- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.381
kıslarr nazar boncuğu taşıyınn üstünüsdeee
kıss haticemm bırak doğursunnn adam isinnn ver onaaaa
verdim gitti kızzz..vallahi tosun gibi çocuk çıkarır vallahı
benimde yokkk bitanecik vardı oda tasındııı kolerammm yaaa yaslı teyzeler hep evde zatennn söle kafadengii biri olsaaa sizden biriii ayyy hepimizi aynı apartmanda olsakkkk ne süper olurrr kadınlar kulubüü apt.
AYYY KEŞKE YAA BİZİM Bİ ARKADAŞ VAR İŞYERİNDE O DA BÖYLE Bİ FORUMDA TANIŞMILŞAR BUNDAN 4-5 SENE ÖNCE ONLARDA MAYIS ANNELERİYMİŞ KAÇ YIL GEÇMİŞ HALA GİDİP GELİYORLARMIŞ BİRBİRLERİNE NE GÜZEL YAA BEBEKLERİNİ HEP BERABER BÜYÜTMÜŞLER SAYILIR
bisssteee öyle olurusss madamımmmmmmmmmmmmmmmmm neden olmasınkii hem ben seniii çok seviyommmmm hiç bırkammaaaaaaaaaaammm senii
EFFERİN KOCA SÖZ DİNLE BAKEM SEN:82::76:
benimde hiç komşum yok yaaa
:QUOTE=kolera_vebasi;19717321]benimde hiç komşum yok yaaa
benimde yokkk bitanecik vardı oda tasındııı kolerammm yaaa yaslı teyzeler hep evde zatennn söle kafadengii biri olsaaa sizden biriii ayyy hepimizi aynı apartmanda olsakkkk ne süper olurrr kadınlar kulubüü apt.
AYYY KEŞKE YAA BİZİM Bİ ARKADAŞ VAR İŞYERİNDE O DA BÖYLE Bİ FORUMDA TANIŞMILŞAR BUNDAN 4-5 SENE ÖNCE ONLARDA MAYIS ANNELERİYMİŞ KAÇ YIL GEÇMİŞ HALA GİDİP GELİYORLARMIŞ BİRBİRLERİNE NE GÜZEL YAA BEBEKLERİNİ HEP BERABER BÜYÜTMÜŞLER SAYILIR
bisssteee öyle olurusss madamımmmmmmmmmmmmmmmmm neden olmasınkii hem ben seniii çok seviyommmmm hiç bırkammaaaaaaaaaaammm senii
EFFERİN KOCA SÖZ DİNLE BAKEM SEN:82::76:
ben koçişimin sösünden hiç çıkmammmm kolerammmmmmm :82::82:
ayyy cucummmmmmmmmmm öylemidirkineeeeeeeee???????? bilmiyoss bakıcass artıkınnnnnnnnnn26 hazirannnnnnnnnnnn
migicimm hep bekliyossss canımmm hayırlısıylaa inşallah kötü bişey olmasında bekleyelim dimi tatlım?
