Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kahveyle beraber sigarayı da bıraktın demek, çok sevindim. bak aslında mide bulantılarının da bi faydası varmış yani benim midem hiiiç bulanmıyo ve deli gibi sigara istiyo canımmmm

arada sırada kaçamak olabilir tabii bende nescafeye bayılırım hem benimki 200 gr bir hafatda tek başıma tüketecek derecedeydi ama şükür şimdi günde 2-3 kez nescafe 3 kezde türk kahvesi her öğünden sonraaa hımmm mis gibii ama bende 1 e düşürmem gerekiyooo onun için çabalıyorumm ya varsa diye içmiyorum bazennn ama bilememkii dimi ne zaman olucağınıı belkiii şimdi varolmaya çalışıyordur annemmmm neden zarar vereyim dimi ama nerisonammm?

cucummmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnn bebeimmmmmmmmmmm Nasılsın bakalım? Kırmısıların nasıl oldu?

Bilmiyorum valla ama ben kendimce iyiyim çarşamba gidicem bidaha değerler bakılcek bakam-lım kese filan gözükçekmi ona bakılcek hiç heyecan yok çok şaşkınım hala sanki böle karnım büyümeden inanmıcam gibi ama dikat ediyorum yine kendime ben :)))ayy dış gebeliği de b, soram dedim tamam bee sormaz olaydımm heee
ayyyyyyy cücüşşşşşşşş hoşgeldin anneemmmmmm
nasılsınız minnoşlar hayırlı haftalar herkeseeeee

kahveyle beraber sigarayı da bıraktın demek, çok sevindim. bak aslında mide bulantılarının da bi faydası varmış yani benim midem hiiiç bulanmıyo ve deli gibi sigara istiyo canımmmm
evet canım zaten bi doktor da öyle diyodu, mide bulantısının sebebi anneyi, kimyasallardan korumakmış, ne ilginç değil mi??

iyiyim minnoşummm nasıl olcam kırmızılarla uğrasıyommsennapıyon nasılsın canım benimmmmm

kırmızılar tam gaz devam bebüşümmmm

Ben sana napıyosun dedimmmm senin yazından alıntı yapmıştım ama çıkmamışş axxnn 'nin yazının altında yorumumm varr sen beni neden görmüyosun annemmmmmmmmmm

bebeğim çok sağol. Evet ilk düşüğüm. Aslında düşük te değil. Gelişmeleri durmuş 6. Haftada. Kan falanda gelmedi yani. Kürtajda çıkan parçalar tahlile gitti. 20 gün sonra kontrole gel dedi dr o zaman öğrenicem. Benim kesin stresten gitti. Bide tek yumurta ikizi gelişmedi heralde. Bakalım görcez. Hamişliği düşündüğüm zaman gitçem doktora. Bidahakine çok dikkatli olcam inşallah aklım başıma çok sıkı geldi. Bişe olmaz diyodum hep ama oluyomuş. çoook dikkat etmek lazım valla.

nasılsın koleram canım benimmm ....koleram benim kırmızılar geldi benim batı değiştirebilirmisin minnoş 7 temmuz

cucummmmm canımmm iyiyim sen nasılsın. Batı değişiyom hemen

bak dövücem ama seni haaaaaaaa

bende iyiyim minnoşşşumm napıyımm evdeyim bi arkadaşa gidicem kahve içmeye cok kalmam ama dönünce konusurus yine burda olursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…