- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.621
tatlım hamiş olunca bırakıyosun kendiliğinden işte, ben 6 gün önce öğrendim adetten, yani bayağı bi erkendi, normalde öğrenene kadar bişey olmaz bebeğe denir, ben sigara içiyodum, öğrendim 3 gün boyunca içen birinden 1 kez aldım sadece sonra hemen kestim, canım çok istedi ama napim içmedim neyse ki 1 hafta sonra sigara içen birinin yanından bile geçememeye başladım, kahve dersen arıyorum ama napimmm, o da yasakkk
madamım senden alıntı yapamadım ama haklısın canım, annişlere bebişler dünyanın en güseli gelir
tatlım hamiş olunca bırakıyosun kendiliğinden işte, ben 6 gün önce öğrendim adetten, yani bayağı bi erkendi, normalde öğrenene kadar bişey olmaz bebeğe denir, ben sigara içiyodum, öğrendim 3 gün boyunca içen birinden 1 kez aldım sadece sonra hemen kestim, canım çok istedi ama napim içmedim neyse ki 1 hafta sonra sigara içen birinin yanından bile geçememeye başladım, kahve dersen arıyorum ama napimmm, o da yasakkk
madamım senden alıntı yapamadım ama haklısın canım, annişlere bebişler dünyanın en güseli gelir
yiiyiinn gariiiiiiiiiiiiiiiii kısınnlaaaa ayy ne güsell dimii söylemesi bileeesisss yımırtaaaaları yiyinn bende sisiiiiiiiiiii
Madamımmm canımmm inşallah hayırlısı olurr şu muhabbetlerede takılmaa sana böyle konular yasak nerden çıktı şimdi kuzum buuuuuuuuuuuuuuu allah allahhhhhhhhhhhh doktora gidince bakıcak iştee düşünme sen şimdi bunları
kıs sen nasıl şeyler düşünüyosun bölee??ben değiil de akşam eşim sordu nasıl oluyor diye tam bilmediğim için anlatmadım nasıl bişi bende şuan dış gebelik yaşıyor olabilirim dimi
ben bi hamişş olayımdaaa herbişeyi keserim sen merak etme benim zaten zararlı olan cips ve kahveee ben kola bile içmem pekk ama onlardan da vazgeçerrr anişinnn bebeşimmm sne yeterkii gelll annişinn herşeyden vazgeçerrr senin içinnn
eminimm nerisonamm öyledirr nasıl yapanbilirsinkii canından olan bişeye zarar vermekk nasıl olur yaaaaaferin sana daaa ama bebiş olduktan sonrada iömek yok sigara oki doki bebişim?????????? ayrıca doktorlar zeka gelişimi için günde 1 fincan türk kahvesi veriyor
hiiiiç problem değil nerisonam ben okurum nasıl olsa takipteyim sizleri oyy bende sigara içen biri değilim aslında ama akşam yemeğinden sonra kocişle yakardıkı keeyifli keyifli şimdi tam tersi canım bi çekiyorkii sorma gitsin sankilim tiryakiyim yasak ya o bakımdan bende kociş içerken bi fırt alıyom nadiren o kaaa o da yanımda içememeye özenli sağolsun başkada bişi istemiyo zaten canım
cahallll kalıverrr 9 ay ne kaybedersinnn bırak şunları bakemmmmm görcenn tabiii kıssımmmmmmmm hemde topaç gibi maşallahhhhhh sen bakma o yazılaraaa tamammı madamımmm:82:yok be tatlım düşünmüyom ben aklıma geldi cahal kalmıım dedim o bakımdan yoksa ne takılcam neyse nasibim onu görücem mi evet görücem o zaman gerisi pufffffffffffff
kıs sen nasıl şeyler düşünüyosun bölee??
