- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
iyiyim sekerimmm napimm kalkıp yemek yapmam lasımmm sonradan üseniyorummm erkenden yapıyımda işler erken bitsin evde cok fena dağınıkbi kalksam herseyi yapıcamda kalkamıyomm bi türlüü sohbette sahane sekerimm sizden ayrılamıyomm
zuyal bursa hala kışşşşşşşş :84::84::84:
bize de ce eedeyip gidecek sanırım yağışlı diyoo önümüzdeki bi kaç gün
Bide hafta sonu arkadaşın düğünü varr poofff
ne yemee yapçen bende gelem
bende bi kaç yerde okudum ama bilemiyorumm doktora falan da gitmedimtoplu temizlik falan yaptım onu kaldır oraraya onu indir buraya kendime dikkat etmedim
bugün 9. günüm akşam yapıcam ilk testimi bu ay temizlik yorulmak falan yok çalışmalrı yapıp yatıp keyfime bakıcam
ayyyy yemek deeyin bugün kocişin doğum günü akşam aileler yemekte ne yapcam beennnn....
kesinlikle katılıyorum. kafaya takmamak lazım. adamlar bi gece birlikte oluo hamile kalıyo ya. önceden annelerimiz evlendikleri gibi hamile kalıyorlarmış
kızlar benim dünden biraz mercimek çorbam var yanına da ya barbunya ya da meksika fasulyesi salatası yapiyim diyorum ama hala kararsızım. ve burcu aynen benim kociş de öyle diyor sinir oluyorum. hem fark etmez derler hem de eve gelir gelmez yemekte ne var diye sorar. madem farketmiyo niye soruyosun yahu...
işin zor sen hala oturuyonmu böle bigündekalk güsel güsel yemekler yap sekerimmm kocişin doğmus bugünnn
mantarlı et sote benim kocişim birass etçidee bana kalsa hep sebze yerim bide pilav yaparımmm tatlıda yapıcam sekerim düşük ne canım tatlı istiooo tavuk göğsü yapıcam .gel canım benimmm keske yakın olsakta gercekten görüşebilsekkk minnoşum
ayyyy yemek deeyin bugün kocişin doğum günü akşam aileler yemekte ne yapcam beennnn....
dükkandayım bi saate kadar çıkıcam inşallah alışveriş yapmam lazım azcık ciciler alcam kocişle bana sonra doğru eve annem yardıma gelecekAnalarımız da olmasa ne yapardık
günaydın:)) sen akşam başla çalışmalara tatlım:))
dükkandayım bi saate kadar çıkıcam inşallah alışveriş yapmam lazım azcık ciciler alcam kocişle bana sonra doğru eve annem yardıma gelecekanalarımız da olmasa ne yapardık
herkese gunaydinlarrrr, burda suanda 11.10 u gosteriyor kizlar, yurtdisindayim benn
Molam olmasa bakamiyacagim topige walla....
Yine muhabbet had safhada masallah,,,, isim basimdan askin ,yoksam cok aktif olarak yazasim var buraya
Ne var ne yok bakam?? Sabah soyle bir fay hattinda titreme oldu midemin, ama eminim onemsizdir, hic bosuna heveslenmiyeyimmmm...bu bekleme deli ediyor beni yahu!
ne sanslısın annenle aynı sehirdesinnn ayyy hüzün cöktü benim annişş istanbulda biz ankara ama gecici bi sürec bizde tasınıcass istanbula inşş. Annişimmm seniiii cok ösledimmm
ay ben mantarı sovanla kavuruyom sonra fırına sürüyom çıkarmaya 5 dk kala üstüne kaşar serpiyom of of of bayılıyos bak şimdik canım istedi :))))
kız aşmıeriyonn yoksam hamilemisin inşallahhh canımmmmm minnoşumm
aaaah ah bacım kimi deli etmiyoki o bekleme olayı. Sabah bana zayıflamışsın dediler halbuki ben hamile olup 85 kiloya çıkmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?