- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.301
valla madamımm öyle diiiilerr ben onların yalacıyım ama herkes öyle diiii sen bilürsün bebeimm:44:
cucumm valla bi yumrukla nasıl kırılmışş çok merak ettiğim için gittim ama bi daha gitmicemm yok artık canımmm bi burun için hiç gitmediğimm adliyelerde süründüm 2 gündürr banane ne olursa olsun
resimmm çok tatlııı yaaa çok duygulandımm bak şimdiiiiibizimde öyle fotomus olcakmııı ????
olcakkkk tabeeee ama ne zaman olcakkk???????????????????????????????????
gitme tabii ne işin var sankimmm burnu kırıkkk adam görüpte napcannnnnnnnn meraklııı turtaaaaotur güselll güsellll iş yerindeee misler gibi totişini kıpraştırmaaa bakımmmm
evet tatlım yaa cok güsellll bi de ayaklısı var onun yollarım sana minnoşummm..... ben cekicem inşallah fotonuzu ayyy olucak bitanem karamsarlık yokkkk tamam mııı bebüşümmm
madamımm lütfen strrese gerenkkkk yokk tatlım yaaa bak lütfennn tamammııı koleramm bişiciklerdeee stresss yokkk YASAKKKKK LÜTFENN BEBİKİMMMMMMMMMMMMM SÖZ VER STRES YOKKKK DİYEEE
hme baktırıp baktırmamak senin kararın ama ben asla baktırmam sonuçta değerlerinde çıkıcak ve ona göre bir terslik varsaa kiii yokkkkkkkkkkkkkkkkkk ben bundan eminimmm sonrasında bakılacaksa bakılır ben baktırmamandan yanayım bebişimmm ama son karar seninn bebişe bişey olmasınn
Cnm bir önceki gebeliğimde benim alttan ultrason ile bakıldığında kesem gözükmedi dış gebelikten şüphelendiler beta hcg mi 5 in altına düşene kadar takip ettiler sonra kanamam başladı adet gibiydi. Kimyasal gebelik yaşadığım anlaşıldı. Bence ihmal etme baktır çünkü dış gebelikse tüpün patlayabilir ya da seni zehirleyebilir yani ciddi bir durum zaman kaybetme. Benim şu an 8. haftam ve üç ay dolana kadar doktorum alttan ultrason ile muayene edecek. Zararlı birşey değil zaten olsa doktorlar kullanmaz.
EliFatihEFU01-04-2009, 15:55
benim 5+1 haftalikken vajinal ultrasonla kese göründü 5+5 haftalikken yenidne doktora gittim kalbini duyduk..hatta doktor kalbi cok erken atmaya baslamis dedi..masallahi var bebegimin :)
endise etme 8 haftaya kadar görünmedigi olabiliyormus..biradahi randevunda görürsün insallah......
busem6803-04-2009, 08:51
Canım bizim hesabımız döllenme zamaınını tam olarak bilemediğimizden son adet tarihine göre oluyor ancak.Ama ultrasonda bebeğin ağırlık ve boyuna göre yada kesenin boyuna göre otomatik olarak teknik bir hesap çıkarıyor.Kaldı ki bir kadın doğumcu göz göre göre bebeği düşürecek bir müdahaleye girişir mi,onlar uygun görüyorsa bir bildikleri vardır.8 haftaya kadar ultrasonlar vajinal izlenebiliyor zaten,sonrasını karından yapıyorlar.Hem hamileliğinin farkında olmadan normal yolla ilişkiye bile girenler var,düşse onlarınki düşer kaydirigubbakcemile3.Yani doktordan başkasona kafayı takmamak lazım,herşeyi onlara bırak,bebeklerimiz hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar inşallah
korkma bitanem ne gerekiyosa onu yap bebişin içinnnnnnn
amaaaan....kimse aksam oyle bir gecer zamankiyi izlemedimi??
