- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.541
hepinizi çoooookk özledim sabahtan beri net yoktu yeni geldi birazdan gelicem şimdide bir misafirim geldi bol bol kaynatıcazzz
günaydınn beralkucummmmmmmmmm nasılsın bakalım?
DOĞRU DİYOSUN MELEĞİM AMA ELEMANLARA MAAŞ VERMEM GEREKTİ. MECBUR GELDİM MAĞDUR ETMEMEK İÇİN. HESAPLARDAN DA BENDEN BAŞKASI ÇIKAMIYO ONDAN BÖLE OLDU.
AĞLADIM ZIRLADIM AMA GEÇTİ BEBEĞİM
sen çok güçlü bir kadınsın kolerammmmmmm sanada bu yakışır bebeimmmmm
valla canım bugün daha iyiyim dün de kırmızılar misafirim oldular dünden beri sancıdan ölüyom çok ağrım oldu ve hala da oluyo(
bu arada kolera canım iyi olduğuna çok sevindim allah hayırlısını versin canım her zaman pozitif bak ve pozitif düşün ki hayatın pozitifliklerle dolsun ve çok mutlu ol canım
Hepinizi çoooookk özledim sabahtan beri net yoktu yeni geldi birazdan gelicem şimdide bir misafirim geldi bol bol kaynatıcazzz
geldinmiiii bebeimmmmmmmmmmmm nasılsın nasıl geçti hafta sonu canımm annenlere söylicektin??????
işteeeeeeeeee benimm kolerammmmm bak işteee herkesin senin gibi olmasını temenni ediyorum tatlımmmm bak herşeyin başıı motivasyonn canımmm inan olucakk inşallahhhh hepimizi ard arda olucazzzmadamımmm canımmm benimmmm ulen varyaa ben bebeğimi kaybettim ama sen hamiş oldun ya inan acımı unutuyorum.
Beslenmene çok dikkat ediceksin kafanı kırarım bak. Beslenme programı yap kendine. Elin hiç boş durmasın.
Elini karnına koyup nazar duası ve bildiğin binimum duaları hergün okuyacaksın.
Uykular düzenli olucak.
Ev işlerinde kendini yormayacaksın.
En az senin kadar heycanlıyım madamım.
çok değil inşallah bebişlerimizin arasında ay farkı olcak inanıyorum.
şimdi sen tecrübelen bol bol
ayy hiç sorma canımm ben öldüm öldüm dirildimmm o kırmısılar beniii mahvettiii ama bitti gitti artıkkk önümüzdeki maçlarda çok çalışıyorummm inanıyorummki bu ay gellicek bebişimmmmgünaydınn beralkucummmmmmmmmm nasılsın bakalım?
valla canım bugün daha iyiyim dün de kırmızılar misafirim oldular dünden beri sancıdan ölüyom çok ağrım oldu ve hala da oluyo(
bu arada kolera canım iyi olduğuna çok sevindim allah hayırlısını versin canım her zaman pozitif bak ve pozitif düşün ki hayatın pozitifliklerle dolsun ve çok mutlu ol canım
madamımmm canımmm benimmmm ulen varyaa ben bebeğimi kaybettim ama sen hamiş oldun ya inan acımı unutuyorum.
Beslenmene çok dikkat ediceksin kafanı kırarım bak. Beslenme programı yap kendine. Elin hiç boş durmasın.
Elini karnına koyup nazar duası ve bildiğin binimum duaları hergün okuyacaksın.
Uykular düzenli olucak.
Ev işlerinde kendini yormayacaksın.
En az senin kadar heycanlıyım madamım.
çok değil inşallah bebişlerimizin arasında ay farkı olcak inanıyorum.
