- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.041
Sen hep gül canım madamıımm, ara da sevinçten mutluluktan ağlayabilirsin gözlerin parlarr, ama sadece sevinçten ağlayabilirsinn, hepimiz gülelim hep inşallah, Koleramız bi daha böyle acılar yaşamasın, hiç kimse yaşamasın.
AXXNNcım, Kolera bugün kürtaj olacak diye yazmışlar ama bilmiorum bende.
ahhh bebeimmm güselll kaplı haunlarrrrr inşallahhhh bak herkes birbirine ne güsel davranıyoorr ,ne güsell dileklerde bulunuyorr keşke normal çevremizdeki insanlarda böyle olsaaa ne güsel olurdu hayat dimii?? inşallah sneki,mm ama senin kırmısılar gelmişmiydi???????
biz bilem çıldırdık ta o baba oluyo hemde deli gibi isterken bırak ne istiyosa yapsın yasık ona ama suratlarında boş bi ifade beliriyo önceemin ol senden daha çok şaşkına dönecektir ne mutlu size rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın
biz bilem çıldırdık ta o baba oluyo hemde deli gibi isterken bırak ne istiyosa yapsın yasık ona ama suratlarında boş bi ifade beliriyo önceemin ol senden daha çok şaşkına dönecektir ne mutlu size rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın
madaaaaaaaammm değişen hormonların etkisi sanırım, bu duruma bir an önce alışırsın inşallah, herşey çok güzel olacak çookk
amam bebeşimmmm ne yaniii yannışşmı dedimmmmmmmmm bennnnnnn??????? doğru işteee sıkıntı yapmaaa her zaman yap en iyisiii hem gün kaçırmmaış olursun hemde kim uğraşıcak ogünmü bugünmü diyeeee benim arkadaşta dedi o günlerin hesabını çok yaptım tutmadı ne zaman düzenli yapıp ogünmü bugünmüü zorunluluk gibi yapmayı bıraktık minikk kız oluverdi
ay beni yine güldürdün subebem Allah senin hayrını versin emi? bide yanımda arkadaş vardı kahkahayı basınca yerinden zıpladı yazık sonra bide ona güldüm amma çok güldüm yaaww
Canım nazar için Kalem Suresinin son 2 ayetini düzenli olarak okumanı tavsiye ederim. Denenmiştir
ARKADAŞLAR MEERHABA...dediğin gibi cnm ilk önce şaşkın oluyolar zannediyosun ki sevinmediler ama sonra anlaşılıyor...:) çok sevindikleri hayırlı olsun cnm benimkide şuan tahminen 4 hafta 4 günlük
ya canım öyle de,şu anda ha bugün regl olcam ha yarın diye beklemekten sinir bastı yaa,bi sürü sivilce çıktı falan,bi olsam rahatlıcam, yeni bir ay,yeni bir döngü başlıyo dicem,yine de motivasyon olcak.Böyle kuru kuru beklemek çok sıkıyo insanı yaa.Hamilelik psikoojisine falan da girmedim,daha korunmadığımız ilk ay yani.İnan ki çok sıkıldım beklemekten.Gebelik planı olmasa da reglin gecikmesi zaten sinir bir durumdur bilirsiniz,gebeliği geçtim,normal akışıma döneyimn yeter...
allahım sizi korusun inşallah aklınızı başınıza alın kolerayı anlat koçişeee o zaman ağzını sıkı tutar sen merak etmeee siz zarar gelmemesi için tutar tutar sen sıkma canını evde kimsecikler yokkennn
ayyy ne güzel Allah hepimize veriyor işte böyle sırayla valla bu akşam görücez bakalım inşallah donup kalmaz
Sen hep gül canım madamıımm, ara da sevinçten mutluluktan ağlayabilirsin gözlerin parlarr, ama sadece sevinçten ağlayabilirsinn, hepimiz gülelim hep inşallah, Koleramız bi daha böyle acılar yaşamasın, hiç kimse yaşamasın.
AXXNNcım, Kolera bugün kürtaj olacak diye yazmışlar ama bilmiorum bende.
ayyyyyyyyy görmem mi bidanem ya az önce gördüm adın gibi su gibisin maşallah bebiş bebiş maşallahhhh annemde bana hep okur dediğin gibi ağzı yırtılır esnerkene
Tatlım inan ben hep böyleyim herkesin iyiliğini isterim ama ne yazıkki çevrem çok az benim gibi olanlar, ben de az kişi ile görüşüyorum artık. Tatlım benim 17sinde bu ayın, gelmemesini umut ediyorum, 32 günde oluyorum geçen hafta bayaı bi samimiydik eşimle hayırlısı olsun artık. Zaten hamiş olursam herkesten önce ilk size haber verecem subebeğim
yupppi RABBİM sonuna kadar götürsün sağlıklı bi şekilde inşallah...donup kalabilir benimki öyle oldu bian ağlamaya bile başladım istemiyo zannettim ama sonra şoko girdiğini anladım şimdi beni öperken eliylede göbişime dokunuyoo onuda seviyoo
ayyy ne güzel Allah hepimize veriyor işte böyle sırayla valla bu akşam görücez bakalım inşallah donup kalmaz
olsun migicim en azından test yaptın negatifff napalım beklicen ben 8 gün bekledim geldi ve tam geldii 9 gün sürdü maşallahhhhhhhhhhhhhh hemde oh ohhhhhhhhh ne gelme ben ilaç kullanıyordummm ondan dedimm sen kullanıyormuydun bişey?
kocişim hepinizi biliyor zaten az çok koleramı daha ii tanıyor dün akşam söylediğimde o kadar üzüldüki bi aaaaaaaaa dedi kaldı kuzende noldu dedi dedim benim bir arkadaşım vardı böyle böyle o yüzden dedim bebiş haberleri hemen verilmes biraz zaman geçince verilir diye yolda yaptım kendime
yupppi RABBİM sonuna kadar götürsün sağlıklı bi şekilde inşallah...donup kalabilir benimki öyle oldu bian ağlamaya bile başladım istemiyo zannettim ama sonra şoko girdiğini anladım şimdi beni öperken eliylede göbişime dokunuyoo onuda seviyoo
madamınız sizlere veda ederken şu sözlerle kapatır akşamını ;
öyle bir yerdeyimki bir yanım çığlık çığlığa bir yanım yaprak döker bir yanım da bahar bahçe.......
hepinizi çooooooooooooooooook seviyorum iyiki hayatımda olmuşsunuz iyiki ben bu topiki bulmuşum sizler bana uğur getirdiniz rabbim hepinizi korusun sevgiyle kalın kocişleride bol bol sevin (subebekten alıntıdır)))
aminn canımm inşalllah tek duamız bundan böyle o benimde aklıma o geldi şimdi valla benimkide donar kalırsa ben zaten sulugözüm hemen başlarım ağlamaya ama benim eşim benden çok istediği için ne olur bilmiyom ayyy en güselide o kıskanırmıyım acep onuda seviyo diye ben hep bu hayatta beni sevmesini istemiştim hımmm düşüniim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?