Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

slm kızlar,bende her şey aynı değişen bişi yok,siz nasılsınız?Var mı yeni hamiş haberleri falan?Ben bu haftasonuna kadar beklicem regl olmazsam doktora tekrar muayeneye gidicem,gerekirse kan testini doktor yaptırsın artık...Bu hafta okullar kapanıyo,haftaya rahat rahat giderim doktora

Ohhhhhh ne ala memleket ama sen hakettin erken başlamışsın nede olsa bende ii idare eder kuzuşum pekmez aldım kendime işyerinde yoktu da evde vardı sdece koydum burayada dolabıda doldurdum artık hem evde hem işte tüm dolapplpar dolu yiyecek adam lasımmmayy bide acaip uykum var yaaaaaaaaaaaaa
evet tatlimm, hemde yarim saat evvelinden.
Bugun 8.30da basladim...eeee,erken aldim,erken birakiciyim

Senden naber??

selam kızlar ben geldim ya tvde hiç bişey yok canım sıkıldı gene pcye kaldım ayrılamıyom burdan hadi sohbet edek ya

selam kızlar ben geldim ya tvde hiç bişey yok canım sıkıldı gene pcye kaldım ayrılamıyom burdan hadi sohbet edek ya

yaaaa evde olanlar ne şanslıııı, tv bırak pc'ye pcyi bırak tvye.ooohhhhh
ben şimdi evime bi ışınlansam, tvnin karşısında kanepeye uzabsam, üzerimde battaniye, dışarıda da yağmur yağıyo zaten. nasıl uyurum nasıl uyurum bi bilseniz:90::90:

olmaz mı teyzesi, kocaaaman oldu benim fasulyem. 5 hafta artı 3günü de var. hem de kocamaaan 3mm.
suan tam kivamindayim bende biliomusun, gördügum her bebisi kucaklayasim var, bu sabah oglusumu kucagima aldim ,dana kadan olmus velet boy atti bu aralar ....daha fazla kocalmadan bir bebis sart, Allah isterse.....
amaaan canim, yarim saatcik, insanlar sabahin ilk isiklarinda basliyorlar, benimki sayilmaz bile
sen kendine iyi bakiyosun, tepemin tasini attirmiyosun
cik pazara, en tazesinden caninin cektigi meyvelerden,sebzelerden aliosunnn, ooohhh afiyetnen indiriosun gelinime karismam demedi deme!

"galiba hamileyim" kısmını anneme sööledim.
"aşkımmmmmmm hamileyimmmmmm" kısmını kocişe.

ilk idrar testinde çift çizgi gördüysem önce hastanede çalıan arkadaşıma söyler,kan testi yaptırmaya geliyorum derdim,eğer kanda da pozitif çıkarsa önce eşime söylerdim,nasıl söylerdim şu anda o modda olmadığımdan aklıma bişi gelmiyo,ailelere eşimle beraber söylerdik...

ben ilk testi annemlerde yapmıştım. onun için anneme galiba dedim. kan testinden sonra da eşime sööledim. aynı gün akşam da aileleri yemeğe çağırdık, yemekte sööledik

Valla ben herkese söylerdim ama beni iice korkuttular herkese söleme ne olur ne olmaz deiler bende söylemedim sadece şimdilik eşimin annesi benim annem babam şimdi yarın muayeneden sonra herşey normalse görümceme bide abimlere söylicez o kaaa 3 aydan sonrada dünyayaaa
hamile olsanız ilk kime söylersiniz ve hamile olan arkadaşlarımız ilk kime söylediniz

evet beni de çok korkuttular o konuda ama annecim sağolsun bütüüüün sülaleye duyurdu. ilk torunları olucak inşallah
bi de işyerinde tabi herkes çaktı mevzuyu pat diye sigarayı bırakıp, zehir gibi içtiğim çayı azaltınca...

Merhaba kızlar bu cümleleri söylemeyi rabbim bize de nasip etsin inşallah.temizlik yapıyorum fazla bakamıyorum bugün..
kızlar kan testini nereye yaptırıyoruz??Kadın doğum uzmanından randevu alıp oraya mı gidiyoruz??Ücret bilginiz var mı??Benim için erken ama olsuun

kan testi için dr.a gerek yok canım. bi tıp merkezine gidip, bazı sağlık ocakları da yapıyo galiba kanda gebelik baktırıcam diyince yapıyolar. benim yakınımda bi özel hastane 30 tl bi de tıp merkezi 15 tlye yapıyo mesela.

çok çok sağol cnm... :)))

ben de eğer öğlen kendim bakarsam eşim arayıp telde söyleme dedi nasıl dayanırım bilmiyorum o gelene kadar ama eğer bi öğlen farkedersem akşama kadar onu beklerim eşimin isteği bi yemekle söylemek ailelere...

Ayyy ne güzel bizimde iki tarafında ilk torunu olucak herkese sıkı tembihlerde bulundu eşim ve ben kimse sölemicek hatta kayınvalidem kendisi dedi bir kaç ay kimseye demeyelim bişi nazar maza değmesin dedi aaaaaa dedim tam istediğim şey bu anacım aferim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…