Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Ayyyyyyyyyy gene naptım annem beeeeeeeeeeeeeee

ama sende çok kafana takıyosunn madamımmm sormasaydımm falan filannn aaaaa kısıyorumm demekki halaaa aklında şu dış gebelikkk ben sana düşünme demedimmi??????? sen sadece bebişine odaklan ona iyi bak bundan sonra senin en büyük işin o!!!! o kaaaaa başka laf istememmmmmmmmmm

Ayyy sormadımki başka annem yaa valla çok pişmanım çok pişmann eşeklik ettim afffedin hem ben iki ymırta yedim peynir yedim domates yedim közlenmiş kırmızı biber yedim bi saat sonra da mus yicem sabah sütümü içtim sonra yoğurdumu yedim işten çıkmadan da yeşil elmam var onları yicem akşamda kocişim bana ızgara yapıcek ohhh daha ne yiyimmm heee neeeeeeee sizi yisem olmas mıııı
TAMAM YAWW SORMADIM BEN GÜZELİM KAFAM GÜZELLL BEBİŞİM BENDEN DE GÜZEL OLCEKKK ppp
dış gebelik falan ne soruyosun ki sen? Güzel şeyler düşünün azcık yahu :) rahat olun bebişe yazık değilmi ama annesi olmuyo böyle

Son düzenleme:
Yok tatlım daha çarşamba gidicez bakalım görcekmi kaç haftalıkken gözükür acaba kese

şöyle hayatım benim tam 5. hafta dolduğunda gördü dr. aslında şöyle oldu. ben dr. beyimize bi türlü beta hcg değerimi beğendiremedim. kan aldıra aldıra sol kolum çürüdü ama dr. hep düşük dedi, en son ctsi gittiğimde "yine düşük, daha büyümemiştir bebek iki gün sonra gel ultrasona bakalım" dedi. benim de tepe attı, bugün ultrason için çağırmıştınız diye. e peki dedi dr, bakar bakmaz da gördü zaten

görüşürüsssss canlarımmm hepinizi sefiommmmm

güle güle canım bizde seni sefiyoz

berree hepinizi öper...

bizde berreyi öperiz

olacak inşallah maşallah yemek için güzel şeyler seçmişsin soda içebilirsen iç canım ama meyveli değil sade olanlarından

Hımmmm o zaman benim çarşamba göremeyebilir ama ben gidicem değerlerim bakim yükselmişmi çook merak ediyom ben yaa mucizevi bişi bu olay tam benlikk sürekli merak ederim doktor beni kovacakk herşeyi öğrenmek isterimm ben şmdii

valla ben de tek dr.la yetinmek istemiyorum, ankarada ne kadar kadın doğumcu varsa sırayla hepsine gidebilirim
allahım görmemişin biri hamile kalmış :92::92::92::92:
bu arada senin ne kadar oldu canım? 5hafta dolmadı mı?

ben de mayısta hamile kalmışım.cuma doktora gittim.sabah test yaptım pozitif dedim.son adet tarihimi sordu.7 mayıs dedim.tamam gel ultrasondan bakalım belki görünmez ama yine de bakalım dedi.karnımdan baktı ve göründü kese hemen.kan tahlili falan istemedi.siz de öyle yaptırın.

tebrik ederim, seninle aynıyız deemk ki, benim de 7 mayıstı.

Bence tahminen hesaplamalara göre dolmamıştır çünkü benim en son bat 12 mayıstı tatlım bugün tam 32 gün geçmiş üzerinden daha minnacık yaneee

Canlarım ben çıkıyorum biras çalışayım da şu raporları bitireyim. öptüm hepiciniziii muaahh muahhh. Bu arada nikitamı göremedim bugün gelirse selam söleyinnn baş başşşşş

tebrik ederim canım hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Hımmmm o benim midemi kaldırır anlamadım soda nieee tatlım meyveli içsem olmasmı

içindeki minerallerden dolayı canım, ama aynı mineraller meyvelide yokmuş, kardeşim hamileyken dr söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…