Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

offfffff offfffff bişi yiyemez oldum herkes kilo alır ben paso kilo veriyorum eskiden olsa sevinirdim kilo veriyom diye şimdi içim burkuluyorr zorla yemeye çalışıyorum nerisonam bende aferim ama sana bebişe dikkat ediyorsun ne güselll

Maşallah herkesi iyi gördüm sevindimm, ben bugün pek iyi değilim ve iyi haberler almaya ihtiyacım var. 2 gün çok sevdiğim ve çok yakınım olan birisinin bi psikolojik ciddi bi rahatsızlık geçiridğini öğrendim, aslında 3 ay önce benim yanımda olmuştu şoka girmiştim çok üzülmüştüm 1 ay boyunca kendime gelemedim, çok yakınım çünkü, şimdi istanbulda o derece olmasa da yine kötü olmuş, çok üzülüyorum ona kızlar ya. Dua edin lütfen. Gece hiç uyuyamadım kabus gördüm hep, sonra güne kötü uyandım sonra en yakın arkadaşım aradı ağlıyor, ananesi meme kanseri olmuş ve onların ailede var annesi de olmuştu o atlattı çok şükür aynı süreç falan, ay ben çok etkileniyorum kızlar, bi süredir 2 aydır hatta şubattan bu yana sevdikleirmin rahatsızlıkları, kayıp üstüste oldu hepsi, benim de psikolojim çok bozuldu, ben fazlla hassasım herşeyi kafama takıyorum zaten. içimi döktüm, uzun oldu biras kusura bakmayın.

madamımmmm zaytin göslümünnn koçiş burun ameliyatı oldu ama ben onunla konuşuyorumkii msn dennn havadisleri alıyorummm bi kaç gün tatil onlara sonraaa tam gazzz devam sösüü var biseee buz muz kalmadı aralarında sen merak etmeee madamımmmmmmmm

yiceksinnn bak sende bebişine iyi bakıcaksınnnnnnnnnn madamımmmmmmm

benim kociş ameliyat oldu burnundan bikaçgündür işe gelemedim. internetede giremedim o yüzden. evde yok benim internet. inşallah bizde güzel haberler veririz dediğin gibi. kociş ameliyatlı ya yaklaşamıyorum o yüzden. subebek sormazmı yaa sordu o msn den kociş iyileşsin bizde çalışıcaz inşallah :)

evet canikom, o bizim fasulyemiz, öyle diyoruz kocişle dr. hamilelik gününü nasıl hesaplıyo derken? son adetimden bu yana saydı işte, 5 hafta oldu şimdi

kıs her hafta sonu geliyosa daha ne istiyosun? ekmek parası napcan kuzum, allahım gönüllerinizi hep bir tutsun. ne zamana kadar böyle devam edecek?
ayyy ben de çok üsülüyorum ama o kadar uzun tüylerle adanada yaz geçmez, bayılazak gibi oluyo bebeğim, yazı rahat geçiriyo, soora sonbahara yine normale dönüyo, son 2 foto 2 ay sonra çekildi, normal kediye dönüyo 2 ay sonra

snekimm oda nasıl sözz anlatıcaksınn tabiii rahat olman lazımm seninnnn öyle düşünmeee biz neden varızkii bebimmmm geçmiş olsun arkadaşına da çok üsüldüm canımmm işte hayatta bazen bu tarz kötü şeyler üst üste gelir ama sabredip bu tazr zorluklara da göğüs germemiz gerekiyor canımmmm dua etmekten başka bişey yok canım arkadaşın için

haklsıın da zorlanıyorum işte çaysız. sigarayı da bıraktım zaten .
bakalım haftaya da kalp atışları için gidicez, inşallaaaaah bi aksilik olmadan onu da duyarızz. sen de dikkat et kendine. dr.um dedi ki bu dönemde mide bulantın olucak onun için peynir ekmek domates bile yesen bizim için kardır. yalnızca bol bol su içmeye dikkat et, onu da pipetle iç ki mideni bulandırmasın. ama benim maşllahım var, iyiyim

canım benim yaa üzücü çok. Herşey insanlar için meleğim. Bol dua edelim.

