- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.581
ama neden mavusbebekkkk kafanı kısdıran bişiymii var??? evet kimse sevmiyor hastanelerii ama hadii bebişimmm git gösterr doktor amcayaaa ne varmış ne yokmuş bi baksınnn
subebeğim ya ben perşembe günü çektirecektim kendi doktorum çekecekti ilkinde ben dayanamadım (daha önce çok ağrılı çekmişlerdi ondan)sonrada anestezili yaptırmaya karar verdik o zamanda uyuyamadım geç uyudum doktorunda işi varmış gitti (ben uyumadan yapmaya başlayınca ben yine dayanamadım)hanım efendi bende internetten araştırdım cumartesi günü başka yerde çektirdim hemde hiçbişey hissetmedim anestesisiz yaptırdım ordaki doktor çok temiz dedi şimdi gidince bana çektirmedin falan derse onunla kim muhattap olucak açıkcası bu yüzden gitmek istiyom kocişte git dedi ama hiç içimden gelmiyo
öyle düşünme canımmm boşver bunu yapan ilk sen değilsin onlarda bunun bilincide boşver sen git bişey derse içim rahat olsun diye yaptırdım dersinnnnnnnnnn senin doktor özelmi? devlettemi? hani haftasonu devlette yapılmıyor yaaa onu bahane etttttttttt
benim de baş dönmem yok hiç ama bulantım berbat durumda, çok sevindim bebişini gördüğüne canım, bi dahakine daha da büyümüş olur inşallah,
canım sen yine iyisin 3-4 bardak demiş ben kahveyi çok severdim günde 1 dedi ama ben haftada 1 içiyorum. hem demiri de azaltıyor, boşver kuzum
öyle düşünme canımmm boşver bunu yapan ilk sen değilsin onlarda bunun bilincide boşver sen git bişey derse içim rahat olsun diye yaptırdım dersinnnnnnnnnn senin doktor özelmi? devlettemi? hani haftasonu devlette yapılmıyor yaaa onu bahane etttttttttt
canımdoktorum özel hastanede bendi filmi sadece filim çeken özel biyerde çektirdim yani pk bahanem yok aslında anlayışlı kadın ama ya bide muane ederse oooofffff o olayıda hiç sevmiyom
zeytinimmmmmmmmmmmmmmmm bebişim hoşgeldin nerdeydin ama sen yaaa çoook teşekkür ederim güzell güzell dileklerin için tatlım tez vakitte sizi de yanımda isterem çok duacıyım sizlere bir bilsen hemn istiyomki sizde olun hamiş sen neler yapıosun anlat bakem kocişle buzlar eridimi herkes mıtlımı de bakim subebek soormadan ben sorim gerçi arada buzlar yoktu ama olsun
offfffff offfffff bişi yiyemez oldum herkes kilo alır ben paso kilo veriyorum eskiden olsa sevinirdim kilo veriyom diye şimdi içim burkuluyorr zorla yemeye çalışıyorum nerisonam bende aferim ama sana bebişe dikkat ediyorsun ne güselll
zeytinimmmmmmmmmmmmmmmm bebişim hoşgeldin nerdeydin ama sen yaaa çoook teşekkür ederim güzell güzell dileklerin için tatlım tez vakitte sizi de yanımda isterem çok duacıyım sizlere bir bilsen hemn istiyomki sizde olun hamiş sen neler yapıosun anlat bakem kocişle buzlar eridimi herkes mıtlımı de bakim subebek soormadan ben sorim gerçi arada buzlar yoktu ama olsun
fasulyemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayy yarabbimm yaaa minnakkkkkk bişey ncncn cimmm çok acayip oldu buyaaaaaaaaaaaaaaisim yaneee
neyse canımcımmmmmmmm doktor hamilelik gününü nasıl hesaplıyor?????
