- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.341
ayyy cucummmmmmmmmmm öylemidirkineeeeeeeee???????? bilmiyoss bakıcass artıkınnnnnnnnnn26 hazirannnnnnnnnnnn
migicimm hep bekliyossss canımmm hayırlısıylaa inşallah kötü bişey olmasında bekleyelim dimi tatlım?
kızlar çok heyacanlıyım.askımla beraber pazartesi günü minigimin kalp atışını duyacagız.ayyy vallahi yazarken bile aglıyorum ya.allahım ne güzel bir duyguymus.yüce rabbim isteyen herkese en kısa sürede taddırsın.
ayy kendimi duygusalamı bağladım ne:)
bende diyorumm bi gössss beni takip ediiiiiiiiiiiiiii dimek oseninn gösleriinnnnnn çok güselllerr amaa hep beni islesinlerrrr cucucmmmmemanetsin tabiii bebebüşümmm ona göreeee gittiğin yerlere dikkat ettt gözüm üstündee:82:minikkkk kuşşşş seniii
bende kemancııı olucammmmmmmmmm ohhh sanatçı ruhlu annişlerr ne güsell olucezzz bissssssssssssayyy fındıkk bana benzicekkk oyy ya bi doğsun hayırlısıyla yicezzz onuuu yaaa .....evet tatlış yaa bizim evde sertifikadannn gecilmiooo benim esimde cok meraklıı düşün yanii ebru sanatına bile gitti benim kocişşş sanat aşığııı bende ona asığımm ayyy gidicemm valla kursa yaa tabikiii profesyonelll makina bambaşka canımın içi böleee dağlara cıkmak istiyommm ayyyy dağ tepe toprak gezmek cekmek istiyommm böle sokaka cocuklarını falannnn yaaa cok özeniyorummmm inşallah gercekleştiririmmmm:97::81:
çek annemmmmmmmm sen çekkk bizdeee pek öyle foto meraklısı yokkkkk çekmiyo kimseeeeeeeeee sen çek beniiiii madamımmm sendeeeeeeeeeee sendeeeeeeeeeeeekıslarr bende çok severim foto çekmeyi ama pek bilmemmmsiz söyersiniz şöyle böyle diye çekip duruuunn gariiiiiiiiiii
gitmem cucummm korkma bak artık burdayımmm kapıyıda sıkı sıkı kapattım kilitledimdeee korkma sennn
tamam tatlış madam bize öğretcekkk bende profesyonel diilimm madamımm eğitim almışşşş bebüşümmmm
kıslarr bende çok severim foto çekmeyi ama pek bilmemmmsiz söyersiniz şöyle böyle diye çekip duruuunn gariiiiiiiiiii
gitmem cucummm korkma bak artık burdayımmm kapıyıda sıkı sıkı kapattım kilitledimdeee korkma sennn
kısss valla bende bilmiyorumm neyse unutalım gitsinnn dimii
ondanmıdır aceppp madamımmmmmmmmmmmmm heeee ne diysinnnnnnn?
