Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

inşallah cnmm... gerçi doğum kontrol hapı korkutuyo beni ama bu 2. regl bıraktıktan sonra.kızlar bu liistede d.kontrol hapı kullanıp hemen hamile kalan var mı???

kolay gelsin bilgemadam

Tatlım hoşgeldin önceliklee. ben diil ama 2 kişi tanıdım hap kullanırken hamile kaldılar diil bırakınca, biriside bıraktıktan 1 ay sonra kalmış, bence onu kafana takma bak bende hiç hap içmedim 3 aydır deniorum daha olmadı yani Allah verecekse, olacaksa hap bile önüne geçemiyor, olmayacaksa da benim gibi hiç hap içme fındık fıstık ye olmuyor yani en iyi en hayırlı zaman ne zamanda Allah o zaman nasip edior.

bende seviyorumda çok vaktim oluyo çalışınca :) annemde sağolsun kıyamıyo bana sonuçta haftada 1 gün hariç hergün ondan yiyoz

inşallah cnmm... gerçi doğum kontrol hapı korkutuyo beni ama bu 2. regl bıraktıktan sonra.kızlar bu liistede d.kontrol hapı kullanıp hemen hamile kalan var mı???

kolay gelsin bilgemadam

benim bi arkadaşım 1 yıla yakın ilaç kullandı ilacı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı. hemde ilaca başladığında kisti vardı yani umutsuz olma, ortada bişey yokken böyle şeyler düşünme cnım ay ne kadar karamsarsınız. ben 7 yıllık evliyim üstelik sorunumuz var ama acaip rahatım hiç kafama takmıyorum Rabbim alnımıza ne zaman yazmışsa o zaman olacak yada olmayacak canımız sağolsun, O'ndan gelen başımız gözümüz üstüne diyoz

olurmuuu hiçç axxnnn cimm ne demek bi fırttt ha bi fırt ha hepsiii ne farkederrr hepsi zehir işteeee olmazzzzzzzzzz YASAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!

tatlım 1 fırttan bişey olmaz derken yinede zehirlediğini söylemek istedim ben, bazıları 1 fırttan bişey olmaz diye içiyolar ya 1 fırtlık zehirler sadece demek istedim ben

sen görüosan tamamdır bu iş bebeğimm Benim bat a da az kaldıı 17si ama ne bileyim ya bu ay bi boşverdim yanii, hani tatil mevsimi geldi ya olmasa da napim diorumm daha az taktım kafama
hayırlısı snekimm rabbim ne zaman münasip görürse o zaman bize çalışmak düşüyor iştee Sen çalış gerisini düşünmeee
inşallah cnmm... Gerçi doğum kontrol hapı korkutuyo beni ama bu 2. Regl bıraktıktan sonra.kızlar bu liistede d.kontrol hapı kullanıp hemen hamile kalan var mı???

Kolay gelsin bilgemadam:d

canım benim bende 4 yıla girdi kullandım ama 2 ayım benimdee benimde korunmasız geçen 2.ayımm kısmet nasip ne zaman gelirsee artık ama kullanan tüm arkadaşlarımın bebeği var bunu sakın unutma stres yapma yeterr canımmm

Valla canım çalışıyormuşsun hakediosun, ben evde oturduğum için arada hakediorumm Axxnncim sen kaç yaşındaydın? Oh ne güzel hiç te takma zaten kafana ben 3 ay boyunca yani ilk denediğim andan itibaren taktım ağladım zırladım kendime ettim ama bu ay gerçekten takmadıım 17si olursa olur olmazsa olmaz, bi de tatil planı yapınca amaaaan dediiim, çünkü gerçekten tatile ihtiyacım var son 4 ayım bayaı yorucu, üzgün ve stresli geçti hatta sabah ta kötyüdüm çok ama şimdi daha iyiyim, çok şükür eşim herzaman yanımda destek her konuda. :81:

30 yaşındayım ben. inşallah hayırlısıyla bu olur senin olmazsada dediğin gibi canın sağolsun. inşallah istediğin gibi güzel bi tatil yaparsın rahatlarsın canım benim. maşallah eşinde anlayışlıymış buda şans canım. Allah muhabbetinizi artırsın

