Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende öyleydim hiç aklımın ucundan geçmezdi hee tabi istiyoz o başka ama dedim bu ay da yok anaaam bi baktım kırmısı yok olacak şey depil buinşallah gel arkamdan bekliyom seni ben
ayy inşallah madamım yaa cumartesii olsunda bii ama umutlanmıyommm hayal kırıklığı olmasınn kırmızılar uzak dururmu bilmiyomm:97:

madamımmm senin en büyük belirtin zır zırrrrr ota b.. ağlamannnnnnnnnnn

olcazzz allahın izniyle madamımmm bak bu benim ilk ayımdı görücenisss temmuzda çok istiyorum ama olmazsa ağustosta koçiş burda olcak artık asıl çalışmları o zaman görün bendeee

heeeeeeeeeeeeeeeeee evet tabi yaa bak çıkmış aklımdan hatta ananemin cenazesinde oturuyoruz yengemler flan vardı dedim benim içime doğdu aslında bugünlerde bşi olacağı bak dedim ananem içinmiş yengemde dediki hamile olmayasın dedi yok dedim değilimdir hamile filan ama yengem bak çakmış işi
madamımmm senin en büyük belirtin zır zırrrrr ota b.. ağlamannnnnnnnnnn

bak madamımmm bi kafa dengi dahaaaa aferiinn kızımmm zararın neresinden dönersen karrrr
bak o zaman hiç düşünmüceksin ogünmü yapsam bugünmüüü?? hergünnnnnnnnnnn

her ay bir sürü hamiş haberi alalım çıldırık çıldırık gezelim böle kötü haberler üzüntüler bizlerden uzak olsun Allahım sen duy sesimii yar ve yardımcımız ol (amiinnnn):26::26::26:

içimden bi sesss zuyalimm birlikte haberr alcasss gibi geldiii bilmemdir nedennnnn?????????? biss koçişleri çok seveliimmmm

ben sana o konuda çok güveniyom bebekimmmmmmmmmmmmm
olcazzz allahın izniyle madamımmm bak bu benim ilk ayımdı görücenisss temmuzda çok istiyorum ama olmazsa ağustosta koçiş burda olcak artık asıl çalışmları o zaman görün bendeee

doğru söyler subebem benim zuyalimde bizden artık
bak madamımmm bi kafa dengi dahaaaa aferiinn kızımmm zararın neresinden dönersen karrrr

birbirinisi severken stres yapmayınn koyverin gitsinn hem biz bilemeyiz rabbim ne zaman isterse o zaman vericek siz çok çalışın azmedin bol bol dua edip,hayırlısını isteyinn zuyalimmm eminimm kısa sürede hepimiz hamişş olursssssssss:92::92:

BU ADET DÜZENİ BEBEK PALNI YAPINCA NEDEN BÖYLE SAÇMALIYO YAAA,haklısın valla,benim de hiç bir önlwm almadığım ilk aydı bu ay,2 sinde regl olmam gerekiyodu hala yok,cumartesi sabah israr testi negatif verdi,pazartesi kan testi 2.9 çıktı ,kaç gündür regl olmayı bekliyorum yok ,yok,yokkk.Bu ay artık ovulasyon falan da hikaye oldu,tahmini haftayı hesaplayamayacağım da,off yaa

bilgemamdam hayırlı olsun canım,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimizin başına

hic pas vermiyon bugün bana bebüşüm hayırdır

olurmu hiç cucummmm aşkolsunn pas vermemek ve ben sen hiç yakıştırdınmı bunu bana???????
ben bi ara çok yoğundu büro o zamanda bayaa syafa kaçırdım sonrada acill dışarı ççıkıyorum yazmıştım zaten gelincede hemen kaldığım sayfadan başladım yorumlara anca buraya geldimm bebeimmmm burdayımm işteee bakkkkkk
hem bi geceyle olmazzz çok çalışman lazımmm cucummmmmmmmmm boş durma diyorummm sana hafif bişcikler giy bekle koçişiii

yoğun annem bugün o adamlar var yanında

geldimmm ama yetişemiyorumm sanırsammm cucummmda gitmişşş öslemiştimm bende onuuu ama kısmasın madamımm bana sende söyle adamlarr vardııı kıstırdılar ztaen beniii sissizzz bıraktılarbeniii attım hepsini dışarıııı senden korktular madamımmmmmmmmm

napıyosunn bakim orda?
Canım Nerisonam bi arkadaşa bakıp çıktım ööle bi girdimde okumaya başlamıştım çıkmak zorunda kaldım tatlım, şimdi b girdim bayaı bi sayfa ilerlemiş artık aradan seçip seçip okurum. Akşama arkidişler gelecek hazırlık yaptım onlara. Sen raporlumsun canım, dinleniorsun oh ne güzel dinlen arkadaşım yiğenim de dinlendin daha parkta çok oynucaz onunlaa, bak demedi deme bi gün o gün geldiğinde hatırlatıcamm

Ayyyyyy zaten çok sevinmiştim, şimdi kesinlik kazandı inan sevincim arttı Madamımm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım, ilk defa bu ay bende tam boşvermiştimmm ama sana sanki kendim gibi sevindimm, bizi gün gün gelişmeler ve belirtilerden haberdar et lütfenn. kırmızı kurdelanı ben sana yollacağım canımm

ben kendimi rüyadaymışım gibi hissediyorum çok garip bir şey bu yaa sevinçliyim ama değilimde mutluyum değilimde aklımı koru yarabbimmm

öyle deme annem sen şimdi doğana kadar o duyguları yaşayacaksınn rabbiminnn mucizesine akıl erdirmek ne mümkünnn çok şükür üzerine nazar boncuğunu eksik etme bebeimmmm allah seni be miniğini kem gözlerden sakınsınnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn

içimden bi sesss zuyalimm birlikte haberr alcasss gibi geldiii bilmemdir nedennnnn?????????? biss koçişleri çok seveliimmmm

akıllandım ben bebekiiiiimm inşallah en kısa süre hamile kalırız hemide birlikte sen diyosan çıkar valla madamıma hamilesin dedin dedin sonunda tuttu sıra bizde bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…