Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

gitme tabii ne işin var sankimmm burnu kırıkkk adam görüpte napcannnnnnnnn meraklııı turtaaaaotur güselll güsellll iş yerindeee misler gibi totişini kıpraştırmaaa bakımmmm

resimmm çok tatlııı yaaa çok duygulandımm bak şimdiiiii bizimde öyle fotomus olcakmııı ????
olcakkkk tabeeee ama ne zaman olcakkk???????????????????????????????????

evet tatlım yaa cok güsellll bi de ayaklısı var onun yollarım sana minnoşummm..... ben cekicem inşallah fotonuzu ayyy olucak bitanem karamsarlık yokkkk tamam mııı bebüşümmm

gitme tabii ne işin var sankimmm burnu kırıkkk adam görüpte napcannnnnnnnn meraklııı turtaaaaotur güselll güsellll iş yerindeee misler gibi totişini kıpraştırmaaa bakımmmm

kısss ben atraksiyonu çok severimmm ne güselll hareket geldiii
ama neysekii karar aldım gitmicemm adamlar mafyaymışş canımm asıl korkum o oldu bidahamııı aslaaaaa!!!!!
o kaaa atraksiyon bana dokuniiiii :18::18::18::18::18::18::18:

Cnm bir önceki gebeliğimde benim alttan ultrason ile bakıldığında kesem gözükmedi dış gebelikten şüphelendiler beta hcg mi 5 in altına düşene kadar takip ettiler sonra kanamam başladı adet gibiydi. Kimyasal gebelik yaşadığım anlaşıldı. Bence ihmal etme baktır çünkü dış gebelikse tüpün patlayabilir ya da seni zehirleyebilir yani ciddi bir durum zaman kaybetme. Benim şu an 8. haftam ve üç ay dolana kadar doktorum alttan ultrason ile muayene edecek. Zararlı birşey değil zaten olsa doktorlar kullanmaz.

evet tatlım yaa cok güsellll bi de ayaklısı var onun yollarım sana minnoşummm..... ben cekicem inşallah fotonuzu ayyy olucak bitanem karamsarlık yokkkk tamam mııı bebüşümmm

onu senmi çektinn cucummm? çok güsell ama ellereee bak sennnn
karamsarlık yokk bebeimmmm yokkk bende olmass sen meraklanma hiççç
ama akşam ben kusuyordum tam yatarkeneee geldii anlamadımm vallaaaa mide bulantısı olmadan kusmak nası bişiiyseee

tamam tontişim benimm tamam ben gayet iyiyim hiç değilse biraz daha bekleyebilirm değilmi kandan takip edicem yükseliyorsa değerler zate problem olmaz yarın sabah kan aldırcam değere baksın ablacım hee baktıkki değer yükselmemiş düşük yada ne bilim başka bişi o zaman baktırııs artık
o zaman ben şimdi yarın hcg me bidaha baktırıcam yükselme yoksa anlarız zaten neyin ne olduğunu sağol tatlımmmmm
cücümmm benimmm tontişimmm hoşgeldin annemm benim için araştırmalar mı yaptın sen bakemmm uyy yerim o burnunu seninnnnnnnn
izledim başından kıçındaykene uyumuşum nikimmmm
amaaaan....kimse aksam oyle bir gecer zamankiyi izlemedimi??
mideme kramplar giriyor

ilahi ebem yaaa bende dedim ne bu tamam tamam ben en iisimi bir haftacık bekliim yarın kanımdaki değere bidaha bakıcekler yükselmişse sorun yoktur bence insan birazda kendinin doktoru olmalı ben öyleyim hiç değilse artık ihmallik değil bu sakın yanlış anlamayasın beni ama ne bilim içierde bişi olursa aksi olacağı varsa da olmazsa çok üzülürüm işte o zaman en iisimi ben normal değerimi bekliim haftamı bekliim önceden öğrenmenin bi anlamı yok herşey vaktinde güzell
batın demek karın demek karnından yane...kusura bakma bız alışmışız latınce terımler kullanmaya

