Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende seni çooook seviyom koleram bursaya bilem gelirim ben senin için o kaaa yanee
benimde yokkk bitanecik vardı oda tasındııı kolerammm yaaa yaslı teyzeler hep evde zatennn söle kafadengii biri olsaaa sizden biriii ayyy hepimizi aynı apartmanda olsakkkk ne süper olurrr kadınlar kulubüü apt.

AYY HAKKETEN KIIIZ NE GÜZEL OLURDU HE BARİ AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK

benimde hiç komşum yok yaaa

:QUOTE=kolera_vebasi;19717321]benimde hiç komşum yok yaaa

benimde yokkk bitanecik vardı oda tasındııı kolerammm yaaa yaslı teyzeler hep evde zatennn söle kafadengii biri olsaaa sizden biriii ayyy hepimizi aynı apartmanda olsakkkk ne süper olurrr kadınlar kulubüü apt.[/QUOTE]
üsülmeyinn bis varıs yaaaaaaaa burdaaa benim vardaaa ne oluyoo sanki arkamdan konuşup duruyorlar işteee
benimde yokkk bitanecik vardı oda tasındııı kolerammm yaaa yaslı teyzeler hep evde zatennn söle kafadengii biri olsaaa sizden biriii ayyy hepimizi aynı apartmanda olsakkkk ne süper olurrr kadınlar kulubüü apt.

zaten ben şunu farkettim,bu sabır konusunda Hz Eyüp 1. bu forumda hamiş kalmaya çalışanlar 2. sırada

bisss varısss didiik yaaaaaaaaaaaaaaaaa allah allahhhhhhhhhhhhhh bu kaaa çene çalıyooo yetmiyomu yoksam????????????????????
madamımmm daha ne istiyonn bebemmmm manken gibi olupta ne yapıcan öyle koçişler ele avuca gelen hatun isterrr bebişimmmm adamın gözüde doysun gönlüdeeeee
hem bennn ben daha şanslıyımmm 3-5 senede bir başka yerr ohh ne güselll herkesin yanındayımmm ona göreeee
BEKLEYİNNN BENİİ ANACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

cücüü sende çekebilirsin böyle annemmmmm
ayyy süper madamımmm kuşlara bayıldım ya ne aşkkkk benimde muhabbet kuşum varr biliyonmuuu ayyy yaa mutlaka resimlerimizi cekmelisinn harika vallaaa tebrikler bitanemmmm

sen üsülme bebkim yaaa izmire gelkrimmmm ben seni görmeye tosbkim benimmm
üsülmeyinn bis varıs yaaaaaaaa burdaaa benim vardaaa ne oluyoo sanki arkamdan konuşup duruyorlar işteee

ben koçişimin sösünden hiç çıkmammmm kolerammmmmmm :82::82:

bak çok doğru didin şimdi migicimmm haklısın sabırla bekliyoss
zaten ben şunu farkettim,bu sabır konusunda Hz Eyüp 1. bu forumda hamiş kalmaya çalışanlar 2. sırada

haticemmm doğursunn bırakk adammmmmmmmmmmmmmm tosuncukkkmuuuu koyverrr gitsinn adam doğursun seninkii cılız neyim olurrr bırak bırakkkk

kızlar benimde hiç komşum yok bir zazam var bide ben bide akşama doğru kociş geliyo tamam bütün hafta kimseyi görmüyom hafta sonuda içeri girmiyom geziyoz

doğru diysın şişman diilim zate ama şişmanlıycam adamın göz zevkini bozucam sanırımm

çok bozulmass sen merak etmeeeeeeee madamımmmm bunu kafana takıp yemezlik yapmaaa sakınnnnnnnnnhem benim tanıdığım erkeklerin hepsi eşleri hamile olduğu zaman ve sonrasın normale göre daha çok ilgili oldularr sonuçtaa ikinisin meyvesini taşıcaksın annem sennnnnnnnnnnn

Gönderdim bebekimmm

BİR GÜN TUTARIMTATLIM EMİN OL SİZLERİDE BEKLİYORUM VALLA GECE GÜNDÜZ KAPIMIZ AÇIKTIR ÇOCUKLARINI EVDE BIRAKMAYIN ONLARI DA GETİRİNN

AHH BE KOLERAM İNSANLAR HERYERDE GÖSTERİRLER KENDİNİ MERAK ETME SEN HİÇÇ NİYETİ BELLİ OLAN İÇİNDE FESATLIK OLAN SANALL GERÇEK FARKETMEZ HEMEN Bİİ PATLAT VERİR BİRYERDEN YANEE

Gönderdim bebekimmm
gördümmm madamımmm gördümmmm aşkkkk yapıyoo onlar dicemmm valla ama seninkilerrr erkekkkmişşş namus elden gittiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…