- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.061
çok çok sağol cnm... :)))
ben de eğer öğlen kendim bakarsam eşim arayıp telde söyleme dedi nasıl dayanırım bilmiyorum o gelene kadar ama eğer bi öğlen farkedersem akşama kadar onu beklerim eşimin isteği bi yemekle söylemek ailelere...
ben geldimmmm minnoşlarımmm nasılsınız canlarımmmmm
evet evet sakın öle telde filan söyleme düşünsene o anki sevincini mimiklerini yüzündeki şaşkınlığı hiç birini göremiceksin ben doyaaaa doyaa gördüm hemde sabah 11 de öğrenip ta akşam 7.30 a kadar sabredipte ama zaman o gün geçmek bilmedi vallahi
cücüm gelmiş hoşgelmiş ley leyy lümülümü leyyy sefa gelmiş hoşgelmiş
evet canım yaa çok haklısın valla :)))Ben en iyisi şüphelensem de akşamı bekleyim test için o gelmeden yaparım..beklemek şart valla o halini görmek dünyanın en güzel şeyi olsa gerek..Ayyyy kızlaaar inşşş:))) Ovulasyon günlerim 15 20 haziran arası.ben azıcık heyecanlıym
obaaaa hadiii elleri görelimmmmkopalımmm madamım :118: sen oturduğun yerden koppp mşnnoşşş bebüşşş nerde madamımmm:44:
ovvv ovvvv ovvvvvvvvvv az kalmışş azz heyecan yok kafaya takmak hiiç yok herşeyi oluruna bırakırsan olur genelde böyledir o yğzden mi sen şöyle yap işşstemem yan cebime misali
ayy hiç bilmiimki cücüm yaa ben yemek yerkene kaybolmuş dahada yok belki elektrikleri gitmiştir
hımmm belkiii işler yoğurdur minnoşşş ayyy yormasınlar bebüşü yaaa
ahh benim bebüşüm bebüşüm kimler yoriyir annem seni böyle yaaaaa bak cücünle ben meraklardayızz gel etme hadi
ayyy çok uykum geldi yaa biri beni sürüklesin
tarkan &ajda pekkann
yakar geçerimi söylemek istiyorummmmm
ben senin yerinde olsam
ufak ufak uzarım durmam
valizimi toplar giderim
göz yaşına bakmam bakmam
bir dakika bile kalmam
sevene zulüm edeni yakar geçerim
taktım bu şarkıyaaaa süperr yaaa
geldimm geldimmm madamımmm adliyeye kadannn gittim geldim hemencikkk bak burdayımmmBebeki gören varmıııı
bende burdayımm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeselam kızlar ben geldim ya tvde hiç bişey yok canım sıkıldı gene pcye kaldım ayrılamıyom burdan hadi sohbet edek ya
kan testi için dr.a gerek yok canım. bi tıp merkezine gidip, bazı sağlık ocakları da yapıyo galiba kanda gebelik baktırıcam diyince yapıyolar. benim yakınımda bi özel hastane 30 tl bi de tıp merkezi 15 tlye yapıyo mesela.
CUCUMMMMMMMMMMMM BENDE BURDAYIMM ANNEMMMMben geldimmmm minnoşlarımmm nasılsınız canlarımmmmm
hadi canımm hadiii ha gayretevet canım yaa çok haklısın valla :)))Ben en iyisi şüphelensem de akşamı bekleyim test için o gelmeden yaparım..beklemek şart valla o halini görmek dünyanın en güzel şeyi olsa gerek..Ayyyy kızlaaar inşşş:))) Ovulasyon günlerim 15 20 haziran arası.ben azıcık heyecanlıym
burdayımm ccucummmmmmmm ama acilen tekrar gidebilirim telefon bekliyorummmmmobaaaa hadiii elleri görelimmmmkopalımmm madamım :118: sen oturduğun yerden koppp mşnnoşşş bebüşşş nerde madamımmm:44:
kıs adliyedeydimmmmmmmmm meraklanmayınnnnnnnn burdayım işteeeayy hiç bilmiimki cücüm yaa ben yemek yerkene kaybolmuş dahada yok belki elektrikleri gitmiştir
yoruldum birass bide o adliye ortamı beni geriyoooo huzursuz insanların hepsi toplanmış maşallahhhhhhhhhhhhımmm belkiii işler yoğurdur minnoşşş ayyy yormasınlar bebüşü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?