şimdi sen tecrübelen bol bol
Selam kızlar ;
Uzun zamandır topiğe giremedim ama ne güzel sizler hiç kopmamışsınız.Ama deminden beri geçmişi okumaya çalıştım. Koleram çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda yenilerini hayırlısı ile versin.birde ikizmiş.Çok üzüldüm hatta şuan ağlıyorum.Sakın sen bana bakma sen güçlü bir bayansın.Madamım ve diğer hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.Allahım herşeyin hayırlısını versin.
Günaydın bebekimmm dün akşam söyledik annemlere ama çook komikti gece saat 11 de gittik hediye alacak bir yer bulamadık açık marketten emzik aldık pastanede paket yaptırdık :))) kapıyı bir çaldık annem şokta zaten ananemi kaybetiğim,izden beri hep ağlıyordu bizi görünce daha çok bbaşladı şimdi aklımdan geçiyordunuz diyor neyse babam camideydi anneme dedikki sana heidye getirdik ağlama diye verdik emziği açınca bi kahkaha patlattı siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün diye ama benim annem çakmadı tabi ben anladım zaten eşime diyorumki anlamadı dur şimdi :))annem diyorki inşallah seneye bu zamanlar size iade ederim hediyenizi biz diyoruz ki annee hediye hediye anlamadınmı annemde diyorki anladım yavrum ağlamiim diye emzik getirdiniz ayy ne güldük kadın baktı sonra biz işin gırgırını geçtik aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirdi sonra şaşkınşaşkın napıcanı bilemediSonra babam geldi ona da annem söylemeye çalışırken ben zıpaladımm hazırmısın dediim dede olmaya babam sevincini belli edemez içinde yaşar ama bütün gece ne diceni bilemedi eli ayağğına karıştı ama çook sevindiler tatlımmmm eeeeeeeeeeee sen anlat naptınız kocişle hatfasonu bakimmm
sende kaldığın yerden devam et annemmmmmmmmmm :82:Selam kızlar ;
Uzun zamandır topiğe giremedim ama ne güzel sizler hiç kopmamışsınız.Ama deminden beri geçmişi okumaya çalıştım. Koleram çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda yenilerini hayırlısı ile versin.birde ikizmiş.Çok üzüldüm hatta şuan ağlıyorum.Sakın sen bana bakma sen güçlü bir bayansın.Madamım ve diğer hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.Allahım herşeyin hayırlısını versin.
koleraaaaaaaaaa bebişimmmmmmmm buna bende çok inanıyorum biliyormusun aramızdaki far çok az olacak beraber baş koyduk bu yola beraber olcak inşallah az farkla iiyi gördümm senii mutluyum şimdii çooooooookkkkkkyalnız şöyle bi sorunum var benim karnım hep tok annem ya ben 3 kilo verdim şimdiden napıcam bilmiyorum hiiiiiiiiiç canım bişi yemek istemiyor hep tookum mübarek eskiden abur cubur yerdim şimdi onları bile istemiyor midem dün akşam annemlere söyledikte annemde bende öyleydim dedi bana benziceksin herhalde diyo ama yemem lasım onuda biliyomm süt içiyom sabahları bişler yiyom atıştırıyom diyelim uykum düzenli çünkü acaip uykum geliyorr kociş temizliği yapıyor sağ olsun bende öteydi beriydi ama ben hala inanamadığım için bi garibim canımm kolerammmmmmmmmmmm ama dikkat ediyom çarşamba yine gidicem değerlerime bakıcekler doktorumuda ayarladım sayılır onada çarşambadan sonra gidicez bakalımmm hayırlısı tatlişmmmm ayyy çok özlemişim sizleri yawwww
çoooooooook teşekkürler rabişim sen nasılsın nasıl gidiyorrrrrr
kıssslarrr günaydın, nasılsınız??
bugün okul tatilllll
sende kaldığın yerden devam et annemmmmmmmmmm :82:
aynen canım bende bugünden itibaren daha sık uğramaya çalışacağım çok özlemişim sizlerle muhabbet etmeyi.
kıssslarrr günaydın, nasılsınız??
