- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.561
canım bence sen bide başka doktora git durumunu söyle ama diğer doktorunun söylediklerini söyleme tam bilmiyorum ama burda yazan çok arkadaşta gördüm onlar hep hamile kalır kalmaz doktora gidip iğne oluyorlarmış bence ihmal etme ve doktorunu değiştir canım inşallah bi sorun olmaz ve hayırlısıyla kucağına alırsın
ben de yarın yaşıcam canım, çok fark etmiyooo, sen nasılsın?zaten bu tatilleri görünce öğretmenlik yapmadığıma pişman oluyorum benim yerime de dinleeeen. ben malum pztsi sendromu yaşıyorum
geçmişe çok kısa bakabildim, eşini uğurlamışsın, allah kavuştursun, sayılı gün çabuk geçer bebem.ohhhhhhhhhhh bebişimmmmmmmm yumoşunlaaa oynarsınn bol bolll ben akşam birass kötüydümm moralmann eksilerdeydimm ama şimdi bomba gibiyimmmmmmm
sen nasılsın nerisonammm bulantılar varmı???:26:
sende kaldığın yerden devam et annemmmmmmmmmm :82:
aynen canım bende bugünden itibaren daha sık uğramaya çalışacağım çok özlemişim sizlerle muhabbet etmeyi.
uğraa tabii bizi sensizzz bırakmaaa rabiamm
ayyy süper olmuşş valllaaaa ama kadın ne yapsın ağlamanın üzerine verilinceay hiç güleceğim yoktu vallaaa ama süperr olmuşş bayıldımm istesen böyle olmazdıııııı.babalar nedense öyledir canım bende babamdan senin babanın yaptığını bekliyorum açıkçası senin içinde güzel bir duygudur eminimmmmm ayy allahım bizlerede yaşatsın hayırlısıyla inşallahhhhhhhhhhhhhh
valla pasooooooohahahahaaaaaaaaaaaaa bu ay çok ümitliyimm hep yastıkla destek verdim popişede ohhhh misss gelir heralde ''su'' yumuzzz ama dün koçişşşşşş pek bi gaza geldiii baktık haziran olursaaaa erkekkkkkkkkkkkkkk neysee rabbim bilir hayırlısı olur inşallahhhhhhhhhhhh
sende kaldığın yerden devam et annemmmmmmmmmm :82:
evet evet bende inanıyorummmmmmmm kolerammm hepimiizzzz bu topiktekii herkes hamişliği,anne olmayı tadacakkk bende buna gönülden inanıyorummmmmmmmmm
madamımm yemek yemeden olmasssssssssssssssss hergün yumurtada yeee sabahlarııı herşeyden yeeee canım istemiyor deme yemeye çalış bebişimm tamammı? folik asitinide aldınmı????????
kıssslarrr günaydın, nasılsınız??
bugün okul tatilllll
ayyy ne kadar duygulu yaaa. Canım benim yaa canımmm. Sana güzel bi bebek kıyafeti göndercem inşallahhhhh
rabiammm çok teşekkür ederim meleğim. Sen de ne var ne yok sağlık sıhhat yerinde mi ? Bebeğimiz nasıl
bebeğimmm hiç tokum mokum deme. Bebeğin tam 3 ay gelişim dönemi. Lütfen ye tamammı söz ver bana. Sıkı sıkı yiceksin. özellikle ilk 3 ay
aminn canım benimm allah razı olsun
ya kızlar ben cumartesi rahim filmi çekindim ama kendi doktoruma göstermedim daha ya göstermesem olmaz mı acaba ooofff bıktım hastaneye gitmekten şimdi kim gidicek ya
ben de yarın yaşıcam canım, çok fark etmiyooo, sen nasılsın?
geçmişe çok kısa bakabildim, eşini uğurlamışsın, allah kavuştursun, sayılı gün çabuk geçer bebem.
benim beyaz kaplan yazları mecburen traş oluyo (aşırı sıcak burası ve o uzun tüylü), ve traştan sonra 1-2 gün depresyona giriyo, utanıyor, ama sonra çok rahatlıyor, cumartesi traş oldu, kafası biras bozuk yaniii
ben de yarın yaşıcam canım, çok fark etmiyooo, sen nasılsın?
geçmişe çok kısa bakabildim, eşini uğurlamışsın, allah kavuştursun, sayılı gün çabuk geçer bebem.
benim beyaz kaplan yazları mecburen traş oluyo (aşırı sıcak burası ve o uzun tüylü), ve traştan sonra 1-2 gün depresyona giriyo, utanıyor, ama sonra çok rahatlıyor, cumartesi traş oldu, kafası biras bozuk yaniii
ohhhhhhh çok sevindim umutluyum senden bebiş geliyor bebiş yarelel yarelelaferim sana aferim size dolu dolu geçirdiniz şimdiden Allah kavuştursun bebem sizi haftasonua kadar bilzerlen idare ediver artıkını napıcan kardeşş
aaa madamımmmmmmm sizsizzz nasıl yaparımm artıkınnnnnnnnnnnnidare ediver dime bidaha asıl siz beni koçiş yokken idare ediverin çıldırık çıldırık geziyommmmm çok görmeyinnn olaarmıııııııııı bebişimmmmmm?
