Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

merhaba kızlar..bat 4 temmuz.bu ay ilk kez bebiş istiyoruz ve daha yeni başladık çalışmalara.Umarım bebeğim fazla bekletmez bizi..Yumurtlama takibi fln yapmayım dedim ilk bir iki ay doğru mu yapıyorum bilmem.Sadece netten hesapladım yumurtlama günlerimi...

benim kısss olursa isim çoookkk önceden hazırr ****SU****
DERİN,CEYLİN,TUANA,ECEM,DORUK,ÇAĞAN,KAAN,ONAT,ULAŞ
ŞUAN KALIMA GELEN BUNLARRR

MERHABA CANIMM HOŞGELDİNNN
inşallah çok beklemeden kavuşursun fındığınaaa
ben hiç takılmam tatlım o günleree bana sorarsann 2 günde birrr koçişle sevin birbiriniziii

kızlar ben geldim ya bu konuya yorum yapmak istemiyorum çünki eşimle böyle e zaman konuşsak o hep çocuğun ismine biz değil büyüklerimiz karar vericek diyo bende deyorumki ben onu ne duygularla ne zorluklarla bekledim haberin varmı diyorum sonrada benim annemlerin senin annenleri ve benim istediğim isim olsun 3 isim koyalım diyorum ama ben erkek olursa berat furkan kerim bunlardan birinin olmasını isterim kız olursada zehra rabia diye düşünüyorum ama bana bırakmazlar zaten ortada çocukta yok ya ben dayanamıycam

OHHHHHHH NE GÜZELLL ALIRIM KIZIMI YANIMA YİHUUUUUUU DELİ GİBİ GEZERİZ ALIŞVERİŞ YAPARIZZ ALLA ALLAAA
[AMİNNN TATLIM HEPİMİZİNKİLER ÖYLE OLSUN BİZLERİNDEQUOTE=subebek;19684320]yaaa anlıyamıyorumm nedendir bu konuda insan böyle kıskanıyormu değişik tarifi olmayan bi duyguya kapılırrrr ???

maşallahhh annesiii ee n'olcak bu kaaa insanın içinde fındık kurdu zeki olmucekkte ne yapıcekkkk heeee evet hayat dolu bi bebek olsun inşallahhhhhh ömrü güsell olsunn [/QUOTE]

AYY EVET YAAA DİKKAT ET SEN YİNEDE BERREM
bitane daha mıkmık yapan çıktııı hadi hayırlısıııı madamımmda böyleydiii ağlardı heppp berreemmmm geliyormu dersinnn

BERREM BENİ HATIRLIYONMU NASIL AĞLIYORDUM SÜREKLİ OTO BOKA HERŞEYE AMA SONRA ANANEMİ KAYBETTİK İŞTE EHH DEDİM BUNUN İÇİNMİŞ DEMEK AMA NE OLDU BEN HAMİŞ ÇIKTIM VE HALA DAHA BİŞİ HİSSETMİYOMMMMMMM BİLGİLERİNE SUNULURRRRRRRRRRR
yok zannetmiyorum yani ümitlenemk istemiyoruım ama öyle hissetmiyorum nedense benim psikolojim bozuk bu aralar sanırım bebekimm..

SÜPPPERSİN BEBEBKİMMMM HADİ TEYZESİ TOPLA ŞÖLE MİLLETİ İMECE USULÜ YAPALIMMM
hadii bakalımm kıslarr herkes beğendiği isimleri söylesinnnnnnnnnn hamişlerimize yardımcı olalımmm

MERHABA CANIMM HOŞGELDİNNN
inşallah çok beklemeden kavuşursun fındığınaaa
ben hiç takılmam tatlım o günleree bana sorarsann 2 günde birrr koçişle sevin birbiriniziii

hoşbuldum cnm çok sağol..Mayıs diye bakmıyordum buraya sonra bi bakıtm bi çok anne adayı var maşallah..sonra temmuzu da görünce neden gelmiyorum dedim İnşallah cnm inş..Evet çift sayılı günleri değerlendirme kararı aldık Bi de şu bacak kaldırma fln olmalı mı sizce