CANIM BENİMMİLACI DÜZENLİ OLARAK KULLANDIĞIN SÜRECE HAMİLEDE BIRAKMIYOR BAŞKA RAHATSIZLIKLARDAN DA KORUYOR
AMA BIRAKINCA BİR DÖNEM İLACI ETKİSİNİN BÜNYEDEN ATILINCAYA KADAR DA KORUMASI DEVAM EDİYOR İLAÇ KULLANDIM BEBEĞİM OLMUYOR DİYEN KİMSEYİ TANIMIYORUMMM BEN İÇİNİ FERAH TUT HAYIRLISINI İSTEEE SANADA HAYRANIM GERÇEKTEN ÇOK YÜCE GÖNÜLLÜSÜN AXXNN CİM

benim bi arkadaşım 1 yıla yakın ilaç kullandı ilacı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı. hemde ilaca başladığında kisti vardı yani umutsuz olma, ortada bişey yokken böyle şeyler düşünme cnım ay ne kadar karamsarsınız. ben 7 yıllık evliyim üstelik sorunumuz var ama acaip rahatım hiç kafama takmıyorum Rabbim alnımıza ne zaman yazmışsa o zaman olacak yada olmayacak canımız sağolsun, O'ndan gelen başımız gözümüz üstüne diyoz [/QUOTE]

tatlım 1 fırttan bişey olmaz derken yinede zehirlediğini söylemek istedim ben, bazıları 1 fırttan bişey olmaz diye içiyolar ya 1 fırtlık zehirler sadece demek istedim ben

YOK BENDE SİGARA İÇENLER İÇİN KISTIMMM ZATENNNNNNN SENİN NE DİMEK İSTEDİĞİNİ ÇAKTIM BEN SEN MERAK ETMEE CANIMM

Amin canım, Allah hepimizin muhabbetini arttırsın. Sen çok küçük evlenmişsin yani çok küçük değil ama küçükmüşsün yine de, 7 yıldır evliyim diyince ondan sordum tatlım.

herkese iyi akşamlarr bebişlerimmm kendinizi sıkıp bunaltmayınnn üzülmek çare değillll
çareee mutlu ve stressiz olmakkk hepinizi kocaman öpüyorummm kendinize iyi bakınnn nerisonam sende bebişeede bak ama oki doki?

yok kızlaar hiç umutsuz değilim Allaha şükür.genel kontrole gittim de doktora muayeneden sonra bebek istiyorum dedim hap kullanmışın 3 ay sonra gel olmaz hemen dedi..Ama rabbim ne zaman yazdıysa o xsmsn olur ve vardır bi hayır..bu arada kızlar hava berbat burda net gidip duruyor çıkayım bari görüşürüz.çok sağolun iyi bakın kendinize

KIZLAARRRR ben de kaçtım nette de sorun var zaten benim de sinir geldiii. Öptüm hepinizi. İyi ki varsınız, iyi ki bu site bu forum açılmış.

Amin canım, Allah hepimizin muhabbetini arttırsın. Sen çok küçük evlenmişsin yani çok küçük değil ama küçükmüşsün yine de, 7 yıldır evliyim diyince ondan sordum tatlım.

amin canım hepimizin inşallah aslında küçük sayılır 23 erken bencede ama hikayemi anlattım elimden kaçmasın diye şeyttim :84::84::84:

güle güle tatlım öpüyorum seni

inşallah dra gitmene gerek kalmadan güzel haberleri alırız canım. bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi yanacıklarınızda

migicimmm senin bayaa geçti tatlım düzensizlik falan varsa bi doktora git istersennn :44:

canım ben 1.5 ay önce gebelik planım var diye rutin muayeneye gittim,ultrasondu,snear ,tahlil vs hepsini yaptırdım ,normal çıktı,şimd gitsem adet söktürücü vericek,ilaç almak istemiyorum.Doktpor bana dedi ki,hormon ilaçları masum ilaçlar değildir ,sürekli bir adet düzensizlii yoksa hemen ilk seferd eilaç vermeyi doğru bulmuyorum ben dedi.adet olursam adetin 2. günü hormon tahlilini bi daha isterim belki,kist vs olmadığına eminim çünkü.Ama önce regl olmam lazım yaaa

ayyy bana cekicek madamım teyzesine cekicekkk

ayyy bizimde aynıı kız olursa ben oğlan olursa babişiii koyucakk tabiii önce hamiş kalmam lasımmm benimde sevdiğim kız isimleri en favorim begüm,neva,ela,hüma... erkek isimleride rüzgar,yağız,serhan...işte bölee canlarımmm :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…