- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.741
merhaba kızlar..bat 4 temmuz.bu ay ilk kez bebiş istiyoruz ve daha yeni başladık çalışmalara.Umarım bebeğim fazla bekletmez bizi..Yumurtlama takibi fln yapmayım dedim ilk bir iki ay doğru mu yapıyorum bilmem.Sadece netten hesapladım yumurtlama günlerimi...
evet yaaaa, biz de dün akşam düşünmeye başladık eşimle ama sonra güldük halimize. doğmamış bebeğe don biçmek gibi bizimkisidaha bırakın cinsiyetini kalp atışını bile duymadık biz isim düşünüyoruz.
ama kızlar yazın fikirlerinizi, merak ediyorum.
kovaaa kısııı güsell olur diyoooo internetten baktımm anasına bak kısını al derler yaa o tam size göre olucakk madamımmmmmmmmmmmm anası güsell kısı güsellllllllllllllllll oyyy maşallahhhhhhhhhhhhhh
berreemmmmmmmmm kıyamam ben sana kuzummmmmmmmmmmmm ayy nasıl oldum anlatamam tüylerim diken diken oldu göslerim dolduu allahım inşallah yakın zamanda o yatağınızda kendi bebişinizi piş pişlemeyi nasip etsin sizeeeee
bitane daha mıkmık yapan çıktııı hadi hayırlısıııı madamımmda böyleydiii ağlardı heppp berreemmmm geliyormu dersinnn
yok zannetmiyorum yani ümitlenemk istemiyoruım ama öyle hissetmiyorum nedense benim psikolojim bozuk bu aralar sanırım bebekimm..
hadii bakalımm kıslarr herkes beğendiği isimleri söylesinnnnnnnnnn hamişlerimize yardımcı olalımmm
MERHABA CANIMM HOŞGELDİNNN
inşallah çok beklemeden kavuşursun fındığınaaa
ben hiç takılmam tatlım o günleree bana sorarsann 2 günde birrr koçişle sevin birbiriniziii
kızlar ben geldim ya bu konuya yorum yapmak istemiyorum çünki eşimle böyle e zaman konuşsak o hep çocuğun ismine biz değil büyüklerimiz karar vericek diyo bende deyorumki ben onu ne duygularla ne zorluklarla bekledim haberin varmı diyorum sonrada benim annemlerin senin annenleri ve benim istediğim isim olsun 3 isim koyalım diyorum ama ben erkek olursa berat furkan kerim bunlardan birinin olmasını isterim kız olursada zehra rabia diye düşünüyorum ama bana bırakmazlar zaten ortada çocukta yok ya ben dayanamıycam
kızlar ben geldim ya bu konuya yorum yapmak istemiyorum çünki eşimle böyle e zaman konuşsak o hep çocuğun ismine biz değil büyüklerimiz karar vericek diyo bende deyorumki ben onu ne duygularla ne zorluklarla bekledim haberin varmı diyorum sonrada benim annemlerin senin annenleri ve benim istediğim isim olsun 3 isim koyalım diyorum ama ben erkek olursa berat furkan kerim bunlardan birinin olmasını isterim kız olursada zehra rabia diye düşünüyorum ama bana bırakmazlar zaten ortada çocukta yok ya ben dayanamıycam
OHHHHHHH NE GÜZELLL ALIRIM KIZIMI YANIMA YİHUUUUUUU DELİ GİBİ GEZERİZ ALIŞVERİŞ YAPARIZZ ALLA ALLAAA
[AMİNNN TATLIM HEPİMİZİNKİLER ÖYLE OLSUN BİZLERİNDEQUOTE=subebek;19684320]yaaa anlıyamıyorumm nedendir bu konuda insan böyle kıskanıyormu değişik tarifi olmayan bi duyguya kapılırrrr ???
maşallahhh annesiii ee n'olcak bu kaaa insanın içinde fındık kurdu zeki olmucekkte ne yapıcekkkk heeeeevet hayat dolu bi bebek olsun inşallahhhhhh ömrü güsell olsunn
dur bakalım gelsin bebeğin ikna edersin eşini ya da olmadı annene söölersin o senin istediğin ismi söyler
hoşbuldum cnm çok sağol..Mayıs diye bakmıyordum buraya sonra bi bakıtm bi çok anne adayı var maşallah..sonra temmuzu da görünce neden gelmiyorum dedimİnşallah cnm inş..Evet çift sayılı günleri değerlendirme kararı aldık Bi de şu bacak kaldırma fln olmalı mı sizce
biraz zor neyse hele bi hamiş kalim derim olmazsa ya ben hamile olmak istiyom karnım şişsin istiyom çok kilo alıyım kapılardan sığamayım istiyo sonra doğum yapıyım geceleri bebek beni uyutmasın istiyom ya ben çok mu şey istiyom
valla tatlımm biz burdan ayrılmıyorusss sende katıl bizeee ne olcak hepimiz aynı şeyi istemiyormuyuz ha bir ay önce bir ay sonraa ne farkederkiiii
valla tek çift farketmezz düzenli sevin birbirinisideeee geri hiç mühimm değil valla luck cummm bende ilk defa bu hafta bacakları duvarlaramı dikmedim,popişe yastıkmı koymadımm amuda kalktım resmenn kıssıımmmmmmyap anam yapp faydası olurrr zararı olmasss
biraz zor neyse hele bi hamiş kalim derim olmazsa ya ben hamile olmak istiyom karnım şişsin istiyom çok kilo alıyım kapılardan sığamayım istiyo sonra doğum yapıyım geceleri bebek beni uyutmasın istiyom ya ben çok mu şey istiyom
gülmekten öldürüyosun beni, maşallah neşene
valla tatlımm biz burdan ayrılmıyorusss sende katıl bizeee ne olcak hepimiz aynı şeyi istemiyormuyuz ha bir ay önce bir ay sonraa ne farkederkiiii
valla tek çift farketmezz düzenli sevin birbirinisideeee geri hiç mühimm değil valla luck cummm bende ilk defa bu hafta bacakları duvarlaramı dikmedim,popişe yastıkmı koymadımm amuda kalktım resmenn kıssıımmmmmmyap anam yapp faydası olurrr zararı olmasss
Ben de deniyorum valla gerçi duvara yaklaşana kadar akıyo sinir oluyorm zor oluyo yaklaşmakama yastık kısmını ben de deniyorum
kısımm yatağının başlığına kaldır bacacıklarınıııı yoksaaa o zaman duvar olan bi yerde seviin birbirinisiiii
duvar var da kaldırmak için yaklaşmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?