- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.021
elim kolum kalkmıyo kızlar yaa sanki üstümde kocaman bi külçe var. esneyip duruyom
canım ne oldu sana ..
hamilelik belirtisi değil bebeğim pilav dokunuyo bana pilav yedim öğlende bi güzel ondan oldu
madem dokunuyo niye yedin be tatlışım...
hamilelik belirtisi değil bebeğim pilav dokunuyo bana pilav yedim öğlende bi güzel ondan oldu
cadılarım ben geldiiiiiimmmmmmmmmm ben de çok huysuzum bugün önce annem sonra da kocam aldı nasibini neyse sonra ikisinin de gönlünü aldım ama bu arada mayıs haziranda hamile kalmak isteyenler gibi bi başlık açmış biri üzüldüm doğrusu amaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim topikimiz 1022 mesaja ulaşmış
lunalady
kızlaaarrrr....selam herkese.... ben yeni bişey daha öğrendim... bebe aspirininde bi madde varmış acetyl diye, hamile kalmaya yardıomcı oluyomuş....hatta dr.lar zaman zaman folik asitle beraber veriyorlarmış....denesek mi ki ...bi zararı olmaz sanırsam ***?
madem dokunuyo niye yedin be tatlışım...
cadılarım ben geldiiiiiimmmmmmmmmm ben de çok huysuzum bugün önce annem sonra da kocam aldı nasibini neyse sonra ikisinin de gönlünü aldım ama bu arada mayıs haziranda hamile kalmak isteyenler gibi bi başlık açmış biri üzüldüm doğrusu amaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim topikimiz 1022 mesaja ulaşmış
kızlaaarrrr....selam herkese.... ben yeni bişey daha öğrendim... bebe aspirininde bi madde varmış acetyl diye, hamile kalmaya yardıomcı oluyomuş....hatta dr.lar zaman zaman folik asitle beraber veriyorlarmış....denesek mi ki ...bi zararı olmaz sanırsam ***?:97:
kızlaaarrrr....selam herkese.... ben yeni bişey daha öğrendim... bebe aspirininde bi madde varmış acetyl diye, hamile kalmaya yardıomcı oluyomuş....hatta dr.lar zaman zaman folik asitle beraber veriyorlarmış....denesek mi ki ...bi zararı olmaz sanırsam ***?:97:
hoşgeldin bebem...
aman dikkatli olalım bizde almayalım nasibimizi...
bende gördüm canım olsun boşver biz yuvamızda mutluyuz...
lunalady
kızlaaarrrr....selam herkese.... ben yeni bişey daha öğrendim... bebe aspirininde bi madde varmış acetyl diye, hamile kalmaya yardıomcı oluyomuş....hatta dr.lar zaman zaman folik asitle beraber veriyorlarmış....denesek mi ki ...bi zararı olmaz sanırsam ***?
kızlar çok dua edin olurmu...
eşim bana kız kulesinde evlenme teklifi etmişti...
benim regl tarihim 20 mayıs 22 mayıstada istanbulda düğün var oraya gidicez muhakkak kız kulesinede yemeğe götürür beni gitmişken o zman ona süpriz yapmak istiyorum hamile olduğumu orda söylemek istiyorum...
dualarımız seninle canım bende yanlış hesaplamışım bat ı normalde 12 miş 13 ü de eşimin doğum günü ne güzel olur di mi sen kız kulesinde ben de doğum günü için gittiğimiz yerde hemde doğum günü hediyesi olarak söölesem.
dualarımız seninle ne hayel ediyorsan allah hepsini gerçekleştirsin inşallah canımkızlar çok dua edin olurmu...
benim regl tarihim 20 mayıs 22 mayıstada istanbulda düğün var oraya gidicez muhakkak kız kulesinede yemeğe götürür beni gitmişken o zman ona süpriz yapmak istiyorum hamile olduğumu orda söylemek istiyorum...
ay aşkolsun şekerim size kıyarmıyım ama onlarda üstümü geldiler :84: eeee neler yaptınız canım bende benden önce yazılanları okumaya çalışıyordum koleram nerelerde erken mi kaçtı? yoksa pilavla uyudu mu acaba. bu arada galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum yani bu ay için çok umutlu değilim artık
şekerim bebe aspirini genellikle hamilelikte veriyorlarmış diye biliyorum. Hatta bazılarının kan değerlerine göre de aspirin kullanmaları da yasaklanıyor internetten hep beraber bir araştıralım bakalım. sen nerden duydun şekerim?
dualarımız seninle ne hayel ediyorsan allah hepsini gerçekleştirsin inşallah canım
süper olur tatlım...
kutu yaparsın bir tane hediye kutusu içine kan tahlil sonucunun kağıdını koyarsın altınada kocaman baba oluyorsun yazarsın...
ayyy çok heycanlandım...
kolera_vebasi
burdayım burdayımm işler yoğun bebeğimmm malüm ay sonu ya
burdayım burdayımm işler yoğun bebeğimmm malüm ay sonu ya
kız varya ne güzel olur he ay inşallah hamiş olursun yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?