ayy canımm snekim inşallah yakınların en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklarına kavuşurlar seni çok etkilemiş anlaşılan bize anlatman iyi oldu için açılır belki birass hassalaşma bakim sende güçlü ol onlara moral ver bide bebiş yap hemen
canııımm çook geçmişler olsun o zaman size kısa müddet iizn sonra bebiş
aferim kıss sende olmasan kim toparlıcak bisi bebekimm yiyom ben yiyom temem zorluom yiyommm

sneğim allah ihtiyacı olan herkese acil şifalar versin, üzülür insan tabi ama sen bebiş yapmaya hazırlanıyosun, belki de içinde zigotun:) kendini çok hırpalama bebeğim, haydi biraz dışarı çık, havalar da çok sıcak değil bugun, kendine güsel bi kahve ısmarla, yerime de iç (ben içemiyom) muhtemelen sen de içemiceksin bu aydan sonra, ay inşallah içemezsin sneğim

evet canikom, o bizim fasulyemiz, öyle diyoruz kocişle dr. hamilelik gününü nasıl hesaplıyo derken? son adetimden bu yana saydı işte, 5 hafta oldu şimdi
ayy allah nazarlardan korusun onu canımmm
yaa ben hep merak ediyorum bence o teknik yanlışşş ne yani hasatlık biter bitmez hamişmi sayılıyosunn anlamıyorumm ben :26:
geliyooo canım ama 3 aydır yokkk işte 3 aydır hep böyleee sıkılmaya bbaşladım iyice ağustosun 1 ine kadarda böyleee evet ekmek parası ama bunalmaya başlayıncaaa.............. kıss çok çikinn olmuş ama :26: yumoş değil hatta kaplan hiç değilllll başka bişi o

her daim ensendeyimmm fadıl takipteee

inşallah kalbini duyarsın bebişinin canım, kimisinin de bulanttısı hiç olmaz, benim de tek yiyebildiğim ekmek,simit,makarna,haşlanmış patates, kaşar peynir, domatesss
kızlar bu arada salatalık yiyor musunuzzz??

Canım arkadaşlarım, sağolun herşey bizler için geçecek herşey, ben hep tüm sevdiklerim çok mutlu, sağlıklı olsun istiyorum en ufak bi üzüntülerinde mahvoluyorum belki onlarınki geçiyor ama bende etkileri kalıyor ne yazıkki yapım bu keşke olmasa, valla Nerisonam bugün evde yatmayı tercih ediyorum halim yok çıkmaya hiç yarın daha iyi olurum. Sizle konuşunca zaten daha iyi oluyorum kuzularımmm

ağustosun 1 ine bişi kalmamış bebekim, sabret kuşum, bisim de ayrı zamanlarımız geçti hem de 5 hafta hiç gelemedi, seni yine şanslısın
bebeğim çok çirkin oluyo evet ama napim kuzguna yavrusu şahin görünüyo işte, o hala benim beyaz kaplanım

korktuğunu biliyorsaa ogün yaptırdım der geçersin yaaa sıkma canını neden yaptırdın demeye hakkı yok sonuçtaaaaaaaaaa o alttan muayne konusunda bişi diyemicemmm iğrençç bişey ben daha hiç gitmedim açıkçası :18:[/QUOTE]

haklısın canım ama ben böyle şeyleri biraz kafama takıyorum işte zaten baktım kartım eşim de kalmış yani gitmek istesemde gidemiycem zaten havada kötü oooohhh iyi oldu ya hep erteliyom zaten erteleye erteleye 3 sene ettim bakalım neyse yarın giderim zaten yarın yumurtlama günüm hemde muane etmişken mımırtam oluşmuş mu ona baksın demi boş durmasın bu ay daha siftah yapmadık cumayada yatılı misafirim gelicek cumaya kadar ne çalışırsak o kar sonrası yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…