- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.441
hamilelikte ilişkiyee bişiy demiyoki doktorlar hicrann madamımında dediği gibi uslu uslu yavas yavas sevin birbirinizi ama sen yinede doktoruna sor bencee...2 haftası geçmiş yenimi öğrenmiş hamile olduğunu niye öyle olmuş acaba garip .
ya kızlar benim sorunum var bana bir çare bulun kocamla aram bozuluyooo ben korkuyorum çocuga bişi olur diye kocamda sıkıldı artıkonu sevmiyorum diye ne olacak bu işin sonu ama hiçde vcdanım sızlamıyo onu keyfimden reddetmiyorum sonçta değilmi eskiden olsa üzülürdüm ama üzülmüyorum bebeğim daha öneml zedelenmesin bişi olmasından korkuyorum sonuçta kansız olduğumdan dolayı düşük tehlikem var ne diyim şimdi
napıyonus bakımmm MİNNOŞLAR
napıyonus bakımmm MİNNOŞLAR
çıktım ben heey evden devam edebilirm öperimm
hoşgeldinn cucummmmmmmm neler yaptın bakımmm yaptınısmı alışverişlerii boll boll enerji verici yiyecekler alsaydınısss malummm
2 haftası geçmiş yenimi öğrenmiş hamile olduğunu niye öyle olmuş acaba garip .
ya kızlar benim sorunum var bana bir çare bulun kocamla aram bozuluyooo ben korkuyorum çocuga bişi olur diye kocamda sıkıldı artıkonu sevmiyorum diye ne olacak bu işin sonu ama hiçde vcdanım sızlamıyo onu keyfimden reddetmiyorum sonçta değilmi eskiden olsa üzülürdüm ama üzülmüyorum bebeğim daha öneml zedelenmesin bişi olmasından korkuyorum sonuçta kansız olduğumdan dolayı düşük tehlikem var ne diyim şimdi
çıktım ben heey evden devam edebilirm öperimm
evet cucummm olucazzz nasipse ama çok çalışıcass dimiii anlaştıkmı????????
kız aldık tabii almazmıyızzzayyy bide seni andım kumru yedimmm izmir kumru cok nefistiii sen bol bol götürüyosundurr... sonra da wc gittim gitmess olaydımm kahverengimsiii lekeler gelmişş ayy cok finaa sonram dedim hadi eve gidelim öle geldikk kırmızılar da gece gelir neyse temmuz annişi olcas biiz inşş...
aferinn sana cucumm akıllı minnoşumm benimmmmmmmmmmöleee valla bebüşümmm calışıcasss bol bol sevicess birbirimiziiicıldıırık hatunlarıss nede olsaaaa
koleramı merak ettimm bak şimdiii sabahtan girdi bi daha görmedimm???? :44:
aferinn sana cucumm akıllı minnoşumm benimmmmmmmmmm
ayyy bi ara kulaklarım çınlıyorduu dimek o sendiiiiinnnnnnnnnnnn cucummmmmm:76: sen bide ismirde boyoz yeee deee gör kuzumm yanında da yumurta ve tulum peyniri ohh miss missssssssssss
napalım kırmısılar gelicekkii bebişte gelsinnn sağlıklıyız çok şükür öyle düşünnnn cucummmmmm
kolera evdemiydi bugün yoksa iştemii işteyse belkim eve gitmiştir bebüşümmm ne de olsa dün operasyon gecirdiii belki erken cıkmıştır:97:
oyyy dime öle şeylerrrr gelirsem bigün izmire yedirirsin artıkkk cucunaayyy öle valla cok sükür sağlıklıyızzz kırmızılarda gelsinnn ama anlaşma yapıcam bu ay biras git tatil yap dicem 9 ay sonram görüşürüsss dicemm biz bebüşümle temmuz annişi olmak istiyosss dicem dur bakalım ikna olcekmiii cok sefioo beni bu kırmızı yaaaa belkimm cıldırıklığımdannn ürkebilirrr
yedirirm canım benimm sen gel yiterrrr ohh mis gibi valla sıcak sıcak olcak bidee hımmmmmmmm canım çekti vlla bak şimdii
gitsin söyle anlaşma yap onunlaaa valla bu afta sonu mühimm günlerimmiş benimm madamımm dedii şas belki banada güler ne dersinn arkamdan bekliyorum canım kırmısılar bitsinnn hermen çalışmalara devam
bilmiyorumkii canımm iyiyim dedi ama iştemi evdemi sormadıkkii???????
bi gitsin kırmızılar bu ay cokk calışıcam valla inş hayırlı haberler alırıs bizde temmuzda bebişimm ... valla saka bi yana madam haklı bu 2 günü cok ii değerlendir popişe yastık koy okişşş cok önemli günler bu günlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?