- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.041
canım benim ya hamişmisin simdi sen nasıl sevindim anlatamam.bu aralar fazla giremiyorum siteye malum iş güç.çok sevindim canım ya artık darısı bizim başımıza canım benim
süpersin sen ya hiç aklıma gelmemişti bak bu harika fikir ah keşke olsa
koleram vebam sana zahmet benim tarihi de 12 si yaparmısın ayrıca kolay gelsin canım
canım benim ya hamişmisin simdi sen nasıl sevindim anlatamam.bu aralar fazla giremiyorum siteye malum iş güç.çok sevindim canım ya artık darısı bizim başımıza canım benim
o gün gelsin daha güzel süprizlerde düşünürüz canım benim...
bereeemmmmm haticeye allah söyletti şekerim
ya inşallah ya allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah. kızlar listemizin hamiş hamiş diye dolduğunu düşünsenize ne süper olur sonrada hep beraber ocağa kadar minik kuzuların gelmesini bekleriz
ay canım ya yanlış birseymi söyledim..hamileleiğimi söylemek istiyorum diyınce
bugun bende karbonat testini yapıcam.burda bir arkadasımız söylemişti limon ve karbont gebelik testini.denemekte fayda var bedava sonuçta
bugun bende karbonat testini yapıcam.burda bir arkadasımız söylemişti limon ve karbont gebelik testini.denemekte fayda var bedava sonuçta
süpersin sen ya hiç aklıma gelmemişti bak bu harika fikir ah keşke olsa
koleram vebam sana zahmet benim tarihi de 12 si yaparmısın ayrıca kolay gelsin canım
canım benim düzensiz geliyor sanırım mayısın 10 geleceksenin bat neydi şekerim?
nasıl yapıldığını bizimle paylaşmıycanmı canım ya bizede de nolur:84::84::84::84::84:
nasıl yapıldığını bizimle paylaşmıycanmı canım ya bizede de nolur:84::84::84::84::84:
evet canım ya doğru söylüyorsun sonuçta asit yanı....tatlım o çok yanlış bence karbonatın üstüne asitli ne dökersen dök köpürecektir zaten...
burda bir formda okumuştum ben yaptım eşimde yaptı ikimizinde köpürdü eşimdemi hamile yazmıştı..
sonuçta idrarımızda asitli öyle değilmi..:26:
YAPTIM HAYATIM
haticeemm
canım benim düzensiz geliyor sanırım mayısın 10 gelecekşekerim senle aramızda 2 gün filan var bu durumda senin yumurta ya yeni çatladı ya da çatlamak üzere bence daha bişey çıkmaz hem bence karbonata göstereceğin ilgi alaka ve ayıracağın zamanı kocişine ayıraman bu günleri boş geçirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?