapmadım diyebilirim tatlımm sende yapma yapmayın

herkes bu ay özel bi gece yapmış sanırım valla bizde sadece bebeğe odaklı bi gece yaptık ama benim pek ümidim yok bu ay cumartesi bat bakalım nolcek ama sancılarım basladı bileee hayırlısı yinedee bakalım nolcekkk:97:

canımcım öncelikle aramıza hoşgeldin canımmmm
ben nedense şu yumurtlama günleri takibine göre ilişki muhabbetine çok kızıyorum yaaaa neden kendinizi o günlere odaklıyorsunuz relax olunnn rahat olun istediğiniz doğrultusunda yapın birbirinisi öyle sevinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…