Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bebekim naber..
üzülme tatlım geçicek 50 günde..
kalıp seninle muhabbet etmek isterdim ama uykum çok var misafirim vardı..
öpüyorum çook seni..ii geceler..

Kızlar günaydın. Dün benim kahverengimsi pembemsi lekelenmelerim oldu. Doktora gittik hemen. Düşük tehliken yok şuan ama olmayacak anlamına gelmiyor dedi. Progestan verdi. Keseye baktı karnımdan kese boyutu 5,8 mm dedi.
Acile gittik kendi doktorum değildi hiç dogru dürüst bilgi vermedi baktım mı baktım oldu. Kendi doktoruma gidicem birazdan bakalım o ne dicek. Sizce normal mi bu lekelenme ve kese boyutu.

korkma nurum bişey olmaz allahın izniyle...
ben bilemicem boyutunu ama korkma sen allahın izniyle bişey olmaz doktoruna git için rahatlasın..

Kızlar bende kaç ay öncesi istiyordum ama mayısa denk geldi 2,3 gün önce test yaptım pozitif mayıs ayı annesiyim...şubata denk geliyor degilmi......yanlışmıyım Allahım isteyen herkeze versin :2:

Kızlar bende kaç ay öncesi istiyordum ama mayısa denk geldi 2,3 gün önce test yaptım pozitif mayıs ayı annesiyim...şubata denk geliyor degilmi......yanlışmıyım Allahım isteyen herkeze versin

Günaydın can dostlarım nasılsınız ne var ne yok. Cumartesi işe gelmedim. Nete giremedim. Ne var ne yok. Bugünde çok yoğunum mali rapor çıkarıcam. Ama yine de ara ara yazmaya çalışıcam.

Nurum yazın gözüme çarptı şimdi. Endişelenme. Ama çok iyi beslen ve istirat et. Bende de aynı şey oldu çünkü. Ama ihmalkarlık yüzünde 6. Haftada kaybettim biliyosun. O yüzden hep yat. Hiç birşeyi umursama ve çok iyi beslen. Hergün muz ye yumurta ye bol süt ayran iç. Bana progestan vermedi gerzek doktor. Verseydi belkide böle olmazdı. Ilaçlarını saati saatine al. Ve dediğim gibi sakın korkma. Sakın.

gunaydın cnm asıl sen nasılsın ıyısındır umarım takma kafana bır ebe olarak tavsıyem stres ve sıkıntıdan uzak dur inş.hep beraber hamiş kalcaz burda

günaydın herkeseeee

canım endişelenme hemen. bildiğim kadarıyla bazen öyle lekelenme olabiliyo sanırım. hafta sonu ben de dr.daydım. gayet normal bi şekilde lekelenmen oldu mu diye sordu. sen hele b i git kendi dr.una ama sakin ol bence.

gunaydın cnm asıl sen nasılsın ıyısındır umarım takma kafana bır ebe olarak tavsıyem stres ve sıkıntıdan uzak dur inş.hep beraber hamiş kalcaz burda

bugün bomba gibiyim canım. tabiki hamiş kalıcaz. en azından hamile kalabiliyorum ya bu beni rahatlatıyor. bebeklerimi kaybetme nedenlerimde belli. şöyle bi 3-5 ay geçsin. o zaman büyük ihtimal işi bırakıcam. çünkü burda sorumluluğum çok fazla. dolayısıyla stes çok. düşünsene kürtaj oluyorum ertesi gün işe geliyorum. yapçak bişey yok. yürümüyo burası bensiz. en iyisi pufff kaybolmak

kısmet olursa kendime tuhafiye dükkanı açıcam. evimin altı dükkan. orayı işleticem sakin sakin. öle bi karar aldık. patron baskısı altında kalmak istemiyorum. günümün 12 saati işte geçiyo. ne kendime zaman ayırabiliyorum ne de evime adam gibi.

neyseki güçlü bi yapım var. çabuk toparladım

Son düzenleme:
kimse yokkkk zaten çok mutsuzummm koçişi yine gönderdimmmm dahada 50 gün varrrr offfff çok sıkıldım artıkkkk

günaydın tatlım, üzülme lütfen sen üzülünce bizde üzülüyoz bizi düşün olmazmı? Biliyorum kolay değil ama yapacak bişey yok o yüzden bu durumla yaşarken kendini koyverme hemi? seviyorum seni

köüt şeyler düşünme ama ihmalde etme inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım benim

Kızlar bende kaç ay öncesi istiyordum ama mayısa denk geldi 2,3 gün önce test yaptım pozitif mayıs ayı annesiyim...şubata denk geliyor degilmi......yanlışmıyım Allahım isteyen herkeze versin :2:

Sabah sabah ekranımda güller açtı ne güzel bi haber, çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin, bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin annesi

Günaydın can dostlarım nasılsınız ne var ne yok. Cumartesi işe gelmedim. Nete giremedim. Ne var ne yok. Bugünde çok yoğunum mali rapor çıkarıcam. Ama yine de ara ara yazmaya çalışıcam.

günaydın merak ettim seni ama dinleniyo olabilir diyede düşündüm :) sana kolay gelsin tatlım, işini yaparken bizide ihmal etme tamammı? özlüyoz seni

canım benim korkma ve içine ferah tut allahın izniyle bişey olmazz merak etme sen her duyduyğunuzu da kafanıza takmayın artık yaaa lütfennnn

hayırlı haftalar diliyorummm herşey güzel olsunn bu haftaaa hiç üsülmeyelim hiçbişeyeee

amin canım :) bencede güzel olsun hatta çookk güzel olsun, nedense pazartesi sendromu yaşamıyorum çok mutluyum bugün

süper fikir umarım snin için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur canım. gerçekten güşlü bi yapın var maşallah. ama inanıyorumki senin için herşey çok güzel olacak bundan sonra.

şimdi çıkmam lazım az çalışayım sonra yine gelcem. çok öpüyorum hepinizi

cnm ama kurtaj olmak küçük dogum gıbıdır dınlenmen gerek rapor alsaydın ya böle olurmu kurtaj sonrası dıkkat etceksınkı bıdahakı gebelıklerın kolay gecsın bende ocakta kurtaj oldum evde tektım ama dınlendım yıne de sende dınlen cnm iş kaçmıyor sağlık çok daha önemli

canım benim valla bende çok endişelendim senin içinn göremeyince dedim sıkıntısı var herhalde neyseki iyiymişsinnn çok ösledimm kıssımm ben seni yaaa

koleramm naber bebem...
ösledim seni nasıl gidiyo ..

hayırlı haftalar diliyorummm herşey güzel olsunn bu haftaaa hiç üsülmeyelim hiçbişeyeee

canım berremmm sağoll çok düşüncelisin ama bende çıkmışım herrhalde seni görmedim ben akşam :26:

günaydın bebek hayırlı haftalar olsun sanada...
üzülme tabiisi lütfen...
akşam geldim sen açıktın bende hemen yazım çıktım zate...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…