Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Valla o konuda rahatım bizim apartman hepsi bekar ya öğrenci ya da çalışan 8 ay oldu topu topu iki kişi görmüşümdür apartmanda valla kendimi apartmanın sahibi sanıyom insan varmı yokmu belli değil hayuu bi komşum bilem yok çook sıkıcıııı annemlerin ordaykene bi sürü komşum vardı hepside melek gibi insanlardı hala ararım konuşuruz benim herkesle muhabbetim süperdir 7den 70 e yane

AYY EVET YAA GÖRÜŞELİMM KİMİN YOLU NEREYE DÜŞERSEE ARTIK BENİM ANKARAYA DÜŞER

napıyorsun bebişim yeni annem benim nasıl gidiyor gördün mü bebişini bakimmmm

daha siyah nokta gibi:) pazartesi günü kalp atışını duyacagız.sabırsızlıkla bekliyorum.vallahi eşim fotoyu cüzdanına koymuş bana bile vermiyor:81::81:dairedeki herkese gösteriyormuş.kocişim benim.pazartesi güü erkenden gidelim diyo bendende sabırsız.sanırım ben 9 doguracagım eşim kaç doğuracak bilmiyom

evet işte cam güselleriiiii diyorum ben onlaraaa çok meraklılar ama yaaaa valla onlar benii iyice sıkmaya başladıı başka işleri güçleri yokmu bunlarınnnnnnnnnn?

benimde hiç komşum yok yaaa

:QUOTE=kolera_vebasi;19717321]benimde hiç komşum yok yaaa [/QUOTE]

benimde yokkk bitanecik vardı oda tasındııı kolerammm yaaa yaslı teyzeler hep evde zatennn söle kafadengii biri olsaaa sizden biriii ayyy hepimizi aynı apartmanda olsakkkk ne süper olurrr kadınlar kulubüü apt.

:QUOTE=kolera_vebasi;19717321]benimde hiç komşum yok yaaa

benimde yokkk bitanecik vardı oda tasındııı kolerammm yaaa yaslı teyzeler hep evde zatennn söle kafadengii biri olsaaa sizden biriii ayyy hepimizi aynı apartmanda olsakkkk ne süper olurrr kadınlar kulubüü apt.[/QUOTE]

AYY HAKKETEN KIIIZ NE GÜZEL OLURDU HE BARİ AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK

benimde yok bebişim napalım kadreimismişşş
benimde hiç komşum yok yaaa

sağol tatlım diğerlerini gördünmüü
ayyy süper madamımmm kuşlara bayıldım ya ne aşkkkk benimde muhabbet kuşum varr biliyonmuuu ayyy yaa mutlaka resimlerimizi cekmelisinn harika vallaaa tebrikler bitanemmmm

benim boyum yüksek çok alçak diil 1.72 kilomda şuan 60.5 filandı en son sabah ama ben 55 e düşeydim keşke önce doktor bana dediki bu sabah seni pek bi zayıf kansız gördüm bu ne surat ruh gibisin dedi bana hakkatenede kanım yok bildi

dur bakalım senin nerde yaşıycan belli diil daha inşallah istanbula gelirsin bebekimm bu arada mesaj hakkım bitti cücüm göndersin sana ona attığımı olmasmıı

kıslarr nazar boncuğu taşıyınn üstünüsdeee
kıss haticemm bırak doğursunnn adam isinnn ver onaaaa
ayyy süper madamımmm kuşlara bayıldım ya ne aşkkkk benimde muhabbet kuşum varr biliyonmuuu ayyy yaa mutlaka resimlerimizi cekmelisinn harika vallaaa tebrikler bitanemmmm

kısss cucummm benim kuşum yok ama ninikkuşum var kocişimmm benim birasss hem enine hem boyunadırdaaa ben hep ona derim minikkuşummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…