Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

evet evet sakın öle telde filan söyleme düşünsene o anki sevincini mimiklerini yüzündeki şaşkınlığı hiç birini göremiceksin ben doyaaaa doyaa gördüm hemde sabah 11 de öğrenip ta akşam 7.30 a kadar sabredipte ama zaman o gün geçmek bilmedi vallahi

evet canım yaa çok haklısın valla :)))Ben en iyisi şüphelensem de akşamı bekleyim test için o gelmeden yaparım..beklemek şart valla o halini görmek dünyanın en güzel şeyi olsa gerek..Ayyyy kızlaaar inşşş:))) Ovulasyon günlerim 15 20 haziran arası.ben azıcık heyecanlıym

ovvv ovvvv ovvvvvvvvvv az kalmışş azz heyecan yok kafaya takmak hiiç yok herşeyi oluruna bırakırsan olur genelde böyledir o yğzden mi sen şöyle yap işşstemem yan cebime misali

ovvv ovvvv ovvvvvvvvvv az kalmışş azz heyecan yok kafaya takmak hiiç yok herşeyi oluruna bırakırsan olur genelde böyledir o yğzden mi sen şöyle yap işşstemem yan cebime misali

evet canım kesinlikle haklısın.Stres olumsuz etkiliyor..Biz zaten 10undan beri çift günlerde çalışmaya başlamıştık o günlere odaklanmamak için.bakalım rabbim hayırlsını versin anne olabilmemizi tez vakitte nasip etsin inşş

ayyy çok uykum geldi yaa biri beni sürüklesin

kısss uyumaaa oralardaaa git evine ondan sonra uyu oralarda uyucan kalıcannnn dur ben sana sarkı söylimmmm fatih ürekteee haydii liriliriliriiiiiiiiiiiiii ya haydii liririririririiiiiiiiii yaa yüzüm güldüü sayende içim huzurla doldu kaderimde yazan aşkkk sonunda benii bulduuuu obaaaa yandan istersen yılan dansıı bilem yaparımmm:90:

tarkan &ajda pekkann
yakar geçerimi söylemek istiyorummmmm
ben senin yerinde olsam
ufak ufak uzarım durmam
valizimi toplar giderim
göz yaşına bakmam bakmam
bir dakika bile kalmam
sevene zulüm edeni yakar geçerim
taktım bu şarkıyaaaa süperr yaaa

:
evet ya süper ötesiiii dillerine sağlık bebüşümmmmmm hosgeldinn nirelerdeydinn sennnn

Bebeki gören varmıııı
geldimm geldimmm madamımmm adliyeye kadannn gittim geldim hemencikkk bak burdayımmm (bunun kısını çalmışlar erkek olanınla idare et madamımmm)
selam kızlar ben geldim ya tvde hiç bişey yok canım sıkıldı gene pcye kaldım ayrılamıyom burdan hadi sohbet edek ya
bende burdayımm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

valla bende tıp merkezinde yaptırdım 45 tl ama NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

KIZLAR ben hamili olduğumu öğrenince ilk kocişime söylerimsonrada telde eşimin ve benim aileme uzakta olduğumuz için mecburen telde söyleriz ama belki msndede söyleyebiliriz ay keşkem bu ay hamiş olsam olsam kocişime söylesem boynuna sarılmam (bahaneme bak)sonra annemi arasam anneanne olucan desem (ilk torunu olacakta)sonra da eşimin ailesine ilk değil ama son belki son torununuz geliyo desem aay şimdiden heyecanlandım ya allahım tez zamanda bu günleri yaşamayı nasip et isteyen herkeze yağmur başladı

ben geldimmmm minnoşlarımmm nasılsınız canlarımmmmm
CUCUMMMMMMMMMMMM BENDE BURDAYIMM ANNEMMMM
hadi canımm hadiii ha gayret heyecan heyecannnnnnnn bende doruktaaaaaaaa vallihiiiiiiiiiiiiiiiiiii
obaaaa hadiii elleri görelimmmm kopalımmm madamım :118: sen oturduğun yerden koppp mşnnoşşş bebüşşş nerde madamımmm:44:
burdayımm ccucummmmmmmm ama acilen tekrar gidebilirim telefon bekliyorummmmm
ayy hiç bilmiimki cücüm yaa ben yemek yerkene kaybolmuş dahada yok belki elektrikleri gitmiştir
kıs adliyedeydimmmmmmmmm meraklanmayınnnnnnnn burdayım işteee
hımmm belkiii işler yoğurdur minnoşşş ayyy yormasınlar bebüşü yaaa
yoruldum birass bide o adliye ortamı beni geriyoooo huzursuz insanların hepsi toplanmış maşallahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…