Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar hamileiym 5+3üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durum...
bi kaç damla olabiliyo sanırım ama sen yine de çok yorma kendini tatlımmm

madamcim, mutlulugunuz daim ,ebedi olsun tatlisimmm...
bir bilsen bu niki ne kadar mutlu oldu, en az senin kadar mutlu oldum inann ( ben ciktiktan sonra esinin mektubu okumasindan bahsediyorum canimmm)

eeeee, naber?? nasilsin simdi?

nerelerdesin sen kaçak özledikkk tatil miydi dün

anladımmm canımm tamam o zaman ara ver ama yinede ucundan acııkkkk sevin yaaa n'olcak bişicik olmassss

evet madamımmm işte bende onun için diyorummmm bebişimmmm ama sen bana soramadınnda inşallah bende soramam sana gelir minnoşummm
sigaraya gelince sen bi fırt çekte sorarım ben sana benim teysesinin kuzusuna zarar gelmesinn ona göree
aktivyaaaamı hımmmmmmmmmm güselll ama benim hakkımıda kuzucummm yesinnn yesinde büyüsünn minnoşumm

hımmm çok az kalmış beee yok şimdi gelen giden bişi dün akşamdı o zate yormadım da kendimi misafirde vardı eşimle kayınvalidem çalıştı durdu ben okey oynadım
hımmmm, sanırım 1 haftan kalmış
tövbe tövbeeee, bikaçdamladan bişi olmaz sanırım, devam ediyo mu sen onu takip et bence.

sen benim ilk göz ağrımsın niki bunu ben bilmicemde kim bilecek sen sevinmicende kim sevinecek tosbikim sizlerinde herşey gönlünüzce olsun dileğim budur:))) dün akşam böle bi kaç damla kahvemsi akıntı geldi acaba nedir diye düşündüm ama korkmadım bişi yoktur eminim yarın kontrol var bakalım kesemis görüncekmi ona bakıcez hee bide hiiiiiiiçç acıkmıyorum çok garip hep tokum yani annemde böyleymiş o yüzden içim ferahladı birass inşallah bebişimize bişi olmaz olursada artık napalım tatil yapalımmmmmmm

sen naıslsın bitanem nikim dün nirdeydin bakem yoktun
madamcim, mutlulugunuz daim ,ebedi olsun tatlisimmm...
bir bilsen bu niki ne kadar mutlu oldu, en az senin kadar mutlu oldum inann ( ben ciktiktan sonra esinin mektubu okumasindan bahsediyorum canimmm)

eeeee, naber?? nasilsin simdi?

hoşgeldin cucummmm yağmurlu ve buuuuzzzzzz gibi havada nasıl olunursa ben öyleyimmm
sen nasılsın tatlımmmmmm

aynen canım yaaa ankarada buz sen nerdesin kiii hırka giydim sabah kalkar kalkmaz valla popişimmmm donduuu

İZMİREE GELİNN İZMİREEEEEEEEEEEEEE hava güselll herşey güsellll millet denise giriyo beee ne soğuğuuu burda geceleri uyuyamıyoss sıcaktan:82:

hoşgedin cücümmmmmmmmm biz iyiiz sen nasılsınnn
nasılsınız canlarımmmmm

inşallahh bebekimmm inşallah bu ay gelecektir bebişinnn .....tağam yaa fırt mırt yok aaaaaaaaa temem ben hala bişi hissetmediğim için yokmuş gibi düşünüyorum bebişi alışamadım yane o bakımdannama içmiom da zateee

yaaaa evet nedir bu ankaranın hali, dondum resmen. yaz gelmemiş miydi?

valla hic sorma sirin yaaaa ankaraa cok finaaa bakalım nolcekkk bu sene bölee mi olcak ayyyy ben zaten cok cabuk üşürümmm ... pike cıkarıyorummm 2 gün sonra yağmur hava soğuyooo bi daha battaniyeye dönüyomm.... yazlıklarımı bile tam anlamıyla cıkaramadım yaaaaaa:84:

inşallah madamımmm inşallahhhhhhhhh
ama artık var yaneeee yokmuş düşüncesinden kurtull boşunamı çıldırıyosunn deli kızzzzzzzzzz içtiğini görmücem,duymucammmmmm oan göreeee

yaaaaaaaa ama bu yapılmaz ki bebekiimmmm biz burda donuyoruz vallaa çıkar gelirimm :84::84::84:

zuyalımmmm kopp gell annem sennnnnnnnn bekliyorummmm izmir farkıı kıssııımmm buuu herşeyiyle sıcak şehirrr :82:

aynen yaaa, napcağımı ne giyceğimi şaşırdım

hosbulduk minikkkk kuşşş bende iyiyim işte yağmur camur uğrasıyoss: teyzesinin minnoşuuuu nasıl bugünnn annişi ii bakıomuu ona... ayyy madamımmm aynı burcta olucass seninn fındıklaaa kova burcuuu

temem dedik ya kardeşimmm bak finduk yiyorumm bebişime yarasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…