- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.321
amanın sana neler oliii böyle yavru kuşum kusmakmı öğürmek miiiiii amanınnn en temel belirtiyi yaşamışsın annem sen yaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy hadi inşallah çook istiyorum yaaa çokkk hadi bebekim sık dişini az daha kusmaya çalış başını filan döndür şyle iicene
şşşşşşşşşşşşşşş alooooooooooo cücüşşşşşşşşş yoksam sen demi fotoğrafçısın ben gibim heeeeeeeeeeeee ben çekecektim bizimkileri sana nolii yawwww
madam senin bebeğin kaç haftalık gebelik hesaplamadan bak öğren bana söyle ilk sayfada bazı düzenlemeler yapıcam ve günlük değiştircem
yaw mademam zaten kan değerlerinde ne olup olmadığı çıkmayacakmı. Hcg değerinde problem varsa öle baktır no problemse hiç baktırma bence. Rahat ol relaxxxx sakın stres yapma.
madamımmm doğru kararı kendi mantığın çerçevesinde ver derim korkma kanaman yok bişiy yok dış gebelik falan olsa şimdi koçişin bi arkadaşının eşi yaşamıştı kanaması olmuş ona sordum korkma bebişimmm belki geri kafalı dicekler bize ama alttan baktırmaya karşıyımhoopppp dur bakemmm sen doktorrrrr ben koçişle bile sevmeyin diyorkennn alttan baktırma benceee
tamam tontişim benimm tamam ben gayet iyiyim hiç değilse biraz daha bekleyebilirm değilmi kandan takip edicem yükseliyorsa değerler zate problem olmaz yarın sabah kan aldırcam değere baksın ablacım hee baktıkki değer yükselmemiş düşük yada ne bilim başka bişi o zaman baktırııs artık
o zaman ben şimdi yarın hcg me bidaha baktırıcam yükselme yoksa anlarız zaten neyin ne olduğunu sağol tatlımmmmm
cücümmm benimmm tontişimmm hoşgeldin annemm benim için araştırmalar mı yaptın sen bakemmm uyy yerim o burnunu seninnnnnnnn
izledim başından kıçındaykene uyumuşum nikimmmm
ilahi ebem yaaa bende dedim ne bu tamam tamam ben en iisimi bir haftacık bekliim yarın kanımdaki değere bidaha bakıcekler yükselmişse sorun yoktur bence insan birazda kendinin doktoru olmalı ben öyleyim hiç değilse artık ihmallik değil bu sakın yanlış anlamayasın beni ama ne bilim içierde bişi olursa aksi olacağı varsa da olmazsa çok üzülürüm işte o zaman en iisimi ben normal değerimi bekliim haftamı bekliim önceden öğrenmenin bi anlamı yok herşey vaktinde güzell
yok bende baktırmıcam normal günlerimi vaktimi beklicem o zamanda olmazsa sonra düşünürüm artıkk
doğru diyorsun bebişim ama bak olmayınca olmuyor yani alttan üstten farketmiyor bende vaktimi bekleme kararı aldım zaten benim hesaplarıma göre daha 4 haftalık bilem değildir
cucumm korkma korkmaaa ben kendimi tehlikeye atıcak bişey yapamıyım bennn ben o gösss varmı bak bakemmm sen
gitme annem sennnn karışmaaa öle seylere akıllı bebüşümmm benimmm minnoşummm
Bebeğim 4 hafta 6 günlik diyor bende ama bence o kadar bilem değildir ben adetliyken kocişimi sevmedimki nasıl olcek bu