hiiiiç problem değil nerisonam ben okurum nasıl olsa takipteyim sizleri oyy bende sigara içen biri değilim aslında ama akşam yemeğinden sonra kocişle yakardıkı keeyifli keyifli şimdi tam tersi canım bi çekiyorkii sorma gitsin sankilim tiryakiyim yasak ya o bakımdan bende kociş içerken bi fırt alıyom nadiren o kaaa o da yanımda içememeye özenli sağolsun başkada bişi istemiyo zaten canım
cahallll kalıverrr 9 ay ne kaybedersinnn bırak şunları bakemmmmm görcenn tabiii kıssımmmmmmmm hemde topaç gibi maşallahhhhhh sen bakma o yazılaraaa tamammı madamımmm:82:yok be tatlım düşünmüyom ben aklıma geldi cahal kalmıım dedim o bakımdan yoksa ne takılcam neyse nasibim onu görücem mi evet görücem o zaman gerisi pufffffffffffff
sana yasakkkkk madamımmmmYasakkkkkkkkkk bi fırt iki fırtttt hepsi yasakkkkkkkkkkkkkk sigara içenin yanında bilemmm durmucaksınn ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Canının çektirceğii başka şeylerrii düşünnn hadeee bakemmm sennnnnnnn
cahallll kalıverrr 9 ay ne kaybedersinnn bırak şunları bakemmmmm görcenn tabiii kıssımmmmmmmm hemde topaç gibi maşallahhhhhh sen bakma o yazılaraaa tamammı madamımmm:82:
ama benim çok güvendiğim bi doktor öyle dedii vallllllaaaaa ama sadece 1 fincannnnay o kahveyi bigün içeyim dedim okulda, hamiş kızlardan biri gözlerini büyütüp 'sen hala kahve mi içiyosun' diyince üsüldüm, içmedim bi daaa:26:
fazla merak iyi değildirrr ona göreeetamammmmmmmm sormadım varsayın sadece meraktı yahuu
taam tatlım taam tombikim hade benim yumurtalar omuştur bi yiyem gelcem görüşürzzz
ama benim çok güvendiğim bi doktor öyle dedii vallllllaaaaa ama sadece 1 fincannnn
fazla merak iyi değildirrr ona göreee
acaba aya göre değişiyo mu? Ilk gittiğim doktor ilk 3 ay kesinlikle dedi, bilemedim bebekim:26:
naber bebişkooo nasıl geçti haftasonu bakalımm
Canımcımm öyle aşağılardann bakıp gitmek olmasss bi selam bile vermiyosunnnn n'pıyosunn bakemmm orda sen heee şişştttt bak bakemmm buraya?????
iyiyim annişlerin en çıtırı sen napıyosun bakim? Herşey yolundamı bebişimiz nasıl? Dış gebelik falan sormuşsun ordan sonrasını iyi okuyamadım ama canım hch değerlerin maşallah iyiydi senin, benim bi arkadım ilk gittiğinde daha kese görülmezken dr dış gebelik olabilir demiş. Aklına güzel şeyler getir lütfen hemi?
Canım geçmişi okuyup öyle yazayım dedimdi. Iyiyim çok şükür, nedense pazartesi sendromuna girmedim çok mutluyum bugün. Güzel haftasonundan sonra enerji dolu geldim işime. Az çalıştım şimdi mola verdim. Sen napıyosun herşey yolundadır umarım :)
valla ben o doktora gidicem zaten kafaya koydum çok neşeli,çok kıpraşık tam benlikk bide psikolg gibi maşallahh hiç doğuma giriyormuş gibi değil kadınn o da izin veriyooo giden bi arkadaşımm çok memnun kaldı ondann hemde sapa sağlam çok kıpraşık bi bebişimiz var 2 yaşına girdi ablamın miyom ameliyatınıda hatice hanım yaptı sağolsun çok şeker hem kahveyede 1 fincan izin veriiyorr bişey olmazz nerisonam yine sen bilirsin tabii ama benim gönlüm rahat o kadın ne derse yaparım doğrusu
ayy allah nazarlardan korusun onu canımmm
yaa ben hep merak ediyorum bence o teknik yanlışşş ne yani hasatlık biter bitmez hamişmi sayılıyosunn anlamıyorumm ben :26:
geliyooo canım ama 3 aydır yokkk işte 3 aydır hep böyleee sıkılmaya bbaşladım iyice ağustosun 1 ine kadarda böyleee evet ekmek parası ama bunalmaya başlayıncaaa..............kıss çok çikinn olmuş ama :26: yumoş değil hatta kaplan hiç değilllll başka bişi o
her daim ensendeyimmm fadıl takipteee
iyiyimm canımm bende sabah pek iyi sayılmasdımm bunalım takılıyordum gece boyunca ama aşimdi bombaaa gibiyimmm inşallah bu ay güsell haberler veririm sizlereee
nasılsınız minnoşlar hayırlı haftalar herkeseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?