- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
kocana topuklu ayakkabı al beğenmezse sen giysersin
ay ben mantarı sovanla kavuruyom sonra fırına sürüyom çıkarmaya 5 dk kala üstüne kaşar serpiyom of of of bayılıyos bak şimdik canım istedi :))))
kız aşmıeriyonn yoksam hamilemisin inşallahhh canımmmmm minnoşumm
AY NE BİLEM BENİM CANIM OLDUM OLASI BİŞİLER İSTER KIS
hele durr, hamile kalincada muhtemelen kilo verirsin, kusmadan vesaire....
ondan sonra gelsin kilo''cuk'' lar.....vermek istediginde insallah carcabuk verirsin, hele bir gelsin bebisin canimm...
YAA BEN Kİ HİÇ DİYET YAPAMAM NASIL VERİRİM O KİLOLARI BİLMEM AMA OLSUN KİLOYA DA RAZIYIM BEBİŞ OLSUNDA :26:
ben kırmızı kartı gördüm yine adet oldummmmmmmm of yabei liteden silebilirsiniz sonraki BAT25mayıs
AH CANIM YAAA OLSUN MAYIS AYINA YAZALIM 25 MAYIS.
ben kırmızı kartı gördüm yine adet oldummmmmmmm of yabei liteden silebilirsiniz sonraki BAT25mayıs
kadriyecim sende kafana takmaa olumsuz düşünme herşeyin hayırlısıııı eninde sonunda bizde alcaz bebişleriii kucişlerimizeee hayırlısıylaaa hoscakalın
25 Mayıs olarak değiştirelim canım
kadriyecim bi dahaki ay inşallah arka arkaya vericez güzel haberleri... :)) aslında anneler günüde toplu olarak dua edelim bence kendimiz ve topikteki dostlarımız için:))
bu arada aranızda preseed kullanan var mı bişey sormam gerek*
inşallah canım.Üzülme der Mevlana;istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten olmaması gerektiği içindir
hıımmm:44: ne güzel ne doğru söylemiş...
dedigin gibi kolera_vebam, (kiz, niye bu ismi tercih ettin?) bebislere kilolar feda ossun...ay kiyamam, bu aralar karsima zirt pirt bebekler cikiyor, yoksam bebek arzusundanmi kaynaklaniyor..bilemedim.
bu aksam Muhtesem yuzyil var , ordaki sehzade Mehmet yokmu...bayiliyorummm ona !! nasil tatli bidik , nasilll sirin sey o Allahimmm,masallah, insallah kizlar Rabbim size oyle ve daha tatli bidiklar nasip eder i
özletme kendini cucummmmmmmminnoşlar ben cıkıyommmsonra gelirimmm cok kaynatmayın bensizzz sonra okumaktan yetişemiom size
inşallah canım.Üzülme der Mevlana;istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten olmaması gerektiği içindir
evet...hayır görünende şer, şer görünende hayır olabilir....belki bebişlerimiz o ay tutsa hasta doğacaklar ya da engelli allah korusun..ben de hep bööle düşünmeye çalışıyorum.9[/QUOTE
bunu sürekli hatırlatalım birbirimizeolmadı diye karamsarlığa kapılmak yok rabbimden hayırlısını dileyelim her zaman
Kıznaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdesiiiiiiiiizzzz
yarim saatim kaldi , ondan sonra eve gidiyorum insallah ,ohhhhh....
ayak sürüklüyorum, keyfimde yerindeki sormayin, aylik skorlarim sayesinde tebi
kaca kadar calisiyorsunuz kizlar...artik kime denk gelirse , hele bir anlatin bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?