Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Güle güle bebekimmm
ben sadece işten eve geldimm kıslarr gitmişsinizzzz neyse yarın görüşüüzzzz :80:
migicim ilaç kullanmak için demedim hanii ne bileyim uzun zamandır gelmedi diye demiştim tatlımm ama sen kontrollerini yaptırdıysan zaten bişey yoktur ama hani bazendeee idrarda falan çıkmazzda belki hamişsindir diye dedimmm ben:26:

çok çalışırsan olucakk cucummmm merak etme koyarsın sevdiğin isimlerii bebüşümmmmmmmmm

cucummmmmm içtinmii kahveleriii
kıs bi kahve içmeye diye gittinnn akşamı ettin heeeeee

içtim bebüşümmm yaa zaten o arkadasa gidince kalkamıyomm... bırakmıoo bi türlüü kızı var onunda bade 2 yasında cok sefiyoo beniii oynadık falan ancak işte gelebildimmm siz naptınız eve gectinmi minnoşş

evdeyim tatlım duş alıp ablama gidicem bi tanıdık abla var o gelicekmiş ille benide çağırıyorlar bensiz olmass ki şekerimmm bi gidip el atayım onlarada çıldırtayım birasss

aaa olurmuuu öle sey bebüşümmm ya içilmezzz tabii hamiş hamiş olurmuu hiç içenin bile yanındaa durmamasııı lasımm değilkiii kendi içsinnnnn
bak suan bende 3 tane falan içiyorum kahvenin yanında yemekten sonra 1 tane falan ama hamişş kalsam mümkün diillll yanımda içeniii bile döverim valla bebüşüme kimse zarar veremez bende dahilllll

ben sigaraya tamamen karşıyımmmm hamişlikte ise asla tölerans tanımam kimseye benim evimde bile kimse sigara içemez cucummmm o kaaa yaneee çok kısarımmmmmmmmmmmm

onu da düşündüm canım yaa,ama geçen pazartesi kan testi yaptırdım,2.9 çıktı,kanda 2.9 olan değer düne kadar 100 e yakın bir değere yükselirdi gebelik olsaydı bu da idrar testinde silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum,bir iki gün daha bekleyeyim de hala regl olmazsam kan testi tekrarlatır sonra adaçayı,maydonoz vs içmeye başlarım artık ne yapayım,bekle bekle çok sıkıldım yaa,cesaret de edemiyorum bi taraftan ama hamile olmam da bilimsel verilere bakınca mümkün görünmüyo,kafayı yicem az kaldı

ben sigaraya tamamen karşıyımmmm hamişlikte ise asla tölerans tanımam kimseye benim evimde bile kimse sigara içemez cucummmm o kaaa yaneee çok kısarımmmmmmmmmmmm

valla icen icsin beni bağlamaz sonucta zararı kendine verir bebüşümmm sadece üzülürüm ama engel olamam ama hamşlikte icene cokkk kısarımmm sonucta bebüş var yaaa onun hic bi sucu yok masum bi melek onu zehirlemeye hic bir hakkımız yok ......

ama yinede çelişkili bir durum migicim oyüzden dikkat et kendine yaa varsaaa :26:

ayy migicim sen hala regl olmadınmı canım yaa bi doktora gitsene minnoş her ay mııı böle düzensiz ilk defamııı böle oldu canımmm

canım doktora gidicem de adet söktürücü hap verecek,içmek istemiyorum,geçen ay zaten gebelik planım var diye muayene oldum ben,her şey normal çıktı,ultrasonla rahim,yumurtalıklara bakıldı,smear testi yapıldı,hormon tahlili yapıldı,her şey normal çıktı.Kist vs olmadığından emiim yani.Çoknadir gecikmeler olur bende zaten döngüm 30-32 gün arasıdır benim,1 hafta gecikti işte,1 hafta daha bekliyeyim bakalım.Adaçayı vs içicem de cesaret edemiyorum,herkes içme,ya hamileysen falan diyo.Ama sence de pazartesi kan testinde 2.9 olan bhcg düne kadar idrar testinde çıkacak kadar yükselmez miydi?hormon tahlili için gitsem adetin 2. günü gel dicek doktor,ama ben adet olamadım ki daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…