- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.601
ayyyyyyyyyy bende bebişşşşş çok istiyorumm ama kahvesizz nasıl yaprımm diye şimdidennn sorun yapıyorum kendime gerçi ben çok ilerleme kaydettimm koçiş sayesinde bikaç aydır zaten normal içtiğime göre çok az içiyorummmm ama oda hamişler için çok az değilll sizz deneyin bişeyler nasıl vazgeçiyorsanızz banada söyleyinn bebişer herşeyden önemlii kişisel zevklerinde ötesinde ... annemmmmmmmmm benimm sen gelde ben içmem bakma sen benim böyle dediğime en ağzıma sürmem gerekirseee bebeğimmm benimmmmmmmhaklsıın da zorlanıyorum işte çaysız. sigarayı da bıraktım zaten .
bakalım haftaya da kalp atışları için gidicez, inşallaaaaah bi aksilik olmadan onu da duyarızz. sen de dikkat et kendine. dr.um dedi ki bu dönemde mide bulantın olucak onun için peynir ekmek domates bile yesen bizim için kardır. yalnızca bol bol su içmeye dikkat et, onu da pipetle iç ki mideni bulandırmasın. ama benim maşllahım var, iyiyim
kızlar biz fasulyemle yemeğ iniyoruz, karnımıs acıktı. herkese afiyet olsun
evet çok uzun süre değil kısacıkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ayy canımm snekim inşallah yakınların en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklarına kavuşurlar seni çok etkilemiş anlaşılan bize anlatman iyi oldu için açılır belki birass hassalaşma bakim sende güçlü ol onlara moral ver bide bebiş yap hemen
canııımm çook geçmişler olsun o zaman size kısa müddet iizn sonra bebiş
aferim kıss sende olmasan kim toparlıcak bisi bebekimm yiyom ben yiyom temem zorluom yiyommm
Canım arkadaşlarım, sağolun herşey bizler için geçecek herşey, ben hep tüm sevdiklerim çok mutlu, sağlıklı olsun istiyorum en ufak bi üzüntülerinde mahvoluyorum belki onlarınki geçiyor ama bende etkileri kalıyor ne yazıkki yapım bu keşke olmasa, valla Nerisonam bugün evde yatmayı tercih ediyorum halim yok çıkmaya hiç yarın daha iyi olurum. Sizle konuşunca zaten daha iyi oluyorum kuzularımmm
rabiam tatlım hiç telaş etme her kanama kan uyuşmazlığı kanaması değil. Bebeğin kimin kanını almasına bağlı olaraktan rhogam iğnesi vuruyolar. Herşey yolunda giderse vurmuyolar doğumdan sonra vuruyolar. Ama bebeğin durumuna bakıyolar ona göre popondan yiyosun. Anne ve babanın kan grubuna göre hazırlanıyo bu iğne. Benim başımdan geçti. Kürtajdan sonra hemen bu iğne hazırlandı ve vuruldum. şimdi tek doktorla kalma tabi. Bi dr a daha git. Onlar bizden daha iyi anlatır bu konuyu. Netten de kafanı karıştırma. çünkü herkesin değişik değişik başına olay geliyo. Kafan karışır. En iyisi git doktora çözümlensin. Ama hiç korkma. Bişeycik olmaz allahın izniyle. Bebekler stresten çok etkileniyo. Sakın stres sıkıntı yapma emi.
canım kafam fazlasıyla karıştı .Sabahtan beri okuduklarımla beraber.Aslında 7.haftamda çok az kanama geçirdim ve drum bana yerleşme kanaması olduğunu belirtti.Ama şimdi okuyunca kafam felaket karıştı.Ayrıca canım geçenlerde tahtil yaptırmak için devlet hastanesine gittim.Oradaki drda ultrasyona koydu ve oda bir problem yok dedi. anlamadım gitti oy oy sıkıntı yapmamam lazım.Akşamda bir rüya gördüm 3 aylık fasulye kadar birşey doğurmuşum. Anneme ben bunu istemem diyorum.Hayır olsun, akşamdan beri biraz kafama takıldı herhalde ondan.
RABİAM SEN GİT Bİ DOKTORA BUGÜN YADA YARIN. KAFANDAKİLERİ SOR. USG YE GİR BEBEĞİNİ GÖR ŞÖYLE Bİ DİNLE KALP ATIŞLARINI RAHATLA GEL
canımcımm kimse sevdiklerinin kılına zara gelsin istemezz ama bebiş istiyorsaktaaa kafaya çok takıpp sıkmıyoruss canımızıı yanii en azından yapabildiğimiz kadarrr oki doki?rabiam tatlım hiç telaş etme her kanama kan uyuşmazlığı kanaması değil. Bebeğin kimin kanını almasına bağlı olaraktan rhogam iğnesi vuruyolar. Herşey yolunda giderse vurmuyolar doğumdan sonra vuruyolar. Ama bebeğin durumuna bakıyolar ona göre popondan yiyosun. Anne ve babanın kan grubuna göre hazırlanıyo bu iğne. Benim başımdan geçti. Kürtajdan sonra hemen bu iğne hazırlandı ve vuruldum. şimdi tek doktorla kalma tabi. Bi dr a daha git. Onlar bizden daha iyi anlatır bu konuyu. Netten de kafanı karıştırma. çünkü herkesin değişik değişik başına olay geliyo. Kafan karışır. En iyisi git doktora çözümlensin. Ama hiç korkma. Bişeycik olmaz allahın izniyle. Bebekler stresten çok etkileniyo. Sakın stres sıkıntı yapma emi.