benimde yok bebişim napalım kadreimismişşş
sağol tatlım diğerlerini gördünmüü
benim boyum yüksek çok alçak diil 1.72 kilomda şuan 60.5 filandı en son sabah ama ben 55 e düşeydim keşke önce doktor bana dediki bu sabah seni pek bi zayıf kansız gördüm bu ne surat ruh gibisin dedi bana hakkatenede kanım yok bildi BEN YANDIM YANDIM KOLERAMM YAA KEŞKE SEN GİBİ KİLOLARIMI VEREYDİM ÖNCE FFFFFFFFFFFFFF
kıssımm sizin boyunus kaç kilonuss kaç yaaaaaaa görüğüm gerçekseee hiçte kilolu değilsinizz annem sizzzzzzzzz
dur bakalım senin nerde yaşıycan belli diil daha inşallah istanbula gelirsin bebekimm bu arada mesaj hakkım bitti cücüm göndersin sana ona attığımı olmasmııolucakk inşallahhhhhh cucummmm merka etmeyinn yeterki bu topicten gitmeyinnn bebişlerrrrrrrrr
ohhh madamımmmm belliii zaten bizdeki çeneyleee ama benim mahallede hep topitoşlar varrrr onlarlada nereye kadannnnnnnnnnhepsi menepozlukkk hatunlarrr
AYY EVET YAA GÖRÜŞELİMM KİMİN YOLU NEREYE DÜŞERSEE ARTIK BENİM ANKARAYA DÜŞER
izmireee gelen yokmuuuuuuuuuu
ayyy süper madamımmm kuşlara bayıldım ya ne aşkkkk benimde muhabbet kuşum varr biliyonmuuuayyy yaa mutlaka resimlerimizi cekmelisinn harika vallaaa tebrikler bitanemmmm
üsülmeyinn bis varıs yaaaaaaaa burdaaa benim vardaaa ne oluyoo sanki arkamdan konuşup duruyorlar işteeebenimde yokkk bitanecik vardı oda tasındııı kolerammm yaaa yaslı teyzeler hep evde zatennn söle kafadengii biri olsaaa sizden biriii ayyy hepimizi aynı apartmanda olsakkkk ne süper olurrr kadınlar kulubüü apt.
zaten ben şunu farkettim,bu sabır konusunda Hz Eyüp 1. bu forumda hamiş kalmaya çalışanlar 2. sırada
kıslarr nazar boncuğu taşıyınn üstünüsdeee
kıss haticemm bırak doğursunnn adam isinnn ver onaaaa
verdim gitti kızzz..vallahi tosun gibi çocuk çıkarır vallahı
zaten ben şunu farkettim,bu sabır konusunda Hz Eyüp 1. bu forumda hamiş kalmaya çalışanlar 2. sırada
sabırrrr sabırrr yaaa sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr
bisss varısss didiik yaaaaaaaaaaaaaaaaa allah allahhhhhhhhhhhhhh bu kaaa çene çalıyooo yetmiyomu yoksam????????????????????
madamımmm daha ne istiyonn bebemmmm manken gibi olupta ne yapıcan öyle koçişler ele avuca gelen hatun isterrr bebişimmmmadamın gözüde doysun gönlüdeeeee
hem bennn ben daha şanslıyımmm 3-5 senede bir başka yerr ohh ne güselll herkesin yanındayımmm ona göreeee
BEKLEYİNNN BENİİ ANACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
benim boyum yüksek çok alçak diil 1.72 kilomda şuan 60.5 filandı en son sabah ama ben 55 e düşeydim keşke önce doktor bana dediki bu sabah seni pek bi zayıf kansız gördüm bu ne surat ruh gibisin dedi bana hakkatenede kanım yok bildi dur bakalım senin nerde yaşıycan belli diil daha inşallah istanbula gelirsin bebekimm bu arada mesaj hakkım bitti cücüm göndersin sana ona attığımı olmasmııolucakk inşallahhhhhh cucummmm merka etmeyinn yeterki bu topicten gitmeyinnn bebişlerrrrrrrrr
ohhh madamımmmm belliii zaten bizdeki çeneyleee ama benim mahallede hep topitoşlar varrrr onlarlada nereye kadannnnnnnnnnhepsi menepozlukkk hatunlarrr
küsme bebkimmmmmmmm onu unuttum hemen göndertiyommmmmsana küstümm benim mail adresimde vardıııordaki hak sınırsızz hemmmmmmmmmmmmm
doğru diysın şişman diilim zate ama şişmanlıycam adamın göz zevkini bozucam sanırımm bisss varısss didiik yaaaaaaaaaaaaaaaaa allah allahhhhhhhhhhhhhh bu kaaa çene çalıyooo yetmiyomu yoksam????????????????????
