Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyyyyyyyyy bende bebişşşşş çok istiyorumm ama kahvesizz nasıl yaprımm diye şimdidennn sorun yapıyorum kendime gerçi ben çok ilerleme kaydettimm koçiş sayesinde bikaç aydır zaten normal içtiğime göre çok az içiyorummmm ama oda hamişler için çok az değilll sizz deneyin bişeyler nasıl vazgeçiyorsanızz banada söyleyinn bebişer herşeyden önemlii kişisel zevklerinde ötesinde ... annemmmmmmmmm benimm sen gelde ben içmem bakma sen benim böyle dediğime en ağzıma sürmem gerekirseee bebeğimmm benimmmmmmm
afiyet olsunn canımmm yiyinn güsell besleninn aç kalmayın sakınnnnnnnn
kızlar biz fasulyemle yemeğ iniyoruz, karnımıs acıktı. herkese afiyet olsun

evet çok uzun süre değil kısacıkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madamımmmmmmmm ben hepinizii düşünürümm bebemm benim sen merak etmeeeee bebişimeee iyi bak yeterrrrrrrr annem senn

kendine dikkat et bebişim, iyi dinelenmeler, tekrar acil şifalar diliyorum
ben de burda çok rahatlıyorum, iyi ki varsınız

kızlar ben evimi bi temizliyim geliyim fazla kayntmyın sonra okumaktan gözlerim ağrıyo yahepinizi seviyorum ve öpüyorum hepinizi görüşmek üzere

Koleracım öncelikle çok geçmiş olsun. Malesef bende daha önce iki düşük yaşadım. Üzüntünü yaşadıklarını çok ii anlıyorum. Bu ilk düşüğün mü? Erken dönem düşüklerinin büyük bir nedeni genetik faktörlerden kaynaklanıyor. Benim genetik testlerim yapıldı ve kan pıhtılaşması sorunu yaşadığımı öğrendim. Bebek beslenemediği için gelişmiyormuş. Bu üçüncü gebeliğim şimdi kan sulandırıcı iğne, düşük önleyici iğne ve progestan kullanıyorum. Bütün tedbirleri aldık rabbime bişey olmaması için dua ediyorum. Sende testlerini yaptır ve düşüğünün nedenini bul. Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın cnm benim.

ama rabiacımmm bak kafaya takarsan olmazzzz hem gördüğümüz rüyalar genelde gün içerisinde yaşadığımız şeyler
bilinçaltı yaneee sorun yok tammı bebişimmmmmmmmmm?

aaaa mavuşummmm git baktırr hemen çalışınn cumaya ne kaa zaman kalmışşş zateee çabıkkkk elinizi çabıkkk tutunn bakimmmmmmmmm

kendine dikkat et bebişim, iyi dinelenmeler, tekrar acil şifalar diliyorum
ben de burda çok rahatlıyorum, iyi ki varsınız
bendeee nerisonammmmm o kaaa rahatlıyorumkiii yayılıpp kalıyorumm işlerr masada beni bekliyooo :26:ama iyide oluyoo vallaaa boşvırrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummm
kızlar ben evimi bi temizliyim geliyim fazla kayntmyın sonra okumaktan gözlerim ağrıyo yahepinizi seviyorum ve öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
hadi bakalımm kolay gelsinn bebişimm yorma kendini fazlaaaaaaaaaa

burcucummm geçmiş olsun canım üzücü evet ama bak şimdi yine bebiş bekliyorsun şükürr rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

aferim bebişime aferim aferim seni topikimizin yıldızı seçiyorum hiç sönmesin yıldızın annemmm

oyyy yerimm senin ağzını ben yerimmm madamımmm hepimizinn bu topiğin yıldızıyızzz bebeimmmmmmmmm bakkk pırıl pırıl parlıyoss ne güsellllllll kıpraşık bayanlarr kımıl kımılız fıkır fıkırızzzzzzzzzzz

Amin cnm Allah hepimize nasip etsin.

heheeeyyyyyyyyyyyyy hakkatene yaaa kanımıss kaynıyo bizimmm hep kaynasın içimizdeki çocuk yaşasın hep

heheeeyyyyyyyyyyyyy hakkatene yaaa kanımıss kaynıyo bizimmm hep kaynasın içimizdeki çocuk yaşasın hep

evet madamımmmmmmmmmm hep yaşasınnn hep yaşatsınnn koçişlerrr biliyosunkii bu konuda onlara çok büyük iş düşiiiiiii şımartsınlarrr,yaşatsınlarr,bizi çok sevsinlerr kiiiiibiz biz olmaktan çıkmayalımmmmmm

heyooo heyooo heyoooo seni seviyom bebek ama bebişimide seviom gidim yumurta haşlim bize de yiyelim şöle ana kız:))

tatlım hamiş olunca bırakıyosun kendiliğinden işte, ben 6 gün önce öğrendim adetten, yani bayağı bi erkendi, normalde öğrenene kadar bişey olmaz bebeğe denir, ben sigara içiyodum, öğrendim 3 gün boyunca içen birinden 1 kez aldım sadece sonra hemen kestim, canım çok istedi ama napim içmedim neyse ki 1 hafta sonra sigara içen birinin yanından bile geçememeye başladım, kahve dersen arıyorum ama napimmm, o da yasakkk

madamım senden alıntı yapamadım ama haklısın canım, annişlere bebişler dünyanın en güseli gelir

ben değiil de akşam eşim sordu nasıl oluyor diye tam bilmediğim için anlatmadım nasıl bişi bende şuan dış gebelik yaşıyor olabilirim dimi

heyooo heyooo heyoooo seni seviyom bebek ama bebişimide seviom gidim yumurta haşlim bize de yiyelim şöle ana kız:))

yiiyiinn gariiiiiiiiiiiiiiiii kısınnlaaaa ayy ne güsell dimii söylemesi bileee sisss yımırtaaaaları yiyinn bende sisiiiiiiiiiii
madamımmm canımmm inşallah hayırlısı olurr şu muhabbetlerede takılmaa sana böyle konular yasak nerden çıktı şimdi kuzum buuuuuuuuuuuuuuu allah allahhhhhhhhhhhh doktora gidince bakıcak iştee düşünme sen şimdi bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…