Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Canım iki gündür giremiyorum yeni öğrendim çok üzüldüm Allah sabır versin canım hiçbir söz seni teselli etmeyecektir biliyorum ama senin sağlığın her şeyden önemli sen sağlıklı ol ki bebiş her zaman olur

:))bu da çok güzel olmuşşş neyse ben ılkınde kendımınınkını ıkıncısınde senın süpriz yaparım madam:)yalnız daha bır gelmeden ıkı dedim inşallah Rabbım naip eder hepimizeeeee

canım nasıl sevindim okuyunca... kocanım ve senin dualarınıza inancım büyük lütfen bizim içinde artık başlayın dualara çok ihtiyacım var çokkkkkkkkkk........

aynen kuzucuk bende ovulasyonda sapıtıcam diye ateş ölçmeye başladım adetimin 4,günü bugün Allahım hepimizi güldürsün bu ay...aminn...

madamımmmm ağlayarak okudum vallaa nedense çok duygulandımm allah sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin tatlımmm

bide koleram girmiyo ama kim düzenliyo bizim çizelgeyi benim bat 10 hazirandı onu 30 haziran olarak değiştirebilirmiyiz ????

bilgemadam nasıl sevındım senın için.uzun zamandır giremıyordum topıke. girsem de çok okuyamıyordum.
demek hamişsin ne güzel ya.demek kı umutsuzluk yokmuş.
koleranın durumunu da pek anlayamadım ama gecmiş olsun.ne diyeceımı bilemedım kı

kızlar ben hala regl olmadım yarın test yapıcam,eczaneden aldım,bişi çıkacağını sanmıyorum ama ...

sabah test yaptım,negatif çıktı,beklediğim gibi,demek ki bu ay geç adet olucam ben,gecikeceği tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…