madamımmm daha ne istiyonn bebemmmm manken gibi olupta ne yapıcan öyle koçişler ele avuca gelen hatun isterrr bebişimmmmadamın gözüde doysun gönlüdeeeee
hem bennn ben daha şanslıyımmm 3-5 senede bir başka yerr ohh ne güselll herkesin yanındayımmm ona göreeee
BEKLEYİNNN BENİİ ANACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
benim boyum yüksek çok alçak diil 1.72 kilomda şuan 60.5 filandı en son sabah ama ben 55 e düşeydim keşke önce doktor bana dediki bu sabah seni pek bi zayıf kansız gördüm bu ne surat ruh gibisin dedi bana hakkatenede kanım yok bildi dur bakalım senin nerde yaşıycan belli diil daha inşallah istanbula gelirsin bebekimm bu arada mesaj hakkım bitti cücüm göndersin sana ona attığımı olmasmııküsme bebkimmmmmmmm onu unuttum hemen göndertiyommmmm
kümiyimmiiiiiiiiiiii? pikii küsmemmmmmm ama baktım hala yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
çok bozulmass sen merak etmeeeeeeee madamımmmm bunu kafana takıp yemezlik yapmaaa sakınnnnnnnnnhem benim tanıdığım erkeklerin hepsi eşleri hamile olduğu zaman ve sonrasın normale göre daha çok ilgili oldularrSonuçtaa ikinisin meyvesini taşıcaksın annem sennnnnnnnnnnn
Kümiyimmiiiiiiiiiiii? Pikii küsmemmmmmm ama baktım hala yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:
bende seni çooook seviyom koleram bursaya bilem gelirim ben senin için o kaaa yanee
AYY HAKKETEN KIIIZ NE GÜZEL OLURDU HE BARİ AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK
CANIM BENİM YAA SENİ GÖRMEYİ BENDE ÇOK İSTERİM AL KOCİŞİNİ TUT KOLUNDAN GELİN BIRSAYA
BENDE BENDE ÇIKMAMMMMÇOK SEVİOM ONU BEN
sanırım biz burdaaa bunu fazlasıyla yapıyorusssss o haldee dostumsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sizi seviyommm ben yaaaaaaaaaaa
BAŞKA Bİ TOPİKTE KAVGA ÇIKMIŞ BİZİM TOPİĞE MAŞALLAH VALLAH. TOPİĞİN ADINI VERMİYEM DE ARADIM BULAMADIM KAPATTILAR ZAAR
bu ne yaaaa alıntı yapıyoruss hepsi birden çıkyooo kıslar topiğeeeeee bişiciklerrr olduuuuuuuuuu
bende seni çooook seviyom koleram bursaya bilem gelirim ben senin için o kaaa yanee
CANIM BENİM YAA SENİ GÖRMEYİ BENDE ÇOK İSTERİM AL KOCİŞİNİ TUT KOLUNDAN GELİN BIRSAYA
BAŞKA Bİ TOPİKTE KAVGA ÇIKMIŞ BİZİM TOPİĞE MAŞALLAH VALLAH. TOPİĞİN ADINI VERMİYEM DE ARADIM BULAMADIM KAPATTILAR ZAAR
sanırım biz burdaaa bunu fazlasıyla yapıyorusssss o haldee dostumsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sizi seviyommm ben yaaaaaaaaaaa
gördümmm madamımmm gördümmmm aşkkkk yapıyoo onlar dicemmm valla ama seninkilerrr erkekkkmişşşGönderdim bebekimmm
amannnnnn çıkma kuzumm sennn koçişlerinn sösünden çıkılmassssssss ama arasıraaa senin dediğinn olsun deee koçişeeebende seni çooook seviyom koleram bursaya bilem gelirim ben senin için o kaaa yanee
Evet tatlım bende farkettim sonra sildim aradakifazlalılkarı öle yazdımm
evet ama ben geç farkettimm madamımmmmmmmmmmmmjetonn köşeli geldiii sanırsammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?