yok bende baktırmıcam normal günlerimi vaktimi beklicem o zamanda olmazsa sonra düşünürüm artıkk
doğru diyorsun bebişim ama bak olmayınca olmuyor yani alttan üstten farketmiyor bende vaktimi bekleme kararı aldım zaten benim hesaplarıma göre daha 4 haftalık bilem değildir

bak yaaa bide seniii mafyalarında elinden miiii toplicasss töbe töbeeee kısım uzak dur diyommm sana böle adamlardannnn cıldırık hatunn atraksiyon uğruna güme gitcennn sakın bak bebüşşşşş kısarım bak sanaaaa hıııııııı

yok kısss ben cekmedimmmmama cekerim yanii nolcekkkkk ii fotooo cekerimmmm sen yeterkiii hamiş kal bak teyzesiii ne fotolarını cekicek onunnnn oyy minnoşşşş ya...... kıs nolii kusmalar falannn daha erken belirtilere ama midenimi üşüttünnn yoksaaa sen tabii ölee mafya peşlerinde kosarsannn olcağıı buuuu cıldıırıkkkk hürrem seniii

izlemez olurmuyum nıkım yaaa ne olaylar oldu amanınnn zaten caroline de hamişşş uyus hatun yaa inci hocaya cok üzülüyommmm ya ağla ağla bi hal oldum akşammmmm

cucum, bende duygulandim aksammm, gozlerim dolu dolu izledim....ah metem ,yazik cocuga, ama cok klas cocuk ya.... antiMURATci oldum
soneri gordukcede kayinpederim geliyor aklima , cok benziyor , kayinpederimin sarisini resmen

madam'a gelince, madamm sonradan bana o ultrason yaptilar tontis....icerde semsiyeye benzerlik bisey olmuyo aslinda , ama yayarak bakiliyor...cok utanmistim ,vede aglamistim, yapan bayan oldugu halde. zavalli cok sasirmisti...ne diyecegini sasirmisti resmen. teselli esime kalmisti tabi kurban olurum ona
senin bunu yasamani istemem

amanın sana neler oliii böyle yavru kuşum kusmakmı öğürmek miiiiii amanınnn en temel belirtiyi yaşamışsın annem sen yaaaaaaaaaaaaaaaaayyy hadi inşallah çook istiyorum yaaa çokkk hadi bebekim sık dişini az daha kusmaya çalış başını filan döndür şyle iicene
şşşşşşşşşşşşşşş alooooooooooo cücüşşşşşşşşş yoksam sen demi fotoğrafçısın ben gibim heeeeeeeeeeeee ben çekecektim bizimkileri sana nolii yawwww

birak kizi cucu,kenardan izlio iste....bise olmaz ona.....(ne var gi,biraz aksiyon laziim her daim )

evet nıkım yaaa mete süperrr ama incinin kocasınıııı boğmak istiyorummmmm ayyy ne uyusss herif o yaaaa pislikkk ayyy soner bi tane yaaa hele süleyman neymişş öleee fransızca sarkılar falan döktürdüüüü valllaa

madam senin bebeğin kaç haftalık gebelik hesaplamadan bak öğren bana söyle ilk sayfada bazı düzenlemeler yapıcam ve günlük değiştircem

yaw mademam zaten kan değerlerinde ne olup olmadığı çıkmayacakmı. Hcg değerinde problem varsa öle baktır no problemse hiç baktırma bence. Rahat ol relaxxxx sakın stres yapma.

madamımmm doğru kararı kendi mantığın çerçevesinde ver derim korkma kanaman yok bişiy yok dış gebelik falan olsa şimdi koçişin bi arkadaşının eşi yaşamıştı kanaması olmuş ona sordum korkma bebişimmm belki geri kafalı dicekler bize ama alttan baktırmaya karşıyım hoopppp dur bakemmm sen doktorrrrr ben koçişle bile sevmeyin diyorkennn alttan baktırma benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…