- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.761
benim kısss olursa isim çoookkk önceden hazırr ****su****
derin,ceylin,tuana,ecem,doruk,çağan,kaan,onat,ulaş
şuan kalıma gelen bunlarrr
Ben de deniyorum valla gerçi duvara yaklaşana kadar akıyo sinir oluyorm zor oluyo yaklaşmakama yastık kısmını ben de deniyorum
eehhhh o konuda bişiy diyemicemm oda senin becerikliliğine bağlı luck cummm
bu ne yaaa topikte bir sürüyüzzz resmen kimseden çıt yokkkk şişşşttttttttt ordamısınızzz?????????
Kızım olursa ben oğlum olursa babası koyacak öle karar aldık o yüzden sadece kız isimlerine odaklıyım tatlım ben bir kaç tane var aklımda mesela en sevdiğim isimlerin arasında duru, arın, asil bunlar favorilerim sonracıma elber (bu daha çok erkek ama) , ela , neval var yedekte ama ikizim olurda ikiside kız olursa biri asil olur diğeri arın yada arın ile duru :))))ayy düşüncesi bile mıhhhteşemm bebeğimm yaaaa
neyse öğrencem öğrencem :))))) en iyisi ben kıpırdamayım eşim komidinin oturağını koysun :d kızlar biraz açık oluyo ama bitince ister istemez dışarı akanlar oluyo bu engel mi bebişe..
pikii sen affedildinnnnn madamımmm zaten sana kıyamam annemmmmmmmmmm ben belki ekran karşısında uyumuşsundur diye sana ses etmedimm benBurdayım ben bebekim sana yazmakla meşguldüm
slm kıslar ben deldim :) nikita geldimi nerelerde acep ne zamandır göremiyom ben onu.
madamım sen neyttin şekerimm yemeye devammı?
subebek döktürmüşün yinebundan sonra canım sıkılınca senin msjlarını okumaya karar verdim sen adamı gülmekten öldürürsün. okurken bi amuda kalkmadığım kaldı diycen diye düşündüm ama sen onuda yapmışsın :84::84::84::84: maşşallah inş bu ay olur hayırlısıyla :84::84::84:
senin bebişlerini yirimm ben ikisleriniii seninnnnPek bi dalummm kıymetlumm olurlar anaları gibi
neyse öğrencem öğrencem :))))) En iyisi ben kıpırdamayım eşim komidinin oturağını koysunkızlar biraz açık oluyo ama bitince ister istemez dışarı akanlar oluyo bu engel mi bebişe..
Sen popişin altına yastık yok ilk başta kaçırmamaya dikkat et heee bi saat sonra ne olursa olsun farketmez o içinden zate bi tane alacak alacağını almıştır diye dua edelimm
AYY EVET YAAA DİKKAT ET SEN YİNEDE BERREM
BERREM BENİ HATIRLIYONMU NASIL AĞLIYORDUM SÜREKLİ OTO BOKA HERŞEYE AMA SONRA ANANEMİ KAYBETTİK İŞTE EHH DEDİM BUNUN İÇİNMİŞ DEMEK AMA NE OLDU BEN HAMİŞ ÇIKTIM VE HALA DAHA BİŞİ HİSSETMİYOMMMMMMM BİLGİLERİNE SUNULURRRRRRRRRRR
dedim yaaa luck cum kalan sağlar bizimmmmmmmmmmo kadarda kaçıcaktır canım sen kalkma yeterrr bırak koçiş halletsinn o işleri
Ayyyyyy düşünemiyorum yaaa bebek aklım bile almıyor bu mucizevi şeyi şimdi böyleyim dahada bişi bilmiom sadece hadi hamişsin dediler gönderdiler dün akşam gece yarısı meraktan gittik hastaneye bakalım bebişimiz duruyormu acaba bi kan testi verim dedim değerlerim yükselmişmidir diye sonuçlar 3 saat sonra diince hevesim kaçtı dedim benim doktorlarım daha mikemmel bu arada doktorumuda hallettim gibi bişi bakalım kadının bütün yorumlarını okudum hastaneden bi tane olumsuz yok o da çıldırıkmış çok güleryüzlüymüş
niyee kıss ne dedimnkiiiiiii ben :86::86:
evett berremmmmmmm yoksaaaa ???????????????????hatırlıyom madamım haklısın evet...
yoksa ben yoksa...
çok sağol canım valla sabırla yanıtladın beni bi an kendime sinir oldum
ama axxnn cim napayımm benim içim dışım bir söylemiyiimiiii????
hatırlıyom madamım haklısın evet...
yoksa ben yoksa...
slm kıslar ben deldim :) nikita geldimi nerelerde acep ne zamandır göremiyom ben onu.
Madamım sen neyttin şekerimm yemeye devammı?
Subebek döktürmüşün yineBundan sonra canım sıkılınca senin msjlarını okumaya karar verdim sen adamı gülmekten öldürürsün. Okurken bi amuda kalkmadığım kaldı diycen diye düşündüm ama sen onuda yapmışsın :84::84::84::84: Maşşallah inş bu ay olur hayırlısıyla :84::84::84:
biraz zor neyse hele bi hamiş kalim derim olmazsa ya ben hamile olmak istiyom karnım şişsin istiyom çok kilo alıyım kapılardan sığamayım istiyo sonra doğum yapıyım geceleri bebek beni uyutmasın istiyom ya ben çok mu şey istiyom
anlatsana kuzummm sendeee tecrübeli hatunnn:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?