Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydınnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese günaydınlarrrrrrrrrrr.....

günaydın nisanurcummmm

nasılsın canımcım...

iyiyim kuzummm güne hızlı başladım raporlar raporlar raporlar sıkıldımmmm

[sıze="2"][/sıze]
günaydııınnnnnnn canımmmmmm

zuyalllllllllllllll

kız bende hafta sonu deli gibi halı sildim bu halılarla zorum var benim bende ağır iş yapmıcam artıkın

kız bende hafta sonu deli gibi halı sildim bu halılarla zorum var benim bende ağır iş yapmıcam artıkın [/QUOTE]

gününü takip et bol bol çalışma yap tmm ama accık da kendimize dikkat etmemiz lazım demi ama

kız bende hafta sonu deli gibi halı sildim bu halılarla zorum var benim bende ağır iş yapmıcam artıkın

gününü takip et bol bol çalışma yap tmm ama accık da kendimize dikkat etmemiz lazım demi ama[/QUOTE]

AYNEN CANIM YAA BENİM HALILAR AÇIK RENK BİDE HİÇ YIKANMADI DAHA HAV ÇIKARIYO HEP SİNİR GELİYO BANA. CAMLARIMDA SİLİNCEK YAAA NAPÇEZ BİLMEM

gününü takip et bol bol çalışma yap tmm ama accık da kendimize dikkat etmemiz lazım demi ama

AYNEN CANIM YAA BENİM HALILAR AÇIK RENK BİDE HİÇ YIKANMADI DAHA HAV ÇIKARIYO HEP SİNİR GELİYO BANA. CAMLARIMDA SİLİNCEK YAAA NAPÇEZ BİLMEM [/QUOTE]

kızlar benm gibi bi kadın tutuyorsunuz o sizin yerinize her şeyi, yapıveriyor

kadın yapar temizliği arkasından da ben yaparım herhalde annem bile yapınca içim rahat etmiyo ki

aa neden. ama kendine dikkat etmen lazım biliorsun değilmi. valla canm har har har bütün gün temizlik yapsan bile kimse ay sen ne temizsin harikasın deyip de madalya vermiyor. o yüzden biraz rahat bırakacaksın. bak bebek istiyorsun. ben geçen hamileliğimde bilmiordum bi temizlik yaptım hop bebek falan kalmadı olan bana oldu. aman olsun sende çok temizsin demedi kimse. zaten benm evin temizliğide kolay beri olacak gibi değil. o yüzden yaşasın temizlikçi kadınlar

kadın yapar temizliği arkasından da ben yaparım herhalde Annem bile yapınca içim rahat etmiyo ki

ya kızlar aslında doğru temizlikçi tutmak lazım çalışıyos kazanıyos hakkımız yani :44:
Ama güvenilir bi temizlikçi lazım yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…