Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydın:)) sen akşam başla çalışmalara tatlım:))

ayy tolsen ,bizimki arar sorar 'ne yaptin kus'' diye hehehehhe, genelde oda ''farketmes, yap biseler '' der ,bunlar hepsi ayni zahar

işin zor sen hala oturuyonmu böle bigündekalk güsel güsel yemekler yap sekerimmm kocişin doğmus bugünnn

dükkandayım bi saate kadar çıkıcam inşallah alışveriş yapmam lazım azcık ciciler alcam kocişle bana sonra doğru eve annem yardıma gelecek analarımız da olmasa ne yapardık

ay ben mantarı sovanla kavuruyom sonra fırına sürüyom çıkarmaya 5 dk kala üstüne kaşar serpiyom of of of bayılıyos bak şimdik canım istedi :))))

ayyyy yemek deeyin bugün kocişin doğum günü akşam aileler yemekte ne yapcam beennnn....

kızım siz ailelere yemee gitseydiniz ya daha pratik olurdu

herkese gunaydinlarrrr, burda suanda 11.10 u gosteriyor kizlar, yurtdisindayim benn
molam olmasa bakamiyacagim topige walla....
yine muhabbet had safhada masallah,,,, isim basimdan askin ,yoksam cok aktif olarak yazasim var buraya
ne var ne yok bakam?? sabah soyle bir fay hattinda titreme oldu midemin, ama eminim onemsizdir, hic bosuna heveslenmiyeyimmmm...bu bekleme deli ediyor beni yahu!

dükkandayım bi saate kadar çıkıcam inşallah alışveriş yapmam lazım azcık ciciler alcam kocişle bana sonra doğru eve annem yardıma gelecek analarımız da olmasa ne yapardık

ne sanslısın annenle aynı sehirdesinnn ayyy hüzün cöktü benim annişş istanbulda biz ankara ama gecici bi sürec bizde tasınıcass istanbula inşş. annişimmm seniiii cok ösledimmm

aaaah ah bacım kimi deli etmiyoki o bekleme olayı. Sabah bana zayıflamışsın dediler halbuki ben hamile olup 85 kiloya çıkmak istiyorum

aaaah ah bacım kimi deli etmiyoki o bekleme olayı. Sabah bana zayıflamışsın dediler halbuki ben hamile olup 85 kiloya çıkmak istiyorum

hele durr, hamile kalincada muhtemelen kilo verirsin, kusmadan vesaire....
ondan sonra gelsin kilo''cuk'' lar.....vermek istediginde insallah carcabuk verirsin, hele bir gelsin bebisin canimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…