- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.801
ay ne olacak 1 fırt alsın su bebem yaa, bir anlık keyif uğruna bebeği 1 fırt zehirlemiş olur çok değil
inşallah cnmm... gerçi doğum kontrol hapı korkutuyo beni ama bu 2. regl bıraktıktan sonra.kızlar bu liistede d.kontrol hapı kullanıp hemen hamile kalan var mı???
kolay gelsin bilgemadam
Oh valla asıl şanslı senmişsin şekeriimmm, ya aslında ben yapmayı seviyorum da geçen haftadan beri hiç bişey yapasım yok, canım istemior hep bi yatasım var, böyle zamanlarda geldimi var ya ilaç gibi geliorr...aha kullandıımm
inşallah cnmm... gerçi doğum kontrol hapı korkutuyo beni ama bu 2. regl bıraktıktan sonra.kızlar bu liistede d.kontrol hapı kullanıp hemen hamile kalan var mı???
kolay gelsin bilgemadam
olurmuuu hiçç axxnnn cimm ne demek bi fırttt ha bi fırt ha hepsiii ne farkederrr hepsi zehir işteeee olmazzzzzzzzzz YASAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!
hayırlısı snekimm rabbim ne zaman münasip görürse o zaman bize çalışmak düşüyor işteesen görüosan tamamdır bu iş bebeğimmBenim bat a da az kaldıı 17si ama ne bileyim ya bu ay bi boşverdim yanii, hani tatil mevsimi geldi ya olmasa da napim diorumm daha az taktım kafama
inşallah cnmm... Gerçi doğum kontrol hapı korkutuyo beni ama bu 2. Regl bıraktıktan sonra.kızlar bu liistede d.kontrol hapı kullanıp hemen hamile kalan var mı???
Kolay gelsin bilgemadam:d
bende seviyorumda çok vaktim oluyo çalışınca :) annemde sağolsun kıyamıyo banasonuçta haftada 1 gün hariç hergün ondan yiyoz
benim bi arkadaşım 1 yıla yakın ilaç kullandı ilacı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı. hemde ilaca başladığında kisti vardı yani umutsuz olma, ortada bişey yokken böyle şeyler düşünme cnım ay ne kadar karamsarsınız. ben 7 yıllık evliyim üstelik sorunumuz var ama acaip rahatım hiç kafama takmıyorum Rabbim alnımıza ne zaman yazmışsa o zaman olacak yada olmayacak canımız sağolsun, O'ndan gelen başımız gözümüz üstüne diyoz
Valla canım çalışıyormuşsun hakediosun, ben evde oturduğum için arada hakediorummAxxnncim sen kaç yaşındaydın? Oh ne güzel hiç te takma zaten kafana ben 3 ay boyunca yani ilk denediğim andan itibaren taktım ağladım zırladım kendime ettim ama bu ay gerçekten takmadıım 17si olursa olur olmazsa olmaz, bi de tatil planı yapınca amaaaan dediiim, çünkü gerçekten tatile ihtiyacım var son 4 ayım bayaı yorucu, üzgün ve stresli geçti hatta sabah ta kötyüdüm çok ama şimdi daha iyiyim, çok şükür eşim herzaman yanımda destek her konuda. :81:
tatlım 1 fırttan bişey olmaz derken yinede zehirlediğini söylemek istedim ben, bazıları 1 fırttan bişey olmaz diye içiyolar ya 1 fırtlık zehirler sadece demek istedim ben
Amin canım, Allah hepimizin muhabbetini arttırsın. Sen çok küçük evlenmişsin yani çok küçük değil ama küçükmüşsün yine de, 7 yıldır evliyim diyince ondan sordum tatlım.30 yaşındayım ben. inşallah hayırlısıyla bu olur senin olmazsada dediğin gibi canın sağolsun. inşallah istediğin gibi güzel bi tatil yaparsın rahatlarsın canım benim. maşallah eşinde anlayışlıymış buda şans canım. Allah muhabbetinizi artırsın
hayırlısı snekimm rabbim ne zaman münasip görürse o zaman bize çalışmak düşüyor işteeSen çalış gerisini düşünmeee
canım benim bende 4 yıla girdi kullandım ama 2 ayım benimdee benimde korunmasız geçen 2.ayımm kısmet nasip ne zaman gelirsee artık ama kullanan tüm arkadaşlarımın bebeği var bunu sakın unutma stres yapma yeterr canımmm
bende seviyorumda çok vaktim oluyo çalışınca :) annemde sağolsun kıyamıyo banasonuçta haftada 1 gün hariç hergün ondan yiyoz
benim bi arkadaşım 1 yıla yakın ilaç kullandı ilacı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı. hemde ilaca başladığında kisti vardı yani umutsuz olma, ortada bişey yokken böyle şeyler düşünme cnım ay ne kadar karamsarsınız. ben 7 yıllık evliyim üstelik sorunumuz var ama acaip rahatım hiç kafama takmıyorum Rabbim alnımıza ne zaman yazmışsa o zaman olacak yada olmayacak canımız sağolsun, O'ndan gelen başımız gözümüz üstüne diyoz
herkese iyi akşamlarr bebişlerimmm kendinizi sıkıp bunaltmayınnn üzülmek çare değillll
çareee mutlu ve stressiz olmakkk hepinizi kocaman öpüyorummm kendinize iyi bakınnn nerisonam sende bebişeede bak ama oki doki?
Amin canım, Allah hepimizin muhabbetini arttırsın. Sen çok küçük evlenmişsin yani çok küçük değil ama küçükmüşsün yine de, 7 yıldır evliyim diyince ondan sordum tatlım.
herkese iyi akşamlarr bebişlerimmm kendinizi sıkıp bunaltmayınnn üzülmek çare değillll
çareee mutlu ve stressiz olmakkk hepinizi kocaman öpüyorummm kendinize iyi bakınnn nerisonam sende bebişeede bak ama oki doki?
yok kızlaar hiç umutsuz değilim Allaha şükür.genel kontrole gittim de doktora muayeneden sonra bebek istiyorum dedim hap kullanmışın 3 ay sonra gel olmaz hemen dedi..Ama rabbim ne zaman yazdıysa o xsmsn olur ve vardır bi hayır..bu arada kızlar hava berbat burda net gidip duruyor çıkayım bari görüşürüz.çok sağolun iyi bakın kendinize
migicimmm senin bayaa geçti tatlım düzensizlik falan varsa bi doktora git istersennn :44:
bak gene uyku bastırdı beni yawww bu arada bebişim olursa kova burcu olacak hep kendim gibi oğlak istemiştim ama babası ve dayısı gibi kova olacak kovanın erkeğini ii bilrimde kız hakkında hiç bilgim yok çalışkan olurlar mı hırslı filan
ayyy bana cekicek madamım teyzesine cekicekkk
Kızım olursa ben oğlum olursa babası koyacak öle karar aldık o yüzden sadece kız isimlerine odaklıyım tatlım ben bir kaç tane var aklımda mesela en sevdiğim isimlerin arasında duru, arın, asil bunlar favorilerim sonracıma elber (bu daha çok erkek ama) , ela , neval var yedekte ama ikizim olurda ikiside kız olursa biri asil olur diğeri arın yada arın ile duru :))))ayy düşüncesi bile mıhhhteşemm bebeğimm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?