- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.901
nasıl güzel bakıom yeğeninize bi görseniz fındık bilem yiyomm almışım avucuma ohh kütür kütür aferim bana
İZMİREE GELİNN İZMİREEEEEEEEEEEEEE hava güselll herşey güsellll millet denise giriyo beee ne soğuğuuu burda geceleri uyuyamıyoss sıcaktan:82:
temem dedik ya kardeşimmm bak finduk yiyorumm bebişime yarasın diye
ayyy ne güzelll yaaa denize girmek istiyommm bendee yaaaaaaa
ankarada napımmm gölemii girimmm havuz sevmiyomm bennnn gecen sene gittik sevmedim alışmışım ben denize yaaa:84:
taammm madamımmmm yeee ama dikkatli ol sonraaadoktora gitte öylee bak yukarda yazdımm bebişimmm
evet işte diyor eşim ankaraya gidelim napıyım ben ordaaaa???????? deniz yokkk dikmen vadisi göksuu oranın denisi olsa gerek
Kızlar bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay yıllık izne çıkıcaz eşimle. Gidecek yakın yerler önerirmisiniz bize.
Malum hamileyim uzak yerlere gidemeyiz. Yardım edin lütfennn.
kısss geçen sene b i bikini aldı kociş bana küsmüştükkk acımadı valla paraya gönül alcak yaaa ama ben folik asittenmidir neden 2 ayda birass şiştimmm gobiş ve popiştennn ne yapıcam bennnn bu halde bikinmmiiiikısss bebüşşş pikinelimiziii giyerizzz alırıs havlularııı giderizzzz gölbaşınaaa dalıpp dalıp cıkarısss artıkkkk
Kızlar bir sorun çıkmazsa önümüzdeki ay yıllık izne çıkıcaz eşimle. Gidecek yakın yerler önerirmisiniz bize.
zuyalcim, kacak olan sensin, dün yoktum evet...tatildimmmnerelerdesin sen kaçak özledikkk tatil miydi dün
evdeydim tatlimmm, resmi tatil gündü dün.... ailecek evdeydikkkk.... dinlendik, iyi geldi, aslinda cok gec yattik, oglene dogru kalktik, ama cokk güzel gecti, hep full gecti, alamana'da gitmedikhımmm çok az kalmış beee yok şimdi gelen giden bişi dün akşamdı o zate yormadım da kendimi misafirde vardı eşimle kayınvalidem çalıştı durdu ben okey oynadım
sen benim ilk göz ağrımsın niki bunu ben bilmicemde kim bilecek sen sevinmicende kim sevinecek tosbikim sizlerinde herşey gönlünüzce olsun dileğim budur:)))dün akşam böle bi kaç damla kahvemsi akıntı geldi acaba nedir diye düşündüm ama korkmadım bişi yoktur eminim yarın kontrol var bakalım kesemis görüncekmi ona bakıcez hee bide hiiiiiiiçç acıkmıyorum çok garip hep tokum yani annemde böyleymiş o yüzden içim ferahladı birass inşallah bebişimize bişi olmaz olursada artık napalım tatil yapalımmmmmmm
sen naıslsın bitanem nikim dün nirdeydin bakem yoktun
sen bugun gidip pekmez aliyorsun,pekmez yiyosun!!! gelinim kirmizi yanakli olsun .nasıl güzel bakıom yeğeninize bi görseniz fındık bilem yiyomm almışım avucuma ohh kütür kütür aferim bana
hosbulduk minikkkk kuşşş bende iyiyim işte yağmur camur uğrasıyoss: Teyzesinin minnoşuuuu nasıl bugünnn annişi ii bakıomuu ona... Ayyy madamımmm aynı burcta olucass seninn fındıklaaa kova burcuuu
kısss madamımm fazla fındık mındık yeme doktora gitmedennn önceee
git bi baksın herşey normalse bol bol yiyin gariiii sonra sizin önünüse geçilmess vallaaa
taammm madamımmmm yeee ama dikkatli ol sonraaaDoktora gitte öylee bak yukarda yazdımm bebişimmm
madamım enerjiiii patlamasıs yasarsın walllaaaa tikkatli yeee minnoşşş
istanbuldayım cnm.
istanbuldayım cnm.
zuyalcim, kacak olan sensin, dün yoktum evet...tatildimmmUnutuvermisim demeye D
eee, gorusmeyeli sen nasilsin?
Evdeydim tatlimmm, resmi tatil gündü dün.... Ailecek evdeydikkkk.... Dinlendik, iyi geldi, aslinda cok gec yattik, oglene dogru kalktik, ama cokk güzel gecti, hep full gecti, alamana'da gitmedik, icimden gelmedigi icin, sonraya karar aldik, biraz daha buyusun bebek ,oyle gidelim dedik ....iyi oldu...zaten misafirle gecti haftasonu,guzel oldu.
Sen bugun gidip pekmez aliyorsun,pekmez yiyosun!!! Gelinim kirmizi yanakli olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?