- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.461
kacta gidiceksin eve hazırlığın varmı yemek falannn kocişin gelioo nede olsaa gerciii sizin gözünüzz birbiriniz baska bişiy görmess ama
kıslarr ben kaçıyorummmmmmmmmmmm canlarrr hepinisiii öpüyorummmmmmmmmmmm bana bol şans dileyinn dua edin benim isizin gibi çok şansım yokkk :80::80::80:
hoşgeldin personell nasılsınnnn canımmm
iyi diyelim iyi olsun canımmm bulantıdan gözüm açılmıyor hiç bişey yapamıyom yaw nolcek ki böle sizler nasılsınızz
oyyy cok mu fazla bulantııı ama olsun yaa ne güsell bebişin seninlee 3. aydan sonra gecer zaten bulantılar falan inş... ne kadar oldu senin kac haftalık ....:97: bizde napalım madamım hamişşş ona cook sevinidirik oldukk valla hamişlerimiz coğalıooo günden güneee maşallahAllahım nazarlardan korusun topiğimizi bide hatice hamile cok güsel yaaa
iyi diyelim iyi olsun canımmm bulantıdan gözüm açılmıyor hiç bişey yapamıyom yaw nolcek ki böle sizler nasılsınızz
tatlım ben de 8 haftalığım. bulantı ve kusmadan gına geldi. razıyız tabi ama hiç keyfim kalmadı, buzdolabını açıp bir meyve alana kadar canım çıkıyor. her akşam programlanmış saat gibi kusuyorum :26:
canımın içi napıyosunnn evde bakımmm ekledin dimi benii ben kabul ettim cünkü msn de sensin sanırım minnoşşş
Cücümmm evet açık şuan msn im ama seni göremedim annemm
nerisonam bebeğim bulantıların ne zaman başladı senin yada genelde ne zaaman başlii bak stres oldum şimdi
amanın acık benimde msn sen bana özelden yolla bi daha adresini kontrol ediyim bebiş
canım benim bulantılar 5. haftada, kusmam 6. haftada başladı. maşallah 2 haftadır gün aksatmadan devam ediyor. ben sabahları daha iyi kalkıp, akşamlara doğru kötü oluyorum
umarım sen benim gibi olmazsın canım:26:
ayyy canım benim yaaa bakalım ben neler görecem uff benim normalde midem bulansa deli oluyorum hiç sevmiyorumm ayyy düşünsene ayy rabbim sana sabır versin inaşşallahh banada hayırlısını versin ama dayan azkaldı 3 aydan sonra biticek
ben de mayıs ayında hamile kalmışım.şu an 5 haftalık keseyi de gördüm.çok şükür rabbime
9 ay bulanan varmış, inşallah onalrdan olmayız:26:
gorusuruz canım,ilgilen hayvancıklarınla tabi,ihmale gelmes canlarrrrayyyy inşallah bebişim yaaa çok zor olur düşünsene neyse canım çekicez artık napalımm ben şimdik çıkar benim kociş geldi hayvancıklarımla ilgilenelimm birasssss iyi akşamlar tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?