- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.681
Bence tahminen hesaplamalara göre dolmamıştır çünkü benim en son bat 12 mayıstı tatlım bugün tam 32 gün geçmiş üzerinden daha minnacık yaneee
önemlii diil bebüşüm ben seniii nasıl görmemmneyse canım ben cıkıyommm gelince görüşürüs okişşşşşşş
biste seni öperisss fıstıkımmmmgörüşürüsssss canlarımmm hepinizi sefiommmmm
heeehhhh şöyle aferinnn sana sorma yeee artıkınnn bak keyfineee ohhh ne güsellll hergün düzenli herşeyini yeee ama şu var ben zaten musss hiç yiyemem çünkü hep kabızlık problemim var hamişlerinde kabızlık sorunu çok olurmuşşş ona göre onu dikkat et dokunmuyosaaa yiyiverr gariiiiiiiiiberree hepinizi öper...
Ayyy sormadımki başka annem yaa valla çok pişmanım çok pişmann eşeklik ettim afffedin hem ben iki ymırta yedim peynir yedim domates yedim közlenmiş kırmızı biber yedim bi saat sonra da mus yicem sabah sütümü içtim sonra yoğurdumu yedim işten çıkmadan da yeşil elmam var onları yicem akşamda kocişim bana ızgara yapıcek ohhh daha ne yiyimmm heee neeeeeeee sizi yisem olmas mıııı
TAMAM YAWW SORMADIM BEN GÜZELİM KAFAM GÜZELLL BEBİŞİM BENDEN DE GÜZEL OLCEKKKppp
evet hayatım gördüm ben ama öncesinde yani adet günümde test yaptım kendim, sonra da kan testi yaptırmıştım. haftasonu da keseyi gördüm işte :)
Kızlar ben geldim. Gittim doktoruma bir sorun yok dedi. Kese boyutu olması gerektiği gibi dedi. Bu arada dün 5,8 mm idi bugün 1cm olmuş :))) önümüzdeki pazartesi hafta kalp atışını dinlicez dedi. içini ferah tut dedi saolsun
rahatlattı beni. Dünkü gittiğim acil doktoru acayip morelimi bozmuştu. Şükürler olsun rabbime herşey yolunda şuan.
Kızlar ben geldim. Gittim doktoruma bir sorun yok dedi. Kese boyutu olması gerektiği gibi dedi. Bu arada dün 5,8 mm idi bugün 1cm olmuş :))) önümüzdeki pazartesi hafta kalp atışını dinlicez dedi. içini ferah tut dedi saolsun
rahatlattı beni. Dünkü gittiğim acil doktoru acayip morelimi bozmuştu. Şükürler olsun rabbime herşey yolunda şuan.
çok şükür canım, gözünaydın
yaa şimdi de benim kafam karıştı, bana dr. kese boyutunu falan söylemedi. haftaya salı dinlicez biz de kalp atışını.:44::44::44:
yaa şimdi de benim kafam karıştı, bana dr. kese boyutunu falan söylemedi. haftaya salı dinlicez biz de kalp atışını.:44::44::44:
ohhh açılınn herkess görsünn kısss ayıppp annen sana demedimi herkese göster ama elletme diyeeevalla ben de tek dr.la yetinmek istemiyorum, ankarada ne kadar kadın doğumcu varsa sırayla hepsine gidebilirim
allahım görmemişin biri hamile kalmış :92::92::92::92:
bu arada senin ne kadar oldu canım? 5hafta dolmadı mı?
canımcımm hayırlısı olsun tatlımmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhben de mayısta hamile kalmışım.cuma doktora gittim.sabah test yaptım pozitif dedim.son adet tarihimi sordu.7 mayıs dedim.tamam gel ultrasondan bakalım belki görünmez ama yine de bakalım dedi.karnımdan baktı ve göründü kese hemen.kan tahlili falan istemedi.siz de öyle yaptırın.
Canlarım ben çıkıyorum biras çalışayım da şu raporları bitireyim. öptüm hepiciniziii muaahh muahhh. Bu arada nikitamı göremedim bugün gelirse selam söleyinnn baş başşşşş
bikaç günün kalmış yani senin de:)
pekii cucummm bende seni seviyommm gör beniiii beni görmesennn ben çok üsülürümmmmmmmm hadeee git kahveni iç benim yerime de ohhh şöyle en köpüklküsündennn mis gibii hımmmm
biste seni öperisss fıstıkımmmm
Heeehhhh şöyle aferinnn sana sorma yeee artıkınnn bak keyfineee ohhh ne güsellll hergün düzenli herşeyini yeee ama şu var ben zaten musss hiç yiyemem çünkü hep kabızlık problemim var hamişlerinde kabızlık sorunu çok olurmuşşş ona göre onu dikkat et dokunmuyosaaa yiyiverr gariiiiiiiii
kızlar ben geldim. Gittim doktoruma bir sorun yok dedi. Kese boyutu olması gerektiği gibi dedi. Bu arada dün 5,8 mm idi bugün 1cm olmuş :))) önümüzdeki pazartesi hafta kalp atışını dinlicez dedi. Içini ferah tut dedi saolsun
rahatlattı beni. Dünkü gittiğim acil doktoru acayip morelimi bozmuştu. şükürler olsun rabbime herşey yolunda şuan.
ben de haftaya gidicem kalp atışları için.bana da söylemedi kese boyutunu ama verdiği ultrason çıktısında yazıyor zaten
ohhh açılınn herkess görsünn kısss ayıppp annen sana demedimi herkese göster ama elletme diyeee
canımcımm hayırlısı olsun tatlımmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
hadi çalışkan güçlü hatunumm benimmm kolay gelsinn :126:
ammmmaaaaan canikooom, bebişim sağlıkla doğsun da gören görsün napıım, feda olsun annesi onun içinohhh açılınn herkess görsünn kısss ayıppp annen sana demedimi herkese göster ama elletme diyeee:
sağolun kızlar teşekkür ederim sizin de hayırlı uğurlu olsun gebelikleriniz
kısss sesaaa ben gebişş değilimkiii allahmı söyletti ne
ama ultrason çıktısı da vermedi ki. yaw benim hamilelik hazırlıkta çok sevdiğim bi dr.um vardı aynı hastanede. ama bu doktoru herkez çook övdü,uzmanlığını yurtdışında yapmış falan birisi. daha yeni arkadaşım bu adamla doğum yaptı, bütün batıkente bu adam bakıyo nerdeyse. ben de onun için hamile olduğumu anlayınca ona gittim ama ne biliym bööle olunca kafam karışıyo :26::26::26:
pekiii sen nasıl istersennnammmmaaaaan canikooom, bebişim sağlıkla doğsun da gören görsün napıım, feda olsun annesi onun için
bilmem olabilir.ben daha adetimin 16.gününde falandım.bi arkadaşım sen hamilemisin dedi.değilim daha belli değil dedim.yok yok sen hamilesin bak gör dedi.öylemişim valla.içine doğmuş onun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?