bugün okul tatilllll
günaydın bebekimmm dün akşam söyledik annemlere ama çook komikti gece saat 11 de gittik hediye alacak bir yer bulamadık açık marketten emzik aldık pastanede paket yaptırdık :))) kapıyı bir çaldık annem şokta zaten ananemi kaybetiğim,izden beri hep ağlıyordu bizi görünce daha çok bbaşladı şimdi aklımdan geçiyordunuz diyor neyse babam camideydi anneme dedikki sana heidye getirdik ağlama diye verdik emziği açınca bi kahkaha patlattı siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün diye ama benim annem çakmadı tabi ben anladım zaten eşime diyorumki anlamadı dur şimdi :))annem diyorki inşallah seneye bu zamanlar size iade ederim hediyenizi biz diyoruz ki annee hediye hediye anlamadınmı annemde diyorki anladım yavrum ağlamiim diye emzik getirdiniz ayy ne güldük kadın baktı sonra biz işin gırgırını geçtik aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirdi sonra şaşkınşaşkın napıcanı bilemediSonra babam geldi ona da annem söylemeye çalışırken ben zıpaladımm hazırmısın dediim dede olmaya babam sevincini belli edemez içinde yaşar ama bütün gece ne diceni bilemedi eli ayağğına karıştı ama çook sevindiler tatlımmmm eeeeeeeeeeee sen anlat naptınız kocişle hatfasonu bakimmm
selam kızlar ;
uzun zamandır topiğe giremedim ama ne güzel sizler hiç kopmamışsınız.ama deminden beri geçmişi okumaya çalıştım. Koleram çok geçmiş olsun.allah en kısa zamanda yenilerini hayırlısı ile versin.birde ikizmiş.çok üzüldüm hatta şuan ağlıyorum.sakın sen bana bakma sen güçlü bir bayansın.madamım ve diğer hamile olan arkadaşlarıda tebrik ediyorum.allahım herşeyin hayırlısını versin.
koleraaaaaaaaaa bebişimmmmmmmm buna bende çok inanıyorum biliyormusun aramızdaki far çok az olacak beraber baş koyduk bu yola beraber olcak inşallah az farkla iiyi gördümm senii mutluyum şimdii çooooooookkkkkkYalnız şöyle bi sorunum var benim karnım hep tok annem ya ben 3 kilo verdim şimdiden napıcam bilmiyorum hiiiiiiiiiç canım bişi yemek istemiyor hep tookum mübarek eskiden abur cubur yerdim şimdi onları bile istemiyor midem dün akşam annemlere söyledikte annemde bende öyleydim dedi bana benziceksin herhalde diyo ama yemem lasım onuda biliyomm süt içiyom sabahları bişler yiyom atıştırıyom diyelim uykum düzenli çünkü acaip uykum geliyorr kociş temizliği yapıyor sağ olsun bende öteydi beriydi ama ben hala inanamadığım için bi garibim canımm kolerammmmmmmmmmmm ama dikkat ediyom çarşamba yine gidicem değerlerime bakıcekler doktorumuda ayarladım sayılır onada çarşambadan sonra gidicez bakalımmm hayırlısı tatlişmmmm ayyy çok özlemişim sizleri yawwww
selam kızlar nasılsınız kolera bebeklerini kaybetmiş ya valla çok üzüldüm canım ama sen üzülme allahım en kısa zamanda hayırlısından nasip etsin moralini bozma sakın hamile arkadaşımız varmış onuda çok tebrik ediyorum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende çok şükür iyiyim bitanem benimde eşimle kan uyuşmazlığı var.Sabahtan beri internette bunu araştırıyorum.Çoğu kişi iğne olunması gerekiyor diyor.Ama benim drum bana hiçbirşey söylemiyor.herşeyin normal diyor.Bende 8.haftada çok az bir kanama geçirdi ve internette baktığım kadarıyla kan uyuşmazlığından kanama olabilirmiş yazıyor.Şimdi ne yapayım diye düşünüp duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?