Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy bebüşümmm inşallahhhh canımın içi az kalmışşş bu hafta sonudaaa iicee sevinnn birbirinizi minnoşummmm ....bu hafta senmi gelicen kocişinmiiii

kaç haftalıksın canım kalp atışları için gidecekmişsin.ben 5+4üm bana haftaya gel dedi kalp atışları için.kızlar pazartesi günü akşam büyük tuvaletimden sonra kahverengi akıntım olmuştu.doktora gittim.kesem büyümüş ancak düşük tehlikesi bu dedi.iğne verdi.şikayetim kesildi çok şükür.böyle tuvaletten sonra kahvrngi akıntısı gelen var mı.
bi de göğüslerim geçen hafta çok sızlıyordu şimdi sadece uçları acıyor neden ki?

emanetsin tabiii bebebüşümmm ona göreeee gittiğin yerlere dikkat ettt gözüm üstündee:82:minikkkk kuşşşş seniii
bende diyorumm bi gössss beni takip ediiiiiiiiiiiiiii dimek oseninn gösleriinnnnnn çok güselllerr amaa hep beni islesinlerrrr cucucmmmm
bende kemancııı olucammmmmmmmmm ohhh sanatçı ruhlu annişlerr ne güsell olucezzz bissssssssssss

BİZ HALLEDERİS BEBKİMMMM MERAK ETMEEE SİZ BENİM MODELLERİM OLSANIZ YAA NE GÜZEL OLARR

ayyy bebüşümmm inşallahhhh canımın içi az kalmışşş bu hafta sonudaaa iicee sevinnn birbirinizi minnoşummmm ....bu hafta senmi gelicen kocişinmiiii

evetttttt cucummmmmmmmmm az kaldııııı çok sevcessssssssss daha çok sevicesssssssssss ben gitmicemmm cucummm ben çok gitmiyorum genelde koçişş geliyoo yannıs kaldığımı bilmiyolar yaa biras mahallede görsünler koçişiii yok dimesinlerr zaten annemlerin apt da beni yannıs görenler demişler kocası yok ayrıldılar galibaaa diyyeeee ayy dedimmm ne diyosunuzzzz sizzzzzzzzzzzzzzz bana bakınnn bakiiimmm siiiizzzzzzzzzzzz dedimm ksıtım söyledim artık onlara ama mahallede söylemiyorumm kokruyorum zaten akşamları yannısım diyeee

Aferim bebüşüm çaktırma sakın yalnızlığını bu arada senin kociş kaç aydır eğitimde bide ne eğitmi bu tombikimm hep konuşuyos ama bilmiyoss işle ilgili herhalde

meraklanmıyomm zatenn böyle cillop 2 teysesi varkeneeeee bi teysemis daha var merkatann öliiiii ama napalımm gelmiyoo bebişşş gelseee çok şanslı olucakk ablammda delirmyii bekliyoooo
kıssımm olsunnn öyle modellik yapemmm madammımm ben sana
KISSIMM OLMADANN ASLAAAAAAAAAAA DERMİŞİMMMMMMMMMMM

ayy anladım minnoşum aferim benim bebüşümee söleme bitanem kimselereeee..... ayyy bu apartman sakinleride bi acayip oluyoooo bi hafta görmesinlerrr kocişi nerde ayrılıkmııı var töbe töbeee Allah korusunnnn .......cam güzelleriii valla meraklı turtilerrr hele yaslı teyzeler tammm alemmm yaaa bizim apartmandaaa birsürü yaslı teyzeee varr hepsiii camda vallla ben biyere gidersemmm hemen kapıda bitiolarrr vallaa hemen soruyooo nereye gidiyosunnn eşin nerde ayyyy alemlerrr canları SIKILOOOOOOOWWW napsınlarrrr

AYYY GÖBİŞLER NE OLUCAK YAA BAKIYOMDA ÇEVREME HERKES HAMİLE SANKİ HEPSİ BANA GÖRÜNÜYOR ŞİMDİ ESKİDEN OLSA GÖRMEZDİM EŞİMDE GÖSTERİYOR GÖRÜNCE BAK BAK NE GÜZELL SENDE BÖLE OLUCAN DİYO BENDE Kİ SURAT İFADESİDE AYNNE ŞUÇOK TOMBİK OLUCEM BEN GALİBA BENİM DEMİR EKSİKLİĞİ VARMIŞ SINIRINDA ALTINDA VİTAMİNE BOĞACAKLARMIŞ BENİ ÖLE DİİLER

BEN YANDIM YANDIM KOLERAMM YAA KEŞKE SEN GİBİ KİLOLARIMI VEREYDİM ÖNCE FFFFFFFFFFFFFF

AYYY KEŞKE YAA BİZİM Bİ ARKADAŞ VAR İŞYERİNDE O DA BÖYLE Bİ FORUMDA TANIŞMILŞAR BUNDAN 4-5 SENE ÖNCE ONLARDA MAYIS ANNELERİYMİŞ KAÇ YIL GEÇMİŞ HALA GİDİP GELİYORLARMIŞ BİRBİRLERİNE NE GÜZEL YAA BEBEKLERİNİ HEP BERABER BÜYÜTMÜŞLER SAYILIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…