Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

afferin kız sana bilinçli anne adayı seni :84::84: maşallah canım benim kem gözlerden korusun Rabbim sağlıkla doğsunlar inşallah

kızlar fasulyem ve ben kaçıyoruz artık
akşama herkese iyi çalışmalar, yelkenler foraaaa :92::92::92::92::92::92:

Ayy bebekim anlatamı annem yaaa ama zaten başabaş gidiceğimiz için sorun yok
ayyyyyyy berrem olurmu olur annem hiç belli etmiyor inanki kendini şapadanak gelioooo
[ı]hatırlıyom madamım haklısın evet...

Yoksa ben yoksa...[/ı]

ayyy aşkolsun olurmu öle şey dilediğin kadar aynı soruyu sorabilirsin bıkmadan cevaplarım ben ve herkes burası sinirleri alınmış hamişler deposu
tamam canım çok sağol ilkinde yoktu artık kullanıyorum yastığı da:d :d kusura bakmayın nolur çok sordum valla :d
inşallah hepimiz kavuşalım sağlıkla bebiklerimize

hahha ahhh ahh benim cefakar kocamm az mı kahrımı çekti şunu getir bunu götür şöle yap aşkım ama şimdi böbürlü böbürlü geziyo babayımmm ben bi diişi varr pehh dersin sanki boyunca çocuğu var adamın
dedim yaaa luck cum kalan sağlar bizimmmmmmmmmm O kadarda kaçıcaktır canım sen kalkma yeterrr bırak koçiş halletsinn o işleri

işte benimmm madamımm yaaaa vallaaa kısss geçende dedinn baktımm birass benziyostaa haaaaaa ama ruh hallerimisss aynı yaneeeee çıldırıklarr tabeee o ev ne içinn oldu dimi ama her yer sizinn bebişimmmmm kullan kullanabildiğin tüm kıyı köşeleriiiiiii

Ben kaçar servis kaçar evden görüşebilirk belkim akşamada misafirlerim var bilginizeee bütün işler kocama aittir siz telaş etmeyin sakınnnn hepinizi seviyorumm çookk

girer girmez bi dünya soru soruverince sağlıkla gelsin bebişler inşş
olsunnn luck cummm olsunn rahat ol relaxxx istediğini sor istediğini söyleee sıkılma kıs kısayızzzzzzzzzzzzz şekeriimmm

ohhh maşallahhhh hadi bakemmm performanslarınızı değerlendircez bat günlerinizdeee :90:
hadi bebişim sende bebişe ii bak kızarım sonraaa güsell güsell yemeğini ye dinlenn hazrılıklarada başla artık süslü bişey gelirse yandınnn

kısssslaarrr internetim gitti daha yeni geldi ama her an gidebilirrr. Buarada Adana da bi yağmur bi yağmur hava bi tuhaf şimdi de güneş açsammı açmasammı diye düşünüyoorrr. Bugün yemek te yapmadım oh kayınvalidem gönderdi sağolsun, bu arada şu gülen yüzleri kullanamıyorum basıyorum basıyorum olmuor bu ters gün hayırlısıyla bi bitseydii... Bu arada yastık mevzu geçmiş aradakileri yakalayamadım da bende o yatakta resmen akrobasi yapıorum ya yastık koy ayagını kendine çek akmadan duvara daya aynı anda tersten tv izlemeye çalış derken valla sirklere gitsem iyi para verirler bana da :)))))

Ben kaçar servis kaçar evden görüşebilirk belkim akşamada misafirlerim var bilginizeee bütün işler kocama aittir siz telaş etmeyin sakınnnn hepinizi seviyorumm çookk

güle güle fıstıklar, iyi bakın tontişlerimize. yarın erken gelin teyzeleri özler onları :) sizi de özlerler kıskanmayın hemen :84::84::84:

ayyy madamımm valla ben bu gaslaa hamişş olmassammm ben sorucemm sanaaa

ameleee lik yapııp sonra sefasını onlar sürüyorlar amaa madamımmm adam yaptı oldu :90::90::90::90::90::90::90:
eehh çok görmemek lasımmm

hoşgeldin şanslı şey seni :) ben hergün yemeği annemden yiyorum ya onlarda yada onlardan alıp evde süper oluyo akrobasi süpermiş

çok sağolun kızlarr :)) bu arada ben 1 yıllık evliyi bu ay evlilik yıldönümümüz :))mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım. bilgemadam darısı bize inş..

tamam annem sennnn hadi bakalım güselce yemeğine yiii tamammıı sigaradan da fırt mırttt alıcağını kafamdan at artıkkk

aferinn snekimm sana olcann sen olcann gelecek görüyorum sendeee :81:

hoşgeldin şanslı şey seni :) ben hergün yemeği annemden yiyorum ya onlarda yada onlardan alıp evde süper oluyo akrobasi süpermiş

Oh valla asıl şanslı senmişsin şekeriimmm, ya aslında ben yapmayı seviyorum da geçen haftadan beri hiç bişey yapasım yok, canım istemior hep bi yatasım var, böyle zamanlarda geldimi var ya ilaç gibi geliorr... aha kullandıımm

ne dimekkk luck cumm ne dimeekkkk
oooo hadi hayırlısı inşallahh belikim evlilik yıldönümüe bebişle girersinizzz:123:

inşallah cnmm... gerçi doğum kontrol hapı korkutuyo beni ama bu 2. regl bıraktıktan sonra.kızlar bu liistede d.kontrol hapı kullanıp hemen hamile kalan var mı???

kolay gelsin bilgemadam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…