Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ama dün çok kötü oldum ben hiç bişeyim yoktu ama halsizdim hep, balkona çıkmıştım birden midem kalktı ...
sonra hep halsizdim hiç bir yerim tutmadı...
kociş yaptı evin temizliğini...

Son düzenleme:
aferinnn sana kolerammmmmmmm güçlü kadınımmm benimmm.Muhasebecilik böyle bişey canımmmm ben kurtuldum şükürrr inşallah yakın zamanda sende kurtulursun insanı çok yıpratıyorrr anlıyorum seni ben 5 yıl çalıştığım yerden evlendikten sonraki 4. ayımda ayrılmıştım olmuyordu yapamadımmm
günaydın meleğimmmmmm
günaydınnnnnnnn kolerammmm valla seni bugünn çok iyi gördümmmmmmmm ve mutlu oldummm açıkçasııı

koleramm naber bebem...
ösledim seni nasıl gidiyo ..

günaydın bebek hayırlı haftalar olsun sanada...
üzülme tabiisi lütfen...
akşam geldim sen açıktın bende hemen yazım çıktım zate...

ama dün çok kötü oldum ben hiç bişeyim yoktu ama halsizdim hep, balkona çıkmıştım birden midem kalktı ...
sonra hep halsizdim hiç bir yerim tutmadı...
kociş yaptı evin temizliğini...
günaydınn tatlımmmm valla ben görmedim zaten bende çıktım çok takılmadımmm kimsecikler yoktu sıkıldımmmm
kısss berremmmmmmmmmm bebişşş mi geliyor dersinnn mide bulantısı falannnnnnnnnn

günaydınn tatlımmmm valla ben görmedim zaten bende çıktım çok takılmadımmm kimsecikler yoktu sıkıldımmmm
kısss berremmmmmmmmmm bebişşş mi geliyor dersinnn mide bulantısı falannnnnnnnnn

yok kıss bebiş yok ...
değildir yani...

yok kıss bebiş yok ...
değildir yani...

şekerim gereksiz yere umutlandırmak istemem ama hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce o kadar yorgun o kadar halsizdim ki anlatamam. işyerinde yerlerde süründüm resmen. akşam eve gittim kocişe başının çaresine bak, yemek falan yok dedim hatta moralim de bozulmuştu adet olucam heralde diye ama bak
hiiiiç belli olmayabilir yani sen kendine dikkat et bence :92: :92: :92: :92: :92:

yok kıss bebiş yok ...
değildir yani...
günaydınn canımm yeni anneeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın bakalım??????????:82:
günaydın kızlar

berremmmmmmmmmm hiç belli olmasss canımmm sen dikkat et kendine yinede

doğru dürüst çalışma olmadı ondan yok gibi umut ediyorum tatlım...

kızlar bana yardımcı olabilcek var mı aranızda?
ticker factory'de çizelgeyi oluşturuyorum, linki kesip buraya yapıştırıyorum ama olmuyo da olmuyo. beceremedim bi türlü
bi bana yardım edin

allahın işine karışılmaazzz hiçte belli olmass bereeeeeeeeeeemmmmmmm senin bat ne zamandı?????????? çıldırcasssmı acep???

16 sında bebemm...
yok kıs cıldırma daha ...
bugün sağlıkçılar geldi ben röntgen çekinmedim...

DOĞRU DİYOSUN MELEĞİM AMA ELEMANLARA MAAŞ VERMEM GEREKTİ. MECBUR GELDİM MAĞDUR ETMEMEK İÇİN. HESAPLARDAN DA BENDEN BAŞKASI ÇIKAMIYO ONDAN BÖLE OLDU.

canım benim valla bende çok endişelendim senin içinn göremeyince dedim sıkıntısı var herhalde neyseki iyiymişsinnn çok ösledimm kıssımm ben seni yaaa

AĞLADIM ZIRLADIM AMA GEÇTİ BEBEĞİM

günaydın kızlar:93:
günaydınn beralkucummmmmmmmmm nasılsın bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…