Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

biz bebek yapmaya karar verince eşimle, ben önce rejim yaptım. 69dan 62ye düştüm. boyum172 bu arada. neyse sonra folik kullanmaya bi başladım yeniden 67 oldum. hiç bi anlamı kalmadı. 9. ayımda sanırım balina gibi olucam

aman nolcak sankiii bebüşümmm kilo dediğin nedir ki verilir yeterkii iste bebişimiz bi olsunnn Allahın izniylee....
yaa benim annemde cok zayıf hatundu sonra kortizon tedavisi gördüü ben ilkokula giderken ozaman aldı bayağıı yoksa doğumda falan hic kilo problemi yasamamışşş .... catlak konusuda napalımmm yanii biz kremlerimizi sürerizzz bakarıss kendimize ama illede catlıcaksaaa catlasın cok taa tınnnnnnnnn

aman bosver sirin yaaa atarsın sonra şimdi sadece bebeğini düşünnn doğumdan sonra emzirme döneminden sonraa yaniii sıkı bi diyet cillop gibi olursun nolcek sağlık olsun bosver

canımcım sende folikten kilo aldın yaneeee?

aayyyyyyyyyyyyyy bu folik asit mi kiloyu yapan yanneeee. ben 6 ayı geçti kullanıyorum onuuuu.. bende diyorum neden böyle dombili oldum da zayıflayamıyoruuummm. normalde kilo alsamda hemen verirdim şimdi veremiyorum da.

izmiree gellllllllllll çeşmeyeeee ohhh kumsal,denisss,kıslarrrrrrrrrrrr sankim erkeğe anltıyosss
ama güsel yerdir gezersin bebişimm ne yaptınn denise gircenmi???

Yok tatlım girmem. Doktor yorulma bol bol dinlen dedi maksat tatil olsun.
Ben izmire geçen yıl eylülde geldim.

aayyyyyyyyyyyyyy bu folik asit mi kiloyu yapan yanneeee. ben 6 ayı geçti kullanıyorum onuuuu.. bende diyorum neden böyle dombili oldum da zayıflayamıyoruuummm. normalde kilo alsamda hemen verirdim şimdi veremiyorum da.

6 ay uzun bi süre diilmiii 3 ay diyte biliyorum bennn zeytinnncimm:44:

bebek istediğimizde vermişti doktor. aralık ayından beri bebiş istiyoruz ama olmuyo. 7. kez hüsran yaşadım doktorda bırak demedi. hatta geçenlerde gittiğimde folik asitini kullanıyomusun dedi evet dedim iyi kullan onu dedi. 7 ay olmuş bile. çok uzun tabi dombili oldum iyice. 52-53 kiloydum ben şimdi 62 olduummmm bebişte olmuyo habire içiyorum o folic i yaaa

evet cucumm sana katılıyorummmm sağlıklı,sıhhatli olsunlar daaa
kesinlikle çünkü hiçbişi yemiyodum. tatlı sevmem, abur cuburu kesmiştim, hamur işi hiiiç yapmıyorum evde zaten. ama olduğu gibi geri geldi kilolar
işteee duysunnn annemmmm ve babammmm özellikle çok kilo aldın diyip duruyooo gerçekten benim boğazım güseldirr kabızlık sorunum hep vardı küçüklüğümden beri ama ona yediklerimle idare edip geldik bu yaşa kadar fakat şu folik asit 2 ay olucak kullanalı kilo alıyorum insan meyveyle kilo alırmıı maşallah 4 kilo aldımmm 2 aydaa gören valla hamişmisin diyo allah allahhhh hatta geçen gün annem hamile kalınca içmeye başla bari falan dedi koçişşş kızdı doktorun yanında oda vardı duydu asla dedii çok aşırı kilo alsanda kullanıcaksınnsın diye diretiyo odaa ama herkes farkında yaneee ben yinede içiyorum vallaaa

koleram iyiyim bebemm napcezzz sıcaklarla uğraşıyos işte sen napıyınnn bakiimmm?
3 ay bebemmm 3 ay sonraaa koyver gitsinnn

3 ay diye duymuştum ama sanırım bi kez daha kontrole gidecektin dr durumunu daha iyi bildiği için ona bi sor bakalım ne diyecek
Ooohhh kızlar tatil planı yapıyo

sesin iyi geliyor koleracim, sevindim dogrusu...
3 ay gecsin hele bir, bana ebem oyle demisti....
Ondan sonra keyfin bilir tatlim

Eee,daha ne var ,ne yok?

doktor 20 gün sonra dedi kısnar o zaman söler heralde. Ama zaten hemen yap desede yapmam kendimi toparlamam zaten 3 ayı bulur. O psikolojiden çıkmam lasım

Hayırlısı diyek. 3 ay sonra sadece yumurtlama döneminde korunmucaz öle karar aldık. Yumurtlamadan önce yada sonra olmasın. Sonra yok efendim geç döllendi bebek ne kadarlık. Bu sorun benim canımı çok sıkmıştı. Neysem yas tatili geçsin hele kocişi fındık fıstık beslerim gaaari

Nikitam kendimi topladım artıkın işe döndüm bomba gibi yığılmış evraklarımı dosyalicam şimdi en nefret ettiğim iş

Madamım sana katılıyom sen o zaman 4 aylık olcan

Zeytinim ne güzel olmuş hemen onların ama psikolojikman beklicem ben süremi

Çokmu seviyorsun istanbulu ben hiç semiyorum. Doğma büyüme buralıyım ama yoruldum hengamesinden kalabalıklığından herşeyi ayrı bir dert.
Bende düşündüm avşayı araştırıcam saol tatlım.

Hade bakalım hayırlısı diyelim o zaman bakim bende yarın gidicem doktora işte nasip kısmet hissettiğim bişi olmasa da bekliyoruz artık :)))))

Yok tatlım girmem. Doktor yorulma bol bol dinlen dedi maksat tatil olsun.
Ben izmire geçen yıl eylülde geldim.
nurummcummm valla denise girmiceksennn gerçi ne kadar süren var bilmiyorum ama bence çokta yorma kendini benim bi arkadaşım tokata evlendi hemencikte hamiş kaldı maşallahhh sonra annesine ziyarete hiç gelemedi diye hadi dedi doğumdan önce bi geleyim ama sonrasında çok sıkıntısını çekti canımmm fazla kıpraşmamak en iyisi ama sağlığın müsade ediyorsa uçakla karadenis turu yapmanı tavsiye edebilirimmm temiz hava bol gııdaaa ohhhh yarasın bebişimeee

valla cucumm benim doktorda ne kadar kullanırsan o kadar iyi diyo zaten normalde de folik aist kullanılsa daha iyiymiş yediklerimizden gerekeni alamıyormuşuz öyle dedi doktorcuğummmmmmmmmm

anladım canımın içi doğrudur tabiii ozaman bana doktor vermedi ben kendim aldım bilgim vardı zaten ozaman folik aside devam minnoşlarrrr hapcı oldumm günde 3 taneeebonibonlarını içtinmi dioo bana kocişkomm

ben o zaman 1 ay sona başlimmi bacım folike

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…