Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

İZMİREE GELİNN İZMİREEEEEEEEEEEEEE hava güselll herşey güsellll millet denise giriyo beee ne soğuğuuu burda geceleri uyuyamıyoss sıcaktan:82:

ayyy ne güzelll yaaa denize girmek istiyommm bendee yaaaaaaa
ankarada napımmm gölemii girimmm havuz sevmiyomm bennnn gecen sene gittik sevmedim alışmışım ben denize yaaa:84:

ayyy ne güzelll yaaa denize girmek istiyommm bendee yaaaaaaa
ankarada napımmm gölemii girimmm havuz sevmiyomm bennnn gecen sene gittik sevmedim alışmışım ben denize yaaa:84:

evet işte diyor eşim ankaraya gidelim napıyım ben ordaaaa???????? deniz yokkk dikmen vadisi göksuu oranın denisi olsa gerek

nıkıcımmm nasılsın canım cidden nerelerdesin canım sen yaaa bırakıcanmıı yoksam biziii ben sana demedimmiii ben senii bırakmammm diyeeee

Kızlar bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay yıllık izne çıkıcaz eşimle. Gidecek yakın yerler önerirmisiniz bize.
Malum hamileyim uzak yerlere gidemeyiz. Yardım edin lütfennn.

kısss bebüşşş pikinelimiziii giyerizzz alırıs havlularııı giderizzzz gölbaşınaaa dalıpp dalıp cıkarısss artıkkkk
kısss geçen sene b i bikini aldı kociş bana küsmüştükkk acımadı valla paraya gönül alcak yaaa ama ben folik asittenmidir neden 2 ayda birass şiştimmm gobiş ve popiştennn ne yapıcam bennnn bu halde bikinmmiiii
Kızlar bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay yıllık izne çıkıcaz eşimle. Gidecek yakın yerler önerirmisiniz bize.
Malum hamileyim uzak yerlere gidemeyiz. Yardım edin lütfennn.

nurumcummmmmm sen nerde oturuyordun????????

nerelerdesin sen kaçak özledikkk tatil miydi dün
zuyalcim, kacak olan sensin, dün yoktum evet...tatildimmm unutuvermisim demeye d
eee, gorusmeyeli sen nasilsin?
evdeydim tatlimmm, resmi tatil gündü dün.... ailecek evdeydikkkk.... dinlendik, iyi geldi, aslinda cok gec yattik, oglene dogru kalktik, ama cokk güzel gecti, hep full gecti, alamana'da gitmedik , icimden gelmedigi icin, sonraya karar aldik, biraz daha buyusun bebek ,oyle gidelim dedik ....iyi oldu...zaten misafirle gecti haftasonu,guzel oldu.
nasıl güzel bakıom yeğeninize bi görseniz fındık bilem yiyomm almışım avucuma ohh kütür kütür aferim bana
sen bugun gidip pekmez aliyorsun,pekmez yiyosun!!! gelinim kirmizi yanakli olsun .

Hımmm evet o yüzden senin biraz derinlerine inmem lasımm mesela nasıl bir öğrenciydin aile hayatın nasıl özgür ruhmusun bunlar çok önemli :)))))
hosbulduk minikkkk kuşşş bende iyiyim işte yağmur camur uğrasıyoss: Teyzesinin minnoşuuuu nasıl bugünnn annişi ii bakıomuu ona... Ayyy madamımmm aynı burcta olucass seninn fındıklaaa kova burcuuu

fındıktan ne zarar gelir annem gayet faideli şeydir bu hem korkma sen bişi olmasssss sate kocişimi özlemişm doya doya sevemiomm(((((((
kısss madamımm fazla fındık mındık yeme doktora gitmedennn önceee
git bi baksın herşey normalse bol bol yiyin gariiii sonra sizin önünüse geçilmess vallaaa

tikatliyik merak etme:)))))))))) sen şimdi tadını çıkar ben sorcam sonra sana
taammm madamımmmm yeee ama dikkatli ol sonraaa Doktora gitte öylee bak yukarda yazdımm bebişimmm

hehheehe tamam tontişimmm tikatliyimmmm
madamım enerjiiii patlamasıs yasarsın walllaaaa tikkatli yeee minnoşşş

istanbuldayım cnm.

ahhh istanbulum canım istanbulum.
ozaman ağvaya ne dersin? orda çok güzel butik oteller var, hem yakında. bilmiyorum gittin mi hiç ama. yolu biraz virajlıdır ama çooook güzeldir. çok severim benm. biz de düşünüyoruz eşimle. hatta önümüzdeki hafta için planalmıştık ama dr. kalp atışı için çağırınca bikaç hafta ertelemeye karar verdik.
ya da avşa adası da olabilir

Keçiboynuzu pekmezine bayılırım çokta yemişimdir onu yerim ben sürekli :)))merak etme tontişimm gelinini fıstık gibi yapıcam yakışıklı oğlumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…