- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.821
ben sadece işten eve geldimm kıslarr gitmişsinizzzz neyse yarın görüşüüzzzz :80:Güle güle bebekimmm
migicim ilaç kullanmak için demedim hanii ne bileyim uzun zamandır gelmedi diye demiştim tatlımm ama sen kontrollerini yaptırdıysan zaten bişey yoktur ama hani bazendeee idrarda falan çıkmazzda belki hamişsindir diye dedimmm ben:26:amin canım hepimizin inşallah aslında küçük sayılır 23 erken bencede ama hikayemi anlattım elimden kaçmasın diye şeyttim :84::84::84:
güle güle tatlım öpüyorum seni
inşallah dra gitmene gerek kalmadan güzel haberleri alırız canım. bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi yanacıklarınızda
canım ben 1.5 ay önce gebelik planım var diye rutin muayeneye gittim,ultrasondu,snear ,tahlil vs hepsini yaptırdım ,normal çıktı,şimd gitsem adet söktürücü vericek,ilaç almak istemiyorum.Doktpor bana dedi ki,hormon ilaçları masum ilaçlar değildir ,sürekli bir adet düzensizlii yoksa hemen ilk seferd eilaç vermeyi doğru bulmuyorum ben dedi.adet olursam adetin 2. günü hormon tahlilini bi daha isterim belki,kist vs olmadığına eminim çünkü.Ama önce regl olmam lazım yaaa
ayyy bizimde aynıı kız olursa ben oğlan olursa babişiii koyucakk tabiii önce hamiş kalmam lasımmmbenimde sevdiğim kız isimleri en favorim begüm,neva,ela,hüma... erkek isimleride rüzgar,yağız,serhan...işte bölee canlarımmm :97::97:
cucummmmmm içtinmii kahveleriii
kıs bi kahve içmeye diye gittinnn akşamı ettin heeeeee
tamam annem sennnn hadi bakalım güselce yemeğine yiii tamammıı sigaradan da fırt mırttt alıcağını kafamdan at artıkkk
içtim bebüşümmm yaa zaten o arkadasa gidince kalkamıyomm... bırakmıoo bi türlüükızı var onunda bade 2 yasında cok sefiyoo beniii oynadık falan ancak işte gelebildimmm siz naptınız eve gectinmi minnoşş
çok çalışırsan olucakk cucummmm merak etme koyarsın sevdiğin isimlerii bebüşümmmmmmmmm
bebüşüm kim sigara içiyorrr:44::44:
inşallah bebüşüm inşallah birlikte düşünücezz bebişlerimize isimmmmmm inş....
evdeyim tatlım duş alıp ablama gidicem bi tanıdık abla var o gelicekmiş ille benide çağırıyorlar bensiz olmass ki şekerimmm bi gidip el atayım onlaradaçıldırtayım birasss
gitte onlarada nese kat bebüşümmmmm neşeli bebüşüm benimm cıldırık hatun yaaa
madamımm hamiş kalmadan önce kocişiyle keyif sigarası tüttürüyormuş akşamları bende kızıyorummm oda bi fırt alayım dedide ondannn bide utanmadannn canı çekiyormuşş öyle diyooo hamiş kadın sigara içermi allah aşkınaaa cucummmm???
onlarıda çok seviyommm ben sizi sevdiğim gibi cucummm ben şimdi kalkayım duşa gireyim yemeğe bekletmiyim onları fazla okiş bebiş???
aaa olurmuuu öle sey bebüşümmm ya içilmezzz tabii hamiş hamiş olurmuu hiç içenin bile yanındaa durmamasııı lasımm değilkiii kendi içsinnnnn
bak suan bende 3 tane falan içiyorum kahvenin yanında yemekten sonra 1 tane falan ama hamişş kalsam mümkün diillll yanımda içeniii bile döverim valla bebüşüme kimse zarar veremez bende dahilllll
ben sadece işten eve geldimm kıslarr gitmişsinizzzz neyse yarın görüşüüzzzz :80:
migicim ilaç kullanmak için demedim hanii ne bileyim uzun zamandır gelmedi diye demiştim tatlımm ama sen kontrollerini yaptırdıysan zaten bişey yoktur ama hani bazendeee idrarda falan çıkmazzda belki hamişsindir diye dedimmm ben:26:
ayyy tamam bebüşümm cık sen bekletme tabiii öpüyorum minnoşuumu yarın görüşürüs inş.
ben sigaraya tamamen karşıyımmmm hamişlikte ise asla tölerans tanımam kimseye benim evimde bile kimse sigara içemez cucummmm o kaaa yaneeeçok kısarımmmmmmmmmmmm
onu da düşündüm canım yaa,ama geçen pazartesi kan testi yaptırdım,2.9 çıktı,kanda 2.9 olan değer düne kadar 100 e yakın bir değere yükselirdi gebelik olsaydı bu da idrar testinde silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum,bir iki gün daha bekleyeyim de hala regl olmazsam kan testi tekrarlatır sonra adaçayı,maydonoz vs içmeye başlarım artık ne yapayım,bekle bekle çok sıkıldım yaa,cesaret de edemiyorum bi taraftan ama hamile olmam da bilimsel verilere bakınca mümkün görünmüyo,kafayı yicem az kaldı
tamam cucummmm görüşürüz yarın çok geç kalkma bakiimmmm bekletmebizleriiii
ama yinede çelişkili bir durum migicim oyüzden dikkat et kendine yaa varsaaa :26:
ayy migicim sen hala regl olmadınmı canım yaa bi doktora gitsene minnoş her ay mııı böle düzensiz ilk defamııı böle oldu canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?