SEN İSTERSEN HERŞEY OLUR BAK BEBİŞTE OLUCEK ELİNİ ÇABIKK TUT TATLİŞİMMMayyy fındıkk bana benzicekkk oyy ya bi doğsun hayırlısıyla yicezzz onuuu yaaa .....evet tatlış yaa bizim evde sertifikadannn gecilmiooo benim esimde cok meraklıı düşün yanii ebru sanatına bile gitti benim kocişşş sanat aşığııı bende ona asığımm ayyy gidicemm valla kursa yaa tabikiii profesyonelll makina bambaşka canımın içi böleee dağlara cıkmak istiyommm ayyyy dağ tepe toprak gezmek cekmek istiyommm böle sokaka cocuklarını falannnn yaaa cok özeniyorummmm inşallah gercekleştiririmmmm:97::81:
ayyy bebüşümmm inşallahhhh canımın içi az kalmışşş bu hafta sonudaaa iicee sevinnn birbirinizi minnoşummmm ....bu hafta senmi gelicen kocişinmiiii
bende diyorumm bi gössss beni takip ediiiiiiiiiiiiiii dimek oseninn gösleriinnnnnn çok güselllerr amaa hep beni islesinlerrrr cucucmmmm
bende kemancııı olucammmmmmmmmm ohhh sanatçı ruhlu annişlerr ne güsell olucezzz bissssssssssss
çek annemmmmmmmm sen çekkk bizdeee pek öyle foto meraklısı yokkkkk çekmiyo kimseeeeeeeeee sen çek beniiiii madamımmm sendeeeeeeeeeee sendeeeeeeeeeeee
benim göslerim yaaa arkandayımmm sürekliii minnoşummmmayy yirim seniiii o senin güselliğin minnoşşş ayyy kahretsin işte sanatcı ruhlu hatunlarızzz cocuklarımızda bize cekerseee kocişler biziii sanat merkezlerinin önünden toplıcakkkkk
evetttttt cucummmmmmmmmm az kaldııııı çok sevcessssssssss daha çok sevicesssssssssss ben gitmicemmm cucummm ben çok gitmiyorum genelde koçişş geliyoo yannıs kaldığımı bilmiyolar yaa biras mahallede görsünler koçişiii yok dimesinlerr zaten annemlerin apt da beni yannıs görenler demişler kocası yok ayrıldılar galibaaa diyyeeee ayy dedimmm ne diyosunuzzzz sizzzzzzzzzzzzzzz bana bakınnn bakiiimmm siiiizzzzzzzzzzzz dedimm ksıtım söyledim artık onlara ama mahallede söylemiyorumm kokruyorum zaten akşamları yannısım diyeee
BİZ HALLEDERİS BEBKİMMMM MERAK ETMEEE SİZ BENİM MODELLERİM OLSANIZ YAA NE GÜZEL OLARRkıslarr bende çok severim foto çekmeyi ama pek bilmemmmsiz söyersiniz şöyle böyle diye çekip duruuunn gariiiiiiiiiii
SEN İSTERSEN HERŞEY OLUR BAK BEBİŞTE OLUCEK ELİNİ ÇABIKK TUT TATLİŞİMMM
çalış çalışşş çalışş diye boşunamı demişler cucummmmmmmmmm
BİZ HALLEDERİS BEBKİMMMM MERAK ETMEEE SİZ BENİM MODELLERİM OLSANIZ YAA NE GÜZEL OLARRkıslarr bende çok severim foto çekmeyi ama pek bilmemmmsiz söyersiniz şöyle böyle diye çekip duruuunn gariiiiiiiiiii
SEN İSTERSEN HERŞEY OLUR BAK BEBİŞTE OLUCEK ELİNİ ÇABIKK TUT TATLİŞİMMM
öle tabi bitanemmm birazda bize bağlı herseyyy biz cabamızı harcayalımmm gerisi takdiri ilahiii inşallah canım yaa göbişşş yarıştırcasss daha burdaa
bende diyorumm bi gössss beni takip ediiiiiiiiiiiiiii dimek oseninn gösleriinnnnnn çok güselllerr amaa hep beni islesinlerrrr cucucmmmm
bende kemancııı olucammmmmmmmmm ohhh sanatçı ruhlu annişlerr ne güsell olucezzz bissssssssssss