zuyalimmmmmmmm sabah sana yazmıştım ama
kıs her hafta sonu geliyosa daha ne istiyosun? ekmek parası napcan kuzum, allahım gönüllerinizi hep bir tutsun. ne zamana kadar böyle devam edecek?bende gideim tabii ama zaten koçiş her hafta sonu geliyooo ama yetmiyoo bana
ayy nerisonamm u seninn yumoşşşmuuuu??????? kısss çocuğuuu ne hale getirmişsinn başka bişey olmuş çıkmışş o öyleeeeeeeeyasıkkkkkkkkkkkk
snekimm oda nasıl sözz anlatıcaksınn tabiii rahat olman lazımm seninnnn öyle düşünmeee biz neden varızkii bebimmmm geçmiş olsun arkadaşına da çok üsüldüm canımmm işte hayatta bazen bu tarz kötü şeyler üst üste gelir ama sabredip bu tazr zorluklara da göğüs germemiz gerekiyor canımmmm dua etmekten başka bişey yok canım arkadaşın içinMaşallah herkesi iyi gördüm sevindimm, ben bugün pek iyi değilim ve iyi haberler almaya ihtiyacım var. 2 gün çok sevdiğim ve çok yakınım olan birisinin bi psikolojik ciddi bi rahatsızlık geçiridğini öğrendim, aslında 3 ay önce benim yanımda olmuştu şoka girmiştim çok üzülmüştüm 1 ay boyunca kendime gelemedim, çok yakınım çünkü, şimdi istanbulda o derece olmasa da yine kötü olmuş, çok üzülüyorum ona kızlar ya. Dua edin lütfen. Gece hiç uyuyamadım kabus gördüm hep, sonra güne kötü uyandım sonra en yakın arkadaşım aradı ağlıyor, ananesi meme kanseri olmuş ve onların ailede var annesi de olmuştu o atlattı çok şükür aynı süreç falan, ay ben çok etkileniyorum kızlar, bi süredir 2 aydır hatta şubattan bu yana sevdikleirmin rahatsızlıkları, kayıp üstüste oldu hepsi, benim de psikolojim çok bozuldu, ben fazlla hassasım herşeyi kafama takıyorum zaten.içimi döktüm, uzun oldu biras kusura bakmayın.
canımdoktorum özel hastanede bendi filmi sadece filim çeken özel biyerde çektirdim yani pk bahanem yok aslında anlayışlı kadın ama ya bide muane ederse oooofffff o olayıda hiç sevmiyom
korktuğunu biliyorsaa ogün yaptırdım der geçersin yaaa sıkma canını neden yaptırdın demeye hakkı yok sonuçtaaaaaaaaaa o alttan muayne konusunda bişi diyemicemmm iğrençç bişey ben daha hiç gitmedim açıkçası :18:
benim de baş dönmem yok hiç ama bulantım berbat durumda, çok sevindim bebişini gördüğüne canım, bi dahakine daha da büyümüş olur inşallah,
canım sen yine iyisin 3-4 bardak demiş ben kahveyi çok severdim günde 1 dedi ama ben haftada 1 içiyorum. hem demiri de azaltıyor, boşver kuzum
maşallah herkesi iyi gördüm sevindimm, ben bugün pek iyi değilim ve iyi haberler almaya ihtiyacım var. 2 gün çok sevdiğim ve çok yakınım olan birisinin bi psikolojik ciddi bi rahatsızlık geçiridğini öğrendim, aslında 3 ay önce benim yanımda olmuştu şoka girmiştim çok üzülmüştüm 1 ay boyunca kendime gelemedim, çok yakınım çünkü, şimdi istanbulda o derece olmasa da yine kötü olmuş, çok üzülüyorum ona kızlar ya. Dua edin lütfen. Gece hiç uyuyamadım kabus gördüm hep, sonra güne kötü uyandım sonra en yakın arkadaşım aradı ağlıyor, ananesi meme kanseri olmuş ve onların ailede var annesi de olmuştu o atlattı çok şükür aynı süreç falan, ay ben çok etkileniyorum kızlar, bi süredir 2 aydır hatta şubattan bu yana sevdikleirmin rahatsızlıkları, kayıp üstüste oldu hepsi, benim de psikolojim çok bozuldu, ben fazlla hassasım herşeyi kafama takıyorum zaten.Içimi döktüm, uzun oldu biras kusura bakmayın.
