Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Bütün dularım hepp sizlerle artık şu topike girdim gireli sizlere dualarım yine seizinle hep sizinle rabbim bana yaşattı şimdi size yaşatacakk hımmmmm demek mühim geceler bende sadece ateş ölçüyordum ama çok takıntılı olmadım hiç stres şeklinde değil yani olursa olur misali beni biliyon zate az çook Bu ay ilk defa ovulasyon yaptım baktım yumurtlama günüm olabilir ve ilk defa eşimle böle bişi yaptık yani ben yaptım hadi kalk dedim ki en sevdiğimiz filmi izliyorduk öle bişi dürttü kalk dedim oturmakla olmaz çocuk yapçezakşam diyorki acaba omu tuttu

çok emin değilimmm senin içinnn ama erkekkkkkkkk diyorumm ben
sen ne istiyosun nerisonammmmmm tabii önce hayırlısı,hatasız,kusursuz,ayıpsızı ama insanın içinde de bişey oluyooo yane?

yaw subebeemm sen bu enerjiyi nerden buluyon maşallah sana. hem buraya yetişiyon hem msne :)

çok emin değilimmm senin içinnn ama erkekkkkkkkk diyorumm ben
sen ne istiyosun nerisonammmmmm tabii önce hayırlısı,hatasız,kusursuz,ayıpsızı ama insanın içinde de bişey oluyooo yane?

ben ne isedigimi bilmiyorum tatlım, dediklerinde haklısın tabi, 1 kız 1 erkek istiyorum nasipse, o yüzden hangisi önce gelirse gelsin ama ilk hamiş kaldığımda çok erkek hissettim, şimdi bazı bazı kız hissediyom

hahahaaa alemsinn kıssımmmmmm yaaa çok seviyomm ben seniiiii çocuk yapcezzzzzzzzzzz valla bende takılmam öyle şeylereee tek derdimm ilacın etkisinden kurtulmuş olmayı ümit ediyorumm umarımmm kurtulmuşturrrda tutar çok ösledimm çünkü koçişiiiiiiiiii

iyiyiz biz bebem seni sormalı haticemmm 7 haftalık hamiş haberi yokmuş bugün öğrenmiş
kızlar nasılsınız bakalım be var ne yok

inşallah kurtulmuşsundurda sağlıklı bebişler gelirrr bitanem bende çok seviom seni muckkssss

hayırlısı tatlım hayırlısı hangisi olucaksa o olsunnnn bende ikis istiyorumm 1 eekek 1 kısss

ayy ne güselll ya canım benimmm tahmin edebiliyorummm mutluluğunuz daim olsunnn minnoşumm bi avazda doğur inşşş madamım .... ayy yirim seni kısss benim kırmızılardaa geliyoo yavastan kahverengiler geldii...biz inşş. bebüşümle temmuz annişi olcasssayy hayırlısı canımın içii.. kıs bizde sabahtan beriii seni bekliyosss düşün ben sabah 9 da geldimmm meraktannn meraklı cam güzeliyiz ya bizz bekle bekle madam yoq valla birass daha gelmeseydin karakola haber salıcaktım leyla kayıp dieee

Kızlar izninizle çıkıyorum, 1 saat içinde işlerimi toparlamam gerek. yarın görüşmek üzere diyorum ve hepinizi çoookk öpüyorumm

cücümmmmmm napıyosunn valla bende çook hevesliydim sabah gelip yazmayı ama bugün benim eğititmim vardı ve ben unuttum arkadaşım hatırlatıı apar topar gittim tatlım ya valla kuusura bakmayın artıkını bana bu arada mailini yaz seni de görelim birbirimize fotolarımızı gönderiyos mail üzerinden yaz bana özelden mailini seni de çook merak ediyom çünkü
güle güle çalışkan kızım valla aramızda en çalışkan seni görüyorum hoççaklall
Kızlar izninizle çıkıyorum, 1 saat içinde işlerimi toparlamam gerek. yarın görüşmek üzere diyorum ve hepinizi çoookk öpüyorumm

seni özledik sadecehee bide haticem hamişmiş yaa hemde 7 haftalık haberi yok
napıyonus bakımmm MİNNOŞLAR

2 haftası geçmiş yenimi öğrenmiş hamile olduğunu niye öyle olmuş acaba garip .

ya kızlar benim sorunum var bana bir çare bulun kocamla aram bozuluyooo ben korkuyorum çocuga bişi olur diye kocamda sıkıldı artık onu sevmiyorum diye ne olacak bu işin sonu ama hiçde vcdanım sızlamıyo onu keyfimden reddetmiyorum sonçta değilmi eskiden olsa üzülürdüm ama üzülmüyorum bebeğim daha öneml zedelenmesin bişi olmasından korkuyorum sonuçta kansız olduğumdan dolayı düşük tehlikem var ne diyim şimdi

inşallahhh madamımm inşallah bakalım haziran sonu temmus başı belli olur artıkkkk yapabilcekmiyiz anniş olmayı sen bana diyordunn sana bu lafları hamiş olmazsam yediririm diyeee
inşallah kurtulmuşsundurda sağlıklı bebişler gelirrr bitanem bende çok seviom seni muckkssss[/QUOTE]
evet cucummm olucazzz nasipse ama çok çalışıcass dimiii anlaştıkmı????????

hımmm mühim bi konu doktora soraydın keşke ama benim hep bildiğim duyduğum okuduğumda 8.9 depremli değilde hadi 6.5 şiddetinde sevebilirsiniz diidi ama yinede ben bişi demem bebişimde çok önemli ama kocişim daha önemli benim için bakalım bis napıcaz sizde uslu uslu biraz yapın bişiler işte

evet cucummm olucazzz nasipse ama çok çalışıcass dimiii anlaştıkmı????????[/QUOTE]

öleee valla bebüşümmm calışıcasss bol bol sevicess birbirimiziiicıldıırık hatunlarıss nede olsaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…