benim göslerim yaaa arkandayımmm sürekliii minnoşummmmayy yirim seniiii o senin güselliğin minnoşşş ayyy kahretsin işte sanatcı ruhlu hatunlarızzz cocuklarımızda bize cekerseee kocişler biziii sanat merkezlerinin önünden toplıcakkkkk
sanat eseri doğurcasss iştee fenamı yaneeeeeeeeeeeeeeee
Aferim bebüşüm çaktırma sakın yalnızlığını bu arada senin kociş kaç aydır eğitimde bide ne eğitmi bu tombikimm hep konuşuyos ama bilmiyoss işle ilgili herhalde
kıs madamımm benim koçişşş vergi denetmeni oldu onun eğitimindee tam 94 gün oldu canımcımmmmmmmm 37 günümüs kaldı
BİZ HALLEDERİS BEBKİMMMM MERAK ETMEEE SİZ BENİM MODELLERİM OLSANIZ YAA NE GÜZEL OLARR
öle tabi bitanemmm birazda bize bağlı herseyyy biz cabamızı harcayalımmm gerisi takdiri ilahiii inşallah canım yaa göbişşş yarıştırcasss daha burdaa
ayyyyyyyyyy neee güsellllllllll dimi cucummmmmmmmmmmm hayali bilemm pek güsellllllllll vallaaaaaaa
evetttttt cucummmmmmmmmm az kaldııııı çok sevcessssssssss daha çok sevicesssssssssss ben gitmicemmm cucummm ben çok gitmiyorum genelde koçişş geliyoo yannıs kaldığımı bilmiyolar yaa biras mahallede görsünler koçişiii yok dimesinlerr zaten annemlerin apt da beni yannıs görenler demişler kocası yok ayrıldılar galibaaa diyyeeee ayy dedimmm ne diyosunuzzzz sizzzzzzzzzzzzzzz bana bakınnn bakiiimmm siiiizzzzzzzzzzzz dedimm ksıtım söyledim artık onlara ama mahallede söylemiyorumm kokruyorum zaten akşamları yannısım diyeee
BİZ HALLEDERİS BEBKİMMMM MERAK ETMEEE SİZ BENİM MODELLERİM OLSANIZ YAA NE GÜZEL OLARR
ayyyyyyyyyy neee güsellllllllll dimi cucummmmmmmmmmmm hayali bilemm pek güsellllllllll vallaaaaaaa
ayyy cok güselll olucak inşallahh meleğimmm yaaa hayallerimizi gercekleştiricess inşallahhh Alllahım nolur yaaaa :97::97:
AYYY GÖBİŞLER NE OLUCAK YAA BAKIYOMDA ÇEVREME HERKES HAMİLE SANKİ HEPSİ BANA GÖRÜNÜYOR ŞİMDİ ESKİDEN OLSA GÖRMEZDİM EŞİMDE GÖSTERİYOR GÖRÜNCE BAK BAK NE GÜZELL SENDE BÖLE OLUCAN DİYO BENDE Kİ SURAT İFADESİDE AYNNE ŞUÇOK TOMBİK OLUCEM BEN GALİBA BENİM DEMİR EKSİKLİĞİ VARMIŞ SINIRINDA ALTINDA VİTAMİNE BOĞACAKLARMIŞ BENİ ÖLE DİİLER
OY TOMBULUM TOMBULUM YOLDAN GELDİM YORGUNUM
AYYY GÖBİŞLER NE OLUCAK YAA BAKIYOMDA ÇEVREME HERKES HAMİLE SANKİ HEPSİ BANA GÖRÜNÜYOR ŞİMDİ ESKİDEN OLSA GÖRMEZDİM EŞİMDE GÖSTERİYOR GÖRÜNCE BAK BAK NE GÜZELL SENDE BÖLE OLUCAN DİYO BENDE Kİ SURAT İFADESİDE AYNNE ŞUÇOK TOMBİK OLUCEM BEN GALİBA BENİM DEMİR EKSİKLİĞİ VARMIŞ SINIRINDA ALTINDA VİTAMİNE BOĞACAKLARMIŞ BENİ ÖLE DİİLER
OY TOMBULUM TOMBULUM YOLDAN GELDİM YORGUNUM
ayyy tontili olcakkk benimm madamımmm yirim seniii....aman bosverr sen bi doğruu hayırlısıyla sonra birlikte atarısss kilolarıı bizde hamiş kalırsak inş..... herseyimizi birlikte yaparıssss canımın içiiiii
ayyy tontili olcakkk benimm madamımmm yirim seniii....aman bosverr sen bi doğruu hayırlısıyla sonra birlikte atarısss kilolarıı bizde hamiş kalırsak inş..... herseyimizi birlikte yaparıssss canımın içiiiii
BEN YANDIM YANDIM KOLERAMM YAA KEŞKE SEN GİBİ KİLOLARIMI VEREYDİM ÖNCE FFFFFFFFFFFFFF
HİÇ ÖLE DEME MADAMIM. 100 KİLO OLMAYA RAZIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?