Maşallah herkesi iyi gördüm sevindimm, ben bugün pek iyi değilim ve iyi haberler almaya ihtiyacım var. 2 gün çok sevdiğim ve çok yakınım olan birisinin bi psikolojik ciddi bi rahatsızlık geçiridğini öğrendim, aslında 3 ay önce benim yanımda olmuştu şoka girmiştim çok üzülmüştüm 1 ay boyunca kendime gelemedim, çok yakınım çünkü, şimdi istanbulda o derece olmasa da yine kötü olmuş, çok üzülüyorum ona kızlar ya. Dua edin lütfen. Gece hiç uyuyamadım kabus gördüm hep, sonra güne kötü uyandım sonra en yakın arkadaşım aradı ağlıyor, ananesi meme kanseri olmuş ve onların ailede var annesi de olmuştu o atlattı çok şükür aynı süreç falan, ay ben çok etkileniyorum kızlar, bi süredir 2 aydır hatta şubattan bu yana sevdikleirmin rahatsızlıkları, kayıp üstüste oldu hepsi, benim de psikolojim çok bozuldu, ben fazlla hassasım herşeyi kafama takıyorum zaten.içimi döktüm, uzun oldu biras kusura bakmayın.
benim kociş ameliyat oldu burnundan bikaçgündür işe gelemedim. internetede giremedim o yüzden. evde yok benim internet. inşallah bizde güzel haberler veririz dediğin gibi. kociş ameliyatlı ya yaklaşamıyorum o yüzden. subebek sormazmı yaa sordu o msn denkociş iyileşsin bizde çalışıcaz inşallah :)
madamımmmm zaytin göslümünnn koçiş burun ameliyatı oldu ama ben onunla konuşuyorumkii msn dennn havadisleri alıyorummm bi kaç gün tatil onlara sonraaa tam gazzz devam sösüü var biseeebuz muz kalmadı aralarında sen merak etmeee madamımmmmmmmm
yiceksinnn bak sende bebişine iyi bakıcaksınnnnnnnnnn madamımmmmmmm
rabiam tatlım hiç telaş etme her kanama kan uyuşmazlığı kanaması değil. Bebeğin kimin kanını almasına bağlı olaraktan rhogam iğnesi vuruyolar. Herşey yolunda giderse vurmuyolar doğumdan sonra vuruyolar. Ama bebeğin durumuna bakıyolar ona göre popondan yiyosun. Anne ve babanın kan grubuna göre hazırlanıyo bu iğne. Benim başımdan geçti. Kürtajdan sonra hemen bu iğne hazırlandı ve vuruldum. şimdi tek doktorla kalma tabi. Bi dr a daha git. Onlar bizden daha iyi anlatır bu konuyu. Netten de kafanı karıştırma. çünkü herkesin değişik değişik başına olay geliyo. Kafan karışır. En iyisi git doktora çözümlensin. Ama hiç korkma. Bişeycik olmaz allahın izniyle. Bebekler stresten çok etkileniyo. Sakın stres sıkıntı yapma emi.
canım kafam fazlasıyla karıştı .Sabahtan beri okuduklarımla beraber.Aslında 7.haftamda çok az kanama geçirdim ve drum bana yerleşme kanaması olduğunu belirtti.Ama şimdi okuyunca kafam felaket karıştı.Ayrıca canım geçenlerde tahtil yaptırmak için devlet hastanesine gittim.Oradaki drda ultrasyona koydu ve oda bir problem yok dedi. anlamadım gitti oy oy sıkıntı yapmamam lazım.Akşamda bir rüya gördüm 3 aylık fasulye kadar birşey doğurmuşum. Anneme ben bunu istemem diyorum.Hayır olsun, akşamdan beri biraz kafama takıldı herhalde ondan.
