- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
günaydınnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese günaydınlarrrrrrrrrrr.....
nasılsın canımcım...
[sıze="2"][/sıze]
günaydııınnnnnnn canımmmmmm
bende bi kaç yerde okudum ama bilemiyorumm doktora falan da gitmedimToplu temizlik falan yaptım onu kaldır oraraya onu indir buraya kendime dikkat etmedim
Bugün 9. Günüm akşam yapıcam ilk testimi bu ay temizlik yorulmak falan yok çalışmalrı yapıp yatıp keyfime bakıcam
kız bende hafta sonu deli gibi halı sildim bu halılarla zorum var benim bende ağır iş yapmıcam artıkın
gününü takip et bol bol çalışma yap tmm ama accık da kendimize dikkat etmemiz lazım demi ama
kadın yapar temizliği arkasından da ben yaparım herhaldeannem bile yapınca içim rahat etmiyo ki
kadın yapar temizliği arkasından da ben yaparım herhaldeAnnem bile yapınca içim rahat etmiyo ki
aa neden. Ama kendine dikkat etmen lazım biliorsun değilmi. Valla canm har har har bütün gün temizlik yapsan bile kimse ay sen ne temizsin harikasın deyip de madalya vermiyor. O yüzden biraz rahat bırakacaksın. Bak bebek istiyorsun. Ben geçen hamileliğimde bilmiordum bi temizlik yaptım hop bebek falan kalmadı olan bana oldu. Aman olsun sende çok temizsin demedi kimse. Zaten benm evin temizliğide kolay beri olacak gibi değil. O yüzden yaşasın temizlikçi kadınlar
ya kızlar aslında doğru temizlikçi tutmak lazım çalışıyos kazanıyos hakkımız yani :44:
Ama güvenilir bi temizlikçi lazım yaw
tabii güvenilir lazım. Güzel yapması lazım. Başından savmaması lazım.
vayy beee çok çalışıyorum heralde patronum yanına çağırdı durup duruken 50 lira verdi benden bi yemek ye dedi :44:
ay ne güzel kız üzümüne ye bağını sorma ama insan merakl etmiyor değil
vayy beee çok çalışıyorum heralde patronum yanına çağırdı durup duruken 50 lira verdi benden bi yemek ye dedi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?