hee ya doğru diyorsun koleram al benden de o kaa işte yarın baktırcam bugün kan vermiştim ama onun için almamışlar benden kanı başka şeylerime bakmak içinmiş yarın gidip baktırcem hemen sölerim sizlereyok bende karar aldım beklicem az daha ya daha normal görünme tarihinden bilem erken benimkisi ne gerek var zararlı şeylere herşeyin normali varken acele etmek niedir dime koleram benimmmm
ayyy madamım cok sefiom foto cekmeyiiii nereye gitsek elimde foto makinasııııayyy kardes kardes cekerisss nolcak canımmmmm benimmm sen beniiii ben seniii sen bebüşüüüü bebüşşş biziiii
bebeğim 4 hafta 6 günlik diyor bende ama bence o kadar bilem değildir ben adetliyken kocişimi sevmedimki nasıl olcek bu
Hee ya doğru diyorsun koleram al benden de o kaa işte yarın baktırcam bugün kan vermiştim ama onun için almamışlar benden kanı başka şeylerime bakmak içinmiş yarın gidip baktırcem hemen sölerim sizlereyok bende karar aldım beklicem az daha ya daha normal görünme tarihinden bilem erken benimkisi ne gerek var zararlı şeylere herşeyin normali varken acele etmek niedir dime koleram benimmmm
kolera azıcık izin ver
yok kısss ben cekmedimmmmama cekerim yanii nolcekkkkk ii fotooo cekerimmmm sen yeterkiii hamiş kal bak teyzesiii ne fotolarını cekicek onunnnn oyy minnoşşşş ya...... kıs nolii kusmalar falannn daha erken belirtilere ama midenimi üşüttünnn yoksaaa sen tabii ölee mafya peşlerinde kosarsannn olcağıı buuuu cıldıırıkkkk hürrem seniii
kıs cucummmm kusmadım ben kusuyordummm geri gönderdimm bi kıstımm kokrtu bendeee bilmemkiiii dondurmaaa falandda yimedimm amaa üşütmüşümdür belkiiimmmm
Aynı ben desene profesyonel mi çekiyorsun makinen nedir
ayyy ne bileyimmm madamımmm durduk yere oldu bende anlamadımm ama bişiii değildir yaaaaamanın sana neler oliii böyle yavru kuşum kusmakmı öğürmek miiiiii amanınnn en temel belirtiyi yaşamışsın annem sen yaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy hadi inşallah çook istiyorum yaaa çokkk hadi bebekim sık dişini az daha kusmaya çalış başını filan döndür şyle iicene
şşşşşşşşşşşşşşş alooooooooooo cücüşşşşşşşşş yoksam sen demi fotoğrafçısın ben gibim heeeeeeeeeeeee ben çekecektim bizimkileri sana nolii yawwww
evet nıkım yaaa mete süperrr ama incinin kocasınıııı boğmak istiyorummmmm ayyy ne uyusss herif o yaaaa pislikkkayyy soner bi tane yaaa hele süleyman neymişş öleee fransızca sarkılar falan döktürdüüüü valllaa
kıs cucummmm kusmadım ben kusuyordummm geri gönderdimm bi kıstımm kokrtu bendeee bilmemkiiii dondurmaaa falandda yimedimm amaa üşütmüşümdür belkiiimmmm
cucummmmmmm iyiyimm burnu kırılanı görmeye gittim yine yoktuuu acayip meraklardayım yaaaaaa
ama tatlım ister istemez etkilenirsin tabiii bak benimde ilacı bırakmanın etkisiylee 8.gün geldi ben ilaç bırakılır bırakılmaz hamiş kalmıcağımı çok iyi bilmeme rağmen yinede psikolohik olarak yaşadımbiras doğamısda olan bişey sanırsammmm merak ama stres yapma canımmm bak tahlilleride yaptırdınn ohhh mis gibisin misss tertermiz ak pakk kızımm benimmm stress yokk anlaştıkmı migicimm?
