- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
bebişlerim günaydınlar keyifleriniz nasıl bakim.
kızlar bu ay sürekli olarak hamile olduğumu yada olabileceğimi düşündüğüm için çeşit çeşit şeyler hissediyordum. yok kokular, yok tansiyon, yok göğüslerim acıyordu. şimdi öğrendim ya olmadığımı hiç biri kalmadı valla. insan psikolojisinin etkisine bakarmısınız
günaydınlar efeemmm bizler çookk iyiyiz sizler nasılsınız....
vayy beee çok çalışıyorum heralde patronum yanına çağırdı durup duruken 50 lira verdi benden bi yemek ye dedi :44:
kızlar bu ay sürekli olarak hamile olduğumu yada olabileceğimi düşündüğüm için çeşit çeşit şeyler hissediyordum. yok kokular, yok tansiyon, yok göğüslerim acıyordu. şimdi öğrendim ya olmadığımı hiç biri kalmadı valla. insan psikolojisinin etkisine bakarmısınız
insan psikolojisi öyledir canım.O yüzden diyorlar ya hiç stres yapmayın fazla düşünmeyin diye.Biz ne yapıyoruz ay bebek oldumu sanki hamileyim dedikçe strese giriyoruz.Neden hemen anlaşılmazki bu hamilelik sanki.
insan psikolojisi öyledir canım.O yüzden diyorlar ya hiç stres yapmayın fazla düşünmeyin diye.Biz ne yapıyoruz ay bebek oldumu sanki hamileyim dedikçe strese giriyoruz.Neden hemen anlaşılmazki bu hamilelik sanki.
kızlar gerçi hayırlı ama bende bu ay bebek olmayacak sanki.Bebek çalışması için adamı bulamıyorum.Adam işten başını kaldıramıyor.Gerçi belki tutmuştur.Ama başlayacağım eşimin iş yerine hee
herkese kocaman günaydınlar......
çok enteresan. :) ne iş yapıyorsun
aynen canımoooo maşallah.güne bereketli başlamışsın.
günaydın tatlımmmgünaydın
kızlar bu ay sürekli olarak hamile olduğumu yada olabileceğimi düşündüğüm için çeşit çeşit şeyler hissediyordum. Yok kokular, yok tansiyon, yok göğüslerim acıyordu. şimdi öğrendim ya olmadığımı hiç biri kalmadı valla. Insan psikolojisinin etkisine bakarmısınız
Az önce bi sayfada okudum.Hamilelik bazen hiçbi belirti vermeyebiliyomuş.Hemde o kadar çok kadın varki tesadüfen öğrenen hamile olduğunu....:26:
kesinlikle katılıyorum. kafaya takmamak lazım. adamlar bi gece birlikte oluo hamile kalıyo ya. önceden annelerimiz evlendikleri gibi hamile kalıyorlarmış
Sorma valla.Sanki annelerimiz anneannelerimiz bizim gibi yok yumurtlamaydı yok ateş ölçmeydi hesapla yaptılar.Bugun işe gelirken yolda kedi yavruları gördüm.E funda dedim bi kedi kadar olamadın: yuh sana 60:valla dengem bozuldu kızlar yawww....
face de falan bakıyorum arkadaşlar hep doğuruyor insanın sinirlerine dokunuo valla. bende bi golden besliyorum evde. o da 4 5 aylık bişey çok küçükken almıştık. üstümden başımdan ayrılmıyor. geçen sinir oldum. çekil git düş zaten hamile kalamıyorum. doğura doğura seni doğrdum bende die bağırmaya başladım. eşimde gülüyor
face de falan bakıyorum arkadaşlar hep doğuruyor insanın sinirlerine dokunuo valla. bende bi golden besliyorum evde. o da 4 5 aylık bişey çok küçükken almıştık. üstümden başımdan ayrılmıyor. geçen sinir oldum. çekil git düş zaten hamile kalamıyorum. doğura doğura seni doğrdum bende die bağırmaya başladım. eşimde gülüyor[/QUOT
Bendede öyle evde 2 tane papağanım var.Eşim soruyo çocuklar napıyo diye ellerinden öper dedim bağıra bağıra.liseden sınıf arkadaşım 2.sine hamileymiş.Benden 2 ay önce evlenen arkadaşım yine hamile.Ben duymak istemedikçe millet gözüme sokuyor resmen...nevar sanki.Bigün benimde olucak
biz daha düşünmüyoruz deyiver sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?