Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yarim saatim kaldi , ondan sonra eve gidiyorum insallah ,ohhhhh....
Ayak sürüklüyorum, keyfimde yerindeki sormayin, aylik skorlarim sayesinde tebi
Kaca kadar calisiyorsunuz kizlar...artik kime denk gelirse , hele bir anlatin bakam

bende 18 de çıkıyorum. Canım sen hangi ülkedesin şuan :44:

koleramm...:82::82:

berremmmmmmmmmmmmmmm

hazir isinmisken , topige bye bye demem gerenk
yarin gorusuruz insallah kizlar.....oper bu fani sizleriii ... kendinize iyi bakasiniz! en guzele emanetsiniz canlar! sayisiz ler sizeee

hazir isinmisken , topige bye bye demem gerenk
yarin gorusuruz insallah kizlar.....oper bu fani sizleriii ... kendinize iyi bakasiniz! en guzele emanetsiniz canlar! sayisiz ler sizeee

güle güle tatlım..:80:

Merhaba bende 2 düşük yapmış biri olarak aranıza katılmak istedim. Bizde bu ay çalışmalara başlayacağız :) benim BAT 20 MAYIS beni de listeye ekleyin lütfen.

hayırdır inşallah canımm yaa:44::44:

ne bilem bacım halim yok hiç yemekten sonra ağırlaştım

merhaba bende 2 düşük yapmış biri olarak aranıza katılmak istedim. Bizde bu ay çalışmalara başlayacağız :) benim bat 20 mayıs beni de listeye ekleyin lütfen.

aramıza hoşgeldin canımm Listeye ekliyorum hemen YAŞINIDA YAZARMISIN TATLIM

Son düzenleme:

elim kolum kalkmıyo kızlar yaa sanki üstümde kocaman bi külçe var. esneyip duruyom

hayır olsun az kaldı şimdilik kimseden haber gelmedi ilk senden gelir inşş..

Merhaba bende 2 düşük yapmış biri olarak aranıza katılmak istedim. Bizde bu ay çalışmalara başlayacağız :) benim BAT 20 MAYIS beni de listeye ekleyin lütfen.

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…