Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

pekii cucummm bende seni seviyommm gör beniiii beni görmesennn ben çok üsülürümmmmmmmm hadeee git kahveni iç benim yerime de ohhh şöyle en köpüklküsündennn mis gibii hımmmm
önemlii diil bebüşüm ben seniii nasıl görmemmneyse canım ben cıkıyommm gelince görüşürüs okişşşşşşş

görüşürüsssss canlarımmm hepinizi sefiommmmm
biste seni öperisss fıstıkımmmm
berree hepinizi öper...
heeehhhh şöyle aferinnn sana sorma yeee artıkınnn bak keyfineee ohhh ne güsellll hergün düzenli herşeyini yeee ama şu var ben zaten musss hiç yiyemem çünkü hep kabızlık problemim var hamişlerinde kabızlık sorunu çok olurmuşşş ona göre onu dikkat et dokunmuyosaaa yiyiverr gariiiiiiiii

evet hayatım gördüm ben ama öncesinde yani adet günümde test yaptım kendim, sonra da kan testi yaptırmıştım. haftasonu da keseyi gördüm işte :)

ben adet günümde yapmadım cuma günü yaptım bekledim biraz.cuma öğleden sonra doktora gittim.karından ultrasonla baktı göründü hemen kese.kan tahlili yaptırmama gerek kalmadı.

Kızlar ben geldim. Gittim doktoruma bir sorun yok dedi. Kese boyutu olması gerektiği gibi dedi. Bu arada dün 5,8 mm idi bugün 1cm olmuş :))) önümüzdeki pazartesi hafta kalp atışını dinlicez dedi. içini ferah tut dedi saolsun
rahatlattı beni. Dünkü gittiğim acil doktoru acayip morelimi bozmuştu. Şükürler olsun rabbime herşey yolunda şuan.

çok şükür canım, gözünaydın

yaa şimdi de benim kafam karıştı, bana dr. kese boyutunu falan söylemedi. haftaya salı dinlicez biz de kalp atışını.:44::44::44:

yaa şimdi de benim kafam karıştı, bana dr. kese boyutunu falan söylemedi. haftaya salı dinlicez biz de kalp atışını.:44::44::44:

Boşver cnm söylemesin birde ona takardın nasıl iyimi falan diye. Sen git kalp atışlarına bak. Bizde pazartesi gidicez kalp atışı için.

ben de haftaya gidicem kalp atışları için.bana da söylemedi kese boyutunu ama verdiği ultrason çıktısında yazıyor zaten

ohhh açılınn herkess görsünn kısss ayıppp annen sana demedimi herkese göster ama elletme diyeee
canımcımm hayırlısı olsun tatlımmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
Canlarım ben çıkıyorum biras çalışayım da şu raporları bitireyim. öptüm hepiciniziii muaahh muahhh. Bu arada nikitamı göremedim bugün gelirse selam söleyinnn baş başşşşş

hadi çalışkan güçlü hatunumm benimmm kolay gelsinn :126:

çok sevindim hadi gözün aydın maşallah canım

çok şükür nurumcummm gözünaydınn bak korkacak bişey yokmuş gördünmüüü? stres,sıkıntı yokk tamammı annişiii? sonra bebişte çok üsülürrr

Evet çarşamba gidicem bakalım bende bakalım ne görcezz
bikaç günün kalmış yani senin de:)

oıhhhhh içim rahatladı benimde valla yaaa korkma sen hiç emii bişi olmaz bebişlerimse inşallah

ben de haftaya gidicem kalp atışları için.bana da söylemedi kese boyutunu ama verdiği ultrason çıktısında yazıyor zaten

ama ultrason çıktısı da vermedi ki. yaw benim hamilelik hazırlıkta çok sevdiğim bi dr.um vardı aynı hastanede. ama bu doktoru herkez çook övdü,uzmanlığını yurtdışında yapmış falan birisi. daha yeni arkadaşım bu adamla doğum yaptı, bütün batıkente bu adam bakıyo nerdeyse. ben de onun için hamile olduğumu anlayınca ona gittim ama ne biliym bööle olunca kafam karışıyo :26::26::26:

sağolun kızlar teşekkür ederim sizin de hayırlı uğurlu olsun gebelikleriniz

kısss sesaaa ben gebişş değilimkiii allahmı söyletti ne

bilmem olabilir.ben daha adetimin 16.gününde falandım.bi arkadaşım sen hamilemisin dedi.değilim daha belli değil dedim.yok yok sen hamilesin bak gör dedi.öylemişim valla.içine doğmuş onun da

canımcımm yaaa çok kafana takıyorsunn her doktorun yoğurt yiyişi farklıdır öyle düşün olayııı sıkma canını hem sen kalp atışlarını duyacakmışsın boşverinin kesenin boyutunu neyim sizzz
ya batıkent nasıl bir yer geçen gün ankaraya geldiğimde geldik batıkente yeni yapılan bir alışveriş merkezi var arkadaşım oturuyor orda hani yolun iki tarafındada binası olucak merkezin neyse sen neresinde oturyorsunnn yeni binalar var orası hakkında bilgi almak istiyorumdaaa

ammmmaaaaan canikooom, bebişim sağlıkla doğsun da gören görsün napıım, feda olsun annesi onun için
pekiii sen nasıl istersennn ama sen yinede çokta göstermeee fazla kurcalamasınlarrr
bilmem olabilir.ben daha adetimin 16.gününde falandım.bi arkadaşım sen hamilemisin dedi.değilim daha belli değil dedim.yok yok sen hamilesin bak gör dedi.öylemişim valla.içine doğmuş onun da

allahımm allahımmmm hadi inşallahh bebişimmmm çokta çalıştık vallaaaa benimde 15.günü yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…