Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bak gene uyku bastırdı beni yawww bu arada bebişim olursa kova burcu olacak hep kendim gibi oğlak istemiştim ama babası ve dayısı gibi kova olacak kovanın erkeğini ii bilrimde kız hakkında hiç bilgim yok çalışkan olurlar mı hırslı filan

benim de kova olacak ama ben hiç anlamam burçlardan. tek bildiğim annemle babam kova, onlarla da hiç bi sıkıntım yok

bende hani demiştim ya size takip etmicem bundan sonra diye yok yok ben edicem akşam çok duygusala bağladım...

akşam misafirim vardı dayımın bebişi var 3 aylık bize geldiler bebişi yatak odasına yatırdık uyuyodu ..
bende o andan mutfaktan çıktım baktım benim koçiş gitmiş bebişi piş pişliyo seviyo kokluyo gözlerim doldu baktı bana o sevgi dolu gözlerle...
bende dedim inş bizimde olur bitanem diye inşallah dedi...
yine duygusala bağladım...

hımmm erkeklerinden çooook memnunum abimde kova eşimde ikiside mükemmel zekidir her işten anlarlar tam bi elektronik beyne sahipler o konuda çok benziyorlar oğlum olursa kesin benzemeli kızlarıda çok zeki ve gizemli olurlarmış ayyyyyy tam benlikk
benim de kova olacak ama ben hiç anlamam burçlardan. tek bildiğim annemle babam kova, onlarla da hiç bi sıkıntım yok

o duyguyu çok iyi biliyorum canım, ama işte sabırlı olmak gerekiyo. Allah herşeyin hayırlısını verir bize, biz göremeyiz ama o bilir bizim için nedir hayırlı olan. ben de daha geçn ay bi arkadaşa bebek görmeye gittiğimizde yaşamıştım aynı duyguyu. hatta kocam o bebeği sevdikçe kıskanmıştım sen hayırlısı için dua et, elbet bebişin gelicek

ayy benim güzeller güzeli berrem yaaa nasıl da duygulandı kıs hiç kıyamıom sana ben beee ağlamayın ama bak isteyin rabbim verecek heleki siz çocukları böle severkene kesin verecektirrr

bebeğimmm benim hiç kova burcu tanıdğım yokkiiii ama şöyle yardımcı olayımmm :90:

kova burcu kıssınnnnnnn içinn

Kova burcu kadını akla, zekâya ve bilgiye çok önem verir. Bu nedenle kendisiyle aynı türden olan insanlarla dostluk, arkadaşlık eder. Sosyaldir, çevresinde çok insan olur.
Zaten konuşmak hayatta en sevdiği eylemlerdendir ve çevresindekileri güzel konuşmasıyla etkilediğini bilir. Zeki bir kadındır Kova burcu kadını.

Her şeyi görüyor, her şeyi biliyormuş gibidir. İyi bir öğrenci sayılabilir. Yani okulu kastetmiyoruz elbette, hayat onun için bitmek tükenmek bilmeyen zevkli bir eğitim süreci gibidir.

Her gün yeni yeni şeyler öğrenmek ister. Kimi zaman da işine aşırı düşkün olabilir
diye bir alıntı yaptım sana

ohhhhhhhhh zekalı bebişim benim maşallah maşallahhh ona aferim kızıma çalışsın anası gibi bol bol ama deli doluda olsun konuşmayıda sevsin hem elinde hem de dilinde olmalı

kovaaa kısııı güsell olur diyoooo internetten baktımm anasına bak kısını al derler yaa o tam size göre olucakk madamımmmmmmmmmmmm anası güsell kısı güsellllllllllllllllll oyyy maşallahhhhhhhhhhhhhh

berreemmmmmmmmm kıyamam ben sana kuzummmmmmmmmmmmm ayy nasıl oldum anlatamam tüylerim diken diken oldu göslerim dolduu allahım inşallah yakın zamanda o yatağınızda kendi bebişinizi piş pişlemeyi nasip etsin sizeeeee

yaaa anlıyamıyorumm nedendir bu konuda insan böyle kıskanıyormu değişik tarifi olmayan bi duyguya kapılırrrr ???
ohhhhhhhhh zekalı bebişim benim maşallah maşallahhh ona aferim kızıma çalışsın anası gibi bol bol ama deli doluda olsun konuşmayıda sevsin hem elinde hem de dilinde olmalı

maşallahhh annesiii ee n'olcak bu kaaa insanın içinde fındık kurdu zeki olmucekkte ne yapıcekkkk heeee evet hayat dolu bi bebek olsun inşallahhhhhh ömrü güsell olsunn

yaaa anlıyamıyorumm nedendir bu konuda insan böyle kıskanıyormu değişik tarifi olmayan bi duyguya kapılırrrr ???
valla ne yalan söyliyim ben kıskanıyodum, 2buçuk yaşında yeğeni var eşimin ondan bile kıskanıyodum.
HENÜZ 3 YAŞINDA BİR KARDEŞİM VAR SENİ ONDAN BİLE KISKANIYORUUUUMMMM
ama kötü niyetle diil valla, kendi bebeğimiz olsun da onunla oynasın diye imreniyodum bennn

evet tatlım haklsıın...inşallah tatlım inşallah..

ayy benim güzeller güzeli berrem yaaa nasıl da duygulandı kıs hiç kıyamıom sana ben beee ağlamayın ama bak isteyin rabbim verecek heleki siz çocukları böle severkene kesin verecektirrr

bende sana kıyamıyom madamım...inşallah sizde dua edin tamammı...

amminnn bebekim amin inşallah...

ben iyice delirdim psikolojim bozurdu az önce canım sıkılıyo diye ağladım kızdılar bana nie ağlıyosun die...

kıskanmak değil bence imrenmek yani ne bileyimmm hani çok istediğin için kendinde yaşamak istiyorsunn anlatamıyorumkiii ama kıskanmak değil canımm o
insan yiğenini yada başka bi çocuğu neden kıskanıyor olsunkii

bitane daha mıkmık yapan çıktııı hadi hayırlısıııı madamımmda böyleydiii ağlardı heppp berreemmmm geliyormu dersinnn

haklısın hayatım, tamamen imrenmek. yoksa el kadar yavru neden kıskanayım. eşimin yeğeni o kadar da tatlıdır ki anlatamam, aynı eşime benzer. yüz şekli göz rengi. hatta bazen eşime derim ki biz şansımı yeğeninde mi tükettik, bizim çocuğumuz sana benzemicek mi? güler o da bana.

bitane daha mıkmık yapan çıktııı hadi hayırlısıııı madamımmda böyleydiii ağlardı heppp berreemmmm geliyormu dersinnn

yok zannetmiyorum yani ümitlenemk istemiyoruım ama öyle hissetmiyorum nedense benim psikolojim bozuk bu aralar sanırım bebekimm..

işte bak tarifi olmayan bir duygu işteee
yok zannetmiyorum yani ümitlenemk istemiyoruım ama öyle hissetmiyorum nedense benim psikolojim bozuk bu aralar sanırım bebekimm..

sen yinede ümitlenmee ama kendinide koyup kollaaa bişiy olmasın varsa ok berremmmmmmmm

hadii bakalımm kıslarr herkes beğendiği isimleri söylesinnnnnnnnnn hamişlerimize yardımcı olalımmm

evet yaaaa, biz de dün akşam düşünmeye başladık eşimle ama sonra güldük halimize. doğmamış bebeğe don biçmek gibi bizimkisi daha bırakın cinsiyetini kalp atışını bile duymadık biz isim düşünüyoruz.
ama kızlar yazın fikirlerinizi, merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…