- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.001
iyiyiz mavuşum sarı lalemm benimmmmmmmmm:)
hoşbuldum canım nasılsın bakalım
hoşgeldinn mavuşumm bebeğimmmmmmmmmm iyiyiss sen nasılsın??selam kızlar nasılsınız
ayy valla kendime pişik kremi alıcam bu ay gelirsee benim tenimde çok hassas hemen yaraya dönüyooo madamımmm senin kısınn pişik kremlerine,pudralarına ortakçınız var yanee hiç üsülme emii :26:hımm anladım canımm benimde bilmem ii herhalde anlamıyorumki ben bişi yarın gidicez bakalım doktora kesemize bakacaklar varmı yokmu diye:)))
su bebek doğru diysın annem yazın pek çekilmiiyi
güzelim ayın birinde lekelenmem oldu tam 1 hafta sonra tam manasıyla adet oldum. Ha oldum ha olucam acayip bişey yani. Gerçi çok fazla da dökülmedi. şu yaz tatilinde bi düzene girsin artık. Doğum knt haplarından sonra böle olabiliyormuş
iyiyim çok şükür. yok bir yaramazlık sen?
beğendin mi lalelerimi
hoşgeldinn mavuşumm bebeğimmmmmmmmmm iyiyiss sen nasılsın??
bende allaha şükür iyiyim ssssssssuuuuuuuuu bbbbbbbbbeeeeeeeeebbbbbbbbeeeeeeeemmmmm
hoşbulduk canm. Nasılsın. Herşey yolunda mı
selam kızlar nasılsınız
canımmcımm hoşgeldinnn sabah bi ara gördüm seni msn de sonra yokoldunn dedim noliiiislm kızlar nasılsınız bugün? herkeşler iyimi? bugün yine tahlil verdik yarın sonuçlarını alcaz inşallah bu defa iyi çıkar. sonuç yine her zamanki gibi olursa bundan sonra hiçbişey yapmıycaz dua edip bekliycez, eşimle öyle karar aldık. boşuna ne o nede ben stres oluruz en azından. geçmişe bi göz atıp geleyim ben
hoşgeldinn mavuşumm bebeğimmmmmmmmmm iyiyiss sen nasılsın??
bende allaha şükür iyiyim ssssssssuuuuuuuuu bbbbbbbbbeeeeeeeeebbbbbbbbeeeeeeeemmmmm
mavusumm bebemmmmm iyisinn,iyiyizzz,iyilerrrrrrrrrhepimizz iyi olalım hep inşallahhhhhhhh
bebemmm nasıl anlamadım özel hemde 25 tl mi???canım ben özele gidiyom muane ücreti 25 tl
kıslarr madamınız ve kızı yemek yicek görüşürük öpülüdnüzzz
bebemmm nasıl anlamadım özel hemde 25 tl mi?? canım özel hastane muane ücreti 25
bebemmm nasıl anlamadım özel hemde 25 tl mi?? canım özel hastane muane ücreti 25
ohhh ne güzellll iyimiş kıssımm seninkii
ohhh ne güzellll iyimiş kıssımm seninkii
sen nereye gidiyon ne kadar veriyon canım
sen nereye gidiyon ne kadar veriyon canım
ben daha düzenli gitmiyorum ama ablamın doktoruna gidiyorum 200 tl
ama memnunumm doğum için asla vazgeçmiyeceğim bi doktor
ne kadann ödüyosunuz??????????
şehir şehir farklılıklara bakıcemmm
ben daha düzenli gitmiyorum ama ablamın doktoruna gidiyorum 200 tl
ama memnunumm doğum için asla vazgeçmiyeceğim bi doktor
hangi şehirdesin sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?