- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.081
tarkan &ajda pekkann
yakar geçerimi söylemek istiyorummmmm
ben senin yerinde olsam
ufak ufak uzarım durmam
valizimi toplar giderim
göz yaşına bakmam bakmam
bir dakika bile kalmam
sevene zulüm edeni yakar geçerim
taktım bu şarkıyaaaa süperr yaaa
kısss uyumaaa oralardaaa git evine ondan sonra uyu oralarda uyucan kalıcannnn dur ben sana sarkı söylimmmm fatih ürekteee haydii liriliriliriiiiiiiiiiiiii ya haydii liririririririiiiiiiiii yaa yüzüm güldüü sayende içim huzurla doldu kaderimde yazan aşkkk sonunda benii bulduuuu obaaaa yandan istersen yılan dansıı bilem yaparımmm:90:
geldimm geldimmm madamımmm adliyeye kadannn gittim geldim hemencikkk bak burdayımmm(bunun kısını çalmışlar erkek olanınla idare et madamımmm)
bende burdayımm bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla bende tıp merkezinde yaptırdım 45 tl ama NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
ahh benim bebüşüm bebüşüm kimler yoriyir annem seni böyle yaaaaa bak cücünle ben meraklardayızz gel etme hadi
ayyy çok uykum geldi yaa biri beni sürüklesin
evet yaaa gel artık kimler yorarmışşş bizim bebüşümüzüüüüüüüü haydinnnn cabuk gellllllll ösledikkk yafff:84:
CUCUMMMMMMMMMMMM BENDE BURDAYIMM ANNEMMMM
hadi canımm hadiii ha gayretheyecan heyecannnnnnnn bende doruktaaaaaaaa vallihiiiiiiiiiiiiiiiiiii
burdayımm ccucummmmmmmm ama acilen tekrar gidebilirim telefon bekliyorummmmm
kıs adliyedeydimmmmmmmmm meraklanmayınnnnnnnn burdayım işteee
yoruldum birass bide o adliye ortamı beni geriyoooo huzursuz insanların hepsi toplanmış maşallahhhhhhhhhhh
aaaaaa bilmiiyom ben bunu bebekim yaaa bu arada hoşgeldin seni acaip özlemişim tontişim bana şarkıyı mail atabilirsen çok bahtiyar olacağımm
vayyyy anasını yaaaaaaa yılan dansı demek bak uyandım bile açtın gözümü gönlümüü muuuaaahhhhh
ne işin var kızıım adliyede bizi mi şikayet ettin yoksammmmmmmmmm
evet ya hadi sohbet edelim bi konu bulalımmmmm hadiiiiiiiiii cok SIKLOOOOOOOOMMMM YAA:95:
tüm dansları yaparım valla sen yeterkiii uyumaaaa minnoşş yaaa
katılıyorum canım ya bende sıkıldım hadi bi konu açda konuşalım
:89::89:
aklıma bişiy gelmiokiiii senin aklında varsa söleee yada kimin aklına geliyosaaa sölesinnnn sacma sapan bi konuda olsaaaaa yeterki sohbet olsunnn:97:
hadi minnoşum ne konuşucez konu nee buldunmu düşün bakemmmm
dün akşam altın kelebeği izlediniz mii ödül töreniniii tarkan sahne alldıı yine yıktı gecirdi ortalığııı
demin aklıma hamile olsanız ilk kime söylerdiniz geldi şimdi fffıııssss yok bişey gelse aaaa buldum valla saçma ama başımızdan geçen komik olayları yazalım yada kırdığımız potları bilyorum saçma biraz netse susuyum ben
dün akşam altın kelebeği izlediniz mii ödül töreniniii tarkan sahne alldıı yine yıktı gecirdi ortalığııı
izlemedim canım kociş öylesi şeyleri izletmiyo kıskanç kıskanç
ben izlemedim miniğim misafirim vardı o bakımdan yane ahhh tarkanın o eski şarkıları nerede neredeee yaaa müzik dinlemeyi severmisin cücü eski kişileri bilirmisin mesela snatçılardan filan bide sen kaç kuşağıydın annem
kızlar sizce kıskançlık sevgi bilirtisi mi
ayyy ben izlerimm valla zaten kumanda benim kontrolumdeeayyy zavallım bazen mac falan izlemek istioooo ascık izletiyommm sonra askım yeter ama hep senin istediğin seyleri izliyosss diyommm hemen değiştiriyoo bazende kıyamıyorum oturma odasınna gidiyorummm :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?