mideme kramplar giriyor
batın demek karın demek karnından yane...kusura bakma bız alışmışız latınce terımler kullanmaya
valla madamımm ben hiç yaptırmadım bilmiyorum ama anlatılana görede böyle bişey sokuluyormuş içeriye şemsiye gibi orda açıliimişşben bişi demedim valla bana öyle demişlerdi benimkii yemedi yaneee :26:
A BENİM CANIM MAVUŞUMMM BU DUANIN 10 BİN KATINI SANA İSTİYORUM RABBİMDEN SENİ TEZ VAKİTTE HAMİŞ YAPSIN GÖBİŞİN DOLSUN DİLERİMKİ E BEN ŞİMDİ O ZAMAN ALTTAN BAKTİRİMMİ
sağol canım allah razı olsun canım benim ben adetime 10 gün varken gitmiştim doktora beni alttan muane etti dediki rahmin ne kadar kalın dedi adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi adet olmadım sağlık ocağında kan tahlili yaptım çıktı ertesi gün doktora gitttim oda kan tahlili istedi hamilesin dedi ama şimdi çok küçüktür dedi ultrasyanda görünmez dedi geç döllenme olabilir dedi iki gün sonra yine gel dedi iki defa iki gün aralıklarla gittim sonuşta fazla yükselmedi ve muane etti bişey göremedi benim akrabalarımda alttan baktırmak ilk başlarda iyi değil diyolar ama bence doktor boş yere okumamış demi ondan iyi bilsek zaten şimdiye 10 kere doğururduk ama eğer doktoruna güvenmiyorsan başka doktora git bunda özgürsün nasılsa aklında soru kalmasın
evet niki bebemm bugün karnımdan göremeyince ama kendide dedi daha zaten küçük görünmeyebilir dedi alttan bakalım dedi hani dış gebelik filan falan olayları için bende ne bilim tamam dedim yarına gün aldım ama dedimki içimde hep burası var iiki bugüne sıra yoktu Allahım var bunda bir hayr dedim iiki yarın dedim daha orda bile size gelip danışmak için ama şimdi fikrim değişti zaten dış gebelikse belli olur kan değerim yükselmemişse yarın baktırcem tekrar ona anlıycaz bakalımm belki atlamisimdir diye soruyorum; sana vajinal ultrason yapalim''mi dendi? doktorun boyle bisey dedimi?
kısss ben atraksiyonu çok severimmm ne güselll hareket geldiii
ama neysekii karar aldım gitmicemm adamlar mafyaymışş canımm asıl korkum o oldu bidahamııı aslaaaaa!!!!!
o kaaa atraksiyon bana dokuniiiii :18::18::18::18::18::18::18:
onu senmi çektinn cucummm? çok güsell ama ellereee bak sennnn
karamsarlık yokk bebeimmmm yokkk bende olmass sen meraklanma hiççç
ama akşam ben kusuyordum tam yatarkeneee geldiianlamadımm vallaaaa mide bulantısı olmadan kusmak nası bişiiyseee
izlemez olurmuyum nıkım yaaa ne olaylar oldu amanınnn zaten caroline de hamişşş uyus hatun yaainci hocaya cok üzülüyommmm ya ağla ağla bi hal oldum akşammmmm
tamam tontişim benimm tamam ben gayet iyiyim hiç değilse biraz daha bekleyebilirm değilmi kandan takip edicem yükseliyorsa değerler zate problem olmaz yarın sabah kan aldırcam değere baksın ablacım hee baktıkki değer yükselmemiş düşük yada ne bilim başka bişi o zaman baktırııs artık
o zaman ben şimdi yarın hcg me bidaha baktırıcam yükselme yoksa anlarız zaten neyin ne olduğunu sağol tatlımmmmm
cücümmm benimmm tontişimmm hoşgeldin annemm benim için araştırmalar mı yaptın sen bakemmm uyy yerim o burnunu seninnnnnnnn
izledim başından kıçındaykene uyumuşum nikimmmm
ilahi ebem yaaa bende dedim ne bu tamam tamam ben en iisimi bir haftacık bekliim yarın kanımdaki değere bidaha bakıcekler yükselmişse sorun yoktur bence insan birazda kendinin doktoru olmalı ben öyleyim hiç değilse artık ihmallik değil bu sakın yanlış anlamayasın beni ama ne bilim içierde bişi olursa aksi olacağı varsa da olmazsa çok üzülürüm işte o zaman en iisimi ben normal değerimi bekliim haftamı bekliim önceden öğrenmenin bi anlamı yok herşey vaktinde güzell
yok bende baktırmıcam normal günlerimi vaktimi beklicem o zamanda olmazsa sonra düşünürüm artıkk
doğru diyorsun bebişim ama bak olmayınca olmuyor yani alttan üstten farketmiyor bende vaktimi bekleme kararı aldım zaten benim hesaplarıma göre daha 4 haftalık bilem değildirevet niki bebemm bugün karnımdan göremeyince ama kendide dedi daha zaten küçük görünmeyebilir dedi alttan bakalım dedi hani dış gebelik filan falan olayları için bende ne bilim tamam dedim yarına gün aldım ama dedimki içimde hep burası var iiki bugüne sıra yoktu Allahım var bunda bir hayr dedim iiki yarın dedim daha orda bile size gelip danışmak için ama şimdi fikrim değişti zaten dış gebelikse belli olur kan değerim yükselmemişse yarın baktırcem tekrar ona anlıycaz bakalımm
