- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.961
inşallah madamım kesinlikle genetikkk benim annişte cok zayımışşş valla doğumdan sonraaa zaten 50 kiloyla hamiş kalmışşş 60 kiloyla doğuma gittim diooo eee zaten emzirme dönemimde eski halime döndüm der hep inş. annişe cekerisss madamım inşş.
biz bebek yapmaya karar verince eşimle, ben önce rejim yaptım. 69dan 62ye düştüm. boyum172 bu arada. neyse sonra folik kullanmaya bi başladım yeniden 67 oldum. hiç bi anlamı kalmadı. 9. ayımda sanırım balina gibi olucam
yokkk cucummm sen bana bakma gelsin biii bak ben nasıl olucammm hiç dert etmem ben öyle şeylerii herşey bebişim içinnn çatlarsa çatlasınnn boşverrrr koçişimm beni herhalimle seviyorrr eminim en çok o mutlu olucak bikini konusundaaa
madamımm ne dimek foliki senin için paylaştım ben sen hala almadınn,içmiyosun çünkü ondan ciddiyetini anlatmak istedimm bebemmmm n'olur kullannnn
evet canımmm kilolar kalsada olurrr ben hep anneme derdimm milletin annesi hep kiloluydu bi benimki zayıftı okula bir geliri kimse inanmazdı annem diyee o zaman kıskanırdım annemii kısımm biras kilo alda anne gibi ol derdimmmne manyakmışımmmm ama olsun ben biras anne gibi olmak istiyorummmm
biz bebek yapmaya karar verince eşimle, ben önce rejim yaptım. 69dan 62ye düştüm. boyum172 bu arada. neyse sonra folik kullanmaya bi başladım yeniden 67 oldum. hiç bi anlamı kalmadı. 9. ayımda sanırım balina gibi olucam
canımcım sende folikten kilo aldın yaneeee?
canımcım sende folikten kilo aldın yaneeee?
izmiree gellllllllllll çeşmeyeeee ohhh kumsal,denisss,kıslarrrrrrrrrrrr sankim erkeğe anltıyosss
ama güsel yerdir gezersin bebişimm ne yaptınn denise gircenmi???
aayyyyyyyyyyyyyy bu folik asit mi kiloyu yapan yanneeee.ben 6 ayı geçti kullanıyorum onuuuu.. bende diyorum neden böyle dombili oldum da zayıflayamıyoruuummm. normalde kilo alsamda hemen verirdim şimdi veremiyorum da.
6 ay uzun bi süre diilmiii 3 ay diyte biliyorum bennn zeytinnncimm:44:
evet cucumm sana katılıyorummmm sağlıklı,sıhhatli olsunlar daaaaman nolcak sankiii bebüşümmm kilo dediğin nedir ki verilir yeterkii iste bebişimiz bi olsunnn Allahın izniylee....
yaa benim annemde cok zayıf hatundu sonra kortizon tedavisi gördüü ben ilkokula giderken ozaman aldı bayağıı yoksa doğumda falan hic kilo problemi yasamamışşş .... catlak konusuda napalımmm yanii biz kremlerimizi sürerizzz bakarıss kendimize ama illede catlıcaksaaa catlasın cok taa tınnnnnnnnn
işteee duysunnn annemmmm ve babammmm özellikle çok kilo aldın diyip duruyooo gerçekten benim boğazım güseldirr kabızlık sorunum hep vardı küçüklüğümden beri ama ona yediklerimle idare edip geldik bu yaşa kadar fakat şu folik asit 2 ay olucak kullanalı kilo alıyorum insan meyveyle kilo alırmıı maşallah 4 kilo aldımmm 2 aydaa gören valla hamişmisin diyo allah allahhhh hatta geçen gün annem hamile kalınca içmeye başla bari falan dedi koçişşş kızdı doktorun yanında oda vardı duydu asla dedii çok aşırı kilo alsanda kullanıcaksınnsın diye diretiyo odaa ama herkes farkında yaneee ben yinede içiyorum vallaaakesinlikle çünkü hiçbişi yemiyodum. tatlı sevmem, abur cuburu kesmiştim, hamur işi hiiiç yapmıyorum evde zaten. ama olduğu gibi geri geldi kilolar
aayyyyyyyyyyyyyy bu folik asit mi kiloyu yapan yanneeee.ben 6 ayı geçti kullanıyorum onuuuu.. bende diyorum neden böyle dombili oldum da zayıflayamıyoruuummm. normalde kilo alsamda hemen verirdim şimdi veremiyorum da.
koleram iyiyim bebemm napcezzz sıcaklarla uğraşıyos işte sen napıyınnn bakiimmm?
3 ay bebemmm 3 ay sonraaa koyver gitsinnn
ayyy koleram canım benim ii valla napalım işte ben evdeyim hava soğuk yağmurlu ölee oturuyorum evde kös kös iiki siz varsınız .... Canım benim bi bilgim yok bu konuda yanlış bilgi vermiyimmm doktor sana sölemedimii minnoş ne zaman başlaman gerektiğiniii
3 ay diye duymuştum ama sanırım bi kez daha kontrole gidecektin dr durumunu daha iyi bildiği için ona bi sor bakalım ne diyecek
Ooohhh kızlar tatil planı yapıyo
Nabersiniz cicişler Ne var ne yok.
