- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.841
canım doktora gidicem de adet söktürücü hap verecek,içmek istemiyorum,geçen ay zaten gebelik planım var diye muayene oldum ben,her şey normal çıktı,ultrasonla rahim,yumurtalıklara bakıldı,smear testi yapıldı,hormon tahlili yapıldı,her şey normal çıktı.Kist vs olmadığından emiim yani.Çoknadir gecikmeler olur bende zaten döngüm 30-32 gün arasıdır benim,1 hafta gecikti işte,1 hafta daha bekliyeyim bakalım.Adaçayı vs içicem de cesaret edemiyorum,herkes içme,ya hamileysen falan diyo.Ama sence de pazartesi kan testinde 2.9 olan bhcg düne kadar idrar testinde çıkacak kadar yükselmez miydi?hormon tahlili için gitsem adetin 2. günü gel dicek doktor,ama ben adet olamadım ki daha...
bilmiyom kii canım ya herseyin normal cıkmışşş tüm kontrollerini yaptırmıssın zaten tatlım biras daha bekle bakalım hamişsen bide içme bencede bişiy sıkıntı yapmıyomuuu yaniii adet öncesiii yasadığız seyler sende suan yokmu göğüs sisliği ,sivilcelenme,sinirli olma durumu falan,tatlı istegiii bunlar bendeki belirtiler tabiii sende yokmuuu bu tür seyler suannn
az önce adaçayı içmeye niyetlenmiştim ki kadınlar kulübündeki başka bir forumda şu olayı okudum,içemedim
"kızlar bende tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum bi arkadaşım var ağustos ayından beri bebek istiyolar en son ocak 18 de adet gördü ve bidaha görmedi şubat 18 den sonra 1 hafta bekledi idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdı ordada negatif çıktı o zaman bizde stresten geciktiğini üşünüp beklemeye başladık artık bu salı doktora gidicektiki dün dayanamayıp idrar testi yapmış veeeeeeee kıpkırmızı çift çizgi o kadar mutlu olmuşlarki meğerse geç döllenme olmuş şimdi yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicekler doktora yani son adetinden tam 64 gün sonra gebe olduğunu öğrendi darısı bizlerin başına kızlar "
üff,kafayı yicem yaaa
valla sadece sivilceler çıktı yüzüme,boynuma falan,ama onlar da 10 günden fazla oldu çıkalı,hep adet mi oldum diye tuvalete gidiyorum şeffaf akıntı geliyo,başka da bişi yok,ne göğüslerde ağrı şişkinlik,ne de karnımda kramp.Ben normalde de çok tatlı yerim,o nedenle tatlı konusunda bişi diyemicem,benim hep canım tatlı çekiyo zaten
inşallah hamişsindir canım benimmm bakalım nolcekkk yılan hikayesine döndü vallaolabiliyooo böle seyler canım benim evlenmeden önce benimde bi yaz dönemiiii 3 ay adet olmadımmmm nedendir bilmem sonra bigün apansız geliverdi tekrardan kırmızılarrrr
valla sorma,kociş de sormaya başladı noluyo diue?10 gündür regl olcam ben diye geziniyorum evde gelen giden yok,hamile misin falan demeye başladı,hayor diyorum,test yaptım negatif diyorum,boşuna ümitlenicek ,normalde test falan yaptırdığımı söylememiştim düne kadar,ama artık o da merak etmeye başladı.Gerçekten yılan hikayesine döndü yani,nolcaksa olsa da rahatlasam...
öleee tatlışım hayırsı olsunnn nolcaksa olsunnn dediğin gibiii beklemek zor valla canım yaa ama sabırlı ol bakalım birass daha bi test daha yaptırırsınn canımmm .... neyse migicim ben cıkıyorum artıkkk görüşürüs yarın canım benimmm kendine ii bak kafana takma stress yapma
canım sen evde test yaptın mı?
az önce adaçayı içmeye niyetlenmiştim ki kadınlar kulübündeki başka bir forumda şu olayı okudum,içemedim
"kızlar bende tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum bi arkadaşım var ağustos ayından beri bebek istiyolar en son ocak 18 de adet gördü ve bidaha görmedi şubat 18 den sonra 1 hafta bekledi idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdı ordada negatif çıktı o zaman bizde stresten geciktiğini üşünüp beklemeye başladık artık bu salı doktora gidicektiki dün dayanamayıp idrar testi yapmış veeeeeeee kıpkırmızı çift çizgi o kadar mutlu olmuşlarki meğerse geç döllenme olmuş şimdi yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicekler doktora yani son adetinden tam 64 gün sonra gebe olduğunu öğrendi darısı bizlerin başına kızlar "
üff,kafayı yicem yaaa
canım sen evde test yaptın mı?
canım evdede yaptı kan testide yaptırdı bişey çıkmadı ama gelen giden de yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?