- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.421
madammmmmm bana foto yoğ mu?
kıslarrr bana da cinsiyet yorumu yapın bakem
kısss valla biliyosun şu yumurtlama günlerini hiç sevmem ben koçişi severimm hep zatede bugün bende baktım tam günleriiii hadii hayırlısıııı çıkmak yokkk bu geceden itibaren bırakmam kocişiiii inşallah tutarrr madamımm dua ett sendeeeeeeeeeee
çok emin değilimmm senin içinnn ama erkekkkkkkkk diyorumm ben
sen ne istiyosun nerisonammmmmm tabii önce hayırlısı,hatasız,kusursuz,ayıpsızı ama insanın içinde de bişey oluyooo yane?
çok emin değilimmm senin içinnn ama erkekkkkkkkk diyorumm ben
sen ne istiyosun nerisonammmmmm tabii önce hayırlısı,hatasız,kusursuz,ayıpsızı ama insanın içinde de bişey oluyooo yane?
Bütün dularım hepp sizlerle artık şu topike girdim gireli sizlere dualarım yine seizinle hep sizinle rabbim bana yaşattı şimdi size yaşatacakk hımmmmm demek mühim geceler bende sadece ateş ölçüyordum ama çok takıntılı olmadım hiç stres şeklinde değil yani olursa olur misali beni biliyon zate az çookBu ay ilk defa ovulasyon yaptım baktım yumurtlama günüm olabilir ve ilk defa eşimle böle bişi yaptık yani ben yaptım hadi kalk dedim ki en sevdiğimiz filmi izliyorduk öle bişi dürttü kalk dedim oturmakla olmaz çocuk yapçez akşam diyorki acaba omu tuttu
yaw subebeemm sen bu enerjiyi nerden buluyon maşallah sana. hem buraya yetişiyon hem msne :)
kızlar nasılsınız bakalım be var ne yok
hahahaaa alemsinn kıssımmmmmm yaaa çok seviyomm ben seniiiii çocuk yapcezzzzzzzzzzzvalla bende takılmam öyle şeylereee tek derdimm ilacın etkisinden kurtulmuş olmayı ümit ediyorumm umarımmm kurtulmuşturrrda tutar çok ösledimm çünkü koçişiiiiiiiiii
ben ne isedigimi bilmiyorum tatlım, dediklerinde haklısın tabi, 1 kız 1 erkek istiyorum nasipse, o yüzden hangisi önce gelirse gelsinama ilk hamiş kaldığımda çok erkek hissettim, şimdi bazı bazı kız hissediyom
ben kocam delirir derken benim kayınvalide tırlattıneyse eve gittim bir küçük mektup yazdım işyerindeyken zarfa koydum aynen şöyleydi" bu sana ilk mektubum babam! teşekkürler baba, annemle birlikte bu dünyada olmam için olanak sağladığın için.... yakında geliyorum ben hazırmısın?" diye bizim dış kapımız iki tane bi demir var bi çelik kapı yani ev kapısı ben tam demir kapının altından biri atmış gibi yerleştirdim onu yalnıss olaya bakın eşim hep 6.30 gelirdi saat 7 oldu yok zaten ggözüm yaşlı bekliyorum kapıda balkonda çünkü mektubu o yerde görücek okuyacak ve bende onu kapının delidiğinden izlicem neyse aradım nerdesin diye geliyorum bitanem anlatırım gelince dedi neyse sonra yolda 3 kadını hastaneye götürmüş taksici almayınca kadında buna ne istersin Allahtan demiş dua edim sana bizimkide çocuk teyze demiş neyse saat 7.30 ta eve geldi baktım demir kapı açılıyor hemen gözlemeye geçti böle saf saf yerdeki zarfa bakıyo aldı zarfı açtı önce bi evrdi çevirdi okumaya başlayınca bu garip garip hareketler yapmaya başladı deli gibi dönüyo ama şaşkın bi vaziyette ben kapının arkasında koptum kapıyı açmaya çalıştı hemen aama ben kilitlemiştim deli gibi yumrukluyo kapıyı bi görcektiniz apartman ayağa kalkıcaktı neredeyse neyse açtım beni bi kucakladı deli gibi çevriyo sanki askere uğurlanıyormuşum gibi hissettim kendimi sonra hemen yere bıraktı aman aman dur bişi olmasın diye az çok tahmin edersiniz belki o sahneleri sonra yere bırakıyo aman dur bişi olmasın diye tahmini bir rakam vermem çok zor hatırlamıyorum kaç kere valla mı valla mı diye sorduğunu benim nutkum tutuldu zaten sadece başımı sallıyorum gözlerim yaşlı ama gülüyorum da benim kocam sıyırdı sonra karşıma geçmiş apaçi dansı yapıyordu ömründe yapmamış yapmazda oturduk sonra ama kalkıp kalkıp oturup şükretti daha az önce diyo dilemiştim rabbimden bir evlat diye diye bi hal oldu yaaaa daha daha böyle bir sürü delilik ve mutluluk kızlar hepinize yaşatmalı rabbimm
neyse bunu böyle atlattık hadi dedim anneyede söyleyelim aama başka kimseye söylemek yok tamam dedi hatta ablamlara bile söylemeyelimi kendi dedi ii dedim annemize gittik aldık bii patik içine bir not yazdık hediye paketi yaptırdık anne dedik sana hediye aldık kzıım oğlum benim en büyük hediyem sizsiniz zaten ne diye alıp duruyorsunuz hediye dedi ben sizin mutluluğunuzdan başka ne isterim dedi biz zate orda koptuk aç hadi aç dedik paketi açtı daha patikin ucunu bir gördü bir çığlık attı ki sormayın alt kattan yengeleri filan geldi korkmuşlar yengemize bişe oldu diyeededik yok bişi yok gıdıkladık o da güldü neyse çıldırdı ya zaten benden çıldırık bi kayınvlidem var sölemesi ayıp bi ara bayılcak sandık göbekler attı ya evin ortasında taam diyo bundan böyle bütün evini ben temizlicem sen sadece yat dinlen uyu ben herşeyini yaparım diyo dedim hoopp hoop ben napıcam beraber yavaşça yaparıs çünkü yaz temizliğği yapma planlarımıs vardı bu hafta onunla ççoooooooooooooookkk mükemmel bir duyguydu rabbim isteyenlere yaşatsın bu duyguyu tattırsın hem sizlere hem eşlerinize ...........