sneğim allah ihtiyacı olan herkese acil şifalar versin, üzülür insan tabi ama sen bebiş yapmaya hazırlanıyosun, belki de içinde zigotun:) kendini çok hırpalama bebeğim, haydi biraz dışarı çık, havalar da çok sıcak değil bugun, kendine güsel bi kahve ısmarla, yerime de iç (ben içemiyom) muhtemelen sen de içemiceksin bu aydan sonra, ay inşallah içemezsin sneğimMaşallah herkesi iyi gördüm sevindimm, ben bugün pek iyi değilim ve iyi haberler almaya ihtiyacım var. 2 gün çok sevdiğim ve çok yakınım olan birisinin bi psikolojik ciddi bi rahatsızlık geçiridğini öğrendim, aslında 3 ay önce benim yanımda olmuştu şoka girmiştim çok üzülmüştüm 1 ay boyunca kendime gelemedim, çok yakınım çünkü, şimdi istanbulda o derece olmasa da yine kötü olmuş, çok üzülüyorum ona kızlar ya. Dua edin lütfen. Gece hiç uyuyamadım kabus gördüm hep, sonra güne kötü uyandım sonra en yakın arkadaşım aradı ağlıyor, ananesi meme kanseri olmuş ve onların ailede var annesi de olmuştu o atlattı çok şükür aynı süreç falan, ay ben çok etkileniyorum kızlar, bi süredir 2 aydır hatta şubattan bu yana sevdikleirmin rahatsızlıkları, kayıp üstüste oldu hepsi, benim de psikolojim çok bozuldu, ben fazlla hassasım herşeyi kafama takıyorum zaten.içimi döktüm, uzun oldu biras kusura bakmayın.
ayy allah nazarlardan korusun onu canımmmevet canikom, o bizim fasulyemiz, öyle diyoruz kocişledr. hamilelik gününü nasıl hesaplıyo derken? son adetimden bu yana saydı işte, 5 hafta oldu şimdi
geliyooo canım ama 3 aydır yokkk işte 3 aydır hep böyleee sıkılmaya bbaşladım iyice ağustosun 1 ine kadarda böyleee evet ekmek parası ama bunalmaya başlayıncaaa..............kıs her hafta sonu geliyosa daha ne istiyosun? ekmek parası napcan kuzum, allahım gönüllerinizi hep bir tutsun. ne zamana kadar böyle devam edecek?
ayyy ben de çok üsülüyorum ama o kadar uzun tüylerle adanada yaz geçmez, bayılazak gibi oluyo bebeğim, yazı rahat geçiriyo, soora sonbahara yine normale dönüyo, son 2 foto 2 ay sonra çekildi, normal kediye dönüyo 2 ay sonra
benim kociş ameliyat oldu burnundan bikaçgündür işe gelemedim. internetede giremedim o yüzden. evde yok benim internet. inşallah bizde güzel haberler veririz dediğin gibi. kociş ameliyatlı ya yaklaşamıyorum o yüzden. subebek sormazmı yaa sordu o msn denkociş iyileşsin bizde çalışıcaz inşallah :)
inşallah kalbini duyarsın bebişinin canım, kimisinin de bulanttısı hiç olmaz, benim de tek yiyebildiğim ekmek,simit,makarna,haşlanmış patates, kaşar peynir, domatessshaklsıın da zorlanıyorum işte çaysız. sigarayı da bıraktım zaten .
bakalım haftaya da kalp atışları için gidicez, inşallaaaaah bi aksilik olmadan onu da duyarızz. sen de dikkat et kendine. dr.um dedi ki bu dönemde mide bulantın olucak onun için peynir ekmek domates bile yesen bizim için kardır. yalnızca bol bol su içmeye dikkat et, onu da pipetle iç ki mideni bulandırmasın. ama benim maşllahım var, iyiyim
ayy allah nazarlardan korusun onu canımmm
yaa ben hep merak ediyorum bence o teknik yanlışşş ne yani hasatlık biter bitmez hamişmi sayılıyosunn anlamıyorumm ben :26:
geliyooo canım ama 3 aydır yokkk işte 3 aydır hep böyleee sıkılmaya bbaşladım iyice ağustosun 1 ine kadarda böyleee evet ekmek parası ama bunalmaya başlayıncaaa..............kıss çok çikinn olmuş ama :26: yumoş değil hatta kaplan hiç değilllll başka bişi o
her daim ensendeyimmm fadıl takipteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?