Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

adet düzensizliğimle ilgili şöyle bir teorim var kızlar (kist vs olmadığından emin olduğum için şöyle düşündüm),normalde yumurtlama sonrası 14 gündür ya adet kanamasına,yumurtlama öncesi de kişiden kişiye değişir di mi?Eğer ben 18-19 mayıs yerine diyelim ki 30 mayısta yumurtladıysam ,oradan 14 ileri atmaz mı adet tarihi?

bilmiyom kii canım ya herseyin normal cıkmışşş tüm kontrollerini yaptırmıssın zaten tatlım biras daha bekle bakalım hamişsen bide içme bencede bişiy sıkıntı yapmıyomuuu yaniii adet öncesiii yasadığız seyler sende suan yokmu göğüs sisliği ,sivilcelenme,sinirli olma durumu falan,tatlı istegiii bunlar bendeki belirtiler tabiii sende yokmuuu bu tür seyler suannn

az önce adaçayı içmeye niyetlenmiştim ki kadınlar kulübündeki başka bir forumda şu olayı okudum,içemedim

"kızlar bende tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum bi arkadaşım var ağustos ayından beri bebek istiyolar en son ocak 18 de adet gördü ve bidaha görmedi şubat 18 den sonra 1 hafta bekledi idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdı ordada negatif çıktı o zaman bizde stresten geciktiğini üşünüp beklemeye başladık artık bu salı doktora gidicektiki dün dayanamayıp idrar testi yapmış veeeeeeee kıpkırmızı çift çizgi o kadar mutlu olmuşlarki meğerse geç döllenme olmuş şimdi yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicekler doktora yani son adetinden tam 64 gün sonra gebe olduğunu öğrendi darısı bizlerin başına kızlar "

üff,kafayı yicem yaaa

valla sadece sivilceler çıktı yüzüme,boynuma falan,ama onlar da 10 günden fazla oldu çıkalı,hep adet mi oldum diye tuvalete gidiyorum şeffaf akıntı geliyo,başka da bişi yok,ne göğüslerde ağrı şişkinlik,ne de karnımda kramp.Ben normalde de çok tatlı yerim,o nedenle tatlı konusunda bişi diyemicem,benim hep canım tatlı çekiyo zaten

o zaman napıyosun canım kafayııı yemiyosun,hic bişiyde içmiyosunnn bak neler olabiliyooo canım benimmm bekleyelim ve görelimmm hayırlısı herseyinnn sende bi sıkıntı yapmıyosaaa bekle lütfennn haftaya bi kan tahlili daha yaptırırsın

inşallah hamişsindir canım benimmm bakalım nolcekkk yılan hikayesine döndü valla olabiliyooo böle seyler canım benim evlenmeden önce benimde bi yaz dönemiiii 3 ay adet olmadımmmm nedendir bilmem sonra bigün apansız geliverdi tekrardan kırmızılarrrr

valla sorma,kociş de sormaya başladı noluyo diue?10 gündür regl olcam ben diye geziniyorum evde gelen giden yok,hamile misin falan demeye başladı,hayor diyorum,test yaptım negatif diyorum,boşuna ümitlenicek ,normalde test falan yaptırdığımı söylememiştim düne kadar,ama artık o da merak etmeye başladı.Gerçekten yılan hikayesine döndü yani,nolcaksa olsa da rahatlasam...

öleee tatlışım hayırsı olsunnn nolcaksa olsunnn dediğin gibiii beklemek zor valla canım yaa ama sabırlı ol bakalım birass daha bi test daha yaptırırsınn canımmm .... neyse migicim ben cıkıyorum artıkkk görüşürüs yarın canım benimmm kendine ii bak kafana takma stress yapma

görüşürüz canım

canım sen evde test yaptın mı?

evet canım,dün sabah idrar testi yaptım,negatif çıktı.Geçen pazartesi de kan testi yaptırmıştım (6 haziran oluyor galiba) ,2.9 çıktı,ama hala regl olamadım,bekliyorum sabırla....

Son düzenleme:
of of ne zormuş ya hamile kalmak filimlerdeki gibi bir kerede olmuyomuş
ben 18 dde adet olacaktım dün kahverengi leke geldi bu sabahta kırmızılar çok üzüldüm ya çok üzgününm
umut etmiştim belki bu ay diye hata kahve lekeyi gördüğümdede umutlanmıştım artık umut etmicemm

günaydın kızlar nasılsınız bu ara ben giremiyorum pek malum kaynanamlar geldi cumarteside gidevekler siz neler yaptıbız abimin feysinin şifresini aldım sizin resminize bakmak iöin ama anlayamadım benide kaydedin

migicim bekle bence git doktora ultrasonla baktır tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…