canım kafam fazlasıyla karıştı .Sabahtan beri okuduklarımla beraber.Aslında 7.haftamda çok az kanama geçirdim ve drum bana yerleşme kanaması olduğunu belirtti.Ama şimdi okuyunca kafam felaket karıştı.Ayrıca canım geçenlerde tahtil yaptırmak için devlet hastanesine gittim.Oradaki drda ultrasyona koydu ve oda bir problem yok dedi. anlamadım gitti oy oy sıkıntı yapmamam lazım.Akşamda bir rüya gördüm 3 aylık fasulye kadar birşey doğurmuşum. Anneme ben bunu istemem diyorum.Hayır olsun, akşamdan beri biraz kafama takıldı herhalde ondan.
evet azz ama sabırrr işteee öslemm böyle bişeyy işte nerisonam napıyım?????? evett annemin lafıı çikinn bile olsanıss benim için dünyanın en güselleri sizsiniz derdi bizeeeeeeeeeeCanım arkadaşlarım, sağolun herşey bizler için geçecek herşey, ben hep tüm sevdiklerim çok mutlu, sağlıklı olsun istiyorum en ufak bi üzüntülerinde mahvoluyorum belki onlarınki geçiyor ama bende etkileri kalıyor ne yazıkki yapım bu keşke olmasa, valla Nerisonam bugün evde yatmayı tercih ediyorum halim yok çıkmaya hiç yarın daha iyi olurum. Sizle konuşunca zaten daha iyi oluyorum kuzularımmm
ağustosun 1 ine bişi kalmamış bebekim, sabret kuşum, bisim de ayrı zamanlarımız geçti hem de 5 hafta hiç gelemedi, seni yine şanslısın
bebeğim çok çirkin oluyo evet ama napim kuzguna yavrusu şahin görünüyo işte, o hala benim beyaz kaplanım
korktuğunu biliyorsaa ogün yaptırdım der geçersin yaaa sıkma canını neden yaptırdın demeye hakkı yok sonuçtaaaaaaaaaa o alttan muayne konusunda bişi diyemicemmm iğrençç bişey ben daha hiç gitmedim açıkçası :18:
haklısın canım ama ben böyle şeyleri biraz kafama takıyorum işte zaten baktım kartım eşim de kalmış yani gitmek istesemde gidemiycem zaten havada kötü oooohhh iyi oldu ya hep erteliyom zaten erteleye erteleye 3 sene ettim bakalım neyse yarın giderim zaten yarın yumurtlama günüm hemde muane etmişken mımırtam oluşmuş mu ona baksın demi boş durmasın bu ay daha siftah yapmadık cumayada yatılı misafirim gelicek cumaya kadar ne çalışırsak o kar sonrası yok zaten
RABİAM SEN GİT Bİ DOKTORA BUGÜN YADA YARIN. KAFANDAKİLERİ SOR. USG YE GİR BEBEĞİNİ GÖR ŞÖYLE Bİ DİNLE KALP ATIŞLARINI RAHATLA GEL
evet canım galiba öyle yapacağım ama çok usgyede girmek iyi değil diyorlar.Bakalım kafam bulanık belki toparladım kendimi.
nirdesin annemmm
bendeee nerisonammmmm o kaaa rahatlıyorumkiii yayılıpp kalıyorumm işlerr masada beni bekliyooo :26:ama iyide oluyoo vallaaa boşvırrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummmkendine dikkat et bebişim, iyi dinelenmeler, tekrar acil şifalar diliyorum
ben de burda çok rahatlıyorum, iyi ki varsınız
hadi bakalımm kolay gelsinn bebişimm yorma kendini fazlaaaaaaaaaakızlar ben evimi bi temizliyim geliyim fazla kayntmyın sonra okumaktan gözlerim ağrıyo yahepinizi seviyorum ve öpüyorum hepinizi görüşmek üzere
Koleracım öncelikle çok geçmiş olsun. Malesef bende daha önce iki düşük yaşadım. Üzüntünü yaşadıklarını çok ii anlıyorum. Bu ilk düşüğün mü? Erken dönem düşüklerinin büyük bir nedeni genetik faktörlerden kaynaklanıyor. Benim genetik testlerim yapıldı ve kan pıhtılaşması sorunu yaşadığımı öğrendim. Bebek beslenemediği için gelişmiyormuş. Bu üçüncü gebeliğimşimdi kan sulandırıcı iğne, düşük önleyici iğne ve progestan kullanıyorum. Bütün tedbirleri aldık rabbime bişey olmaması için dua ediyorum. Sende testlerini yaptır ve düşüğünün nedenini bul. Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın cnm benim.