hoşbulduk bitanemmmm yaparım tabiiii nolcekkkk teyzesiiii yer onuuuu ayyy canım ya sakın kafana takma okişşş sen bol bol dua et minnoşum yengemlede konustum senin için birasss daha beklesinn dediii canımın içi ama yinede son karar seninnn canım benimmm
onu senmi çektinn cucummm? çok güsell ama ellereee bak sennnn
karamsarlık yokk bebeimmmm yokkk bende olmass sen meraklanma hiççç
ama akşam ben kusuyordum tam yatarkeneee geldiianlamadımm vallaaaa mide bulantısı olmadan kusmak nası bişiiyseee
evet tatlım yaa cok güsellll bi de ayaklısı var onun yollarım sana minnoşummm..... ben cekicem inşallah fotonuzu ayyy olucak bitanem karamsarlık yokkkk tamam mııı bebüşümmm
bak yaaa bide seniii mafyalarında elinden miiii toplicasss töbe töbeeee kısım uzak dur diyommm sana böle adamlardannnn cıldırık hatunn atraksiyon uğruna güme gitcennn sakın bak bebüşşşşş kısarım bak sanaaaa hıııııııı
cucum, bende duygulandim aksammm, gozlerim dolu dolu izledim....ah metem ,yazik cocuga, ama cok klas cocuk ya.... antiMURATci oldum
soneri gordukcede kayinpederim geliyor aklima, cok benziyor , kayinpederimin sarisini resmen
madam'a gelince, madamm sonradan bana o ultrason yaptilar tontis....icerde semsiyeye benzerlik bisey olmuyo aslinda , ama yayarak bakiliyor...cok utanmistim ,vede aglamistim, yapan bayan oldugu halde.zavalli cok sasirmisti...ne diyecegini sasirmisti resmen. teselli esime kalmisti tabi kurban olurum ona
senin bunu yasamani istemem
birak kizi cucu,kenardan izlio iste....bise olmaz ona.....(ne var gi,biraz aksiyon laziim her daim)
ayyy kararsızlardayım tatlişim yaa baktırmasam olmas mı ya daha küçücük o belli baksana hemşiremde diyo zate 5 haftalıktan önce görülmez diye korkuyom ya zarar gelirse ya aletin ucu bebişimin kafasına çarparsa
ben gidiyorum, hade siz devam edin...
bye bye kizlar...
tamam tontişim benimm tamam ben gayet iyiyim hiç değilse biraz daha bekleyebilirm değilmi kandan takip edicem yükseliyorsa değerler zate problem olmaz yarın sabah kan aldırcam değere baksın ablacım hee baktıkki değer yükselmemiş düşük yada ne bilim başka bişi o zaman baktırııs artık
o zaman ben şimdi yarın hcg me bidaha baktırıcam yükselme yoksa anlarız zaten neyin ne olduğunu sağol tatlımmmmm
cücümmm benimmm tontişimmm hoşgeldin annemm benim için araştırmalar mı yaptın sen bakemmm uyy yerim o burnunu seninnnnnnnn
izledim başından kıçındaykene uyumuşum nikimmmm
ilahi ebem yaaa bende dedim ne bu tamam tamam ben en iisimi bir haftacık bekliim yarın kanımdaki değere bidaha bakıcekler yükselmişse sorun yoktur bence insan birazda kendinin doktoru olmalı ben öyleyim hiç değilse artık ihmallik değil bu sakın yanlış anlamayasın beni ama ne bilim içierde bişi olursa aksi olacağı varsa da olmazsa çok üzülürüm işte o zaman en iisimi ben normal değerimi bekliim haftamı bekliim önceden öğrenmenin bi anlamı yok herşey vaktinde güzell
yok bende baktırmıcam normal günlerimi vaktimi beklicem o zamanda olmazsa sonra düşünürüm artıkk
doğru diyorsun bebişim ama bak olmayınca olmuyor yani alttan üstten farketmiyor bende vaktimi bekleme kararı aldım zaten benim hesaplarıma göre daha 4 haftalık bilem değildirevet niki bebemm bugün karnımdan göremeyince ama kendide dedi daha zaten küçük görünmeyebilir dedi alttan bakalım dedi hani dış gebelik filan falan olayları için bende ne bilim tamam dedim yarına gün aldım ama dedimki içimde hep burası var iiki bugüne sıra yoktu Allahım var bunda bir hayr dedim iiki yarın dedim daha orda bile size gelip danışmak için ama şimdi fikrim değişti zaten dış gebelikse belli olur kan değerim yükselmemişse yarın baktırcem tekrar ona anlıycaz bakalımm
cucumm korkma korkmaaa ben kendimi tehlikeye atıcak bişey yapamıyım bennn ben o gösss varmı bak bakemmm senbak yaaa bide seniii mafyalarında elinden miiii toplicasss töbe töbeeee kısım uzak dur diyommm sana böle adamlardannnn cıldırık hatunn atraksiyon uğruna güme gitcennn sakın bak bebüşşşşş kısarım bak sanaaaa hıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?