Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

orası hakkında neden bilgi almak istiyosun şekerim, taşınma durumu falan mı var yoksa? o senin dediğin yer tam batıkentin göbeği, ben de çok yakın otruyorum oraya zaten.

orası hakkında neden bilgi almak istiyosun şekerim, taşınma durumu falan mı var yoksa? o senin dediğin yer tam batıkentin göbeği, ben de çok yakın otruyorum oraya zaten.

evet canım tayin olayı vardaaa ben pek ankara istemiyorum açıkçası ama eşim işi gereği orda olmanın avantajlı olucağı kanısında onun içinnn sordumm evet orda 4-5 katlı apartmanlar var hatta tam karşısında yeni yapaılan 4 taneydi sanırım yüksek binalar var tam orda oturuyor arkadaşımm birass gezdik baktık ama sizin daha yukarılarınızda yeni binalar varmış oralar nasıl?

hadi bakalım inş.bugün de çalış mutlaka bebek için

ayyyyyyyyyy bebek duydun mu hamiş dedi annem sana hadi inşlalhhh yaa
kısss sesaaa ben gebişş değilimkiii allahmı söyletti ne

hee eyok yok bişi yapmıyor bana merak etme bebişim senn
çalıştı benim bebekimmm olucak inşallah bu ayyy
hımmmmm işte o olmass bebkimin kocişi burda diil eğitim aliii bebişin geleceği için ama 50 gün sonra hep bebekimin yanında olucakk
hadi bakalım inş.bugün de çalış mutlaka bebek için

bak sesaa ne dediii duydunmu???????????????

ilişkiden önce mutlaka besmele çek ve allahım bana sağlıklı hayırlı bir evkat ver diye dua etmeyi unutma.hemen kalkma yarım saat yat.ayaklarını duvara daya ve poponun altına yastık koy.ve gece abdest almadan yatma.melekler korumaz sonra bebeğini

hayırlısı olsun hayatım. valla ben batıkenti çok everim, neresi olursa olsun tavsiye derim. sonuçta sadece sitelerden oluşan bir semt olduğu olduğu için çok düzenlidir, trafik problemi yoktur, park yeri problemi yoktur. yeşil alan problemi yoktur. heryer park ve koşu parkuru ve spor alanı doludur. aynı zamanda metro olması da en büyük avantajı. hayatım dedim ya batıkentin heryeri güzel bence ama eğer kullanacaksanız metroya yakın yerlerden olmasını tavsiye ederim, yani metroya ulaşabilmek için ekstardan bi de ring otobüsüne binmek zorunda kalmayacağın bir yerden.

madamımmmmmmmm allahımm yaaa anasılım bi bilseennnnn kımıl kımıllımm yerimde durameyyonnnnnnn manyakmıyım ben yaaaaa sapıttım vallaaaaa
bana mus çok dokunuyooo ben ne yesem olmuyoo gerçideee sıkıntısını çok ii bilirim ondan dedimm
ayyy osssunnnn benimde bebişimm olsunn bende hissetmek istiyorumm sizler gibi
evet koçiş burda değill ama olucakkkk

sesacımm ayıptır söylemesi bisss o konuda çok dikkat ediyosss hem abdest alıp 2 rekat namaz kılıyorus hemde besmele çekiyorusss sonrada uyumak yokk hemen banyoya giderdim ama yatıyoss biras artıkkallahım korusun hepsiniiii

orası sanırım uzak kalıyor gitmedim ama internetten bakmıştımm o evlere çok güsel evler vardı anladımm tatlımmm sanırım o yeni yapılan az önce bahsettiğim yer vardı yaaa hani çok katlı oraya metro istasyonu yapılıyormuş yanii daha yakınınızaaa

yok hayatım metro o yeni yapılan alışveriş merkezinin 100 metre gersinde kalıyo. orda monoray kuruluyo. yani binalar yolun iki tarafında ya kendi içlerinde ulaşımı sağlamak için yolun tepesinde tek vagonluk bi monoray geçirecekler.

aminnnnnnnnnnnnnnnn tontişim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet o ayrı canım ama hani yüsek binaların oraya kadar yeni metro istasyonuda geliyormuşş benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…