Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla benim eşime karşı olan kıskançlığım tamamen sevgiden kimseyle paylaşamıyorum biri yan gözle baksa yada çok yakın dursa parçalayasım geliyorr tabi bi ton surat yapıp herkes geriliyor bu huyumu sevmiyorum mesela ben ama elimde değil sevgisinden ölecem birgün benim düzelmem lazımm küçük bir çocuktan bile kıskanırım o ilgi önce bana değilde bir çocuğa verilmişse yüzüm hemen düşer benim ne yapmam lasımm kötü bir durum açıkçası diyorumki benim psikolojim iyi değil sanırım ben en iisi bi doktora filan gidim çocuğum olsa demek ondan da kıskanıcam eşim çok ilgilidr çok şükür ama yetmii sanırım doyumsuzum ben mesela eve geldiğinde evde bi misafir çocuk varsa yada ne bilim kendi annem babam bile olsa ilk önce bana sarılıp öpsün koklasın naparsa yapsın işte sonra diğerlerine hep bunu istiyorummmm:26::26::26::26:
kızlar sizce kıskançlık sevgi bilirtisi mi

atarım canımm kıs nasıl bilmennnn sennn aaa çok ayıpp çok güsel dinle eve gidince çok hoşturuk oldum benn bu neeyaaaww hoşturuk
cucummm yılan dansı nasıl oliiiiii anlat bakemmmm????
kıs yadım yaaa burun muhabbetini adamın burnunu kırmış manyakmı neee

tabikiii sevgi belirtisi ama herseyin asırısı zarar bence insan birasda özgür bırakılmalııı bence herseyden kıskanılınca hersey daha cazip bir hal alıoooo tabi bu benim fikrimmm

doğru canım aslında ben ilk evlendiğimizde çok kıskanıyodum ama kimden biliyonmu eski arkadaşlarından ama şimdi alıştım yine kıskanıyom ama eskisi gibi değil zavallım bu yüzden benle çok uğraştı

kıss fatih ürek oynuyoyaaanasıl bilmiyon meshur yılan dansıııı yılan gibi kıvrılıooo tüm vücuduuuu bacımmm ne vücut amaaaa

valla bende cok kıskanıyodum halada kıskanıyorum ama hastalık derecesinde diil ama o da benii cok kıskanırdııı yaniii herseyimi haber verirdim evlenmeden önce artık hersey yerine oturdu sanırım suan cok iyiyiz ikimizde normal derecede kıskanıyorum tabii yaa gecen gün alışveriş merkezine gittik bi kız öküz gibi bakıooo kocişimeee bende tutamadım kendimi ne bakıyosun kızım o benim dedim kız morardı resmen kocişimde sarıldı bi öpücük kapak olduuu ya devir cok fena malesefff kızların gözü evli bekar görmüyooo ac kurtlar gibiler valla uyuslarrrr

ok bende 83 aynı çağın kuşağıyız bende sen gibiyim acaip benziyoruz o halde bilmediğim etmediğim şarkı yoktur tabi tabi 70-80 -90 ve 2000lerin başları yenileri pek bilmem zate adam gibi şarkı yok bikaçı hariç tabe ama müzik dinlemeye 2 yaşında başladım ve hala o zamanlar dinlediğim kasedi ezbere bilirmm ben çok küçük hallerimi hatırlayan biriyimdir sölemesi ayıp anlatınca annemle babam şaşırıyo ama sen o zaman daaha 2,5 filandın diyorlar
valla bebem yeni bi şarkıysa bilmem ben eskilerdenim annem yaaa

madamımmmmmmmmmm surat asma konusundas beni anlattın sankimmm koçişim olsaydı bayan kapris derdi şimdi oyyy canımm koçişimm çok ösledimm ben seniii yaaaaaaaaaa nerdesin bebemmmmmmmmmm
hosgeldin bebüşşşş... aaaa neler olmuss nelerrrr kıss bebüşşş sen karısmaaa valla kocişinde yok o adamlardan uzak dur minnoşummm
bebemmmm ben karışırmıyım hiççç benim arkidişe değil karşı tarafın avukata girişmişlerrrr
kıss fatih ürek oynuyoyaaanasıl bilmiyon meshur yılan dansıııı yılan gibi kıvrılıooo tüm vücuduuuu bacımmm ne vücut amaaaa

