- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.781
ay bişey demedim tabiki için dışın bir olsun hoşuma gittiği için yazdım ben
inşallaaaaaaaaaah:84::84::84:
girer girmez bi dünya soru soruverinceevett berremmmmmmm yoksaaaa ???????????????????
neden canımm allah allah sinir oluncak ne varkiii bildiğimiz kadannn anlatmaya çalışcaz tabisiiii
ohhh madamımmm tam bislikk işteee benim doktorda hazır gitmelik ama bebiş yok meydanda yaaaa çıldıramıyosssss şimdilikk ama sen git gel ben senin içinde çıldırırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucizevi tabii annemmmmmm aklımızın alıcağı bişey olsa bizde yapardıkk rabbiminn en büyük mükafatı bize bebişlerr sen daha durr hep annemler derdi onu hissedene kadar hiçbişey anlamazsınn hissettikten sonrada acabaların olabilir belki ama asıl kucağına al bak işte ozaman rabbimin mucizesini göreceksin derdiii
ehh rabbim nasip ettiyse bende tadıcamm sen tecrübeli olda sende bise anlat imeee madamımmmmmm
[ı]hatırlıyom madamım haklısın evet...
Yoksa ben yoksa...[/ı]
tamam canım çok sağol ilkinde yoktu artık kullanıyorum yastığı da:d :d kusura bakmayın nolur çok sordum valla :d
inşallah hepimiz kavuşalım sağlıkla bebiklerimize
dedim yaaa luck cum kalan sağlar bizimmmmmmmmmmO kadarda kaçıcaktır canım sen kalkma yeterrr bırak koçiş halletsinn o işleri
Yess bebiş az öncede meyvelerimi yedim aayyy bugün pek bi sağlıklı beslendim yahu kendimi başka güzel hissettim şimdi eve gidincede fındık yicem kayınvalidem kavuşmuş bana ohh mis misss
valla bence hayırlısını iste yoksa baştan istiyoruzda sonra o kiloları vermek varrr gece uykusuz kalıp herkese çatmak kalp kırmak olabilir rabbim hayırlı bir şekilde o dönemleri atlatmaımızı nasip etsin mutlu ve huzur dolu olalımm
anlattım annem ben merak etme ama ben daha çok yastıkla gördüm işimi ha bakıodum çevreme ayağımı dikebilecek çok yakın bir yer varsa koyardım malum evin her köşesi bizim
olsunnn luck cummm olsunn rahat ol relaxxx istediğini sor istediğini söyleee sıkılma kıs kısayızzzzzzzzzzzzz şekeriimmmgirer girmez bi dünya soru soruverincesağlıkla gelsin bebişler inşş
kızlar fasulyem ve ben kaçıyoruz artık
akşama herkese iyi çalışmalar, yelkenler foraaaa :92::92::92::92::92::92:
kızlar fasulyem ve ben kaçıyoruz artık
akşama herkese iyi çalışmalar, yelkenler foraaaa :92::92::92::92::92::92:
Ben kaçar servis kaçar evden görüşebilirk belkim akşamada misafirlerim var bilginizeee bütün işler kocama aittir siz telaş etmeyin sakınnnn hepinizi seviyorumm çookk
Ayy bebekim anlatamı annem yaaa ama zaten başabaş gidiceğimiz için sorun yok
ayyyyyyy berrem olurmu olur annem hiç belli etmiyor inanki kendini şapadanak gelioooo
ayyy aşkolsun olurmu öle şey dilediğin kadar aynı soruyu sorabilirsin bıkmadan cevaplarım ben ve herkes burası sinirleri alınmış hamişler deposu
hahha ahhh ahh benim cefakar kocamm az mı kahrımı çekti şunu getir bunu götür şöle yap aşkımama şimdi böbürlü böbürlü geziyo babayımmm ben bi diişi varr pehh dersin sanki boyunca çocuğu var adamın
kısssslaarrr internetim gitti daha yeni geldi ama her an gidebilirrr. Buarada Adana da bi yağmur bi yağmur hava bi tuhaf şimdi de güneş açsammı açmasammı diye düşünüyoorrr. Bugün yemek te yapmadım oh kayınvalidem gönderdi sağolsun, bu arada şu gülen yüzleri kullanamıyorum basıyorum basıyorum olmuor bu ters gün hayırlısıyla bi bitseydii... Bu arada yastık mevzu geçmiş aradakileri yakalayamadım da bende o yatakta resmen akrobasi yapıorum ya yastık koy ayagını kendine çek akmadan duvara daya aynı anda tersten tv izlemeye çalış derken valla sirklere gitsem iyi para verirler bana da :)))))
olsunnn luck cummm olsunn rahat ol relaxxx istediğini sor istediğini söyleee sıkılma kıs kısayızzzzzzzzzzzzz şekeriimmm
ohhh maşallahhhh hadi bakemmm performanslarınızı değerlendircez bat günlerinizdeee :90:
hadi bebişim sende bebişe ii bak kızarım sonraaa güsell güsell yemeğini ye dinlennhazrılıklarada başla artık süslü bişey gelirse yandınnn
Ayy bebekim anlatamı annem yaaa ama zaten başabaş gidiceğimiz için sorun yok
ayyyyyyy berrem olurmu olur annem hiç belli etmiyor inanki kendini şapadanak gelioooo
ayyy aşkolsun olurmu öle şey dilediğin kadar aynı soruyu sorabilirsin bıkmadan cevaplarım ben ve herkes burası sinirleri alınmış hamişler deposu
hahha ahhh ahh benim cefakar kocamm az mı kahrımı çekti şunu getir bunu götür şöle yap aşkımama şimdi böbürlü böbürlü geziyo babayımmm ben bi diişi varr pehh dersin sanki boyunca çocuğu var adamın
Ben kaçar servis kaçar evden görüşebilirk belkim akşamada misafirlerim var bilginizeee bütün işler kocama aittir siz telaş etmeyin sakınnnn hepinizi seviyorumm çookk
kısssslaarrr internetim gitti daha yeni geldi ama her an gidebilirrr. Buarada Adana da bi yağmur bi yağmur hava bi tuhaf şimdi de güneş açsammı açmasammı diye düşünüyoorrr. Bugün yemek te yapmadım oh kayınvalidem gönderdi sağolsun, bu arada şu gülen yüzleri kullanamıyorum basıyorum basıyorum olmuor bu ters gün hayırlısıyla bi bitseydii... Bu arada yastık mevzu geçmiş aradakileri yakalayamadım da bende o yatakta resmen akrobasi yapıorum ya yastık koy ayagını kendine çek akmadan duvara daya aynı anda tersten tv izlemeye çalış derken valla sirklere gitsem iyi para verirler bana da :)))))
tamam annem sennnn hadi bakalım güselce yemeğine yiii tamammıı sigaradan da fırt mırttt alıcağını kafamdan at artıkkk
hoşgeldin şanslı şey seni :) ben hergün yemeği annemden yiyorum ya onlarda yada onlardan alıp evdesüper oluyo akrobasi süpermiş
çok sağolun kızlarr :)) bu arada ben 1 yıllık evliyi bu ay evlilik yıldönümümüz :))mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım. bilgemadam darısı bize inş..
aferinn snekimm sana olcann sen olcann gelecek görüyorum sendeee :81:
ne dimekkk luck cumm ne dimeekkkk
oooo hadi hayırlısı inşallahh belikim evlilik yıldönümüe bebişle girersinizzz:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?