Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aaaaaaaaa bugün mü olucakmış rabbim hiç bekletmesin acı duymasın koleram benim topiğimin baş mimamrı o en güzellerini rabbim yaşatsın ona iyileşince hemen

Tatlım inan ben hep böyleyim herkesin iyiliğini isterim ama ne yazıkki çevrem çok az benim gibi olanlar, ben de az kişi ile görüşüyorum artık. Tatlım benim 17sinde bu ayın, gelmemesini umut ediyorum, 32 günde oluyorum geçen hafta bayaı bi samimiydik eşimle hayırlısı olsun artık. Zaten hamiş olursam herkesten önce ilk size haber verecem subebeğim

ARKADAŞLAR MEERHABA...dediğin gibi cnm ilk önce şaşkın oluyolar zannediyosun ki sevinmediler ama sonra anlaşılıyor...:) çok sevindikleri hayırlı olsun cnm benimkide şuan tahminen 4 hafta 4 günlük

aaaaaaa gerçekmi diyorsun o damı donup kalacak ehh ii gezeriz iki saftirik ortalıklarda

gülün tabeeee mutlu olunkiii mutlu edinnn herkesiiii koçişide tabiiiiiiii sonrada rabbimde bebiş vererek mutlu etsinnn sizleriiiiiiiiiiiiii haydii herkes bu akşam halveteee ben hariçç benim cuma

hem ben seni ekledimm yaaa yoksun hala çok kaytarıyosun haaa benden demesii

ayyy ne güzel Allah hepimize veriyor işte böyle sırayla valla bu akşam görücez bakalım inşallah donup kalmaz
ARKADAŞLAR MEERHABA...dediğin gibi cnm ilk önce şaşkın oluyolar zannediyosun ki sevinmediler ama sonra anlaşılıyor...:) çok sevindikleri hayırlı olsun cnm benimkide şuan tahminen 4 hafta 4 günlük

olsun migicim en azından test yaptın negatifff napalım beklicen ben 8 gün bekledim geldi ve tam geldii 9 gün sürdü maşallahhhhhhhhhhhhhh hemde oh ohhhhhhhhh ne gelme ben ilaç kullanıyordummm ondan dedimm sen kullanıyormuydun bişey?

kocişim hepinizi biliyor zaten az çok koleramı daha ii tanıyor dün akşam söylediğimde o kadar üzüldüki bi aaaaaaaaa dedi kaldı kuzende noldu dedi dedim benim bir arkadaşım vardı böyle böyle o yüzden dedim bebiş haberleri hemen verilmes biraz zaman geçince verilir diye yolda yaptım kendime

ayyy ne güzel Allah hepimize veriyor işte böyle sırayla valla bu akşam görücez bakalım inşallah donup kalmaz

yupppi RABBİM sonuna kadar götürsün sağlıklı bi şekilde inşallah...donup kalabilir benimki öyle oldu bian ağlamaya bile başladım istemiyo zannettim ama sonra şoko girdiğini anladım şimdi beni öperken eliylede göbişime dokunuyoo onuda seviyoo

aminnn canımmm aminnnn
evet koleram kürtaj için gitti bugün berremde haber vericekti bize ama oda dönmedi:44:

ayyyyyyyyy görmem mi bidanem ya az önce gördüm adın gibi su gibisin maşallah bebiş bebiş maşallahhhh annemde bana hep okur dediğin gibi ağzı yırtılır esnerkene

valla akşam tam banyodayken aklıma geldi dur dedim başka türlü gösteremicemmm denk gelmiyos çünküüü ay mersiii canımmm benimmm o senin gönlününn güselliğii bebemm sende öylesinn

canım benimm herkes bir olamaz tabii ama artık çok fazla varrr onlardannn eşlerinizi boş bırakmayınn bakemmmmmmmmmmmm çok sevin çok çalışınnnn kazanınnn hadi seninki yakınn snekimm inşallah canımmm hayırlısıyla güsell haberler ver sende madamım gibi

aminn canımm inşalllah tek duamız bundan böyle o benimde aklıma o geldi şimdi valla benimkide donar kalırsa ben zaten sulugözüm hemen başlarım ağlamaya ama benim eşim benden çok istediği için ne olur bilmiyom ayyy en güselide o kıskanırmıyım acep onuda seviyo diye ben hep bu hayatta beni sevmesini istemiştim hımmm düşüniim bunu

hiç ilaç almadım canım yaa,grip olmama rağmen ilaç almadan iyileştim,hani antibiyotik vs alsam onlar yaptı dicem,geçen ay rutin muayene oldum,her şey temiz çıktı,beklicez artıkk,benim de bugün 8. gün en fazla 10 güne gelir heralde,inşallahhh:26:

madamınız sizlere veda ederken şu sözlerle kapatır akşamını ;

öyle bir yerdeyimki bir yanım çığlık çığlığa bir yanım yaprak döker bir yanım da bahar bahçe.......
hepinizi çooooooooooooooooook seviyorum iyiki hayatımda olmuşsunuz iyiki ben bu topiki bulmuşum sizler bana uğur getirdiniz rabbim hepinizi korusun sevgiyle kalın kocişleride bol bol sevin (subebekten alıntıdır)))

Son düzenleme:

afferinn sana oda korkunca merak etme o söyletmicekkk madamımmm sıkma canını söylemeyin kimseye allah korusun

oyy oyy oyyyy allahım bizede öyle günler nasip etsinn inşallah maşallahhhhhh

hayırlı akşamlar canımmmm çooook öpüyom

ayyy valla delirtme madamımm adamı yaaaa sevcekk tabisiiii senin bi parçan tabiiii sevcekk annemmmmmmmmmmm benimmm daha dur varlığını duyunca kıskançlığa başlarmışşşşşş madamımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…