Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sana katılıyorumm bebemmmmmm ama o kadannn kolay bişey olsaaaa ohooooooooooo her seferinde herkes hamişşşş nüfus patlamasını düşünemiyorummmmmmmm
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm
günaydın koleramm bugün nasılsın bebişimm?
günaydın kızlar nasılsınız bu ara ben giremiyorum pek malum kaynanamlar geldi cumarteside gidevekler siz neler yaptıbız abimin feysinin şifresini aldım sizin resminize bakmak iöin ama anlayamadım benide kaydedin
günaydın hicranımmm olsunnn bebemm gönüller bir olsunnn gönder kayınvalideyi gel bise bis bekleriss seni merak etme canım sen
günaydın kızlaaaarrrrrrrrrr
günaydınn zuyalimmm pek bi sessizsin sen kuzucummmm fazlamı kıpraştınıss bakiimm siz heee
günaaaaydııınnnn

günaydın tatlımmm bebişimm nasılsın bakiim bugün?

Günaydın bebişlerim napıysınız hepinizi özlemişemm dün akşam benden böle kahvemsi bi kaç damla akıntı şeklinde bişi geldi sizce ölürmüyüm :))))

bende öyle diyorum ama geçen ay tüm kontrollerini yaptırdığı için gitmek istemiyor ama bence gitmeli yaaa varsa???? gözükmüyor olabilir dimi?

bebek olsa şimdiye çıkardı testlerde ama başka bi sıkıntı olabilir. geçen ay tertemiz çıkması bu ay bi sıkıntı olmaycağı anlamına gelmez ki, allah korusun kist oluşması için bi ay yeter de artaaaarrrr bile.

Günaydın bebişlerim napıysınız hepinizi özlemişemm dün akşam benden böle kahvemsi bi kaç damla akıntı şeklinde bişi geldi sizce ölürmüyüm :))))

hımmmm, sanırım 1 haftan kalmış
tövbe tövbeeee, bikaçdamladan bişi olmaz sanırım, devam ediyo mu sen onu takip et bence.

burdayım canım dün netin azizliğine uğradım teeeee akşam geldi ama çıkmamız gerekiyodu accık geçmişe bakıp kaçmak zorunda kaldım (neden aşağıdaki çıldırık resimlerden koyamıyorummm)

Bence yeterince doymuştur ben çatlamak üzereyim şuan da yoğurt yiyorum üstüne hemide çilekli

bebem dün benimde bi ara oldu sanırım gecicidir seninkideee olsun ben anlıyorumm çıldırıyosun sendeee ama naptınıss çalıştınısmı bebemmmm ben çok çalıştımm zuyalimmm inşallahh olurrr

bu ay çalışma yoookkkk bu ay sadece kocişle birbirimizi sevdik o kaaaa tatildeyiz biz önümüzdeki maçlara bakcez
inşallaahhh senin olmuştur canımmmmmmmm

Son düzenleme:
kızlar hamileiym 5+3üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durum...

kızlar hamileiym 5+3üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durum...

ama yerleşme kanamasıdır canımm o istersen doktoruna görün ama kanama yada akıntının devamlı olması tehlikeli diye biliyorum ben

severken çalışmış olmuyomusun kıss zuyalimmmm ????????? tatilin tadı tuzu olsun iştee çıkarsaa n'olurkine?

geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay ara verdik onun için mımırtlama günlerimde (tabi benim tahmin ettiğim günlerde)çalışma olmadı bebekimmm onun için öle dedim önümüzdeki ay tam gaz devam zaten ara ara regl belirtilerim geliyoo haftasonu kırmızılar gelir sanırım

hatırlıyormusun sen bana hamişsin hamişsin derkene bende hele bi olmiim sorarım sana demiştim :)))) inşallah canım tez vakitte gelsin bebişleriniz
çok sağolun kızlarr :)) bu arada ben 1 yıllık evliyi bu ay evlilik yıldönümümüz :))mayısa kadar doğum kontrol hapı kullandım. bilgemadam darısı bize inş..

hımmm haklısınız çok ayıpppp:)))
ay ne olacak 1 fırt alsın su bebem yaa, bir anlık keyif uğruna bebeği 1 fırt zehirlemiş olur çok değil

hadi snekim bneimm az kalmışşş kafana takmadın ya kesinn gelirr:)))
Sen görüosan tamamdır bu iş bebeğimm benim bat a da az kaldıı 17si ama ne bileyim ya bu ay bi boşverdim yanii, hani tatil mevsimi geldi ya olmasa da napim diorumm daha az taktım kafama

ayyy inşallahh çeksin çeksin teyzelerine çeksin işteee daha neee:)
ayyy bana cekicek madamım teyzesine cekicekkk

cık cık cıkk kim içiyouş yaaa hangi şapşal oo çok ayıppPP
tabi canımm çok haklısınız valla
evet bebekimmmmm aktivya sana olmas mı yaaa iki bebişe bi sağaa:)))
ohhhhhhhh yarasınnnn bebişimee yiii madamımmm yi onun zararı olmasss yii götürrrr annem sennn aktivyamı? bende istiyorum çileklisi en sevdiğimdirrr teyseye varmıı bebişimm?

sağol tatlımmmm yarasın bebişeee
hoşgeldin madamıımmmm oohhh afiyet olsun sana da bebişede yarasın canımmmm

madamcim, mutlulugunuz daim ,ebedi olsun tatlisimmm...
bir bilsen bu niki ne kadar mutlu oldu, en az senin kadar mutlu oldum inann ( ben ciktiktan sonra esinin mektubu okumasindan bahsediyorum canimmm)

eeeee, naber?? nasilsin simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…