Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızım olursa ben oğlum olursa babası koyacak öle karar aldık o yüzden sadece kız isimlerine odaklıyım tatlım ben bir kaç tane var aklımda mesela en sevdiğim isimlerin arasında duru, arın, asil bunlar favorilerim sonracıma elber (bu daha çok erkek ama) , ela , neval var yedekte ama ikizim olurda ikiside kız olursa biri asil olur diğeri arın yada arın ile duru :))))ayy düşüncesi bile mıhhhteşemm bebeğimm yaaaa
benim kısss olursa isim çoookkk önceden hazırr ****su****
derin,ceylin,tuana,ecem,doruk,çağan,kaan,onat,ulaş
şuan kalıma gelen bunlarrr

slm kıslar ben deldim :) nikita geldimi nerelerde acep ne zamandır göremiyom ben onu.
madamım sen neyttin şekerimm yemeye devammı?
subebek döktürmüşün yine bundan sonra canım sıkılınca senin msjlarını okumaya karar verdim sen adamı gülmekten öldürürsün. okurken bi amuda kalkmadığım kaldı diycen diye düşündüm ama sen onuda yapmışsın :84::84::84::84: maşşallah inş bu ay olur hayırlısıyla :84::84::84:

senin bebişlerini yirimm ben ikisleriniii seninnnn pek bi dalummm kıymetlumm olurlar anaları gibi

Sen popişin altına yastık yok ilk başta kaçırmamaya dikkat et heee bi saat sonra ne olursa olsun farketmez o içinden zate bi tane alacak alacağını almıştır diye dua edelimm
neyse öğrencem öğrencem :))))) en iyisi ben kıpırdamayım eşim komidinin oturağını koysun :d kızlar biraz açık oluyo ama bitince ister istemez dışarı akanlar oluyo bu engel mi bebişe..

Burdayım ben bebekim sana yazmakla meşguldüm
pikii sen affedildinnnnn madamımmm zaten sana kıyamam annemmmmmmmmmm ben belki ekran karşısında uyumuşsundur diye sana ses etmedimm ben

ama axxnn cim napayımm benim içim dışım bir söylemiyiimiiii????

Ayyyyyy düşünemiyorum yaaa bebek aklım bile almıyor bu mucizevi şeyi şimdi böyleyim dahada bişi bilmiom sadece hadi hamişsin dediler gönderdiler dün akşam gece yarısı meraktan gittik hastaneye bakalım bebişimiz duruyormu acaba bi kan testi verim dedim değerlerim yükselmişmidir diye sonuçlar 3 saat sonra diince hevesim kaçtı dedim benim doktorlarım daha mikemmel bu arada doktorumuda hallettim gibi bişi bakalım kadının bütün yorumlarını okudum hastaneden bi tane olumsuz yok o da çıldırıkmış çok güleryüzlüymüş
senin bebişlerini yirimm ben ikisleriniii seninnnn Pek bi dalummm kıymetlumm olurlar anaları gibi

neyse öğrencem öğrencem :))))) En iyisi ben kıpırdamayım eşim komidinin oturağını koysun kızlar biraz açık oluyo ama bitince ister istemez dışarı akanlar oluyo bu engel mi bebişe..

dedim yaaa luck cum kalan sağlar bizimmmmmmmmmm o kadarda kaçıcaktır canım sen kalkma yeterrr bırak koçiş halletsinn o işleri

Sen popişin altına yastık yok ilk başta kaçırmamaya dikkat et heee bi saat sonra ne olursa olsun farketmez o içinden zate bi tane alacak alacağını almıştır diye dua edelimm

tamam canım çok sağol ilkinde yoktu artık kullanıyorum yastığı da kusura bakmayın nolur çok sordum valla
inşallah hepimiz kavuşalım sağlıkla bebiklerimize

hatırlıyom madamım haklısın evet...

yoksa ben yoksa...

ohhh madamımmm tam bislikk işteee benim doktorda hazır gitmelik ama bebiş yok meydanda yaaaa çıldıramıyosssss şimdilikk ama sen git gel ben senin içinde çıldırırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucizevi tabii annemmmmmm aklımızın alıcağı bişey olsa bizde yapardıkk rabbiminn en büyük mükafatı bize bebişlerr sen daha durr hep annemler derdi onu hissedene kadar hiçbişey anlamazsınn hissettikten sonrada acabaların olabilir belki ama asıl kucağına al bak işte ozaman rabbimin mucizesini göreceksin derdiii
ehh rabbim nasip ettiyse bende tadıcamm sen tecrübeli olda sende bise anlat imeee madamımmmmmm

Yess bebiş az öncede meyvelerimi yedim aayyy bugün pek bi sağlıklı beslendim yahu kendimi başka güzel hissettim şimdi eve gidincede fındık yicem kayınvalidem kavuşmuş bana ohh mis misss
valla bence hayırlısını iste yoksa baştan istiyoruzda sonra o kiloları vermek varrr gece uykusuz kalıp herkese çatmak kalp kırmak olabilir rabbim hayırlı bir şekilde o dönemleri atlatmaımızı nasip etsin mutlu ve huzur dolu olalımm
anlattım annem ben merak etme ama ben daha çok yastıkla gördüm işimi ha bakıodum çevreme ayağımı dikebilecek çok yakın bir yer varsa koyardım malum evin her köşesi bizim
anlatsana kuzummm sendeee tecrübeli hatunnn:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…