- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.881
bi kaç damla olabiliyo sanırım ama sen yine de çok yorma kendini tatlımmmkızlar hamileiym 5+3üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durum...
madamcim, mutlulugunuz daim ,ebedi olsun tatlisimmm...
bir bilsen bu niki ne kadar mutlu oldu, en az senin kadar mutlu oldum inann ( ben ciktiktan sonra esinin mektubu okumasindan bahsediyorum canimmm)
eeeee, naber?? nasilsin simdi?
anladımmm canımm tamam o zaman ara ver ama yinede ucundan acııkkkk sevin yaaa n'olcak bişicik olmassssgeçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay ara verdik onun için mımırtlama günlerimde (tabi benim tahmin ettiğim günlerde)çalışma olmadı bebekimmm onun için öle dedim önümüzdeki ay tam gaz devam zaten ara ara regl belirtilerim geliyoo haftasonu kırmızılar gelir sanırım
hatırlıyormusun sen bana hamişsin hamişsin derkene bende hele bi olmiim sorarım sana demiştim :))))
inşallah canım tez vakitte gelsin bebişleriniz
hımmm haklısınız çok ayıpppp:)))
hadi snekim bneimm az kalmışşş kafana takmadın ya kesinn gelirr:)))
ayyy inşallahh çeksin çeksin teyzelerine çeksin işteee daha neee:)
cık cık cıkk kim içiyouş yaaa hangi şapşal oo çok ayıppPP
tabi canımm çok haklısınız valla
evet bebekimmmmm aktivya sana olmas mı yaaa iki bebişe bi sağaa:)))
sağol tatlımmmm yarasın bebişeee
nasılsınız canlarımmmmm
nasılsınız canlarımmmmm
hımmmm, sanırım 1 haftan kalmış
tövbe tövbeeee, bikaçdamladan bişi olmaz sanırım, devam ediyo mu sen onu takip et bence.
madamcim, mutlulugunuz daim ,ebedi olsun tatlisimmm...
bir bilsen bu niki ne kadar mutlu oldu, en az senin kadar mutlu oldum inann ( ben ciktiktan sonra esinin mektubu okumasindan bahsediyorum canimmm)
eeeee, naber?? nasilsin simdi?
hoşgeldin cucummmm yağmurlu ve buuuuzzzzzz gibi havada nasıl olunursa ben öyleyimmm
sen nasılsın tatlımmmmmm
günaydınn cucummmmm hoşgeldinnn napiyosun bakiimm bugün kime gidiyosunnn
aynen canım yaaa ankarada buz sen nerdesin kiii hırka giydim sabah kalkar kalkmaz valla popişimmmm donduuu
aynen canım yaaa ankarada buz sen nerdesin kiii hırka giydim sabah kalkar kalkmaz valla popişimmmm donduuu
hoşgeldin cucummmm yağmurlu ve buuuuzzzzzz gibi havada nasıl olunursa ben öyleyimmm
sen nasılsın tatlımmmmmm
nasılsınız canlarımmmmm
anladımmm canımm tamam o zaman ara ver ama yinede ucundan acııkkkk sevin yaaa n'olcak bişicik olmassss
evet madamımmm işte bende onun için diyorummmm bebişimmmm ama sen bana soramadınnda inşallah bende soramam sana gelir minnoşummm
sigaraya gelince sen bi fırt çekte sorarım ben sana benim teysesinin kuzusuna zarar gelmesinn ona göree
aktivyaaaamı hımmmmmmmmmm güselll ama benim hakkımıda kuzucummm yesinnn yesinde büyüsünn minnoşumm
İZMİREE GELİNN İZMİREEEEEEEEEEEEEE hava güselll herşey güsellll millet denise giriyo beee ne soğuğuuu burda geceleri uyuyamıyoss sıcaktan:82:
yaaaa evet nedir bu ankaranın hali, dondum resmen. yaz gelmemiş miydi?
inşallah madamımmm inşallahhhhhhhhhhoşgedin cücümmmmmmmmm biz iyiiz sen nasılsınnn
inşallahh bebekimmm inşallah bu ay gelecektir bebişinnn .....tağam yaa fırt mırt yok aaaaaaaaa temem ben hala bişi hissetmediğim için yokmuş gibi düşünüyorum bebişi alışamadım yane o bakımdannama içmiom da zateee
yaaaaaaaa ama bu yapılmaz ki bebekiimmmm biz burda donuyoruz vallaa çıkar gelirimm :84::84::84:
valla hic sorma sirin yaaaa ankaraa cok finaaa bakalım nolcekkk bu sene bölee mi olcak ayyyy ben zaten cok cabuk üşürümmm ... pike cıkarıyorummm 2 gün sonra yağmur hava soğuyooo bi daha battaniyeye dönüyomm.... yazlıklarımı bile tam anlamıyla cıkaramadım yaaaaaa:84:
hoşgedin cücümmmmmmmmm biz iyiiz sen nasılsınnn
inşallahh bebekimmm inşallah bu ay gelecektir bebişinnn .....tağam yaa fırt mırt yok aaaaaaaaa temem ben hala bişi hissetmediğim için yokmuş gibi düşünüyorum bebişi alışamadım yane o bakımdannama içmiom da zateee
inşallah madamımmm inşallahhhhhhhhh
ama artık var yaneeee yokmuş düşüncesinden kurtull boşunamı çıldırıyosunn deli kızzzzzzzzzz içtiğini görmücem,duymucammmmmm oan göreeee
zuyalımmmm kopp gell annem sennnnnnnnn bekliyorummmm izmir farkıı kıssııımmm buuu herşeyiyle sıcak şehirrr :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?