- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.521
aferinnn sana kolerammmmmmmm güçlü kadınımmm benimmm.Muhasebecilik böyle bişey canımmmm ben kurtuldum şükürrr inşallah yakın zamanda sende kurtulursun insanı çok yıpratıyorrr anlıyorum seni ben 5 yıl çalıştığım yerden evlendikten sonraki 4. ayımda ayrılmıştım olmuyordu yapamadımmmbugün bomba gibiyim canım. tabiki hamiş kalıcaz. en azından hamile kalabiliyorum ya bu beni rahatlatıyor. bebeklerimi kaybetme nedenlerimde belli. şöyle bi 3-5 ay geçsin. o zaman büyük ihtimal işi bırakıcam. çünkü burda sorumluluğum çok fazla. dolayısıyla stes çok. düşünsene kürtaj oluyorum ertesi gün işe geliyorum. yapçak bişey yok. yürümüyo burası bensiz. en iyisi pufff kaybolmak
kısmet olursa kendime tuhafiye dükkanı açıcam. evimin altı dükkan. orayı işleticem sakin sakin. öle bi karar aldık. patron baskısı altında kalmak istemiyorum. günümün 12 saati işte geçiyo. ne kendime zaman ayırabiliyorum ne de evime adam gibi.
neyseki güçlü bi yapım var. çabuk toparladım
günaydınnnnnnnn kolerammmm valla seni bugünn çok iyi gördümmmmmmmm ve mutlu oldummm açıkçasıııgünaydın meleğimmmmmm
günaydın tatlım, üzülme lütfen sen üzülünce bizde üzülüyoz bizi düşün olmazmı? Biliyorum kolay değil ama yapacak bişey yoko yüzden bu durumla yaşarken kendini koyverme hemi? seviyorum seni
üsülmemek elde değil ama kendimi hep 49 günle avutuyorummm az kaldı diyeee 3/2 bitti çok şükürrr bende seni seviyorummmmmmm
köüt şeyler düşünme ama ihmalde etme inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım benim
Sabah sabah ekranımda güller açtı ne güzel bi haber, çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin, bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin annesi
günaydın merak ettim seni ama dinleniyo olabilir diyede düşündüm :) sana kolay gelsin tatlım, işini yaparken bizide ihmal etme tamammı? özlüyoz seni
amin canım :) bencede güzel olsun hatta çookk güzel olsun, nedense pazartesi sendromu yaşamıyorum çok mutluyum bugün
evet süperrr bir hafta olsunnn çarçabuk 26 haziran gelsinnn çok çalıştım ben
süper fikir umarım snin için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur canım. gerçekten güşlü bi yapın var maşallah. ama inanıyorumki senin için herşey çok güzel olacak bundan sonra.
şimdi çıkmam lazım az çalışayım sonra yine gelcem. çok öpüyorum hepinizi
koleramm naber bebem...
ösledim seni nasıl gidiyo ..
günaydın bebek hayırlı haftalar olsun sanada...
üzülme tabiisi lütfen...
akşam geldim sen açıktın bende hemen yazım çıktım zate...
günaydınn tatlımmmm valla ben görmedim zaten bende çıktım çok takılmadımmm kimsecikler yoktu sıkıldımmmmama dün çok kötü oldum ben hiç bişeyim yoktu ama halsizdim hep, balkona çıkmıştım birden midem kalktı ...
sonra hep halsizdim hiç bir yerim tutmadı...
kociş yaptı evin temizliğini...
günaydınn tatlımmmm valla ben görmedim zaten bende çıktım çok takılmadımmm kimsecikler yoktu sıkıldımmmm
kısss berremmmmmmmmmm bebişşş mi geliyor dersinnn mide bulantısı falannnnnnnnnn
yok kıss bebiş yok ...
değildir yani...
günaydınn canımm yeni anneeeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın bakalım??????????:82:yok kıss bebiş yok ...
değildir yani...
günaydın kızlar
şekerim gereksiz yere umutlandırmak istemem ama hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce o kadar yorgun o kadar halsizdim ki anlatamam. işyerinde yerlerde süründüm resmen. akşam eve gittim kocişe başının çaresine bak, yemek falan yok dedim hatta moralim de bozulmuştu adet olucam heralde diye ama bak
hiiiiç belli olmayabilir yani sen kendine dikkat et bence :92: :92: :92: :92: :92:
şekerim gereksiz yere umutlandırmak istemem ama hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce o kadar yorgun o kadar halsizdim ki anlatamam. işyerinde yerlerde süründüm resmen. akşam eve gittim kocişe başının çaresine bak, yemek falan yok dedim hatta moralim de bozulmuştu adet olucam heralde diye ama bak
hiiiiç belli olmayabilir yani sen kendine dikkat et bence :92: :92: :92: :92: :92:
doğru dürüst çalışma olmadı ondan yok gibi umut ediyorum tatlım...
doğru dürüst çalışma olmadı ondan yok gibi umut ediyorum tatlım...
allahın işine karışılmaazzz hiçte belli olmass bereeeeeeeeeeemmmmmmm senin bat ne zamandı?????????? çıldırcasssmı acep???
16 sında bebemm...
yok kıs cıldırma daha ...
bugün sağlıkçılar geldi ben röntgen çekinmedim...
cnm ama kurtaj olmak küçük dogum gıbıdır dınlenmen gerek rapor alsaydın ya böle olurmu kurtaj sonrası dıkkat etceksınkı bıdahakı gebelıklerın kolay gecsın bende ocakta kurtaj oldum evde tektım ama dınlendım yıne de sende dınlen cnm iş kaçmıyor sağlık çok daha önemli
canım benim valla bende çok endişelendim senin içinn göremeyince dedim sıkıntısı var herhalde neyseki iyiymişsinnn çok ösledimm kıssımm ben seni yaaa
koleramm naber bebem...
BERREMMM CANIM BENİM BENDE ÖZLEDİM SENİ. İYİ GİDİYO NOLSUN NORMAL HAYATIMA DÖNDÜM. AMA PSİKOLOJİKMAN ARADA Bİ GEBEYMİŞİM GİBİ GELİYO. HALA HIZLI HAREKET ETMİYORUM MESELA
günaydınn beralkucummmmmmmmmm nasılsın bakalım?günaydın kızlar:93:
DOĞRU DİYOSUN MELEĞİM AMA ELEMANLARA MAAŞ VERMEM GEREKTİ. MECBUR GELDİM MAĞDUR ETMEMEK İÇİN. HESAPLARDAN DA BENDEN BAŞKASI ÇIKAMIYO ONDAN BÖLE OLDU.
AĞLADIM ZIRLADIM AMA GEÇTİ BEBEĞİM
koleramm naber bebem...
BERREMMM CANIM BENİM BENDE ÖZLEDİM SENİ. İYİ GİDİYO NOLSUN NORMAL HAYATIMA DÖNDÜM. AMA PSİKOLOJİKMAN ARADA Bİ GEBEYMİŞİM GİBİ GELİYO. HALA HIZLI HAREKET ETMİYORUM MESELA
sen çok güçlü bir kadınsın kolerammmmmmm sanada bu yakışır bebeimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?