Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy madamım cok sefiom foto cekmeyiiii nereye gitsek elimde foto makinasııııayyy kardes kardes cekerisss nolcak canımmmmm benimmm sen beniiii ben seniii sen bebüşüüüü bebüşşş biziiii

Bebeğim 4 hafta 6 günlik diyor bende ama bence o kadar bilem değildir ben adetliyken kocişimi sevmedimki nasıl olcek bu
madam senin bebeğin kaç haftalık gebelik hesaplamadan bak öğren bana söyle ilk sayfada bazı düzenlemeler yapıcam ve günlük değiştircem

hee ya doğru diyorsun koleram al benden de o kaa işte yarın baktırcam bugün kan vermiştim ama onun için almamışlar benden kanı başka şeylerime bakmak içinmiş yarın gidip baktırcem hemen sölerim sizlereyok bende karar aldım beklicem az daha ya daha normal görünme tarihinden bilem erken benimkisi ne gerek var zararlı şeylere herşeyin normali varken acele etmek niedir dime koleram benimmmm
yaw mademam zaten kan değerlerinde ne olup olmadığı çıkmayacakmı. Hcg değerinde problem varsa öle baktır no problemse hiç baktırma bence. Rahat ol relaxxxx sakın stres yapma.

madam doktorlar öyle hesaplıyor canım adetin ilk gününden itibaren bende öyle yazayım dedim en azından kaç günlük olduğunu öğreniriz

he ya aynen bebeğim hiç riske atma sefiom seni güzel annem

kolera azıcık izin ver

hicranım çıkıyom bebeğim gir sen yap listemizi. Zaten yoğunum gene antin kuntin işlernen uğraşıp duruyom mucuka

kıs cucummmm kusmadım ben kusuyordummm geri gönderdimm bi kıstımm kokrtu bendeee bilmemkiiii dondurmaaa falandda yimedimm amaa üşütmüşümdür belkiiimmmm

Aynı ben desene profesyonel mi çekiyorsun makinen nedir

ayyy dustaydımm madamım yok tatlım profesyonel diil digital 8.2 megapiksel bi makina ama ii bi makina kocişkom alıcak söz verdiii ama önce kursa git diooo ondan sonra söz dediii ama arastırma içindeyimmm bulursam fotoğrafcılık kursuna gitmek istiyomm canım inş.... dünde psikojii sertifikam geldiii iş basvurularında cok lasım oluyooo böle sertifikalarr

ayyy ne bileyimmm madamımmm durduk yere oldu bende anlamadımm ama bişiii değildir yaaaa
benimkini ikiniss birden çekinn çok çokk olsunnnn

valla bu konuda bişii diyemicemm çünküm ben hürremden başka dizi seyretmiyommmm

sağol canım,beklicez artık bakalımmm

ayyy uzak dursun nıkımmm kocasının emanetiiii ayyy bebüşümmmm mafyaaalara karıstııı amanınnnnn:18::82:
kısss burdayımmm bulaşmammm ben korkmaaa sen cucummmmmm ben size ermanetimm dimi cucummmmmm
ya kızlar sizde farkındamısınız hamile olanlar pek sık girmiyor sayfaya gören varsa aşk meşk olsun yanii

onlarr kusuyoolarrr hicranımmm kimiside uyuyoooooooooooo nikitammmm uyuyoo meselaaaa nurumcummmda kusuyoooo

Aferim benim cücümee yaaaa aferim aferimm ayy kızım sana benzicek ama senle ben zaten benziyoruz benim elimde olmadık sertifika vardır ne varsa şu hayatta topladım ben herşeye katıldım bu arada ben profestonel çekiyorum güzel birde makinam var gerçi satıyorum şuan daha yükseğini almak için ama bakalım şimdi bebişte geldi sanırım satmasam daha ii olacakk:82::82:bende kursa gitmiştim aldığım yer 2 gün eğitim veriyordu sadece o kadar ama önemli olan meraklı olup kurcalamak öle eğitim de temel şeyleri öğrenirsin onlarda mühim olan zaten gerisi sana kalmış tatlımmm ama çoook zevkli bişi hemen dene ama profesyonel bir makina ile herşey çok daha güselllll emin ol

kısss burdayımmm bulaşmammm ben korkmaaa sen cucummmmmm ben size ermanetimm dimi cucummmmmm

onlarr kusuyoolarrr hicranımmm kimiside uyuyoooooooooooo nikitammmm uyuyoo meselaaaa nurumcummmda kusuyoooo

emanetsin tabiii bebebüşümmm ona göreeee gittiğin yerlere dikkat ettt gözüm üstündee:82:minikkkk kuşşşş seniii

ayyy madamım cok sefiom foto cekmeyiiii nereye gitsek elimde foto makinasııııayyy kardes kardes cekerisss nolcak canımmmmm benimmm sen beniiii ben seniii sen bebüşüüüü bebüşşş biziiii
kıslarr bende çok severim foto çekmeyi ama pek bilmemmm siz söyersiniz şöyle böyle diye çekip duruuunn gariiiiiiiiiii
gitmem cucummm korkma bak artık burdayımmm kapıyıda sıkı sıkı kapattım kilitledimdeee korkma sennn

ayyy fındıkk bana benzicekkk oyy ya bi doğsun hayırlısıyla yicezzz onuuu yaaa .....evet tatlış yaa bizim evde sertifikadannn gecilmiooo benim esimde cok meraklıı düşün yanii ebru sanatına bile gitti benim kocişşş sanat aşığııı bende ona asığımmayyy gidicemm valla kursa yaa tabikiii profesyonelll makina bambaşka canımın içi böleee dağlara cıkmak istiyommm ayyyy dağ tepe toprak gezmek cekmek istiyommm böle sokaka cocuklarını falannnn yaaa cok özeniyorummmm inşallah gercekleştiririmmmm:97::81:

inşallah üşütmee olayı diildir bu inşallah hamişsindir meleğimmm benimmm
ayyy cucummmmmmmmmmm öylemidirkineeeeeeeee???????? bilmiyoss bakıcass artıkınnnnnnnnnn 26 hazirannnnnnnnnnnn
sağol canım,beklicez artık bakalımmm

migicimm hep bekliyossss canımmm hayırlısıylaa inşallah kötü bişey olmasında bekleyelim dimi tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…