- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.701
canımcımm yaaa çok kafana takıyorsunn her doktorun yoğurt yiyişi farklıdıröyle düşün olayııı sıkma canını hem sen kalp atışlarını duyacakmışsın boşverinin kesenin boyutunu neyim sizzz
ya batıkent nasıl bir yer geçen gün ankaraya geldiğimde geldik batıkente yeni yapılan bir alışveriş merkezi var arkadaşım oturuyor orda hani yolun iki tarafındada binası olucak merkezin neyse sen neresinde oturyorsunnn yeni binalar var orası hakkında bilgi almak istiyorumdaaa
orası hakkında neden bilgi almak istiyosun şekerim, taşınma durumu falan mı var yoksa? o senin dediğin yer tam batıkentin göbeği, ben de çok yakın otruyorum oraya zaten.
pekiii sen nasıl istersennnama sen yinede çokta göstermeee fazla kurcalamasınlarrr
allahımm allahımmmm hadi inşallahh bebişimmmm çokta çalıştık vallaaaa benimde 15.günü yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakalım inş.bugün de çalış mutlaka bebek için
kısss sesaaa ben gebişş değilimkiii allahmı söyletti ne
pekii cucummm bende seni seviyommm gör beniiii beni görmesennn ben çok üsülürümmmmmmmm hadeee git kahveni iç benim yerime de ohhh şöyle en köpüklküsündennn mis gibii hımmmm
biste seni öperisss fıstıkımmmm
heeehhhh şöyle aferinnn sana sorma yeee artıkınnn bak keyfineee ohhh ne güsellll hergün düzenli herşeyini yeee ama şu var ben zaten musss hiç yiyemem çünkü hep kabızlık problemim var hamişlerinde kabızlık sorunu çok olurmuşşş ona göre onu dikkat et dokunmuyosaaa yiyiverr gariiiiiiiii
pekiii sen nasıl istersennnama sen yinede çokta göstermeee fazla kurcalamasınlarrr
allahımm allahımmmm hadi inşallahh bebişimmmm çokta çalıştık vallaaaa benimde 15.günü yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi bakalım inş.bugün de çalış mutlaka bebek için
bak sesaa ne dediii duydunmu???????????????
evet canım tayin olayı vardaaa ben pek ankara istemiyorum açıkçası ama eşim işi gereği orda olmanın avantajlı olucağı kanısında onun içinnn sordumm evet orda 4-5 katlı apartmanlar var hatta tam karşısında yeni yapaılan 4 taneydi sanırım yüksek binalar var tam orda oturuyor arkadaşımm birass gezdik baktık ama sizin daha yukarılarınızda yeni binalar varmış oralar nasıl?
ayyyyyyyyyy bebek duydun mu hamiş dedi annem sana hadi inşlalhhh yaa
hee eyok yok bişi yapmıyor bana merak etme bebişim senn
çalıştı benim bebekimmm olucak inşallah bu ayyy
hımmmmm işte o olmass bebkimin kocişi burda diil eğitim aliii bebişin geleceği için ama 50 gün sonra hep bebekimin yanında olucakk
sesacımm ayıptır söylemesi bisss o konuda çok dikkat ediyosss hem abdest alıp 2 rekat namaz kılıyorus hemde besmele çekiyorusss sonrada uyumak yokk hemen banyoya giderdim ama yatıyoss biras artıkkilişkiden önce mutlaka besmele çek ve allahım bana sağlıklı hayırlı bir evkat ver diye dua etmeyi unutma.hemen kalkma yarım saat yat.ayaklarını duvara daya ve poponun altına yastık koy.ve gece abdest almadan yatma.melekler korumaz sonra bebeğini
bak sesaa ne dediii duydunmu???????????????
hayırlısı olsun hayatım. valla ben batıkenti çok everim, neresi olursa olsun tavsiye derim. sonuçta sadece sitelerden oluşan bir semt olduğu olduğu için çok düzenlidir, trafik problemi yoktur, park yeri problemi yoktur. yeşil alan problemi yoktur. heryer park ve koşu parkuru ve spor alanı doludur. aynı zamanda metro olması da en büyük avantajı. hayatım dedim ya batıkentin heryeri güzel bence ama eğer kullanacaksanız metroya yakın yerlerden olmasını tavsiye ederim, yani metroya ulaşabilmek için ekstardan bi de ring otobüsüne binmek zorunda kalmayacağın bir yerden.
orası sanırım uzak kalıyor gitmedim ama internetten bakmıştımm o evlere çok güsel evler vardı anladımm tatlımmm sanırım o yeni yapılan az önce bahsettiğim yer vardı yaaa hani çok katlı oraya metro istasyonu yapılıyormuş yanii daha yakınınızaaa
duydumda hemen yazdım zaten aaaaaaaaaaaaaaaa gelio geliooooooooo
madamımmmmmmmm allahımm yaaa anasılım bi bilseennnnn kımıl kımıllımm yerimde durameyyonnnnnnnmanyakmıyım ben yaaaaa sapıttım vallaaaaa
bana mus çok dokunuyooo ben ne yesem olmuyoo gerçideeesıkıntısını çok ii bilirim ondan dedimm
ayyy osssunnnn benimde bebişimm olsunn bende hissetmek istiyorumm sizler gibi
evet koçiş burda değill ama olucakkkk
sesacımm ayıptır söylemesi bisss o konuda çok dikkat ediyosss hem abdest alıp 2 rekat namaz kılıyorus hemde besmele çekiyorusss sonrada uyumak yokk hemen banyoya giderdim ama yatıyoss biras artıkkallahım korusun hepsiniiii
yok hayatım metro o yeni yapılan alışveriş merkezinin 100 metre gersinde kalıyo. orda monoray kuruluyo. yani binalar yolun iki tarafında ya kendi içlerinde ulaşımı sağlamak için yolun tepesinde tek vagonluk bi monoray geçirecekler.
bise neler oluyorr böle yawwwwwwwwsen anne ol bende teyzesi olam bebkk
evet o ayrı canım ama hani yüsek binaların oraya kadar yeni metro istasyonuda geliyormuşşbenden söylemesi
:)))) gelmez şekerim gelmez. ankarada yıllardır nerelerden nerelere metro gelcek biliyo musun, hepsinin inşaatı yarım duruyo
çok şükür nurumcummm gözünaydınn bak korkacak bişey yokmuş gördünmüüü? stres,sıkıntı yokk tamammı annişiii? sonra bebişte çok üsülürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?