Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aaaaaa bilmiiyom ben bunu bebekim yaaa bu arada hoşgeldin seni acaip özlemişim tontişim bana şarkıyı mail atabilirsen çok bahtiyar olacağımm
vayyyy anasını yaaaaaaa yılan dansı demek bak uyandım bile açtın gözümü gönlümüü muuuaaahhhhh
ne işin var kızıım adliyede bizi mi şikayet ettin yoksammmmmmmmmm

ahh benim bebüşüm bebüşüm kimler yoriyir annem seni böyle yaaaaa bak cücünle ben meraklardayızz gel etme hadi

ayyy çok uykum geldi yaa biri beni sürüklesin

evet yaaa gel artık kimler yorarmışşş bizim bebüşümüzüüüüüüüü haydinnnn cabuk gellllllll ösledikkk yafff:84:

kıslarrrrrrrr burdayımm geldimmm anacımm bennn enaaaaaaaa napmışsınızz sis böyleee kaçırmadılar yaaa beniii bi gidip deldimm hemencikk valla kafamı bilem kaldırmadımm uslu uslu gidip deldim hemen kısmayınnnn

hosgeldin minnoşum yaaa hadi sohbet edelimmmmmmm:81:

tüm dansları yaparım valla sen yeterkiii uyumaaaa minnoşş yaaa

aklıma bişiy gelmiokiiii senin aklında varsa söleee yada kimin aklına geliyosaaa sölesinnnn sacma sapan bi konuda olsaaaaa yeterki sohbet olsunnn:97:

demin aklıma hamile olsanız ilk kime söylerdiniz geldi şimdi fffıııssss yok bişey gelse aaaa buldum valla saçma ama başımızdan geçen komik olayları yazalım yada kırdığımız potları bilyorum saçma biraz netse susuyum ben

hamile kalsam ilk önece size sonra eşime sölerim tabiii sonram annişimee sonram eşimin annişinee okdar daha fazlasına gerek yok zatennnn

ben izlemedim miniğim misafirim vardı o bakımdan yane ahhh tarkanın o eski şarkıları nerede neredeee yaaa müzik dinlemeyi severmisin cücü eski kişileri bilirmisin mesela snatçılardan filan bide sen kaç kuşağıydın annem
dün akşam altın kelebeği izlediniz mii ödül töreniniii tarkan sahne alldıı yine yıktı gecirdi ortalığııı

izlemedim canım kociş öylesi şeyleri izletmiyo kıskanç kıskanç

ayyy ben izlerimm valla zaten kumanda benim kontrolumdeeayyy zavallım bazen mac falan izlemek istioooo ascık izletiyommm sonra askım yeter ama hep senin istediğin seyleri izliyosss diyommm hemen değiştiriyoo bazende kıyamıyorum oturma odasınna gidiyorummm :90:

1984 doğumluyum 90 larııı ii bilirim minnoş ben varya acayip bi müzik dinleyicisiyiimmmm bi dee sölemesiniide cok severim karga sesimle illa eslik edicem sarkılaraaaa ayyy cok severim yaa böleee gidelim kocişkomla bi yerlere güsel güsel sarkılar calınsın bende eslik ediyimmm mis missss

biz<dede genelde öyle ama böylesi şeyleri izletmiyo sadece hatta bekarken izlemediği tarzda filimleri dizileri izliyo şimdi adamcağızı kendime benzettim zavallım zaten herkes evlendikten sonra değiştiğini söylüyo büyü yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…