- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.861
sana katılıyorumm bebemmmmmm ama o kadannn kolay bişey olsaaaa ohooooooooooo her seferinde herkes hamişşşş nüfus patlamasını düşünemiyorummmmmmmmof of ne zormuş ya hamile kalmak filimlerdeki gibi bir kerede olmuyomuş
ben 18 dde adet olacaktım dün kahverengi leke geldi bu sabahta kırmızılar çok üzüldüm ya çok üzgününm
umut etmiştim belki bu ay diye hata kahve lekeyi gördüğümdede umutlanmıştım artık umut etmicemm
günaydın koleramm bugün nasılsın bebişimm?günaydın canlarımmmmmmmmmmmm
günaydın hicranımmm olsunnn bebemm gönüller bir olsunnn gönder kayınvalideyi gel bise bis bekleriss seni merak etme canım sengünaydın kızlar nasılsınız bu ara ben giremiyorum pek malum kaynanamlar geldi cumarteside gidevekler siz neler yaptıbız abimin feysinin şifresini aldım sizin resminize bakmak iöin ama anlayamadım benide kaydedin
günaydınn zuyalimmm pek bi sessizsin sen kuzucummmm fazlamı kıpraştınıss bakiimm siz heeegünaydın kızlaaaarrrrrrrrrr
günaaaaydııınnnn
allah allah, ilginç bi durum olmuş. hayırlısı olsun diyelim. ama bence dr.a gitmeli bi an evvel, nolu nolmazzz..
sana katılıyorumm bebemmmmmm ama o kadannn kolay bişey olsaaaa ohooooooooooo her seferinde herkes hamişşşş nüfus patlamasını düşünemiyorummmmmmmm
günaydın koleramm bugün nasılsın bebişimm?
günaydın hicranımmm olsunnn bebemm gönüller bir olsunnn gönder kayınvalideyi gel bise bis bekleriss seni merak etme canım sen
günaydınn zuyalimmm pek bi sessizsin sen kuzucummmm fazlamı kıpraştınıss bakiimm siz heee
günaydın tatlımmm bebişimm nasılsın bakiim bugün?[/QUOTE
fasulye çok iyi teyzesi, maşallahı var
bende öyle diyorum ama geçen ay tüm kontrollerini yaptırdığı için gitmek istemiyor ama bence gitmeli yaaa varsa???? gözükmüyor olabilir dimi?
canımmmm nasılsınn? Varmı gelişme?????? Bebişimin karnını doyurdunmu bakiim annesi?
Günaydın bebişlerim napıysınız hepinizi özlemişemm dün akşam benden böle kahvemsi bi kaç damla akıntı şeklinde bişi geldi sizce ölürmüyüm :))))
iyi hadiii fasulyemisss büyüyorrr sonra dev gelicek ona çıkıcakkk gökyüsüne ilerlicekkkkkkkkkkk ne güsellll birazcık eskilere gittim sanırsammmmm fasulye diyinceeesana katılıyorumm bebemmmmmm ama o kadannn kolay bişey olsaaaa ohooooooooooo her seferinde herkes hamişşşş nüfus patlamasını düşünemiyorummmmmmmm
günaydın koleramm bugün nasılsın bebişimm?
günaydın hicranımmm olsunnn bebemm gönüller bir olsunnn gönder kayınvalideyi gel bise bis bekleriss seni merak etme canım sen
günaydınn zuyalimmm pek bi sessizsin sen kuzucummmm fazlamı kıpraştınıss bakiimm siz heee
günaydın tatlımmm bebişimm nasılsın bakiim bugün?[/QUOTE
fasulye çok iyi teyzesi, maşallahı var
allah korusun kıssss ne diyosun sen öyleeeeeeeeGünaydın bebişlerim napıysınız hepinizi özlemişemm dün akşam benden böle kahvemsi bi kaç damla akıntı şeklinde bişi geldi sizce ölürmüyüm :))))
madamımmm seninkii yerleşiyorrr bebişimmmmmmmmm annişii sen meraklanmaaaa
bilmiyorumkii ama bence kesinlikle gitmeliiiiiiiiiiibebek olsa şimdiye çıkardı testlerde ama başka bi sıkıntı olabilir. geçen ay tertemiz çıkması bu ay bi sıkıntı olmaycağı anlamına gelmez ki, allah korusun kist oluşması için bi ay yeter de artaaaarrrr bile.
Bence yeterince doymuştur ben çatlamak üzereyim şuan da yoğurt yiyorum üstüne hemide çilekli
Bence yeterince doymuştur ben çatlamak üzereyim şuan da yoğurt yiyorum üstüne hemide çilekli
burdayım canım dün netin azizliğine uğradım teeeee akşam geldi ama çıkmamız gerekiyodu accık geçmişe bakıp kaçmak zorunda kaldım (neden aşağıdaki çıldırık resimlerden koyamıyorummm)
bebem dün benimde bi ara oldu sanırım gecicidir seninkideee olsun ben anlıyorumm çıldırıyosun sendeeeama naptınıss çalıştınısmı bebemmmm ben çok çalıştımm zuyalimmm inşallahh olurrr
bu ay çalışma yoookkkk bu ay sadece kocişle birbirimizi sevdik o kaaaatatildeyiz biz önümüzdeki maçlara bakcez
inşallaahhh senin olmuştur canımmmmmmmm
kızlar hamileiym 5+3üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durum...
severken çalışmış olmuyomusun kıss zuyalimmmm ????????? tatilin tadı tuzu olsun iştee çıkarsaa n'olurkine?
inşallah canım tez vakitte gelsin bebişlerinizayyy madamımm valla ben bu gaslaa hamişş olmassammm ben sorucemm sanaaa
ameleee lik yapııp sonra sefasını onlar sürüyorlar amaa madamımmm adam yaptı oldu :90::90::90::90::90::90::90:
eehh çok görmemek lasımmm
çok sağolun kızlarr :)) bu arada ben 1 yıllık evliyi bu ay evlilik yıldönümümüz :))mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım. bilgemadam darısı bize inş..
ay ne olacak 1 fırt alsın su bebem yaa, bir anlık keyif uğruna bebeği 1 fırt zehirlemiş olur çok değil
Sen görüosan tamamdır bu iş bebeğimmbenim bat a da az kaldıı 17si ama ne bileyim ya bu ay bi boşverdim yanii, hani tatil mevsimi geldi ya olmasa da napim diorumm daha az taktım kafama
ayyy bana cekicek madamım teyzesine cekicekkk
madamımm hamiş kalmadan önce kocişiyle keyif sigarası tüttürüyormuş akşamları bende kızıyorummm oda bi fırt alayım dedide ondannn bide utanmadannn canı çekiyormuşş öyle diyooo hamiş kadın sigara içermi allah aşkınaaa cucummmm???
aaa olurmuuu öle sey bebüşümmm ya içilmezzz tabii hamiş hamiş olurmuu hiç içenin bile yanındaa durmamasııı lasımm değilkiii kendi içsinnnnn
bak suan bende 3 tane falan içiyorum kahvenin yanında yemekten sonra 1 tane falan ama hamişş kalsam mümkün diillll yanımda içeniii bile döverim valla bebüşüme kimse zarar veremez bende dahilllll
ohhhhhhhh yarasınnnn bebişimee yiii madamımmm yi onun zararı olmasss yii götürrrr annem sennn aktivyamı? bende istiyorum çileklisi en sevdiğimdirrr teyseye varmıı bebişimm?
hoşgeldin madamıımmmm oohhh afiyet olsun sana da bebişede yarasın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?