Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kıslarr ben kaçıyorummmmmmmmmmmm canlarrr hepinisiii öpüyorummmmmmmmmmmm bana bol şans dileyinn dua edin benim isizin gibi çok şansım yokkk :80::80::80:

kacta gidiceksin eve hazırlığın varmı yemek falannn kocişin gelioo nede olsaa gerciii sizin gözünüzz birbiriniz baska bişiy görmess ama

yok canım yapmıcam yemek benim ablamında doğum günü bugün bi yarım saat ordada takılırısss o saatte yemek yenilmess artık sonrasıda malummm

kıslarr ben kaçıyorummmmmmmmmmmm canlarrr hepinisiii öpüyorummmmmmmmmmmm bana bol şans dileyinn dua edin benim isizin gibi çok şansım yokkk :80::80::80:

canımın içiiii bol sans sana dualarım seninle minnoşummm ablanında deoğum günüü kutlu olsun iiki doğmuşşşşşşşşşşş senisefiyommmmmmmm kendine dikkat et popişe yastık koymayı unutma okişşş

iyi diyelim iyi olsun canımmm bulantıdan gözüm açılmıyor hiç bişey yapamıyom yaw nolcek ki böle sizler nasılsınızz

oyyy cok mu fazla bulantııı ama olsun yaa ne güsell bebişin seninlee 3. aydan sonra gecer zaten bulantılar falan inş... ne kadar oldu senin kac haftalık ....:97: bizde napalım madamım hamişşş ona cook sevinidirik oldukk valla hamişlerimiz coğalıooo günden güneee maşallah Allahım nazarlardan korusun topiğimizi bide hatice hamile cok güsel yaaa

bulantı hiç geçmiyoki tatlım 2 ay bitti işte 8.haftadayız inş. geçer artık çok yıprandım rabbim isteyen herkese nasip etsin topiğimiz verimli olcek inşaallah

kızlaarr hoşçakalın ben çıkıyorum artık elektrikler kesildi laptop isyan ediyor iyi bakın kendinize nerisonaa sende iyisindir umarım canım

iyi diyelim iyi olsun canımmm bulantıdan gözüm açılmıyor hiç bişey yapamıyom yaw nolcek ki böle sizler nasılsınızz

tatlım ben de 8 haftalığım. bulantı ve kusmadan gına geldi. razıyız tabi ama hiç keyfim kalmadı, buzdolabını açıp bir meyve alana kadar canım çıkıyor. her akşam programlanmış saat gibi kusuyorum :26:

nerisonam bebeğim bulantıların ne zaman başladı senin yada genelde ne zaaman başlii bak stres oldum şimdi

nerisonam bebeğim bulantıların ne zaman başladı senin yada genelde ne zaaman başlii bak stres oldum şimdi

canım benim bulantılar 5. haftada, kusmam 6. haftada başladı. maşallah 2 haftadır gün aksatmadan devam ediyor. ben sabahları daha iyi kalkıp, akşamlara doğru kötü oluyorum
umarım sen benim gibi olmazsın canım:26:

ben de mayıs ayında hamile kalmışım.şu an 5 haftalık keseyi de gördüm.çok şükür rabbime

ayyy canım benim yaaa bakalım ben neler görecem uff benim normalde midem bulansa deli oluyorum hiç sevmiyorumm ayyy düşünsene ayy rabbim sana sabır versin inaşşallahh banada hayırlısını versin ama dayan azkaldı 3 aydan sonra biticek

9 ay bulanan varmış, inşallah onalrdan olmayız:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…