- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.401
BİR GÜN TUTARIMTATLIM EMİN OL SİZLERİDE BEKLİYORUM VALLA GECE GÜNDÜZ KAPIMIZ AÇIKTIR ÇOCUKLARINI EVDE BIRAKMAYIN ONLARI DA GETİRİNN
AHH BE KOLERAM İNSANLAR HERYERDE GÖSTERİRLER KENDİNİ MERAK ETME SEN HİÇÇ NİYETİ BELLİ OLAN İÇİNDE FESATLIK OLAN SANALL GERÇEK FARKETMEZ HEMEN Bİİ PATLAT VERİR BİRYERDEN YANEEbende bekliyorummmmmmmmmm ebnim ev hafta içi 7/24 müsaittt buyrunn gelinnnnnnnnnnnnnnnnn bebişsizz gelmeyin haaaaaaaaaaa kısarımmm vallaaaaaaaaaaa
Yaa sen nasıl yüce bir şahsiyetsin bebebkim yaaa ne güzel söz bulmuşsun bölee heeeeeee sanmayınki sadece bebek seviyoo bende hepinizi çook seviyommmm
oyy bebişimmmm aklıma geldii yasdımmmmmmm sendeee sevv hepimisss sevelimmmmmmmmmmm birbirimiziiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bu sorunun cevabını ben de hep merak etmişimdir, sanırım ilk leke sayılıyor, ama hamiş olunca doktor zaten sana kendi hesabına göre kaç haftalık olduğunu söylüyor, BAT belirlemek için soruyosan öncekileri düşün ilk lekelenmeden itibaren kaç gün sonra yenisi oluyosa ona göre hesapla canım, ama 1 gün çok önemli bir fark değil, canın hangisini istiyosa onu kullankızlar acillll cevapppp
ben bu ay adetimi karıştırdım
ayın 13.de sancım oldu kahverengi lekeler geldi tam kan rengi değildi ertesi sabah uyandığımda kırmızılar gelmişti
şimdi ben hangi günden itibaren sayacam
hadi bakalım güzellerim benimm madam gider serviste yer kaparr hepinizi sevgiyle kucaklar yarın görüşene dek esen kalın der........
canım bu sorunun cevabını ben de hep merak etmişimdir, sanırım ilk leke sayılıyor, ama hamiş olunca doktor zaten sana kendi hesabına göre kaç haftalık olduğunu söylüyor, BAT belirlemek için soruyosan öncekileri düşün ilk lekelenmeden itibaren kaç gün sonra yenisi oluyosa ona göre hesapla canım, ama 1 gün çok önemli bir fark değil, canın hangisini istiyosa onu kullan
canım bu sorunun cevabını ben de hep merak etmişimdir, sanırım ilk leke sayılıyor, ama hamiş olunca doktor zaten sana kendi hesabına göre kaç haftalık olduğunu söylüyor, BAT belirlemek için soruyosan öncekileri düşün ilk lekelenmeden itibaren kaç gün sonra yenisi oluyosa ona göre hesapla canım, ama 1 gün çok önemli bir fark değil, canın hangisini istiyosa onu kullan
evet tatlım lekelerin rengi farketmezz leke geldimi gelddiiiiiiiiiiiii o kaaaaaaaaaaaaaa
ogünden saymaya başlaaa sonrada çok sevinn koçişle birbirinisiiiiiiii
teşekkürler tattlım inşallah 3 aylık evliyim daha yeni ama bebek için çookk istiyom anne olmak tek hayalim oyüzden erkenden başlamak istiyom
cevabın için çok sağol canım ben yumurtlamayı tutturmak için soruyom ilk leke kahverengi leke 13 akşamı idi
merhabalar nasılsınız kızlar....
Kızlaarrrr 2 gündür nette sorun var giremiyorumm, şimdi bi geldi girdim hemen ama gidebilir. Herkes iyimi, ben daha iyiyim bugün. Bat a da son 2 kaldı bakalım hayırlısı ama bugün karnım ve belim ağrımaya başladı, pek ümitli değilimm ondan dolayı.
ayyy ilahii suuuuuuuuuu alemsin hee tamam tamam o benim aklıma gelmemişti afedersin tatlişşşKızlaarrrr 2 gündür nette sorun var giremiyorumm, şimdi bi geldi girdim hemen ama gidebilir. Herkes iyimi, ben daha iyiyim bugün. Bat a da son 2 kaldı bakalım hayırlısı ama bugün karnım ve belim ağrımaya başladı, pek ümitli değilimm ondan dolayı.
madanhadi bakalımm madamımm en güsel yeri seç bugünde tamamıı bebişimiis sıkışmasın hoplayıp zıplamasınnnn
ama bişiyyy diyimmii su sökmeyelimmm o benimm kısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :26:
başka bi sıvı döksek olmasmı?????????????????
ayyy iyidir berrecim nolsunnn sen nasılsın dinlenmek ii geldimii toparladınmı kendinii ballı kaymağımmm
merhabalar nasılsınız kızlar....
napıyosun canımın içi eve yetiştinmii bendee sizinle yazışırken laptopa bişiyler oldu kapandı falan onla uğrastımmm neyse düzeldiii şimdiii sonra yemek yaptım napimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?