Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar bu ay sürekli olarak hamile olduğumu yada olabileceğimi düşündüğüm için çeşit çeşit şeyler hissediyordum. yok kokular, yok tansiyon, yok göğüslerim acıyordu. şimdi öğrendim ya olmadığımı hiç biri kalmadı valla. insan psikolojisinin etkisine bakarmısınız

Anlıyorum cnm seni.Ben her ay öyleyim.Kendime kızıyorum.Çok abarttım bu durumu ben.

vayy beee çok çalışıyorum heralde patronum yanına çağırdı durup duruken 50 lira verdi benden bi yemek ye dedi :44:

bebek istediğini düşünüp canın bişey çekerse al diye vermiş olabilir patronun...
ne olur ne olmaz gibisinden..

insan psikolojisi öyledir canım.O yüzden diyorlar ya hiç stres yapmayın fazla düşünmeyin diye.Biz ne yapıyoruz ay bebek oldumu sanki hamileyim dedikçe strese giriyoruz.Neden hemen anlaşılmazki bu hamilelik sanki.

kızlar gerçi hayırlı ama bende bu ay bebek olmayacak sanki.Bebek çalışması için adamı bulamıyorum.Adam işten başını kaldıramıyor.Gerçi belki tutmuştur.Ama başlayacağım eşimin iş yerine hee

insan psikolojisi öyledir canım.O yüzden diyorlar ya hiç stres yapmayın fazla düşünmeyin diye.Biz ne yapıyoruz ay bebek oldumu sanki hamileyim dedikçe strese giriyoruz.Neden hemen anlaşılmazki bu hamilelik sanki.

valla canım mayıs ayı için bu yaptığımı yapmayı düşünmüyorum. olursa olur olmazsa olmaz. hayırlısı ne zamansa ozaman olsun. hatta bu siteye bile g,irmeyi düşünmüyorum. sizinle bieyler paylaşmak çok güzel ama. buraya girincede insan hamilelikten başka bişey düşünmüyor

Az önce bi sayfada okudum.Hamilelik bazen hiçbi belirti vermeyebiliyomuş.Hemde o kadar çok kadın varki tesadüfen öğrenen hamile olduğunu....:26:

canm benm aslında bende o yüzden acele etmiştim bu ay. benm eşimde haziran temmuz ve ağustos aylarında olmayacak benm yanımda. bence de yaniiiiiiiii

herkese kocaman günaydınlar......

günaydın fundacımmm

çok enteresan. :) ne iş yapıyorsun

ben bi şirkette muh. Müd. Yapıyorum aynı zamanda satınalma kaliteye de bakıyorum canım.bide sır küpüyüm :)))) ortakların bütün sırlarını biliyorum. Herşey benden geçiyo giren çıkan finans. Muh. Programında dizaynda yaptığım için bilgisayarcıya da para ödemiyoruz. Beyni gibi bişeyim yani övünmek gibi olmasın Bide bu streste buraya yetişiyorum çocuk istiyorum. çok yoruldum ama artık dinlenmek istiyorum

oooo maşallah.güne bereketli başlamışsın.
aynen canım
günaydın tatlımmm

kıs valla aynı duyguları hissediyoz he. Hep kendimde bişiyler arıyom ama yok yok yok

Az önce bi sayfada okudum.Hamilelik bazen hiçbi belirti vermeyebiliyomuş.Hemde o kadar çok kadın varki tesadüfen öğrenen hamile olduğunu....:26:

kesinlikle katılıyorum. kafaya takmamak lazım. adamlar bi gece birlikte oluo hamile kalıyo ya. önceden annelerimiz evlendikleri gibi hamile kalıyorlarmış

kıs valla aynı duyguları hissediyoz he. Hep kendimde bişiyler arıyom ama yok yok yok [/QUOTE]

sende yok da yok. ben yok olan bişeyi zorla var edecektim nerdeyse. ay burnuma kokular geliyor yok bilmemne. yoksa yoktur canım be benm birde başımdan bi hamilelik geçti bir tecrübem var yani. ne oluyor ne olmuyor biliyorum. ama o zamanki belirtileri bile ben nerdeyse oluşturacaktım. ayyy ne salağımmmmmm

kesinlikle katılıyorum. kafaya takmamak lazım. adamlar bi gece birlikte oluo hamile kalıyo ya. önceden annelerimiz evlendikleri gibi hamile kalıyorlarmış

Sorma valla.Sanki annelerimiz anneannelerimiz bizim gibi yok yumurtlamaydı yok ateş ölçmeydi hesapla yaptılar.Bugun işe gelirken yolda kedi yavruları gördüm.E funda dedim bi kedi kadar olamadın: yuh sana 60: valla dengem bozuldu kızlar yawww....

face de falan bakıyorum arkadaşlar hep doğuruyor insanın sinirlerine dokunuo valla. bende bi golden besliyorum evde. o da 4 5 aylık bişey çok küçükken almıştık. üstümden başımdan ayrılmıyor. geçen sinir oldum. çekil git düş zaten hamile kalamıyorum. doğura doğura seni doğrdum bende die bağırmaya başladım. eşimde gülüyor

bizde 4 arkadaş 15 20 gün arayla evlendik hepsi hamile bize de hadi artık demeye başladılar benim stresim bana yetiyo zaten bi de onlar böyle söyleyince kafaları yiyorum oooffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…