Koleracım ne zaman çalışmaya başlayayım demişsin ya. Doktorlar 3 ay bekleyin en az diyolar ya benim çok yakınım kürtajdan hemen sonra hamiş kaldı.hiç beklemeden. Bebişleride turp gibi maşallah.. Hem derlerya düşen kürtaj olan bebişlerin ayağı içerde kalır hemen arkasından yeni bebiş gelir. Hadi bakalım senden de yeni hayırlı haberleri bekliyoruz :):89::89:
koleramm sen şimdi bence varya ohhhhhhhhhh şöle 3-4 ay yani şu yazı tatili doya doya geçir gez eğlen tatil yap takılmasın bişi kafana sev kocişini bol bol acısını çıkar :))) ondan sonraa şöle sonbaharda tam aşk zamnında yap planlarını ben olsam kesin öyle yapardım valla doktorunada danış o da öle der bence gibi yaz geldi yaa bu sıcakta düşünme öle şeyler sen:)) yiyorum bebişim ondanda zate biz hesap ettik kova olucak bebiş en belirgin özelliği zekiliği :))))
çatlakmıııı off offf napıcez onları yaaa istemiom ben yaa((
halasınada çekebilir acaip eğlenceli bir karakter olur o zamanda :)))
sesin iyi geliyor koleracim, sevindim dogrusu...
3 ay gecsin hele bir, bana ebem oyle demisti....
Ondan sonra keyfin bilir tatlim
Eee,daha ne var ,ne yok?
ahhh istanbulum canım istanbulum.
ozaman ağvaya ne dersin? orda çok güzel butik oteller var, hem yakında. bilmiyorum gittin mi hiç ama. yolu biraz virajlıdır ama çooook güzeldir. çok severim benm. biz de düşünüyoruz eşimle. hatta önümüzdeki hafta için planalmıştık ama dr. kalp atışı için çağırınca bikaç hafta ertelemeye karar verdik.
ya da avşa adası da olabilir
doktor 20 gün sonra dedi kısnar o zaman söler heralde. Ama zaten hemen yap desede yapmam kendimi toparlamam zaten 3 ayı bulur. O psikolojiden çıkmam lasım
Hayırlısı diyek. 3 ay sonra sadece yumurtlama döneminde korunmucaz öle karar aldık. Yumurtlamadan önce yada sonra olmasın. Sonra yok efendim geç döllendi bebek ne kadarlık. Bu sorun benim canımı çok sıkmıştı. Neysem yas tatili geçsin hele kocişi fındık fıstık beslerim gaaari
Nikitam kendimi topladım artıkın işe döndüm bomba gibi yığılmış evraklarımı dosyalicam şimdi en nefret ettiğim iş
Madamım sana katılıyom sen o zaman 4 aylık olcan
Zeytinim ne güzel olmuş hemen onların ama psikolojikman beklicem ben süremi
nurummcummm valla denise girmiceksennn gerçi ne kadar süren var bilmiyorum ama bence çokta yorma kendini benim bi arkadaşım tokata evlendi hemencikte hamiş kaldı maşallahhh sonra annesine ziyarete hiç gelemedi diye hadi dedi doğumdan önce bi geleyim ama sonrasında çok sıkıntısını çekti canımmm fazla kıpraşmamak en iyisi ama sağlığın müsade ediyorsa uçakla karadenis turu yapmanı tavsiye edebilirimmm temiz hava bol gııdaaa ohhhh yarasın bebişimeeeYok tatlım girmem. Doktor yorulma bol bol dinlen dedi maksat tatil olsun.
Ben izmire geçen yıl eylülde geldim.
6 ay uzun bi süre diilmiii 3 ay diyte biliyorum bennn zeytinnncimm:44:
Bebişim napıyorsun nasılsın annişkom yaa iyimisin bakem sen hıı??özledik seni kaytıl artık aramısaa:))
nurummcummm valla denise girmiceksennn gerçi ne kadar süren var bilmiyorum ama bence çokta yorma kendini benim bi arkadaşım tokata evlendi hemencikte hamiş kaldı maşallahhh sonra annesine ziyarete hiç gelemedi diye hadi dedi doğumdan önce bi geleyim ama sonrasında çok sıkıntısını çekti canımmm fazla kıpraşmamak en iyisi ama sağlığın müsade ediyorsa uçakla karadenis turu yapmanı tavsiye edebilirimmm temiz hava bol gııdaaa ohhhh yarasın bebişimeee
valla cucumm benim doktorda ne kadar kullanırsan o kadar iyi diyo zaten normalde de folik aist kullanılsa daha iyiymiş yediklerimizden gerekeni alamıyormuşuz öyle dedi doktorcuğummmmmmmmmm
nurummcummm valla denise girmiceksennn gerçi ne kadar süren var bilmiyorum ama bence çokta yorma kendini benim bi arkadaşım tokata evlendi hemencikte hamiş kaldı maşallahhh sonra annesine ziyarete hiç gelemedi diye hadi dedi doğumdan önce bi geleyim ama sonrasında çok sıkıntısını çekti canımmm fazla kıpraşmamak en iyisi ama sağlığın müsade ediyorsa uçakla karadenis turu yapmanı tavsiye edebilirimmm temiz hava bol gııdaaa ohhhh yarasın bebişimeee
valla cucumm benim doktorda ne kadar kullanırsan o kadar iyi diyo zaten normalde de folik aist kullanılsa daha iyiymiş yediklerimizden gerekeni alamıyormuşuz öyle dedi doktorcuğummmmmmmmmm
biras evimi toparlıyım dünde bişiy yapamadımmm sonra gelirim öpüldünüzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?