- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.001
ayyy cücücüüümmm istermisin gel peşimden aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yoğun annem bugün o adamlar var yanında
ayy inşallah madamım yaa cumartesii olsunda bii ama umutlanmıyommm hayal kırıklığı olmasınn kırmızılar uzak dururmu bilmiyomm:97:
nerisonamm yaaaa evet hamileymişim şimdi ciddi ciddi belgelerle kanıtlandı o yüzden iyicene garipleştim aklım hep akşama kocişe müjdeyi vermekte napsam ne etsem diye düşünüyorumm sevindiğinizi biliyorum hepiniz harika insanlarsınız gerçekten çok mutluyum burda uğurlu topik bu yaa ben hep hep kusarım öle onu da diğerlerinden ayırmaığım için bi belirti olarak görmedim ondan
aferimm aferimm aferimmmm ama bebiş için özellikle değil bu çok önemli bak kendimiss için mutluluk için aşk için öncelikle tüm çalışmalar he sonra popona yastıklı destek yapabilirsin bebiş olucak olucak herkesin olucak ama içim içime sığmıyo hepiniz hemen olun anne olun istiyom yaa
madamımmm senin en büyük belirtin zır zırrrrr ota b.. ağlamannnnnnnnnnn
aferimm aferimm aferimmmm ama bebiş için özellikle değil bu çok önemli bak kendimiss için mutluluk için aşk için öncelikle tüm çalışmalar he sonra popona yastıklı destek yapabilirsin bebiş olucak olucak herkesin olucak ama içim içime sığmıyo hepiniz hemen olun anne olun istiyom yaa
zaten özellikle bebiş için düşününce stres oluyo ve hiç düzenli bi çalışma yapamıyoruz onun içindir ki bu ay itibariyle saldım çayıraa ben sadece kocişimi ve kendimi düşünüyorum dediğin gibi o zaman zaten çalışmalar düzene girmiş oluyoinşallah önümüzdeki ay benim içinde çıldırırız böleee
her ay bir sürü hamiş haberi alalım çıldırık çıldırık gezelim böle kötü haberler üzüntüler bizlerden uzak olsun Allahım sen duy sesimii yar ve yardımcımız ol (amiinnnn):26::26::26:
olcazzz allahın izniyle madamımmm bak bu benim ilk ayımdı görücenisss temmuzda çok istiyorum ama olmazsa ağustosta koçiş burda olcak artık asıl çalışmları o zaman görün bendeee
bak madamımmm bi kafa dengi dahaaaa aferiinn kızımmm zararın neresinden dönersen karrrr
bak o zaman hiç düşünmüceksin ogünmü yapsam bugünmüüü?? hergünnnnnnnnnnn
aslında bizde geçen ay özel olarak bi gece çalışma yaptık bir gecede tuttu diye de çok ümitlenmiştik ama olmadı bu ay zaten mola verdik biliyomusun aslında çokta iyi oldu meğer ne kadar kasmışız kendimizi en önemlisi stresten uzak durmak sanırsam bundan sonra stres yok
bana da yarenlik edin lütfeeeeennnnnn... bende bebiş istiyorum inşallah... 3-4 aydır çalışmalar sonuç vermedi. bu ay hele 29-30 günde olan adetimi 39,gün oldum. heveslendim umutlandım sonuç negatif moralim iyice bozuldu. düzenli olarak olan adetimin düzeni de bozuldu yumurtlama günümü tahmin edemiycemi düşündüğüm için ateş ölçme yöntemine başvurdum bugün adetimin 2,günü düzenli ölçücem ateşimi... inşallah olur bu ay sizin bana bi öneriniz olursa diye paylaşmak istedim. arkadaşlar tablolar grafikler paylaşıyor nereden ulaşılıyorki acaba bunlara sizin aranızda hamişlerde var okuduğum kadarıyla yardımınızı bekliyorum canlar....
herkes bu ay özel bi gece yapmış sanırımvalla bizde sadece bebeğe odaklı bi gece yaptık ama benim pek ümidim yok bu ay cumartesi bat bakalım nolcek ama sancılarım basladı bileee hayırlısı yinedee bakalım nolcekkk:97:
hic pas vermiyon bugün bana bebüşüm hayırdır
yoğun annem bugün o adamlar var yanında
Canım Nerisonam bi arkadaşa bakıp çıktımnapıyosunn bakim orda?
Hepinizi çoooooooooookkk özledim sabahtan beridir sizler için koşturuyorum ama değdi sanırım 146,8 değerinde bir madam var artık anne olcekmiş öle dediler ayy ben ne etçem şimdii çookkk seviyrum siziii ağlimmi gülimmi anlamadımm
bilgemamdam hayırlı olsun canım,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimizin başına
ben kendimi rüyadaymışım gibi hissediyorum çok garip bir şey bu yaa sevinçliyim ama değilimde mutluyum değilimde aklımı koru yarabbimmm
hımm anladım madamım saka yapıyom bende takılıyom bebüşümee neyse ben cıkıyommm görüşürüs sonra kendine ii bak annemmmmmmmm
içimden bi sesss zuyalimm birlikte haberr alcasss gibi geldiii bilmemdir nedennnnn?????????? biss koçişleri çok seveliimmmm
birbirinisi severken stres yapmayınn koyverin gitsinn hem biz bilemeyiz rabbim ne zaman isterse o zaman vericek siz çok çalışın azmedin bol bol dua edip,hayırlısını isteyinn zuyalimmm eminimm kısa sürede hepimiz hamişş olursssssssss:92::92:
akıllandım ben bebekiiiiimm inşallah en kısa süre hamile kalırız hemide birlikte sen diyosan çıkar valla madamıma hamilesin dedin dedin sonunda tuttu sıra bizde bakalımmbak madamımmm bi kafa dengi dahaaaa aferiinn kızımmm zararın neresinden dönersen karrrr
bak o zaman hiç düşünmüceksin ogünmü yapsam bugünmüüü?? hergünnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?