heee temammmmmmmmm şimdi aklıma geldi tııısssss cucummmmmmmm tıssssssss
kıs sen öyle kıvrak kovrak oynuyorsan koçiş yaşadıı

canım zaten sevmesek bizene demi niye kıskanalım başka birini değilde niye onu kıskanıyoruz sevgimizden işte bende senin gibiyim çok kıskanç olduğumdan eşimin gardiyan olmasını istedim orda kadınlar olmaz diye malesef ordada varmış ya ne salağım sanki kadınlar ona ne yapacaksa düşününce halime gülesim geliyo tvde açık biri çıksın hemen değiştiriyo yada kumandayı bana veriyo al sonra kızma diyo bende bazen deniyorum ne yapacak diye korkuyo benden ama bende bu huyumu hiç sevmiyorum ve benim çok kıskanç olduğumu eşimin sülalesindeki herkez bilir teyze kızları ile bile konuşturmuyom

ayy madamımm valla seninkiii biras asırı ama olsun hersey sevgiden geliooo minnoşummm olsun bacım olsun sen yinede boş bırakmaaa bosver sana olsun tüm ilgisiiiii ayy devir cok finaaaa

heyyy ikiz kardeşimmisin sen benim nedir al benden de o kadar neyse biraz kötü de olsak bu konuda çok fazla ilgili olmalarına gerek yok kuzen muzen ben anlamam benimde bir sürü kuzenim var hepsiyle kardeş gibiyiz bir araya sürekli geliriz ama mesafemizi koruruz biz eşiminkiler biraz suluydu neyse o problemide atlattık şimdi onlarda mesefeliler o ne canım öle vıcık vıvık sarılmalar öpmeler hiç gelemem vallaaa:84::84:

karışma minnoş sen öle olay falan kalabalık görünce kac uzaklaşşşş ordaaa
oynarım valla ben cok oynarımmmm öle evdeeee kocişkom acıooo müziği bende oynuyommmm ohh yandannn

afferrrimmmmm cucummaaa kaptırırsın valla zaman o zaman çünkümmmmmmmm allah korusun milletin gözü başka yerindeee oynuyoo

kıs ben hiç hatırlamam küçüklüğümüüüüüü sadece kaprisli bi çocuktummm o kaaaaaaaaa :26:
kıs ama ajdayla tarkandan bahsediyos bende yenileri hiç bilmemm

evet cücüm yaa fala fena benim eşimin kız kuzenleri çok fazla hepisde bi yerde büyümüş oldukları için benim alışmam çooooook zaman alır hala birinin arkadaşı gelse kızların hemen aklıma acaba benim kocişime ayarlamaya çalışmılarmıdır bu kızı diye sormaktan kendimi alamıyorum bir türlü offf çok fena bi his bu adamcığım deliriyor ama napim alimde değil sanıyorumki herkes onun eski sefgilisi
ayy madamımm valla seninkiii biras asırı ama olsun hersey sevgiden geliooo minnoşummm olsun bacım olsun sen yinede boş bırakmaaa bosver sana olsun tüm ilgisiiiii ayy devir cok finaaaa

o kaa değil canım ama yaparım yaneeee

aaaa kuzen falan bende anlamam valla zaten bi tane vardı kocişin amcasının kızı cok kocişimeee yapmaya calıştılar ama basaramadılar şimdi ben o kızla kocamı nasıl görüştüriyim kızlarrr yaa hayatta olmazzz ayyy ya aklıma geldiii yineee uyusss oluyorum o kıza zatennnn

sorma bebüşüm yaaa nerelerinde oynuyoooo ben biliyommm ama napimm iştee ayyy kızlar coşmus zatenn yaaa bakmaktan hic cekinmiolarrrr nasıl terbiye almış bunlar sasırıommm vallaa

karışma minnoş sen öle olay falan kalabalık görünce kac uzaklaşşşş ordaaa
oynarım valla ben cok oynarımmmm öle evdeeee kocişkom acıooo müziği bende oynuyommmm ohh yandannn
ben hiç girmem cucummm sen merak etme benim canım pek kıymetlidir kıçımı kıpırdatmam yerimdennn aslında gitmezdimde belki adamı görürüm diye gittim yokmuş meraktan yanee cucummmm

oyy kıskançç madamımmmm o kaa değil bebeimm bak koçiş seninnn artıkkk

ayyy cücücüm aynı konulardan muzdaripmişiz annem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…