kısss burdayımmm bulaşmammm ben korkmaaa sen cucummmmmm ben size ermanetimm dimi cucummmmmmayyy uzak dursun nıkımmm kocasının emanetiiii ayyy bebüşümmmm mafyaaalara karıstııı amanınnnnn:18::82:
ya kızlar sizde farkındamısınız hamile olanlar pek sık girmiyor sayfaya gören varsa aşk meşk olsun yanii
ayyy dustaydımm madamım yok tatlım profesyonel diil digital 8.2 megapiksel bi makina ama ii bi makina kocişkom alıcak söz verdiii ama önce kursa git diooo ondan sonra söz dediii ama arastırma içindeyimmm bulursam fotoğrafcılık kursuna gitmek istiyomm canım inş.... Dünde psikojii sertifikam geldiii iş basvurularında cok lasım oluyooo böle sertifikalarr
kısss burdayımmm bulaşmammm ben korkmaaa sen cucummmmmm ben size ermanetimm dimi cucummmmmm
onlarr kusuyoolarrr hicranımmm kimiside uyuyoooooooooooo nikitammmm uyuyoo meselaaaa nurumcummmda kusuyoooo
kıslarr bende çok severim foto çekmeyi ama pek bilmemmmayyy madamım cok sefiom foto cekmeyiiii nereye gitsek elimde foto makinasııııayyy kardes kardes cekerisss nolcak canımmmmm benimmm sen beniiii ben seniii sen bebüşüüüü bebüşşş biziiii
gitmem cucummm korkma bak artık burdayımmm kapıyıda sıkı sıkı kapattım kilitledimdeee korkma sennnBebeğim 4 hafta 6 günlik diyor bende ama bence o kadar bilem değildir ben adetliyken kocişimi sevmedimki nasıl olcek bu
seninnn bebeğini yesinlerrr madamımmmm mercimeğimmmmmmmmmm benimmm
hee ya doğru diyorsun koleram al benden de o kaa işte yarın baktırcam bugün kan vermiştim ama onun için almamışlar benden kanı başka şeylerime bakmak içinmiş yarın gidip baktırcem hemen sölerim sizlereyok bende karar aldım beklicem az daha ya daha normal görünme tarihinden bilem erken benimkisi ne gerek var zararlı şeylere herşeyin normali varken acele etmek niedir dime koleram benimmmm
madamımmm doğru kararı kendi mantığın çerçevesinde ver derim korkma kanaman yok bişiy yok dış gebelik falan olsa şimdi koçişin bi arkadaşının eşi yaşamıştı kanaması olmuş ona sordum korkma bebişimmm belki geri kafalı dicekler bize ama alttan baktırmaya karşıyımhoopppp dur bakemmm sen doktorrrrr ben koçişle bile sevmeyin diyorkennn alttan baktırma benceee
gitme annem sennnn karışmaaa öle seylere akıllı bebüşümmm benimmm minnoşummm
kısss valla bende bilmiyorumm neyse unutalım gitsinnn dimii
ondanmıdır aceppp madamımmmmmmmmmmmmm heeee ne diysinnnnnnn?
Hadi hadii yeme bisii şimdii üşütmüşmüşşş bak dikkat et umutluyuz senden ona göre belkilim bebiştirrr
Aferim benim cücümee yaaaa aferim aferimm ayy kızım sana benzicek ama senle ben zaten benziyoruz benim elimde olmadık sertifika vardır ne varsa şu hayatta topladım ben herşeye katıldım bu arada ben profestonel çekiyorum güzel birde makinam var gerçi satıyorum şuan daha yükseğini almak için ama bakalım şimdi bebişte geldi sanırım satmasam daha ii olacakk:82::82:bende kursa gitmiştim aldığım yer 2 gün eğitim veriyordu sadece o kadar ama önemli olan meraklı olup kurcalamak öle eğitim de temel şeyleri öğrenirsin onlarda mühim olan zaten gerisi sana kalmış tatlımmm ama çoook zevkli bişi hemen dene ama profesyonel bir makina ile herşey çok daha güselllll emin ol
kıslarr bende çok severim foto çekmeyi ama pek bilmemmmsiz söyersiniz şöyle böyle diye çekip duruuunn gariiiiiiiiiii
gitmem cucummm korkma bak artık burdayımmm kapıyıda sıkı sıkı kapattım kilitledimdeee korkma sennn
kısss valla bende bilmiyorumm neyse unutalım gitsinnn dimii
ondanmıdır aceppp madamımmmmmmmmmmmmm heeee ne diysinnnnnnn?
tamam tatlış madam bize öğretcekkk bende profesyonel diilimm madamımm eğitim almışşşş bebüşümmmm
ayyy cucummmmmmmmmmm öylemidirkineeeeeeeee???????? bilmiyoss bakıcass artıkınnnnnnnnnninşallah üşütmee olayı diildir bu inşallah hamişsindir meleğimmm benimmm
sağol canım,beklicez artık bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?