Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hamilelikte ilişkiyee bişiy demiyoki doktorlar hicrann madamımında dediği gibi uslu uslu yavas yavas sevin birbirinizi ama sen yinede doktoruna sor bencee...ayyy kociş reddedilirmii kısss yasık kocişime valla

hoşgeldinn cucummmmmmmm neler yaptın bakımmm yaptınısmı alışverişlerii boll boll enerji verici yiyecekler alsaydınısss malummm

kız aldık tabii almazmıyızzzayyy bide seni andım kumru yedimmm izmir kumru cok nefistiii sen bol bol götürüyosundurr... sonra da wc gittim gitmess olaydımm kahverengimsiii lekeler gelmişş ayy cok finaa sonram dedim hadi eve gidelim öle geldikk kırmızılar da gece gelir neyse temmuz annişi olcas biiz inşş...

canım valla benim arkidiş ağustosta doğum yapıcak o bile sürekli seviyoo koçişi ama annemler hep derdi ilk bir iki ay çocuk tutunana kadar sabredin diyee doktora sor canımmm senin hamişliğine göre kararı o versinn

evet cucummm olucazzz nasipse ama çok çalışıcass dimiii anlaştıkmı????????

öleee valla bebüşümmm calışıcasss bol bol sevicess birbirimiziiicıldıırık hatunlarıss nede olsaaaa[/QUOTE]
aferinn sana cucumm akıllı minnoşumm benimmmmmmmmmm

ayyy bi ara kulaklarım çınlıyorduu dimek o sendiiiiinnnnnnnnnnnn cucummmmmm:76: sen bide ismirde boyoz yeee deee gör kuzumm yanında da yumurta ve tulum peyniri ohh miss missssssssssss
napalım kırmısılar gelicekkii bebişte gelsinnn sağlıklıyız çok şükür öyle düşünnnn cucummmmmm

öleee valla bebüşümmm calışıcasss bol bol sevicess birbirimiziiicıldıırık hatunlarıss nede olsaaaa
aferinn sana cucumm akıllı minnoşumm benimmmmmmmmmm

ayyy bi ara kulaklarım çınlıyorduu dimek o sendiiiiinnnnnnnnnnnn cucummmmmm:76: sen bide ismirde boyoz yeee deee gör kuzumm yanında da yumurta ve tulum peyniri ohh miss missssssssssss
napalım kırmısılar gelicekkii bebişte gelsinnn sağlıklıyız çok şükür öyle düşünnnn cucummmmmm[/QUOTE]

oyyy dime öle şeylerrrr gelirsem bigün izmire yedirirsin artıkkk cucuna ayyy öle valla cok sükür sağlıklıyızzz kırmızılarda gelsinnn ama anlaşma yapıcam bu ay biras git tatil yap dicem 9 ay sonram görüşürüsss dicemm biz bebüşümle temmuz annişi olmak istiyosss dicem dur bakalım ikna olcekmiii cok sefioo beni bu kırmızı yaaaa belkimm cıldırıklığımdannn ürkebilirrr

oyyy dime öle şeylerrrr gelirsem bigün izmire yedirirsin artıkkk cucuna ayyy öle valla cok sükür sağlıklıyızzz kırmızılarda gelsinnn ama anlaşma yapıcam bu ay biras git tatil yap dicem 9 ay sonram görüşürüsss dicemm biz bebüşümle temmuz annişi olmak istiyosss dicem dur bakalım ikna olcekmiii cok sefioo beni bu kırmızı yaaaa belkimm cıldırıklığımdannn ürkebilirrr[/QUOTE]

yedirirm canım benimm sen gel yiterrrr ohh mis gibi valla sıcak sıcak olcak bidee hımmmmmmmm canım çekti vlla bak şimdii
gitsin söyle anlaşma yap onunlaaa valla bu afta sonu mühimm günlerimmiş benimm madamımm dedii şas belki banada güler ne dersinn arkamdan bekliyorum canım kırmısılar bitsinnn hermen çalışmalara devam

kacta gidiceksin eve hazırlığın varmı yemek falannn kocişin gelioo nede olsaa gerciii sizin gözünüzz birbiriniz baska bişiy görmess ama

yedirirm canım benimm sen gel yiterrrr ohh mis gibi valla sıcak sıcak olcak bidee hımmmmmmmm canım çekti vlla bak şimdii
gitsin söyle anlaşma yap onunlaaa valla bu afta sonu mühimm günlerimmiş benimm madamımm dedii şas belki banada güler ne dersinn arkamdan bekliyorum canım kırmısılar bitsinnn hermen çalışmalara devam[/QUOTE]

bi gitsin kırmızılar bu ay cokk calışıcam valla inş hayırlı haberler alırıs bizde temmuzda bebişimm ... valla saka bi yana madam haklı bu 2 günü cok ii değerlendir popişe yastık koy okişşş cok önemli günler bu günlerr

bi gitsin kırmızılar bu ay cokk calışıcam valla inş hayırlı haberler alırıs bizde temmuzda bebişimm ... valla saka bi yana madam haklı bu 2 günü cok ii değerlendir popişe yastık koy okişşş cok önemli günler bu günlerr [/QUOTE]

heyecanlıyımmmmmmmmmm vallahiiiiiiiiiiiiiiiiii hemde çokkkkkkkkkk içimm kımıl kımılll,fıkır fıkırrrr

heyecanlıyımmmmmmmmmm vallahiiiiiiiiiiiiiiiiii hemde çokkkkkkkkkk içimm kımıl kımılll,fıkır fıkırrrr [/QUOTE]

oyyyyy heyecanlı bıdığımmm benimm kocişinii cok öslemişşş bebüşümm benimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…