- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.021
bebeğim bursada doktorların muaynanesine gidince 100 TL
bazı özel hastanelerde 25-35 arası + ultrasyon ve tahlil ücretleri.
devlet hastaneleri bildiğin gibi beleş
hangi şehirdesin sen canım
izmir canım ama ben diğer doktorların ücretlerini açıkçası bilmiyorum ben o doktora çok güvendiğim için gidiyorum izmir alsancakta kadomer diye bir kadın sağlığı ve doğum adında bir merkez var oraya gidiyorum bir kere kendim için gittim açıkçası ama ablam onun hastası ve annemin karşı komşusuda doğumunu o kadın yaptırdı mükemmel bir kadın biras pahalı olduğu söyleniliyor ama kuşku duymuyorsun hiçbişeye
izmir canım ama ben diğer doktorların ücretlerini açıkçası bilmiyorum ben o doktora çok güvendiğim için gidiyorum izmir alsancakta kadomer diye bir kadın sağlığı ve doğum adında bir merkez var oraya gidiyorum bir kere kendim için gittim açıkçası ama ablam onun hastası ve annemin karşı komşusuda doğumunu o kadın yaptırdı mükemmel bir kadın biras pahalı olduğu söyleniliyor ama kuşku duymuyorsun hiçbişeye
zaten bu gibi durumlarda para insanın gözüne görünmüyo özeller en iyisi doğru düzgün ilgileniyolar devlette öyle değil
zaten bu gibi durumlarda para insanın gözüne görünmüyo özeller en iyisi doğru düzgün ilgileniyolar devlette öyle değil
devlettede düzgün doktora düşmüş olsan iyi ama devlettekiler koyvermişler hiç ilgilenmiyorlar bugün git yarın gel yaptırıyorlar insalara
kızlar ben çıkıyorum daha sonra yine yine gelicem size iyi muhabbetler
KIZLAR YA BEN BİŞİ İSTİCEM ben burda kimin kaç aylık haftalık hamile olduğunu bilmyirıum vede yaşını listeye eklesen kolera özellikle çünkü şifre sende biz yapamayız yaşını ve gebelik ayını falan yaz oradan takio ederiz soruları ona göre sorarız bilgilenmekk lazım
hicranımm olabilir tabiii ama kimseden ses çıkmıyorr kıslarr uyuyomusunuzz anlamadım vallaaa
canım topic devamlı açık ama, bi yandan da çalıştığım için herzaman yazamıyorum
canim ,biz ikimiz kaldik...
naber?? nasil gidiyor islerin?
basim agirdi benim wallahi....eve gitmek istiyorum
ne kadann ödüyosunuz??????????
şehir şehir farklılıklara bakıcemmm
yaaa sürünüyorum ben de.hamileliğin ilk belirtileri midir nedir. o kadar halsizim ki, uyku akıyo gözümden. utanmasam kafamı masaya koyup uyucam ama müdür falan gelir, rezil olurum
canim ,biz ikimiz kaldik...
naber?? nasil gidiyor islerin?
basim agirdi benim wallahi....eve gitmek istiyorum
yaaa sürünüyorum ben de.hamileliğin ilk belirtileri midir nedir. o kadar halsizim ki, uyku akıyo gözümden. utanmasam kafamı masaya koyup uyucam ama müdür falan gelir, rezil olurum
aman dikkat, benimde arkadasimin dikkatini cekmis az evvel ''ne bu hal'' dio, bunun üstüne expert gelmezmi..? sen bilmezsin ,bizim ayliklarimiz var, islerimizin takibi yapilir devamli....hobaa simdi onun yanindan geliyorum, demezmi '' mesafeli duruyorsun bugún, tabi 3gün pespese yatarsan,ters tepmesi normal'' gülüstük
sen hamilesin dimi canim?
niki bebemmmmmmm birazdan gidicenmi sen şimdiiiiiiiii
evet hayatım. 5 haftalık bi fasulyem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?