burdayımmm madamımmmmmmmmm birass telefonn trafiğiii varr hem yazıp hem konuşuyomm benn kendimi aştım haaaahhaaahaaaaaaaa
aferim bebişime aferim aferim seni topikimizin yıldızı seçiyorum hiç sönmesin yıldızın annemmm
bendeee nerisonammmmm o kaaa rahatlıyorumkiii yayılıpp kalıyorumm işlerr masada beni bekliyooo :26:ama iyide oluyoo vallaaa boşvırrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummm
hadi bakalımm kolay gelsinn bebişimm yorma kendini fazlaaaaaaaaaa
burcucummm geçmiş olsun canım üzücü evet ama bak şimdi yine bebiş bekliyorsun şükürr rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
oyyy yerimm senin ağzını ben yerimmm madamımmm hepimizinn bu topiğin yıldızıyızzz bebeimmmmmmmmm bakkk pırıl pırıl parlıyoss ne güsellllllll kıpraşık bayanlarr kımıl kımılız fıkır fıkırızzzzzzzzzzz
heheeeyyyyyyyyyyyyy hakkatene yaaa kanımıss kaynıyo bizimmm hep kaynasın içimizdeki çocuk yaşasın hep
evet madamımmmmmmmmmm hep yaşasınnn hep yaşatsınnn koçişlerrrbiliyosunkii bu konuda onlara çok büyük iş düşiiiiiii şımartsınlarrr,yaşatsınlarr,bizi çok sevsinlerr kiiiiibiz biz olmaktan çıkmayalımmmmmm
ayyyyyyyyyy bende bebişşşşş çok istiyorumm ama kahvesizz nasıl yaprımm diye şimdidennn sorun yapıyorum kendime gerçi ben çok ilerleme kaydettimm koçiş sayesinde bikaç aydır zaten normal içtiğime göre çok az içiyorummmm ama oda hamişler için çok az değilll sizz deneyin bişeyler nasıl vazgeçiyorsanızz banada söyleyinn bebişer herşeyden önemlii kişisel zevklerinde ötesinde ... annemmmmmmmmm benimm sen gelde ben içmem bakma sen benim böyle dediğime en ağzıma sürmem gerekirseee bebeğimmm benimmmmmmm
afiyet olsunn canımmm yiyinn güsell besleninn aç kalmayın sakınnnnnnnn
tatlım hamiş olunca bırakıyosun kendiliğinden işte, ben 6 gün önce öğrendim adetten, yani bayağı bi erkendi, normalde öğrenene kadar bişey olmaz bebeğe denir, ben sigara içiyodum, öğrendim 3 gün boyunca içen birinden 1 kez aldım sadece sonra hemen kestim, canım çok istedi ama napim içmedim neyse ki 1 hafta sonra sigara içen birinin yanından bile geçememeye başladım, kahve dersen arıyorum ama napimmm, o da yasakkk
evet çok uzun süre değil kısacıkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madamımmmmmmmm ben hepinizii düşünürümm bebemm benim sen merak etmeeeee bebişimeee iyi bak yeterrrrrrrr annem senn
ama rabiacımmm bak kafaya takarsan olmazzzz hem gördüğümüz rüyalar genelde gün içerisinde yaşadığımız şeyler
bilinçaltı yaneeesorun yok tammı bebişimmmmmmmmmm?
aaaa mavuşummmm git baktırr hemen çalışınn cumaya ne kaa zaman kalmışşş zateee çabıkkkk elinizi çabıkkk tutunn bakimmmmmmmmm
bendeee nerisonammmmm o kaaa rahatlıyorumkiii yayılıpp kalıyorumm işlerr masada beni bekliyooo :26:ama iyide oluyoo vallaaa boşvırrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummm
hadi bakalımm kolay gelsinn bebişimm yorma kendini fazlaaaaaaaaaa
burcucummm geçmiş olsun canım üzücü evet ama bak şimdi yine bebiş bekliyorsun şükürr rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
ben değiil de akşam eşim sordu nasıl oluyor diye tam bilmediğim için anlatmadım nasıl bişi bende şuan dış gebelik yaşıyor olabilirim dimi
heyooo heyooo heyoooo seni seviyom bebek ama bebişimide seviom gidim yumurta haşlim bize de yiyelim şöle ana kız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?