Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

çok seviom kısım ben seni yaa valla kem gözlerden çok korusun rabbim beni herkesi ama beni özellikle korusun normalde çok nazarlıymdır ben bana okuyanın üstüne ağırlık çöker kmse okumak istemez o yüzden şimdi çoook korusun çook aminn

aman meleğimm o zaman erkenden söylemeyin kimselere bebişimiz bi güzel tutunsun pıt pıtları duyun tee ondan sonra söleyin emi canımmmmm rabbim senide bebişini de korusun:26::26:

evet kısssımmmmm bak rabbim hem sana ananenin üsüntüsünü unutturmak için bebiş nasip ett gördünmüü rabbiminde bi bildiği var işte bebeimmmmmmmmm yenge çakalmışşş madamımmmm
evet zuyalimm bis böyleyisss ama çookkk mutluyussssssssssssss :92::92:

snekiimmmm benimmmm beraber hamiş olucaktık hatırlıyormusun ben bu topike ilk başladığımda benim batımla seninki aynı gündü ben demiştim beraber olucaz biz senle diye öylecede tanışıvermiştik zaten bakalım şimdi arkamdan hepinizi bir bir bekliyorum yalnıss bırakmayın bakim beni beraber başladık beraber devam etsin bu oyun

çoooooooookk severim yengemi bir tane zaten o

migicim gün hesaplamak stresten başka hiçbişey dğil canım yaaaaaaaa sen güsel güselll sev koçişiii tabii oda seni çokk sevsinn gerisini boşverrrr

Amiiiiin amiiinn canım ya, eğer öyle bişi olursa bende aklımı yitiririm heralde sevinçten. Allah'ım o kadar ulu ki olur mu olur tatlım, inşallah topic herkese uğurlu gelir herkes hemen hamiş olur sonra yatır , türbe gibi herkes bu topic e girermiş haberlerde falan uğurlu topic üye olan hamile kalıyor die haberler falan hayalgücüm süper yine bugünnnn

eşime anneme babama abime yengeme yine anneme görümceme he bide bıdık kaynım var bitane sadece onlara ağızları sıkıdır hepsinin benim korktuğum tek insan kociş bu akşam camlara çıkın Allah bilir size kadar ulaşacaktır sesi
aman meleğimm o zaman erkenden söylemeyin kimselere bebişimiz bi güzel tutunsun pıt pıtları duyun tee ondan sonra söleyin emi canımmmmm rabbim senide bebişini de korusun:26::26:

Son düzenleme:
akıllandım ben bebekiiiiimm inşallah en kısa süre hamile kalırız hemide birlikte sen diyosan çıkar valla madamıma hamilesin dedin dedin sonunda tuttu sıra bizde bakalımm

müneciimmmm değilimm kıs ben ama içimden madam hep hamişşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii içimden geldiiiiiiiii inşallah canımmm hepimisss olucasssss hamişlerde bise tecrübe şakıcaklarrrr ne şaslıyısss burdayııssss hepinisi seviyorummmmmmmmmmm

ben kendimi rüyadaymışım gibi hissediyorum çok garip bir şey bu yaa sevinçliyim ama değilimde mutluyum değilimde aklımı koru yarabbimmm

madaaaaaaaammm değişen hormonların etkisi sanırım, bu duruma bir an önce alışırsın inşallah, herşey çok güzel olacak çookk

bak madamımmm bi kafa dengi dahaaaa aferiinn kızımmm zararın neresinden dönersen karrrr
bak o zaman hiç düşünmüceksin ogünmü yapsam bugünmüüü?? hergünnnnnnnnnnn

ay beni yine güldürdün subebem Allah senin hayrını versin emi? bide yanımda arkadaş vardı kahkahayı basınca yerinden zıpladı yazık sonra bide ona güldüm amma çok güldüm yaaww

Canım nazar için Kalem Suresinin son 2 ayetini düzenli olarak okumanı tavsiye ederim. Denenmiştir

bak ağlıyodum güldürdün beni gene yaaaaaa merak etmeyin ağlamam şaşkınlıktan

Kızlar geçmişide bi güzel okudum ama koleramı göremedim :44: facedede yok haber alanınız varmı acep?

madam önceki msjım diğer sayfada kaldı arada kaynamasın emi

Son düzenleme:

biz bilem çıldırdık ta o baba oluyo hemde deli gibi isterken bırak ne istiyosa yapsın yasık ona ama suratlarında boş bi ifade beliriyo önce emin ol senden daha çok şaşkına dönecektir ne mutlu size rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın

aminnn madamımmm aminnn evinisin kapısna ayetel kürsi ve nazar duuası as sakla bir yerlerine
kocişinede kendine bocuk tak banad açok nazar değer hep bişeyler olur zavallaı anacımm beni okuyunca baş ağrısından durmasss ama böyleyis bebebm bilerekte sakın önlemler almamaslık yapma ben çok inanırım nazar mmadamımmmmmmmmmmm bende seni çok seviyommmm ben sana mail attım akşam gördünmüü??????? :93:

migicim gün hesaplamak stresten başka hiçbişey dğil canım yaaaaaaaa sen güsel güselll sev koçişiii tabii oda seni çokk sevsinn gerisini boşverrrr

ya canım öyle de,şu anda ha bugün regl olcam ha yarın diye beklemekten sinir bastı yaa,bi sürü sivilce çıktı falan,bi olsam rahatlıcam, yeni bir ay,yeni bir döngü başlıyo dicem,yine de motivasyon olcak.Böyle kuru kuru beklemek çok sıkıyo insanı yaa.Hamilelik psikoojisine falan da girmedim,daha korunmadığımız ilk ay yani.İnan ki çok sıkıldım beklemekten.Gebelik planı olmasa da reglin gecikmesi zaten sinir bir durumdur bilirsiniz,gebeliği geçtim,normal akışıma döneyimn yeter...

sanırım yaa gözlerim dolup dolup boşalıyor sonra ağzım kulaklarıma varıyor durduk yerde ama annemi özledim şimdi çok daha fazla o köyde şuan haftasonu gelicek nasıl geçer bilmiyorummmkeşke yanımda olsa sarılaydım dualarla büyüttü annem bizi tatlım ve o şekilde ayaktayız şuan okurum bol bol merak etme sen

bak ağlıyodum güldürdün beni gene yaaaaaa merak etmeyin ağlamam şaşkınlıktan

Sen hep gül canım madamıımm, ara da sevinçten mutluluktan ağlayabilirsin gözlerin parlarr, ama sadece sevinçten ağlayabilirsinn, hepimiz gülelim hep inşallah, Koleramız bi daha böyle acılar yaşamasın, hiç kimse yaşamasın.

AXXNNcım, Kolera bugün kürtaj olacak diye yazmışlar ama bilmiorum bende.

Son düzenleme:

ahhh bebeimmm güselll kaplı haunlarrrrr inşallahhhh bak herkes birbirine ne güsel davranıyoorr ,ne güsell dileklerde bulunuyorr keşke normal çevremizdeki insanlarda böyle olsaaa ne güsel olurdu hayat dimii?? inşallah sneki,mm ama senin kırmısılar gelmişmiydi???????

ayyyyyyyyy görmem mi bidanem ya az önce gördüm adın gibi su gibisin maşallah bebiş bebiş maşallahhhh annemde bana hep okur dediğin gibi ağzı yırtılır esnerkene

allahım sizi korusun inşallah aklınızı başınıza alın kolerayı anlat koçişeee o zaman ağzını sıkı tutar sen merak etmeee siz zarar gelmemesi için tutar tutar sen sıkma canını evde kimsecikler yokkennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…