kıyamam kuzummmm ööyle düşünme canım yaaa son günlere kadar değiştirebilirsin koçişinin kararını. benim koçişin ailesinde de böyleymiş ama ben daha ilk muhabbeti oldu kimse beklemesin dedim çıktım işin içinden şimdi kimse bana bişey diyemiyor benim kooçişte geöçenlerde babası ve annesiylşe oturuken bizim kızımız olursa adı su olucak haberinis olsun dedi herkes şokkk hahahahaa ama böyle yaneeee eskidenmiş o isimlerr

dur bakalım gelsin bebeğin ikna edersin eşini ya da olmadı annene söölersin o senin istediğin ismi söyler

AYY EVET YAAA DİKKAT ET SEN YİNEDE BERREM

BERREM BENİ HATIRLIYONMU NASIL AĞLIYORDUM SÜREKLİ OTO BOKA HERŞEYE AMA SONRA ANANEMİ KAYBETTİK İŞTE EHH DEDİM BUNUN İÇİNMİŞ DEMEK AMA NE OLDU BEN HAMİŞ ÇIKTIM VE HALA DAHA BİŞİ HİSSETMİYOMMMMMMM BİLGİLERİNE SUNULURRRRRRRRRRR

SÜPPPERSİN BEBEBKİMMMM HADİ TEYZESİ TOPLA ŞÖLE MİLLETİ İMECE USULÜ YAPALIMMM[/QUOTE]

ben yazdım ama kıslardan ses soluk çıkmıyoooo madamımmmmm teyzoşu en güsel ismi bulur sen hiç merak etme madamımmm senin düşündüğün yada kararlşı olduğunuz bi isim varmıydı annemm?

Ayy ben sana hiç kıyamam mavuşum yaaa ama niden öle dii o kocişin senin çok kızdım bak yaa hani bebiş olmasa zıplıcam kafasına bi tane çarpıcam o sizin bebişiniz nie öle düşünüyo acep aileler çok mu katı kuralcı hani eskiden öyleymiş ya büyükler ne derse o olur diye bak hala anlam veremiom yaa kuzucum ama sen hiiiç üzülme sen hamiş ol seni anlayacaktır ama anlamıyorsada önemli olan zaten bebiş değil mi amann güzel anlamı olan bi ad versinlerde sen bebişinle ilgilen boşver ama dilerim bu şekilde olmaz çok üsüldüm bende hala böyle insanları duyduğuma

dur bakalım gelsin bebeğin ikna edersin eşini ya da olmadı annene söölersin o senin istediğin ismi söyler

biraz zor neyse hele bi hamiş kalim derim olmazsa ya ben hamile olmak istiyom karnım şişsin istiyom çok kilo alıyım kapılardan sığamayım istiyo sonra doğum yapıyım geceleri bebek beni uyutmasın istiyom ya ben çok mu şey istiyom

valla tatlımm biz burdan ayrılmıyorusss sende katıl bizeee ne olcak hepimiz aynı şeyi istemiyormuyuz ha bir ay önce bir ay sonraa ne farkederkiiii
valla tek çift farketmezz düzenli sevin birbirinisideeee geri hiç mühimm değil valla luck cummm bende ilk defa bu hafta bacakları duvarlaramı dikmedim,popişe yastıkmı koymadımm amuda kalktım resmenn kıssıımmmmmm yap anam yapp faydası olurrr zararı olmasss

yokk canımm bende onları istiyorum bunlar çok şey değilkiii dimi hatunlarrrrrrrrr bende istiyorummmmmmmmm bendeeeeeeeeeeee

gülmekten öldürüyosun beni, maşallah neşene

gülmekten öldürüyosun beni, maşallah neşene

niyee kıss ne dedimnkiiiiiii ben :86::86:

Ben de deniyorum valla gerçi duvara yaklaşana kadar akıyo sinir oluyorm zor oluyo yaklaşmak ama yastık kısmını ben de deniyorum

kısımm yatağının başlığına kaldır bacacıklarınıııı yoksaaa o zaman duvar olan bi yerde seviin birbirinisiiii

duvar var da kaldırmak için ilişkiden sonra yaklaşmam gerekiyor malum yoksa kocam sığamıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…