işte böyledir kızlar sabahın köründe kalktım ve eğitime gittim hee bide akşam yemeğinden sonra acaip uyku bastırdı bütün gece orda uyumuşum sözde fatmagülü izlicektim eşim sürükleyerek eve getirdi hala uykum var sanırım bendeki yan etkileri uyku olacak
Kızlar izninizle çıkıyorum, 1 saat içinde işlerimi toparlamam gerek. yarın görüşmek üzere diyorum ve hepinizi çoookk öpüyorumm
kızlar nasılsınız bakalım be var ne yok
ayy ne güselll ya canım benimmm tahmin edebiliyorummm mutluluğunuz daim olsunnn minnoşumm bi avazda doğur inşşş madamım .... ayy yirim seni kısss benim kırmızılardaa geliyoo yavastan kahverengiler geldii...biz inşş. bebüşümle temmuz annişi olcasss ayy hayırlısı canımın içii.. kıs bizde sabahtan beriii seni bekliyosss düşün ben sabah 9 da geldimmm meraktannn meraklı cam güzeliyiz ya bizz bekle bekle madam yoq valla birass daha gelmeseydin karakola haber salıcaktım leyla kayıp dieee
Kızlar izninizle çıkıyorum, 1 saat içinde işlerimi toparlamam gerek. yarın görüşmek üzere diyorum ve hepinizi çoookk öpüyorumm
napıyonus bakımmm MİNNOŞLAR
cücümmmmmm napıyosunn valla bende çook hevesliydim sabah gelip yazmayı ama bugün benim eğititmim vardı ve ben unuttum arkadaşım hatırlatıı apar topar gittim tatlım ya valla kuusura bakmayın artıkını bana bu arada mailini yaz seni de görelim birbirimize fotolarımızı gönderiyos mail üzerinden yaz bana özelden mailini seni de çook merak ediyom çünkü
güle güle çalışkan kızım valla aramızda en çalışkan seni görüyorum hoççaklall
seni özledik sadecehee bide haticem hamişmiş yaa hemde 7 haftalık haberi yok [
/QUOTE]
bende seni merak ediyomm eee ben sana yolladım ya msn adresimiii minnoşum onu kaydet iştee email adresim aynı zamandaaa
bende sizi cok ösledimmmm canlarımmmhaticeden haberim var canımmm valla 7 haftalık haberi yokkk leylanın yaa ama onda adet düzensizliği varmışşş ondan farkedememişşş
ayy ne güselll ya canım benimmm tahmin edebiliyorummm mutluluğunuz daim olsunnn minnoşumm bi avazda doğur inşşş madamım .... ayy yirim seni kısss benim kırmızılardaa geliyoo yavastan kahverengiler geldii...biz inşş. bebüşümle temmuz annişi olcasss ayy hayırlısı canımın içii.. kıs bizde sabahtan beriii seni bekliyosss düşün ben sabah 9 da geldimmm meraktannn meraklı cam güzeliyiz ya bizz bekle bekle madam yoq valla birass daha gelmeseydin karakola haber salıcaktım leyla kayıp dieee
2 haftası geçmiş yenimi öğrenmiş hamile olduğunu niye öyle olmuş acaba garip .
ya kızlar benim sorunum var bana bir çare bulun kocamla aram bozuluyooo ben korkuyorum çocuga bişi olur diye kocamda sıkıldı artıkonu sevmiyorum diye ne olacak bu işin sonu ama hiçde vcdanım sızlamıyo onu keyfimden reddetmiyorum sonçta değilmi eskiden olsa üzülürdüm ama üzülmüyorum bebeğim daha öneml zedelenmesin bişi olmasından korkuyorum sonuçta kansız olduğumdan dolayı düşük tehlikem var ne diyim şimdi
evet cucummm olucazzz nasipse ama çok çalışıcass dimiii anlaştıkmı????????inşallahhh madamımm inşallah bakalım haziran sonu temmus başı belli olur artıkkkk yapabilcekmiyiz anniş olmayı sen bana diyordunn sana bu lafları hamiş olmazsam yediririm diyeee
inşallah kurtulmuşsundurda sağlıklı bebişler gelirrr bitanem bende çok seviom seni muckkssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?