ohhhhhhh çok sevindim umutluyum senden bebiş geliyor bebiş yarelel yarelelaferim sana aferim size dolu dolu geçirdiniz şimdiden Allah kavuştursun bebem sizi haftasonua kadar bilzerlen idare ediver artıkını napıcan kardeşş
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuu karne günü yaşasın ne mutlu bir zaman boool boll dinlen tatlım hayat sana güzel bundan böleee
tamam koleram yicem yemeye zorlanıyorum zaten muzumu filan yiyom zate haşlanmış yumurtanında hastasıyım onları yiyorum işyerimdede var hergün haşlıyorum merak etme tontişşiiimmoyyyyyyyyyyyy bende senin bebişlere pelerin sözüm varrr bilionn datlımm şimdien teşekkülre ediyozz teyzesiii
belkim sen gidersin bu süre zarfında onu görmeye tatlım olmas mı?ama neden mavusbebekkkk kafanı kısdıran bişiymii var??? evet kimse sevmiyor hastanelerii ama hadii bebişimmm git gösterr doktor amcayaaa ne varmış ne yokmuş bi baksınnn
bebeğim karne günü daha gelmedi ama ossun, yakındır, gerçi ben temmuz 1 e kadar okuldayım, hamişlik nası gidiyo madamım??
evet gittiiii koçişşş aminn canım allah razı olsunnn ama cuma yine gelecekkk inşallahh napalımm az kaldı 49 gün
hımmm ayy nasıl kıyıyosun o yumoşa öyleee nasıl oluyor traşlı çekilmiş fotosu varmı?
rabiammm çok teşekkür ederim meleğim. Sen de ne var ne yok sağlık sıhhat yerinde mi ? Bebeğimiz nasıl
koleram idare etmeye çalışıyorum.çalışırken hamilelik zor geçiyor.hep yatıp uzanmak istiyorsun.ben tam aksine bütün gün sandelye üzerinde otur dur ama ne yapacağım kalanabildiğim yere kadar devam.
koleram bugün çok iyi görünüyosun, maşallah sana kuzum
fasulyemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayy yarabbimm yaaa minnakkkkkk bişey ncncn cimmm çok acayip oldu buyaaaaaaaaaaaaaaiyiyim tatlım, sabahları biraz baş dönmesi oluyo onun dışında eskiden bi farkım yok. haftasonu fasulyemi gördüm ultrasonda ilk defa, keyiflendimtek problemim dr. günde 3-4 bardak açık çay içebilirsin o kadar dedi ben çaysız duramam kiiiiii.
herkese günaydııınnnnnn
ama neden mavusbebekkkk kafanı kısdıran bişiymii var??? evet kimse sevmiyor hastanelerii ama hadii bebişimmm git gösterr doktor amcayaaa ne varmış ne yokmuş bi baksınnn
subebeğim ya ben perşembe günü çektirecektim kendi doktorum çekecekti ilkinde ben dayanamadım (daha önce çok ağrılı çekmişlerdi ondan)sonrada anestezili yaptırmaya karar verdik o zamanda uyuyamadım geç uyudum doktorunda işi varmış gitti (ben uyumadan yapmaya başlayınca ben yine dayanamadım)hanım efendi bende internetten araştırdım cumartesi günü başka yerde çektirdim hemde hiçbişey hissetmedim anestesisiz yaptırdım ordaki doktor çok temiz dedi şimdi gidince bana çektirmedin falan derse onunla kim muhattap olucak açıkcası bu yüzden gitmek istiyom kocişte git dedi ama hiç içimden gelmiyo
canım benim geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder inşallah. Maşallah toparlamışsın kendini. Kendine dikkat et canım. En kısa zamanda tekrar sevineceksin inşallah.
belkim sen gidersin bu süre zarfında onu görmeye tatlım olmas mı?
benim yumoşa kıyamıyom ama napim çok sıcaklıyor, kendini yalıyor ama serinleyemiyodu, geçen sene traştan sonra pek bi zıpır olmuştu. ama bi çirkin oldu ki bebekim hiç sorma, bu seneki fotosu yok ama geçen yıl traş öncesi, traş sonrası ve 2 ay sonrası fotoları var, şimdi de aynı zaten:
Kedilerimiz.com - traş
ordaki fotolara bakabilirsin
benim de baş dönmem yok hiç ama bulantım berbat durumda, çok sevindim bebişini gördüğüne canım, bi dahakine daha da büyümüş olur inşallah,iyiyim tatlım, sabahları biraz baş dönmesi oluyo onun dışında eskiden bi farkım yok. haftasonu fasulyemi gördüm ultrasonda ilk defa, keyiflendimtek problemim dr. günde 3-4 bardak açık çay içebilirsin o kadar dedi ben çaysız duramam kiiiiii.
canım benim gözün aydın. çok sevindim.allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bi kaç gündür yoktum anca aldım haberini tebrik edeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?