Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bebeğim bursada doktorların muaynanesine gidince 100 TL
bazı özel hastanelerde 25-35 arası + ultrasyon ve tahlil ücretleri.
devlet hastaneleri bildiğin gibi beleş

KIZLAR YA BEN BİŞİ İSTİCEM ben burda kimin kaç aylık haftalık hamile olduğunu bilmyirıum vede yaşını listeye eklesen kolera özellikle çünkü şifre sende biz yapamayız yaşını ve gebelik ayını falan yaz oradan takio ederiz soruları ona göre sorarız bilgilenmekk lazım

hicranımm olabilir tabiii ama kimseden ses çıkmıyorr kıslarr uyuyomusunuzz anlamadım vallaaa

canim ,biz ikimiz kaldik...
naber?? nasil gidiyor islerin?
basim agirdi benim wallahi....eve gitmek istiyorum

yaaa sürünüyorum ben de.hamileliğin ilk belirtileri midir nedir. o kadar halsizim ki, uyku akıyo gözümden. utanmasam kafamı masaya koyup uyucam ama müdür falan gelir, rezil olurum

ben daha gitmedim doktoruma ama buldum bi tanıdık vasitası ile özel hastane ve bütün doğumcuları hakkında hemşirelere hastane görevlilerine kadar hepsi güleryüzlü ve ilgliymiş hımmm bide çok güzel bişiyi daha var hastaneyi kurcaladım biras netten anlaşmalı kurumları arasında benim iş yerim var sanırım şanslıyım biraz
ne kadann ödüyosunuz??????????
şehir şehir farklılıklara bakıcemmm

hey gidi heyy stajyerliğim geldi aklıma o yıl okuldu dersaneydi stajdı derkene bi uyumuşum masaya kafayı koyup iki saat aralıksız herkes görmüş ama açıklamamı yapmışlar o öğrenci ders çalışmaktan halsiz uykusuzdur diye
yaaa sürünüyorum ben de.hamileliğin ilk belirtileri midir nedir. o kadar halsizim ki, uyku akıyo gözümden. utanmasam kafamı masaya koyup uyucam ama müdür falan gelir, rezil olurum

aman dikkat, benimde arkadasimin dikkatini cekmis az evvel ''ne bu hal'' dio, bunun üstüne expert gelmezmi..? sen bilmezsin ,bizim ayliklarimiz var, islerimizin takibi yapilir devamli....hobaa simdi onun yanindan geliyorum, demezmi '' mesafeli duruyorsun bugún, tabi 3gün pespese yatarsan,ters tepmesi normal'' gülüstük
sen hamilesin dimi canim?

evet hayatım. 5 haftalık bi fasulyem var

ya kızlar ben 2 ay önce 16 nisanda hasta olmuştum internetten hesaplıorum 9 haftalık haileymişim ama 16 sında tam 8 haftamı doldurmuş olmam lazım değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…