- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
face de falan bakıyorum arkadaşlar hep doğuruyor insanın sinirlerine dokunuo valla. bende bi golden besliyorum evde. o da 4 5 aylık bişey çok küçükken almıştık. üstümden başımdan ayrılmıyor. geçen sinir oldum. çekil git düş zaten hamile kalamıyorum. doğura doğura seni doğrdum bende die bağırmaya başladım. eşimde gülüyor[/QUOT
Bendede öyle evde 2 tane papağanım var.Eşim soruyo çocuklar napıyo diye ellerinden öper dedim bağıra bağıra.liseden sınıf arkadaşım 2.sine hamileymiş.Benden 2 ay önce evlenen arkadaşım yine hamile.Ben duymak istemedikçe millet gözüme sokuyor resmen...nevar sanki.Bigün benimde olucak
olucak tabi arkadaşım neden olmasın
face de falan bakıyorum arkadaşlar hep doğuruyor insanın sinirlerine dokunuo valla. bende bi golden besliyorum evde. o da 4 5 aylık bişey çok küçükken almıştık. üstümden başımdan ayrılmıyor. geçen sinir oldum. çekil git düş zaten hamile kalamıyorum. doğura doğura seni doğrdum bende die bağırmaya başladım. eşimde gülüyor[/QUOT
Bendede öyle evde 2 tane papağanım var.Eşim soruyo çocuklar napıyo diye ellerinden öper dedim bağıra bağıra.liseden sınıf arkadaşım 2.sine hamileymiş.Benden 2 ay önce evlenen arkadaşım yine hamile.Ben duymak istemedikçe millet gözüme sokuyor resmen...nevar sanki.Bigün benimde olucak
bizimde olucak tabii sadece bizimkiler biraz nazlıı
Olucak tabi hayırlıysa eğer.Ama işte moral bozuluyor her ay.Allah isteyen herkese nasip etsin...
bizimde olucak tabii sadece bizimkiler biraz nazlıı
Aynen öyle fazla nazlılar.Hatta bu yüzden kızım olursa nazlı ismini düşünüyorum gerçektende:)
meraba minnoşlarrrayy bugün erken kalktım yürüyüşe cıktım havada cok güsellll hamiş kalsam hergün yürcem vallla hayırlısı tabiii
hoşgeldin cnmmmooohhhh ne güzel yapmışsın
meraba minnoşlarrrayy bugün erken kalktım yürüyüşe cıktım havada cok güsellll hamiş kalsam hergün yürcem vallla hayırlısı tabiii
hosbulduk sekerimmmvalla içim acıldı yaa sonunda baharda geldiii hafiften bu sene kış hiç bitmicekkkk sandımm :82:
inşallah yazada hamişş girerizz yazın bol bol yüzerizz hamiş hamişş inşallahh yarabbimmm:87:
ayyyy gerçekten güneş yüzünü gösterdi çok şükür
yaw bu gadın milletinden korkçan arkadaş yaa neler de çıkmışTımam canoo eğer tutmazsa sovan tadına da katlanırıs nolcek
kedimerimmmmmmmmmKıs sen nerelere gittin özledimmmmmmmmmmm
koleramm nerdesin tatlummmm nasılsın bugünn seker paremmm
ayyyy gerçekten güneş yüzünü gösterdi çok şükür
cucuuuuuuummmmmmmmmmm can paremmmmmmmm iyiyim meleğim sen nasılsınnn
kıss stajım var bu sene haftada bi gün oraya gidiyorum ondan giremediydimdee pek bi kaynatmışınızz
bu arada günaydın kıslaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?